HordasOdMalena je napisao/la:Taman je neko napisao da kad nas hvale da mi odmah kiksamo, tako je i bilo, Sarajevo nije izgubilo 30 utakmica na Kosevu i prc...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HordasOdMalena je napisao/la:Taman je neko napisao da kad nas hvale da mi odmah kiksamo, tako je i bilo, Sarajevo nije izgubilo 30 utakmica na Kosevu i prc...
problemi su krenuli mnogo ranije nego sam ocekivao, ali u neku ruku je dobro jer sad ne mozes nikakve kompromise praviti i pod tepih gurati jer previse kola je ostalo do kraja a ovako ocito ne ide, morat ce uprava dosta toga uraditi ako misle trofej uzeti i ove godine, i nije samo trener problemBitiSrcemVezan je napisao/la:Jel' vidite sad, glupani, zašto je Meho poslao "reprezentativca" u pm? **** bezobrazno, otišao u Split da gleda "voljenog Hajduka" i uz to postavlja sliku na instagram, da pokaže koliko ga zaboli za klubom koji taj dan igra utakmicu. Pa nebi mi više nikad zaigrao, fuj!
Kao što rekoh, dobar je Dženo, uči na greškama. Prošle sezone mu je trebalo čak 9 kola da kasni 7 bodova za liderom, sad je za samo 4 kola uspio nas dovesti do -6. Evidentno da napreduje. OPLODI NAS DŽENO I DAJ IM MALO VIŠE SLOBODE MOŽDA ĆE PROIGRATI
Očes reci da Karabeg ne valja? Čovjek zasije ozljedu na glavi igrača kraj aut linije i igrač nastavlja igrati, a neki Himzo Polovina bi ga vodio u operacijsku salu i radio 2h,ovo ostalo ništa ne valja,treba kada su pripreme dovesti one ljude iz Milana što su radili prije 3-4 godine,jer su bili najjači na svijetu, platiš ih 300k€ za 10-tak dana,ali znaš da ti igrači mogu letite,i tako 2-3 pripreme i tvoj kondicioni se usteli i bude extra pripreme ne kao do sada,prosjek...Ali to je naša država i u njoj nema boljih od ovih sto imamo...BitiSrcemVezan je napisao/la:
yebo te tito koja skupina ublehaša i neznalica... jedino ne poznajem kvalitete ovog kondicionog, ovim ostalim mutavcima vidiš na faci da ne znaju dvije čiste sastaviti a kamoli nešto o trenerskom poslu... pu!
Nisam mislio na Karabega, on nema nikakve veze sa sportskim segmentom, nego na ostatak diletanata pored njega.BosnianKingdom je napisao/la:Očes reci da Karabeg ne valja? Čovjek zasije ozljedu na glavi igrača kraj aut linije i igrač nastavlja igrati, a neki Himzo Polovina bi ga vodio u operacijsku salu i radio 2h,ovo ostalo ništa ne valja,treba kada su pripreme dovesti one ljude iz Milana što su radili prije 3-4 godine,jer su bili najjači na svijetu, platiš ih 300k€ za 10-tak dana,ali znaš da ti igrači mogu letite,i tako 2-3 pripreme i tvoj kondicioni se usteli i bude extra pripreme ne kao do sada,prosjek...Ali to je naša država i u njoj nema boljih od ovih sto imamo...BitiSrcemVezan je napisao/la:
yebo te tito koja skupina ublehaša i neznalica... jedino ne poznajem kvalitete ovog kondicionog, ovim ostalim mutavcima vidiš na faci da ne znaju dvije čiste sastaviti a kamoli nešto o trenerskom poslu... pu!
POTPISUJEM!zagorski je napisao/la:Ja kada vidim pojedina objasnjenja i stavove pomislim kako mi stvarno nemamo igraca da valja!
Istina je da ima potankih igraca to stoji,kao sto je istina da je bilo promasaja u dovodenju igraca.
Medutim istina je i to da i ovo sto imamo u rosteru da je sasvim dovoljno da budemo dominantni u ovoj seoskoj ligi!
Ovo odgovorno tvrdim!!!
Nama fali samo Strucni stab i kvalitetan trener i jasna vizija Uprave kada je sportski dio u pitanju!
Nazalost mi ni jedno ni drugo trenutno nemamo i ovo se jasno i argumentovano moze dokazati.
UPRAVA JE NA POTEZU!!!
Pantelija je napisao/la:Ma ne mogu da vjerujem da neki i dan daanas smatrraju da su rezultati kodre odraz njegovog znanja...
tako je jer ne znaju sta se desavalo kada je kodro bio trener... kada je od uprave trazio da im uvede "policijski sat"; kada je od uprave trazio da se odstrane neki igraci ... ali NE, uprava nije stala iza njega...
Kodro je radio 8h dnevno... svaku utakmicu pomno studirao ... svakog igraca... na treninzima su se radile stvari koje IGRACI nisu mogli pratiti... tjvecina njih nisu... stanu i gledaju i moras im 10 puta ponoviti.. i na utakmici to ne urade NI JEDNOM!
isti taj period, Kodro zbog PONASANJA velkoskog trpa na klupu... i tuu pocinje BELAJ! Tada KLAN pokazuje svu svoju snagu...
U ovo vjerujem. kakav je to bio period samo, znalo se da nesto nije uredu, da igraci koji danas dobiju Zeljeznicara sutra gube od Drine i Radnika...Pantelija je napisao/la:Ma ne mogu da vjerujem da neki i dan daanas smatrraju da su rezultati kodre odraz njegovog znanja...
tako je jer ne znaju sta se desavalo kada je kodro bio trener... kada je od uprave trazio da im uvede "policijski sat"; kada je od uprave trazio da se odstrane neki igraci ... ali NE, uprava nije stala iza njega...
Kodro je radio 8h dnevno... svaku utakmicu pomno studirao ... svakog igraca... na treninzima su se radile stvari koje IGRACI nisu mogli pratiti... tjvecina njih nisu... stanu i gledaju i moras im 10 puta ponoviti.. i na utakmici to ne urade NI JEDNOM!
isti taj period, Kodro zbog PONASANJA velkoskog trpa na klupu... i tuu pocinje BELAJ! Tada KLAN pokazuje svu svoju snagu...
hahahaha jel veceras bio u crvenoj trenerci i onoj majci moj grad noj klub...zuta kosa..jbg ima ga sta ..njega sam vidjao na istoku prije ..krenu prema dole da se bije s velkoskim hahahhaha ako je to taj..nukleusmember je napisao/la:a je ko onaj debeli sa zapada koji grozomorno psuje godinama?otkazache mu hercika jednom na tekmi 100%,imam takav osjechaj
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem na zapad pa nisam siguran, ali mislim da misliš na jednog iz Ilijaša, bolesnik čovjek k'o i mi...nukleusmember je napisao/la:a je ko onaj debeli sa zapada koji grozomorno psuje godinama?otkazache mu hercika jednom na tekmi 100%,imam takav osjechaj
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koga da stavi umjesto Radovca i Alispahica kada nema igraca. Rustemovica koji je duplo losiji igrac od njih a i ovi su losi trenutno. Stepanov naravno mora igrati umjesto Tatomirovica. Mada je i Tatomirovic pokazao da ima solidan kvalitet. Bekic nije bolji od Puzigace bek nikako a i ovaj je los. Sto opet govori da Dzeno nema neki mega giga izbor superkvalitetnih igraca kako se ovdje govori. On ima 5,6 mega giga super kvalitetnih igraca koji su mnogo bolji od konkurencije u prvenstvu: Delac, Barbaric, Stepanov, Ikande I Benko. Par solidnih a ovo ostalo sve jakoo tanko. Znaci fali kvalitetnih igraca za potrebnu sirinu. A nekih se je i olako rijesilo: Todorovic, Kouadio.THEC je napisao/la:nemoj da brines nista, igra vec naredni vikendkao i Puzi naravno, Stepanov ce i dalje da bude povrijedjen a Radovac i Alispahic zajedno igraju ko Xavi i Iniesta, mi ne vidimo dobro
![]()