FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hilmo, sinoc je porazena komplet porodica FK Sarajevo od uprave, struke, igraca i navijaca.
Niko nije bio na zeljenom nivou.
Ovde ima neki virus u FK Sarajevu, da ga ni najbolji haker ne moze otkriti a kamoli obrisati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Niko nije bio na zeljenom nivou.
Ovde ima neki virus u FK Sarajevu, da ga ni najbolji haker ne moze otkriti a kamoli obrisati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Kaže uslovno rečeno da smo šibali, ali svakako su bili koliko toliko bolji za razliku od posljednja tri mečaMa ko je bolan šibao? Sve skoro što smo odigrali je bilo protiv Lištice i to 1. poluvrijeme, Slaviju ne znamo ni sami kako smo pobijedili, daleko da smo zaslužili tu pobjedu, Zrinjski došao i ubio Boga u nama sred Koševa i iz 2 šanse mi smo dali 1 go i tako ih dobili, u Ugljeviku uopšte nismo razvalili Radnika što je i sam Petrović rekao iz skoro 2 šanse 2 gola, mrtvi Željo nas sa odron ekipom u odnosu na našu umalo nadigrao na Koševu...
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Volio bi da Dzeno ima m*da da proba nesta novo (iako mi se cinilo da je ono sinoc bilo 'nesta novo' jer sam vidio 4-1-4-1 formaciju), ali konkretno mislim da zaigramo sa dva napadaca, bar dok ne dodje nova desetka, koja ce da razigrava Benku i krila (ili defanzivni, pa da Harmo igra desetku).
Sada bi pokusao sa klasicnom 4-4-2 formacijom; Delac - Baric, Step, Barba, Puzi - Hebib, Harmo, Samke, Bekic19 - Benko, Krste.
Na sredini ova trojica (osim Samira) su cisti trkaci, i mogu trcati do iznemoglosti (naravno, i centrirati), napadaci se izvlace po loptu, sire odbranu i zabijaju se u 16 protivnika. Stoperi povlace loptu naprijed (kao i sada), bekovi idu kao i sad, gore-dole.
Sada bi pokusao sa klasicnom 4-4-2 formacijom; Delac - Baric, Step, Barba, Puzi - Hebib, Harmo, Samke, Bekic19 - Benko, Krste.
Na sredini ova trojica (osim Samira) su cisti trkaci, i mogu trcati do iznemoglosti (naravno, i centrirati), napadaci se izvlace po loptu, sire odbranu i zabijaju se u 16 protivnika. Stoperi povlace loptu naprijed (kao i sada), bekovi idu kao i sad, gore-dole.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Igracima niko ne psuje pogotovo da ih neka vrijedja ili ne daj boze spominjat familiju daleko od toga, ali kritikovat ih treba stalno mi navijaci hocemo rezultate, pobjede , titule ja ne kazem da moze sve preko noci, ali se trud i zalaganje na terenu mora pokazati jer smo mi FKS kome se god ne svidja ( igraci) ima brate moj da bira klub koji pozeli mislim da sam bio jasan.
04.10.2009 !!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dobro je što je Zenica naredno kolo, dole svakako mi nećemo pobijediti taman da vratimo Fergusona iz penzija i postavimo na klupu, pa bolje da kiksamo dok je Dženo tu, možda ga i otjeraju. X nam je dole maksimum. Ako mi dole dobijemo obećavam da ću kao njegov ponajveći kritičar ovde zalizanog staviti bar sedmicu na avatar, a pošto od pobjede nema ništa, nema ništa ni od avatara... 

1946
Neka krene sa 2 napadaca u Zenici, pa nek ide sve u pm. Gore svakako ne moze. Celik ce postaviti bunker i lupati nase po nogama, tako da nama i ne treba neki zadnji vezni koji je destruktivac u ovoj utakmici. Benku i psovaca gurnuti gore, ili cak probati i sa Bekicem Amerom jer i on je napadac koji je kod nas nazalost gurnut na krilo. Po krilima Al.Bekic i stakleni Dulja ako bude spreman, U sredini staviti Ikandea i Radovca kojem treba dati posljednju opomenu pred klupicu. Krste nek igra povucenije, inteligentan je igrac i ubjeđen sam da bi odigrao bolje na poziciji iza Benkare nego ovi koji sad tu POKUSAVAJU igrati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma nije problem izgubiti,mogli smo od Sirokog izgubiti ali nista nebih prigovorio jer je igra savrsenstvo,ali ono sinoc pred svojima navijacima onako odigrati sramotno,ali ni to nije sramotno i iritirajuci kao izjava Dzene "dobro smo igrali",e to ja vec nazivam bezobrazlukom jer ti magarcis hiljade nezadovoljnih navijaca,nakon ove izjave nebih zalio i da ode,i ako dodje volio bi da dodje trener kakav koji je odrastao u komunizmu da krv propisaju behobraznici,kakav god da je navijac na tribini ti kao profesionalac nesmije da ulazis u sukob da vidim sada upravu koliko je profesionalna dali ce ga kazniti,Puzigacu pozivam na trcanje sa mnom svako vece da skine onaj pivski stomak,mali Samir samo mogu reci dijete se docepalo velike love i digao se previse pod hitno ga mora neko spustiti na zemlju ili ce da bude samo propali talenat,i jos jedno za kraj Dzeno ce sebi da unisti zivotnu sansu da vodi Sarajevo uz punu podrsku uprave radi igraca jarana,Puzi,Tatko i ostala bagra ako ne prekrene u glavi da to nisu igraci za prvi tim ostat ce brzo bez podrske jer svi ocekuju slobodno cu reci zadnjih 15 godina najboljeg stopera Stepanova u prvom timu ali on ce Dzemu da ubaci u prvi tim kad se opravi jer on tako razmislja da su mu haveri najvazniji.Dzeno je imao moju veliku moju podrsku ali gubis je brzo ne zbog poraza nego zbog sramotnog ophodjenju prema navijacima.
Samo Sarajevo
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kako ti ne dosadi brate?BitiSrcemVezan je napisao/la:Dobro je što je Zenica naredno kolo, dole svakako mi nećemo pobijediti taman da vratimo Fergusona iz penzija i postavimo na klupu, pa bolje da kiksamo dok je Dženo tu, možda ga i otjeraju. X nam je dole maksimum. Ako mi dole dobijemo obećavam da ću kao njegov ponajveći kritičar ovde zalizanog staviti bar sedmicu na avatar, a pošto od pobjede nema ništa, nema ništa ni od avatara...

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Neće mi dosaditi dok ova ubleha ne ode sa klupe, pa da se radujem po drugi put njegovom odlasku.DrustveniParazit je napisao/la:Kako ti ne dosadi brate?BitiSrcemVezan je napisao/la:Dobro je što je Zenica naredno kolo, dole svakako mi nećemo pobijediti taman da vratimo Fergusona iz penzija i postavimo na klupu, pa bolje da kiksamo dok je Dženo tu, možda ga i otjeraju. X nam je dole maksimum. Ako mi dole dobijemo obećavam da ću kao njegov ponajveći kritičar ovde zalizanog staviti bar sedmicu na avatar, a pošto od pobjede nema ništa, nema ništa ni od avatara...
1946
Obzirom na igrace koje imamo trenutno i obzirom na to da nam liga nije nesto jaka ovo je za nas idealna formacija,a i ovaj izbor igraca je ok.muhamedhulk je napisao/la:Volio bi da Dzeno ima m*da da proba nesta novo (iako mi se cinilo da je ono sinoc bilo 'nesta novo' jer sam vidio 4-1-4-1 formaciju), ali konkretno mislim da zaigramo sa dva napadaca, bar dok ne dodje nova desetka, koja ce da razigrava Benku i krila (ili defanzivni, pa da Harmo igra desetku).
Uostalom nije to bas ni prevazidena formacija uvijek jedan od napadaca moze igrati povucenije ako treba i onda to opet lici na 4-5-1
ma mogao je bez problema to da uradi, jer evo sta mu je donijela sinocnja postavka, sjebo kompletnu sredinu terena, zato stavis ili kovacevica ili rustemovica i kazes im ne prelaziti centar, cuvati ledja Ikandeu i pomoci odbrani, da si ne znam ti koliki levat znas izbiti **** loptu ako prigusti, ne moras nikakvu tehniku imati, nije je ni Gatusso imaoAjax je napisao/la:I tacno je da Ikande nije zadnji vezni. Samo nisu ni Rustemovic ni Radovac a jos manje Alispahic. Bas zato smo neki prizivali pojacanje na toj poziciji prije par mjeseci jer smo svi znali da Cimirot odlazi. Samo posto se to nije desilo izbor Ikandea je logican potez jer nema boljeg igraca za tu poziciju. Jedino da se bukvalno kocka i proba sa Kovacevicem.
Mada ovdje Dzeno snosi dio krivice sigurno sto nije u prijateljskim utakmicama probao neke stvari i alternative posebno na tom zadnjem veznom kao i igru sa dvojicom napadaca.
Pyro is not a crime !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Joj Kuadia
-
- Moderator
- Kontakt:
Kuadio znaci lik Ore da hoće ostati u Travniku da pokaže ovima našima da su pogriješili sto se njega tice...Pa onda nek se kaju sto mu nisu davali šansi.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znaci na lijevoj strani se doslovno patili sa Velkoskim koji nije lijevo krilo, a za to vrijeme mislili da je Kouadio umro...
nešto je truhlo u klubu! Il su rasisti (u sto cisto sumnjam) il su toliko glupi pa nisu prepoznali kvalitet Kouadia...
nešto je truhlo u klubu! Il su rasisti (u sto cisto sumnjam) il su toliko glupi pa nisu prepoznali kvalitet Kouadia...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Reko sam vam ja da Celik nije nista posebno. Evo gube ljudi 2:0 vec. Slazem se tako treba probati. Jedino umjesto jednog od Hebibovica ili Bekica mozda da pocne Duljevic jer nijedan od ove dvojice nije skoro nista pokazao do sada. A Krste ima da razvali na terenu kao povuceni napadac ili ga prodat poslje ove polusezone.muhamedhulk je napisao/la:Volio bi da Dzeno ima m*da da proba nesta novo (iako mi se cinilo da je ono sinoc bilo 'nesta novo' jer sam vidio 4-1-4-1 formaciju), ali konkretno mislim da zaigramo sa dva napadaca, bar dok ne dodje nova desetka, koja ce da razigrava Benku i krila (ili defanzivni, pa da Harmo igra desetku).
Umjesto koga je trebao sinoc da postavi Rustemovica/Kovacevica ?? Alispahica ili Radovca??THEC je napisao/la:ma mogao je bez problema to da uradi, jer evo sta mu je donijela sinocnja postavka, sjebo kompletnu sredinu terena, zato stavis ili kovacevica ili rustemovica i kazes im ne prelaziti centar, cuvati ledja Ikandeu i pomoci odbrani, da si ne znam ti koliki levat znas izbiti **** loptu ako prigusti, ne moras nikakvu tehniku imati, nije je ni Gatusso imao
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 avg 2015, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
@Ajax nije ni Travnik nešto, pa nismo mogli meda... ni jučer Zrinjski nije (osim 1-2 indiviualca) ništa pokazao, pa nismo mogli meda... Nije problem u jačini proitivnika koliko je u nepostojanju naše igre i ritma.
Samo Saraj'vo.
Zrinjski je jaci od Celika i Travnika 20-30% bar i jos su se ljudi maksimalno motivisali na ovu utakmicu i dali su preko 100%. Sarajevo je protiv Celika favorit i trebali bi lakse doci do pobjede nego proslu utakmicu. Samo da Dzeno pogodi sa formacijom.PitarBordo je napisao/la:@Ajax nije ni Travnik nešto, pa nismo mogli meda... ni jučer Zrinjski nije (osim 1-2 indiviualca) ništa pokazao, pa nismo mogli meda... Nije problem u jačini proitivnika koliko je u nepostojanju naše igre i ritma.
umjesto jednog od njih dvojice i pomjerio Ikandea na centralnog veznog, dao mu vecu slobodu prema naprijed, ono kao protiv Sirokog jer kad je Ikande imao Cimirota koji mu je bio kao osigurac iza njega daleko lakse mu je bilo igrati i mnogo bolju utakmicu je odigrao nego sinocAjax je napisao/la:Umjesto koga je trebao sinoc da postavi Rustemovica/Kovacevica ?? Alispahica ili Radovca??THEC je napisao/la:ma mogao je bez problema to da uradi, jer evo sta mu je donijela sinocnja postavka, sjebo kompletnu sredinu terena, zato stavis ili kovacevica ili rustemovica i kazes im ne prelaziti centar, cuvati ledja Ikandeu i pomoci odbrani, da si ne znam ti koliki levat znas izbiti **** loptu ako prigusti, ne moras nikakvu tehniku imati, nije je ni Gatusso imao
edit: naravno da rustemovic ili kovacevic nisu ni blizu cimirota, no poenta je da oni budu iza Ikandea i njemu cuvaju ledja, da ne mora on da ide skroz nazad do odbrane i odatle krece u napad, jer ko sto smo sinoc vidjeli to ne fercera
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, jurisicduska, PingoFTW, roccosiffredi, Venom i 63 gosta.