Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la bagrcavi » 14 avg 2015, 20:59

Doktor.
DRUG NEBI TI PUNCA

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 14 avg 2015, 21:01

On i Pirlo, treceg nema :salut:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 avg 2015, 21:21

Miralem Zidane :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Rios

Post Postao/la Rios » 14 avg 2015, 21:48

Prvih 20-ak minuta djelovao nekako rezervisano,napravio dvije velike i,za njega,atipicne greske u dodavanjima,mogla je ona jedna vrlo lahko zavrsiti golom Sevilje.
Ostatak meca odigrao na nivou,steta sto ne udje onaj mangupski sut sa 40-ak metara :mrgreen: Sta tek reci za onaj potez,doktorski,majstorski.. :bow:
Roma dobila dva fantasticna pojacanja u Dzeki i Salahu,plus Falque,Iturbe,Totti,Ljajic..Ofanzivno ce stvarno biti strasni.. :thumbup: Samo jos da se koriguje odbrana i bice to vrlo jaka Roma :thumbup:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 avg 2015, 21:51

Upravu si Rio, imao je par tih gresaka sto je moglo kostati gola ali onda one neke njegove finte su cudo.
Ovo nam je jako potrebno Dzeko i Pjana

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 14 avg 2015, 22:07

Trojac Pjanic-Salah-Dzeko ce ove sezone da sije strah po Italiji. Roma je napravila strasan posao u ovom prijelaznom roku i djeluje kao da ozbiljno zele da se uhvate u kostac sa Juventusom.

Mire veceras, nakon uvodne nervoze, odigrao dosta dobar mec i pokazao da ce ove sezone vuci konce u Rominoj igri.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 avg 2015, 22:17

Ne treba izdvajati samo njih, Radja je extra igrač, ovaj Falque isto dobar, Scezni klasa, o Tottiju ne treba trošiti riječi... Fali tu još par dobrih igrača u odbrani i mogu se uključiti u borbu za titulu.

Uživanje će biti pratiti Romu, kao nekad Wolfsburg.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 15 avg 2015, 00:26

Sta je uradio :kafa: danas je majstor a prekosutra je...
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 avg 2015, 08:49

Bice majstor i prekosutra, Salah i Dzeko su pravi igraci za njega. Roma ce da igra fantastican fudbal i bez pravog Pjanica mogu da sanjaju o tituli.

Nadam se da ce ovo biti njegova sezona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 avg 2015, 10:41

Aha, odjednom je postao majstor kako su došli Džeko i Salah. :mrgreen: Prije nije bio, nema veze što do sada nije imao takav napad ispred sebe, nego panja Gervinha, koji mu je upropastio ko zna koliko asistencija (baš kao i Destro, Doumbia, Ljajić itd.).

Iako sam po završetku prošle sezone bio za Pjanićev odlazak, dolaskom Džeke (reprezentaciji će mnogo značiti što će njih dvojica sarađivati u Romi), Salaha i ostalih sam definitivno za ostanak još jednu sezonu, a onda, poslije jedne fenomenalne sezone (samo da ne bude povreda), pravac u neki od najvećih klubova na kontinentu.

Što se konkretno igre tiče, očekujem da i dalje ima slobodu da diriguje veznim redom, upošljava ofanzivce, ubacuje se u napad iz drugog plana, kao i da šutira kada god bude imao priliku za to. Izvođenje prekida kada Totti nije na terenu se dakako podrazumijeva. :cool:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 avg 2015, 10:54

Znam da je nekima smijesno kada se spominju predasistencije ali Pjanic ih je sinoc imao 3, ako sam dobro upratio, sto pokazuje koliko je bitan za ofanzivnu igru Rome.

Rios

Post Postao/la Rios » 15 avg 2015, 12:19

Pa svi mi koji smo gore pisali majstore,doktore i sl to na ovoj temi pisemo godinama,ne znam cemu cudjenje :hmmmmm: :)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 avg 2015, 12:28

Rios je napisao/la:Pa svi mi koji smo gore pisali majstore,doktore i sl to na ovoj temi pisemo godinama,ne znam cemu cudjenje :hmmmmm: :)
Ne odnosi se na tebe, ti si uvijek vjerovao u Pjanića i nisi bio u društvu onih koji su jedva čekali da likuju kada precijenjeni playmaker, koji se u slobodno vrijeme krije od lopte i dodaje istu prvom do sebe jer ne zna šta će s njom, odigra loš meč.

Moj post je više bio replika @Virtu4lnom kolegi. :mrgreen:

Rios

Post Postao/la Rios » 15 avg 2015, 12:43

Claus je napisao/la:
Rios je napisao/la:Pa svi mi koji smo gore pisali majstore,doktore i sl to na ovoj temi pisemo godinama,ne znam cemu cudjenje :hmmmmm: :)
Ne odnosi se na tebe, ti si uvijek vjerovao u Pjanića i nisi bio u društvu onih koji su jedva čekali da likuju kada precijenjeni playmaker, koji se u slobodno vrijeme krije od lopte i dodaje istu prvom do sebe jer ne zna šta će s njom, odigra loš meč.

A tooo.. :D Ja rekoh sta vam sad mi skrivismo odjednom :mrgreen:
A nije sad da branim @Virtuala, ali jedini od njegovih kriticara zna doci i napisati pohvalu kad odigra dobro..Al da zna pretjerati i on zna brate :lol: :tralala:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 15 avg 2015, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 avg 2015, 12:49

Ma Virtu je namazan momcina. Upakuje kritiku na nacin da ostavi prostora za eventualne pohvale kad za njih dodje vrijeme. :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 15 avg 2015, 17:15

calcio je napisao/la:Znam da je nekima smijesno kada se spominju predasistencije ali Pjanic ih je sinoc imao 3, ako sam dobro upratio, sto pokazuje koliko je bitan za ofanzivnu igru Rome.
dobro si upratio. za prvi gol je nasao maicona samog na desnoj strani, a ovaj asistirao dzeki. treci gol napravio onu majstoriju za salaha, a za cetvrti gol je dobio loptu u noge od igraca seville i odma nasao dzeku koji je kasnije ubacio za radju.

htio sam i sam komentarisati te predasistencije i sposobnost razigravanja, ali podsmijeh koji one izazivaju i komentari njegovih dezurnih kriticara na iste su me omeli :thumbup:

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 15 avg 2015, 17:19

Evil Genius II je napisao/la:
calcio je napisao/la:Znam da je nekima smijesno kada se spominju predasistencije ali Pjanic ih je sinoc imao 3, ako sam dobro upratio, sto pokazuje koliko je bitan za ofanzivnu igru Rome.
dobro si upratio. za prvi gol je nasao maicona samog na desnoj strani, a ovaj asistirao dzeki. treci gol napravio onu majstoriju za salaha, a za cetvrti gol je dobio loptu u noge od igraca seville i odma nasao dzeku koji je kasnije ubacio za radju.

htio sam i sam komentarisati te predasistencije i sposobnost razigravanja, ali podsmijeh koji one izazivaju i komentari njegovih dezurnih kriticara na iste su me omeli :thumbup:

Samo onaj ko povrsno prati nogomet nece u Pjanicu prepoznati najbitniji dio tima. Ne samo ta njegova razigravanja, nego je u vecem dijelu prvenstva znacajno doprinosio u odbrani, presijecanjem kljucnih lopti od strane protivnika. kad uz to uzmemo u obzir da mu u tehnickoj potkovanosti nema ravnog, jasno je zasto Roma i ne razmislja da ga proda. On je bio Roma u prethodne dvije godine.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 avg 2015, 22:58

Rios je napisao/la:
Claus je napisao/la:

A tooo.. :D Ja rekoh sta vam sad mi skrivismo odjednom :mrgreen:
A nije sad da branim @Virtuala, ali jedini od njegovih kriticara zna doci i napisati pohvalu kad odigra dobro..Al da zna pretjerati i on zna brate :lol: :tralala:
Sve po zaslugama, ove sezone nece biti mjesta opravdanjima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 16 avg 2015, 16:35

Prije pet godina sam citao kako ovaj kvazivirtuoz patuljastog rasta prelazi u Barcelonu. I tada sam se tomu smijao, a smijem se i sada. Roma je njegov maksimum, ako ikad bude igdje isao to ce biti nekakav Liverpool ili Leverkusen. Mada, velike su sanse da ove sezone bude vise na klupi nego na terenu jer je Ljajic za njega Ivan Rakitic.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 16 avg 2015, 16:37

skandi56 je napisao/la:Prije pet godina sam citao kako ovaj kvazivirtuoz patuljastog rasta prelazi u Barcelonu. I tada sam se tomu smijao, a smijem se i sada. Roma je njegov maksimum, ako ikad bude igdje isao to ce biti nekakav Liverpool ili Leverkusen. Mada, velike su sanse da ove sezone bude vise na klupi nego na terenu jer je Ljajic za njega Ivan Rakitic.
Samo sa teme na temu skaces i pljujes po nasim igracima...
poserem ti se i na Modrica i na Raketica pa i na ostatak kockastih provokatoru ustogljeni :puke:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Hightower, torbica i 71 gost.