Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 05 maj 2010, 13:25

osgood je napisao/la:i ovo bi trebali biti najbolji navijači u engleskoj? :shock: :D :D :ugeek:
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... 6292570/2/

nego iskreno da ti napišem Dirk, meni je draža titula premiershipa, nego lige prvaka... a ti kako hoćeš...
Kakve veze imaju ti pojedinci sa ukupnim navijacima Liverpoola koji su po svima najbolji u Engleskoj u to nema sumnje ... zaista ako je to tvoja ocjena oko navijaca LFC onda ok da ne spominjemo te abram navijace koji su ne tako davno iglicama isli na navijace Tottenhama ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2010, 13:28

Naravno da si novi na forumu, jedino ako ti to nije drugi nick, a prvi je dobio bananu. Da nisi novi, znao bi da su se ove teme opjevale mali milion puta, jer svaki novajlija se odmah zakači za iste već prepričane prile, tako da je dosadilo ponavljati iste stvari bezbroj puta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 05 maj 2010, 13:30

dirk, ironično je bilo za navijače. ja sam davno rekao šta mislim o looserpoolu...

znam kad sam gore bio na tekmi kad je 1-4 bilo, to je ona tekma kad je Drogba pravio dar mar po lijevoj strabni, i na bridgu 2003. kad se odlučivalo između nas ko će u ligu prvaka, kakvi ste navijači...
ali su me barcodes navijači 1999. na Sb oduševili sa zezancijama nekim....
no hajd sve je to istorija kako vi kažete :D

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 maj 2010, 13:35

Sta da ti kazem smatram da bi ti volio da Chelsea iza sebe ima historiju koja je jako vazna ... taj klub do prije 5 godina nije bio ni u velikoj cetvorci , bio je negdje 10 klub u Engleskoj mada je i to upistno ;)

Hajde sada lagano nas postedite , na svoju temu i tamo pisite o tim malim klubovima novonastalim prije 5 do 6 godina !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2010, 13:36

Ipak, još jedan bolid u nizu...
Voli te tvoje Sarajevo.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 05 maj 2010, 13:37

Dirk je napisao/la:Sta da ti kazem smatram da bi ti volio da Chelsea iza sebe ima historiju koja je jako vazna ... taj klub do prije 5 godina nije bio ni u velikoj cetvorci , bio je negdje 10 klub u Engleskoj mada je i to upistno ;)

Hajde sada lagano nas postedite , na svoju temu i tamo pisite o tim malim klubovima novonastalim prije 5 do 6 godina !
:D :D :D :D št se ti lako pališ :D :D :D :D :D

c-c-c-c-c 10 klub u engleskoj... mi uopšte nismo igrali u engleskoj niti bili u premiershipu...ne odakle ti takva info?
8-)

bitno je da ste vi harali premier ligom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 maj 2010, 13:42

Hajde prijatno pricat cemo kada budete imali trofej LP :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2010, 13:49

Možda je bolje da pričamo kad ti malo porasteš.
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 05 maj 2010, 14:08

Hocete li prestati sa glupostima, trujete temu, spamate
Cuva Bog Zelju svog!

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 05 maj 2010, 16:11

mirzza je napisao/la:Hocete li prestati sa glupostima, trujete temu, spamate

šta ima kod tebe? kakav si ovijeh dana? :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2010, 18:07

^ osgood, jel dosta sa tim looserpool ? Ipak pričaš o jednom od dva najtrofejnija kluba Engleske. ;) Bio to period prije 20 i više godina, zapisi stoje a što se u vašim vitrinama nakupilo prašine nismo krivi. Naše čistačice imaju podosta posla oko poliranja zlata, vaše će da trljaju ovaj Gerrardovom nogom osvojen, možda duh kakav izađe pa izbriše prošlost ...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 maj 2010, 19:30

Chamakh: "Odbio sam Liverpool, Tottenham i Ruse, jer želim u Arsenal"

Marokanski reprezentativni napadač u redovima francuskog prvaka Bordeauxa, Marouane Chamakh, je otkrio kako je odbacio ponude Liverpoola i Tottenhama kako bi se ovog ljeta bez odštete preselio u redove Arsenala.

Arsene Wenger je najavio pojačanja za svoju momčad pred sljedeću sezonu, a očekuje se kako će Chamakh biti njegovo prvo pojačanje.

Govoreći za francuski magazin L'Equipe, 26-godišnji napadač je rekao: "Imao sam ponude iz Liverpoola i Tottenhama, kao i ludo bogate ponude iz Rusije, puno bogatije od onih iz Engleske, ali ja želim igrati u Premier ligi. Brojim dane, još samo jedanaest kratkih dana. Kako vrijeme prolazi, osjećam se čudno, osjećam puno emocija."

Očekivalo se kako će Wenger Chamakha dovesti još prošlog ljeta, ali odlučio je sačekati godinu dana zbog previsoke cijene koju je Bordeaux tražio za njega, iako je imao samo još godinu dana ugovora.

Chamakh je dodao kako je bio rizik ostati u francuskom klubu, koji je na kraju izborio plasman među najboljih osam u Ligi prvaka, pa se na kraju pokazalo kako je s pravom riskirao.

"Riskirao sam ostavši, s obzirom da sam ušao u posljednju godinu ugovora, ali ja nikada nisam folirao, uvijek sam davao 100% svojih mogućnosti." dodao je Chamakh.

Daily Mail: Torres seli u Chelsea za 70 milijuna funti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rekordni transfer u okvirima engleskog nogometa mogao bi zaživjeti ovoga ljeta prihvati li Liverpool Chelseajevu ponudu za Fernanda Torresa...

Španjolski 26-godišnji napadač "redsa", rezultiraju li s uspjehom već započeti pregovori, trebao bi preseliti na Stamford Bridge u transferu vrijednom ogromnih 70 milijuna funti, tvrdi Daily Mail koji piše:

"Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič relativno je tih u odnosu na standarde koje je sam postavio dok je klub vodio Jose Mourinho. Međutim, uspjesi i stabilnost koju je donio Carlo Ancelotti napadačkim nogometom kojeg Abramovič cijeni, uvjerili su ruskog milijardera da je došlo vrijeme za još jedno potpisivanje zvijezde."

Važeći ugovor s Liverpoolom španjolski reprezentativac, koji je kroz 22 ovosezonske utakmice u Premiershipu postigao 18 golova, ima do 30. lipnja 2013. godine.

Liverpool: Torres vjerojatno propušta prvu utakmicu SP-a

Napadač Liverpoola i španjolske nogometne reprezentacije, Fernando Torres (26), moguće neće nastupiti u prvoj utakmici Španjolske na SP-u u JAR-u, 16. lipnja protiv Švicarske...

Informaciju je obznanio Peter Brukner, član Liverpoolove liječničke službe, koji će tijekom SP-a brinuti o zdravlju i spremnosti nogometne reprezentacije domaćina, Južnoafričke Republike.

- Njegov je nastup u prvoj utakmici za Španjolsku svakako pod znakom pitanja. Mi u Liverpoolu nismo i nećemo ubrzavati njegov proces oporavka kako bismo ga potpuno spremnoga imali na raspolaganju za sljedeću sezonu - rekao je Brukner.

U Barceloni je Torres prošlog mjeseca operirao menisk desnog koljena.

P.S. Ne mogu da vjerujem oko čega se vi svađate. :roll:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2010, 19:42

^ Chamakh će biti odlično pojačanje za Arsenal .. O Torresu opet špekulacije, od toga nema ništa.. A nek uzme dužu pauzu, vala se naigrao ove sezone : /

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 06 maj 2010, 01:16

ode vala Tottenham u LP a mogu da kazem da su ljudi najvise zasluzili puno bolje igraju od nas bas kad sam gledo veceras tekmu njih i Citya...ne mogu da poimam da cemo sedmi bit na kraju :(
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 maj 2010, 01:54

Ako Torres ode iz Liverpoola, otice u Barce, kakav Celski, nema sanse da iznevjeri tako navijace Liverpoola i ode bilo gdje u Engleskoj. Cini mi se kao momak koji postuje klub u kojem igra, zato ne vjerujem da ovog ljeta igdje odlazi. Ali opet, ode li Rafa s kojim je povezan vjerovatno, i desi li se da uprava Liverpooola ne investira dovoljno, moze se desiti da covjeku pukne film, a Barca ima i mjesta i para i renomea za njega. O tome vec novine pisu, vjerujem da su jos uvijek spekulacije samo, al nije iskljuceno da se i to desi ako realno posmatramo situaciju.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 maj 2010, 09:58

Niko, ponavljam NIKO nije veci od Liverpoola.
Ako Torres hoce otici, za tu lovu koju se suska, pa neka mu bude.
Za te pare se mogu kupiti 2 dobra napadaca, recimo Dzeko i Negredo, da ostane i kusura...
A iako je Gerrard za mene najbolji igrac na planeti (navijacki, ali sta cu, takav sam), i misli da treba otici u Inter ili Real za veliku lovu, pa neka ide.
On mozda jeste simbol Liverpoola, ali simbol je bio i Daglish i mnogi drugi.
I nece nestati Liverpoola cak iako njih dvojica odu.
Nadam se samo ako ipak odu, da ce u paketu ici i Rafa, pa cemo, ako Bog da, vidjeti radjanje jednog novog, superjakog Liverpoola koji ce se, konacno, boriti za trofeje... :(
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 06 maj 2010, 10:09

ackeey je napisao/la:Niko, ponavljam NIKO nije veci od Liverpoola.
Ako Torres hoce otici, za tu lovu koju se suska, pa neka mu bude.
Za te pare se mogu kupiti 2 dobra napadaca, recimo Dzeko i Negredo, da ostane i kusura...
A iako je Gerrard za mene najbolji igrac na planeti (navijacki, ali sta cu, takav sam), i misli da treba otici u Inter ili Real za veliku lovu, pa neka ide.
On mozda jeste simbol Liverpoola, ali simbol je bio i Daglish i mnogi drugi.
I nece nestati Liverpoola cak iako njih dvojica odu.
Nadam se samo ako ipak odu, da ce u paketu ici i Rafa, pa cemo, ako Bog da, vidjeti radjanje jednog novog, superjakog Liverpoola koji ce se, konacno, boriti za trofeje... :(
Sti se tice Torresa i odlaska , znate i sami da je njega Benitez doveo i platio iz svog djepa i on moze otici kada Rafa kaze tako gdje god ode taj moron od trenera ide i Torres :mrgreen:

Slazem se sa tobom svi koji misle da trebaju ici , bujrum samo se nadam da ce medju tim biti Benayoun , Lucas , Degen i slicni !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 maj 2010, 10:37

Ma ja ne vjerujem da ce torres otici,100 puta ove sezone je rekao da ostaje bez obzira na sve,nije on hinja da izradi navijace koji su ga mnogo,mnogo podrzavali...valjda nije...Ima puno prica,neki dan su pisali da je rafa rekao da liverpool mora zadrzati torresa i gerrarda i da ce otici ako se to ne ispuni,a sada zeli da proda torresa i da taj novac iskoristi za pojacanja....

TOM HICKS believes there are “plenty” of people willing to invest in Liverpool – but has hinted it may be up to another 18 months before the club is sold.

And that could impact on the future of Rafael Benitez with the manager poised for showdown talks with new chairman Martin Broughton in the next 48 hours.

Hicks, along with fellow co-owner George Gillett, appointed Broughton last month to oversee the sale of the club after the pair expressed a desire to completely cut ties at Anfield.

Benitez is seeking assurances over significant funds in the forthcoming transfer window which is likely to only come from the cash injection brought by a swift takeover.

Speaking yesterday, Hicks confirmed a number of parties have expressed an interest in investing in Liverpool during the past two years, the most recent of which was the New York-based Rhone Group.

But the American – who took control of the club along with Gillett in February 2007 – intimated there is unlikely to be any imminent change of ownership, which could push Benitez closer to a move to Juventus.

“From discussions we’ve had over the last two years, there are plenty of those people (to invest in Liverpool) out there,” said Hicks. “We’ve owned it three years. We won’t own it for five.”

Both Hicks and Gillett have met with strong opposition from sections of the Liverpool support for much of their tenure, with demonstrations held both inside and outside Anfield on each of their recent visits to the stadium.

And the Dallas-based businessman believes he has “paid a terrible price” for being co-owner, but admits the club is not part of his heritage, comparing his ownership to that of two of his local peers.

“I can still be a fan, but I’ve paid a terrible price,” said Hicks. “I’m 64 years old. I don’t want that anymore.

“Jerry Jones is a good friend of mine, but his life and his family’s life is the Dallas Cowboys. Mark Cuban, the (Dallas) Mavericks are his life. This isn’t my life.”

New Juventus chairman Andrea Agnelli is keen to formulate the Turin side’s plans as soon as possible and will press Benitez for a definitive answer on his future after Liverpool complete their season at relegated Hull City on Sunday.

The uncertainty over the Spaniard has resulted in inevitable speculation linking a whole host of players away from Anfield, the latest of which is Alberto Aquilani.

Fiorentina have been credited with an interest in Aquilani and his agent, Franco Zavaglia, has acknowledged the Serie A club’s sporting director, Pantaleo Corvino, is an admirer.

“The interest of Fiorentina is not new,” said Zavaglia.

“There are rumours about Aquilani and Fiorentina for three years.

“I don’t think there is anything concrete at the moment, but one thing is for certain, Alberto is a craze of Corvino.

“It is still too early to tell if a deal is possible. First of all the priority is to finish the season well. Then we will know what will be the future at Liverpool.”

Meanwhile, Martin Skrtel has received a World Cup boost after yesterday returning to full training following his broken metatarsal.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

SG8
Kontakt:

Post Postao/la SG8 » 06 maj 2010, 10:41

gluposti, torres nigdje ne ide!
LIVERPOOL is the religion!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 maj 2010, 14:57

Virtu4l je napisao/la:O čemu ti pričaš? Vjerovatno nisi bio rođen kad je Liverpool zadnji put bio prvak Engleske, a o historiji možeš samo na internetu čitati. Ti se zadovolji sjajnom historijom, a ja slavim titule :lol:
KAkve titule ti slavis one sto ste potrosili nemoguce sume novca i uzeli dva premiershipa hahaha a Liga Prvaka pored silnih ulaganja ostala nedosanjani san :mrgreen: ja mislim da cska i realu fali jos samo jedna milijarda ulozenog novca i isplatice se sve i doci ce Liga Prvaka.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.