AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Joj ovi Egipcana sve stranice zauzeli haha ludi su,gori od nas.Nego zamislite sad da u Celtic predje njihov neki lol Allahu ekber na svaki komentar slicno.Nego drago mi je zbog Dzeke,al ipak mislim da je Lazio jaci :3
Citam vam malo temu,o kojem Sakhou vi pisete? Jel o ovom iz Liverpoola ili pak ima neki drugi?
Posto ne vjerujem da ce nas on napustiti,pogotovo sto mi necemo vise kupovati a ako ode ostajemo na poprilicno malom broju stopera.
Posto ne vjerujem da ce nas on napustiti,pogotovo sto mi necemo vise kupovati a ako ode ostajemo na poprilicno malom broju stopera.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
-
e ovako, sto se utakmice tice, prvim poluvremenom i nasom prvom postavom sam odusevljen, barem kada je rijec o ofanzivnom potencijalu jer skoro svaki napad, kontra napad je bio dobra prilika za gol, a i sami golovi nisu padali iz nekih solo akcija vec iz odlicno izgradjenih i kreiranih prilika. napadacki trojac je funkcionisao besprijekorno - salah je bio svuda po terenu i bio je konstantna prijetnja, dzeko je bio ono sto nam je falilo sve ovo vrijeme tj pravi napadac i centralna figura koja je fokus svakog napada, a falque je najprijatnije iznenadjenje od svih jer covjek je odigrao bez greske, sa hrpom preciznih i korisnih pasova i iskren da budem momak nije neko veliko ime u svijetu fudbala ali ono sto je pokazao u ovih par prijateljskih utakmica govori da je osim gervinha nivo iznad svih ostalih nasih krila. sto se tice veznog reda bilo je malo problema u prvih 10ak, 15 minuta pogotovo za kontrolom lopte gdje smo s dva losa pasa (pjanic) izbacili sevillu u prilike, ali kako je vrijeme odmicalo postajali smo sve bolji. medjutim, to se ne smije desavati za vrijeme ligaskih utakmica gdje se i najmanja greska kaznjava tako da su veca sigurnost i ozbiljnost itekako pod muss. sto me dovodi do odbrane koja evo vec 3. tekmu za redom komplikuje jednostavne situacije i individualnim greskama dovodi protivnike u izgledne situacije. bez obzira na rezultat, pasovi sinoc nisu bili na nivou na kojem bi trebali biti ako ste ekipa koja ne izbacuje tj ne izbija loptu nego od samog golmana gradi napade. manolas je prodao par lopti i iskreno se nadam da je to bio cisto momentalni nedostatak koncetracije, a ne nesto sto ce se ponavljati kroz sezonu jer do sad je on bio taj koji je siguran, a yanga onaj koji kiksa. castan je bio fenomenalan i na trenutke je podsjetio na starog castana koji je uz benatiju bio bedem ispred gola. upravo zahvaljujuci manolasovim greskama intervenisao je par puta i spasio ciste golove svojim uklizavanjima, medjutim, mislim da ce dolazak jos jednog kvalitetnog stopera koji ce biti spreman odmah uletiti u prvih 11 biti zdrava konkurencija koja ce sve natjerati da igraju bolje. na kraju nam ostanu bekovi i golman. maicon je bio maicon - odradio je koliko je mogao tj koliko su noge mogle izdrzati. pokazao je na trenutke znake i ostatke najboljeg svjetskog beka, ali i pokazao je da se na njega ne smije toliko racunati jer ipak godine su ostavile traga i on jednostavno vise nije u stanju istrcati napad i vratiti se u odbranu na vrijeme. to bi protiv vecih ekipa moglo biti kobno, dok protiv slabijih i moze proci. s druge strane, torosidis je odigrao strasnu utakmicu i po meni uz napadacki trojac bio najsvjetlija tacka ekipe. obzirom da je cole bio jedini lijevi bek u ekipi, a otpusten je sinoc to nas ostavlja sa torosidisom kao zamjenom sto nije nimalo losa stvar, ali digne bi se onda morao pokazati kao strasno pojacanje. sto se golmana tice nemam se na sta pozaliti jer woj je svoj posao odradio bez greske.
sto se tice drugog poluvremena, ne bih to pretjerano puno komentarisao osim da mi je nevjerovatno drago sto smo doveli ove igrace koje smo doveli jer u suprotnom bi nam svaka utakmica bila kao sinocnje drugo poluvrijeme tj tanka odbrana, a u napadu zesca konfuzija. ono sto me raduje je garcijin intervju nakon utakmice gdje je najavio dva stopera i beka. bez toga bi bili osudjeni na propast, ali s ta tri igraca vec licimo na jako kvalitetnu ekipu koja ipak, ako se mene pita, jos uvijek kaska za juventusom jer njihova organizacija je nekih 5, 6 godina ispred nas, a uigranost, rutina i iskustvo koje njihov roster ima su nesto sto mi ne mozemo tek tako popraviti, kupiti ili sta vec. tako da iako ne bi bilo iznenadjenje da na kraju i uzmemo ligu, neke stvari se fakat moraju doooobro poklopiti, sreca nas treba pomilovati, a pojacanja koja dovedemo ne smiju biti kiksevi jer oni su ti koji cine razliku izmedju jake i slabe rome, izmedju konkurentne i ekipe s kojom bi svako pozelio igrati, izmedju sinocnjeg prvog i drugog poluvremena.
http://www.football-italia.net/71006/ro ... sakho-loan
a evo sta svabe kazu o rudigeru
sto se tice drugog poluvremena, ne bih to pretjerano puno komentarisao osim da mi je nevjerovatno drago sto smo doveli ove igrace koje smo doveli jer u suprotnom bi nam svaka utakmica bila kao sinocnje drugo poluvrijeme tj tanka odbrana, a u napadu zesca konfuzija. ono sto me raduje je garcijin intervju nakon utakmice gdje je najavio dva stopera i beka. bez toga bi bili osudjeni na propast, ali s ta tri igraca vec licimo na jako kvalitetnu ekipu koja ipak, ako se mene pita, jos uvijek kaska za juventusom jer njihova organizacija je nekih 5, 6 godina ispred nas, a uigranost, rutina i iskustvo koje njihov roster ima su nesto sto mi ne mozemo tek tako popraviti, kupiti ili sta vec. tako da iako ne bi bilo iznenadjenje da na kraju i uzmemo ligu, neke stvari se fakat moraju doooobro poklopiti, sreca nas treba pomilovati, a pojacanja koja dovedemo ne smiju biti kiksevi jer oni su ti koji cine razliku izmedju jake i slabe rome, izmedju konkurentne i ekipe s kojom bi svako pozelio igrati, izmedju sinocnjeg prvog i drugog poluvremena.
vas sakhoKopLfc je napisao/la:Citam vam malo temu,o kojem Sakhou vi pisete? Jel o ovom iz Liverpoola ili pak ima neki drugi?
http://www.football-italia.net/71006/ro ... sakho-loan
a evo sta svabe kazu o rudigeru
effe_sa je napisao/la:Što se povrede tiče, mislim da bi se trebao u potpunosti vratiti i da tu neće ostati neki trag.Evil Genius II je napisao/la:
kakav je igrac rudiger i koliko je ozbiljna bila ova povreda koju je imao tj kakve su sanse da ista ostavi neki trag na njegovu igru?
A eto dok ga u Njemačkoj mnogi hvale, pa dobije i ovdje na temama pohvale i mnogi govore o njegovom talentu i potencijalu, on meni i nije neki igrač. Onako u najbolju ruku solidan igrač. Samo njegovo kretanje i postavljanje mi je jako čudno, na momente djeluje kao da ima problema s koordinacijom. Ne ulijeva mi ono totalno povjerenje. Ipak radi se o jakom igraču, fizički izuzetno jak, izuzetno borben i znao je pružiti dobre partije kako u Stuttgartu, tako i u repki gdje u zadnje vrijeme dobiva priliku.
Denno nazalost nije gledao zbog obaveza, al veceras se gleda snimak! Garsija mi je dobro iskidao zivce vec pa zato ga hejtam, al hajde dat cemo mu sansuFrancescoTotti je napisao/la:Evo sad odgledao prvo poluvrijeme, drugo necu ni gledat..
FalquePa covjek zna sve sa loptom
Dzeko![]()
Salah veliko pojacanje takodjer, kao osica je![]()
Manolas![]()
![]()
Covjek je zvijer, sve i da ne dodje neko pojacanje u odbranu, nismo losi (iako bi volio da dodje, da imamo tu sirinu, da ne strahujemo od povrede)
Onda ostatak ekipe takodjer dosta dobar, isto kao i protiv Valencie. Maicon, Pjanic, Ninja, klase!
Denno brate opet kazem, haman ovo lici na nesto, nije lose. Talijani na sav glas hvale Garciu, a vala i sto se mene tice ako cemo ovako kao u prvom igrat u ligi nemam nista protiv njega![]()
Opet mi ova utakmica samo uli dodatnog samopouzdanja i nade. Idemo po Scudetto !!!

Ovo nakon 6-0 smo im pustili?
embrace the chaos
-
torosidis - de rossi - capradossi - florenzi bili odbrana, a MDS na golu. jos smo dobro i prosliDenno je napisao/la:Ovo nakon 6-0 smo im pustili?

Ma pustili, ljudi nas ispostovali i dosli, jbga nije fino da ih obrukamo.
WS nek nam podari bekove i jednog stopera i krecemo u trku.
WS nek nam podari bekove i jednog stopera i krecemo u trku.
embrace the chaos
Cole je bivsi.Dobio je otpusno pismo
Hvala mu na onom ofiranju protiv Bajerna
I tako ostasmo bez lijevog beka dok ne dodje Digne.Ridiger je 90% novi igrac Rome i vjerovatno ce to bit to sto se tice pojacanja.
Sto se tice Curve Sud sinoc je bila tuga jer je bilo previse policije na tribini a kako sam procitao i van stadiona,glavni ultrasi nisu mogli uci tako da mi se cini da ce se i desiti sto su najavljivali.Da ce biti atmosfera ko u mrtvoj Engleskoj.Sjedi i aplaudiraj bem ti Pallotu i glupe amerikance.
Evo kako je to sinoc bilo
Mogućih 11 startera naših rivala u borbi za scudeto u sljedećem šampionatu:
-INTER (4-3-1-2): Handanovic; MONTOYA, MIRANDA, MURILLO, Juan Jesus; Guarin, Medel, KONDOGBIA; Hernanes; Icardi, JOVETIC.
-JUVENTUS (4-3-2-1): Buffon; Lichsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; KHEDIRA, Marchisio, Pogba; DYBALA, Morata; MANDZUKIC.
- MILAN (4-3-1-2): Diego Lopez; Abate, ROMAGNOLI, Mexes, De Sciglio; Montolivo, De Jong, BERTOLACCI; Bonaventura; BACCA, LUIZ ADRIANO.
-NAPOLI (4-3-1-2): REINA; HYSAJ, CHIRICHES, Albiol, Strinic; ALLAN, VALDIFIORI, Hamsik; Mertens; Higuain

Hvala mu na onom ofiranju protiv Bajerna

I tako ostasmo bez lijevog beka dok ne dodje Digne.Ridiger je 90% novi igrac Rome i vjerovatno ce to bit to sto se tice pojacanja.
Sto se tice Curve Sud sinoc je bila tuga jer je bilo previse policije na tribini a kako sam procitao i van stadiona,glavni ultrasi nisu mogli uci tako da mi se cini da ce se i desiti sto su najavljivali.Da ce biti atmosfera ko u mrtvoj Engleskoj.Sjedi i aplaudiraj bem ti Pallotu i glupe amerikance.
Evo kako je to sinoc bilo
Mogućih 11 startera naših rivala u borbi za scudeto u sljedećem šampionatu:
-INTER (4-3-1-2): Handanovic; MONTOYA, MIRANDA, MURILLO, Juan Jesus; Guarin, Medel, KONDOGBIA; Hernanes; Icardi, JOVETIC.
-JUVENTUS (4-3-2-1): Buffon; Lichsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; KHEDIRA, Marchisio, Pogba; DYBALA, Morata; MANDZUKIC.
- MILAN (4-3-1-2): Diego Lopez; Abate, ROMAGNOLI, Mexes, De Sciglio; Montolivo, De Jong, BERTOLACCI; Bonaventura; BACCA, LUIZ ADRIANO.
-NAPOLI (4-3-1-2): REINA; HYSAJ, CHIRICHES, Albiol, Strinic; ALLAN, VALDIFIORI, Hamsik; Mertens; Higuain
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
ljajic za ranocchiu
sta mislite?
sto se rivala tice poredao bih to ovako:
1. juve
2. napoli
3. inter
4. milan
i sumnjam da ce se milanski klubovi boriti za scudetto, ali i veca cuda su se desavala.

sto se rivala tice poredao bih to ovako:
1. juve
2. napoli
3. inter
4. milan
i sumnjam da ce se milanski klubovi boriti za scudetto, ali i veca cuda su se desavala.
Pa Ljajic nekad ima seriju i zna odigrati par dobrih meceva a sta da covjek ocekuje od Ranokije.Pa bolje da vrate Toloja nego ovu ublehu da dovedu.Svaki malo bolji napadac ga otrese.
Ma ja sam ubjedjen da ce se barem jedan Milanski klub boriti za skudeto a koji vidjecemo.Ne vjerujem da ce biti ta borba do kraja al prvi dio sezone definitivno.
Ma ja sam ubjedjen da ce se barem jedan Milanski klub boriti za skudeto a koji vidjecemo.Ne vjerujem da ce biti ta borba do kraja al prvi dio sezone definitivno.
-
ja bi odradio razmjenu samo ako su u pitanju posudbe bez prava otkupa ugovora jer ljajic je jos uvijek mlad igrac kome treba prostora za rast, a sa ovom guzvom u napadu kod nas ga bas i nece imati. u interu bi sigurno dobijao vise prilika i to bi bila prava stvar za njegov razvoj. s druge strane ranocchia, iako kikser, dobro bi nam dosao kao cetvrti stoper (rudiger neka bude taj treci), a ustedili bi pare jer radilo bi se o posudbi i onda bi iste mogli iskoristiti za dovodjenje jos jednog beka uz ovog koji vec dolazi.
ljajic je predobar igrac da bi sjedio na klupi i bio treca opcija na svojoj poziciji jer tako gubi i na vrijednosti i na kvalitetu, a isto tako imam osjecaj da moze dati puno vise i zao bi mi bilo da to uradi u nekom drugom klubu tako da ako bi odlazio neka ode na kaljenje.
p.s. izgleda da cemo dovesti jos jednog lijevog beka uz dignea. ime mu je emerson palmieri, dolazi iz santosa, a prosle godine je bio na posudbi u palermu. nazalost, odigrao je samo 9 utakmica jer ga je povreda sprijecila da se nametne i bori za svoju poziciju, a i lazaar je odigrao finu sezonu pa nije bilo mjesta za njega. 21 mu je godina i dosao bi na posudbu sa opcijom otkupa ugovora sabatini style.
[youtube][/youtube]
protiv nas je bio odlican (malo ko nije)
ljajic je predobar igrac da bi sjedio na klupi i bio treca opcija na svojoj poziciji jer tako gubi i na vrijednosti i na kvalitetu, a isto tako imam osjecaj da moze dati puno vise i zao bi mi bilo da to uradi u nekom drugom klubu tako da ako bi odlazio neka ode na kaljenje.
p.s. izgleda da cemo dovesti jos jednog lijevog beka uz dignea. ime mu je emerson palmieri, dolazi iz santosa, a prosle godine je bio na posudbi u palermu. nazalost, odigrao je samo 9 utakmica jer ga je povreda sprijecila da se nametne i bori za svoju poziciju, a i lazaar je odigrao finu sezonu pa nije bilo mjesta za njega. 21 mu je godina i dosao bi na posudbu sa opcijom otkupa ugovora sabatini style.
[youtube][/youtube]
protiv nas je bio odlican (malo ko nije)

Gianluca Di Marzio:
Postignut dogovor! Antonio Rudiger
u ponedjeljak dolazi u Rim.
Antonio Rudiger (93 godište) stoper VfB Stuttgarta će u
ponedjeljak doći u Rim. Pozajmica sa obavezom otkupa
na kraju sezone za 9 miliona eura.Eto ga
Sto se tice Ranokije i ja bih volio razmjenu ako nece biti prava na otkup a drugacije nikako jer sam ubjedjen da nam Ljajic jos moze valjati.
Postignut dogovor! Antonio Rudiger
u ponedjeljak dolazi u Rim.
Antonio Rudiger (93 godište) stoper VfB Stuttgarta će u
ponedjeljak doći u Rim. Pozajmica sa obavezom otkupa
na kraju sezone za 9 miliona eura.Eto ga

Sto se tice Ranokije i ja bih volio razmjenu ako nece biti prava na otkup a drugacije nikako jer sam ubjedjen da nam Ljajic jos moze valjati.
Ma adem karna kakav on kuveta ne moze u ovakvoj trenutnoj romi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Evil genius izvor ti je u rangu sportsport , mozete jedini lovrena dobit za 20 milki
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bježi bolan hejteruEvil Genius II je napisao/la:sto se rivala tice poredao bih to ovako:
1. juve
2. napoli
3. inter
4. milan
Sta je ovo u Romi bi mogla biti prava kolonija bosanaca. Navodno ste zainteresovani za Kolasinca zvanog Tenk
Il Club più titolato al mondo!
-
Chinaglia je napisao/la:bježi bolan hejteruEvil Genius II je napisao/la:sto se rivala tice poredao bih to ovako:
1. juve
2. napoli
3. inter
4. milan

rivali koje je manuel spomenuo, chini pasa moj solidni.
logika je bila strong with this one.Torres_9 je napisao/la:Evil genius izvor ti je u rangu sportsport , mozete jedini lovrena dobit za 20 milki
francuz, crnac, krkan, ne zna s loptom - rudi na aparatima

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E jel moguce da Sabatini hoce i Kolasinca ahahah ne vjerujem.A sto Saba voli Bosance

Dovesti jos Kolasinca i Vrsajevica i eto ti ekipe za Ligu Sampiona 

DDR dobija nasljednikaManuel je napisao/la:Dovesti jos Kolasinca i Vrsajevica i eto ti ekipe za Ligu Sampiona

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.