FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 14 avg 2015, 23:35

HordasOdMalena je napisao/la:Taman je neko napisao da kad nas hvale da mi odmah kiksamo, tako je i bilo, Sarajevo nije izgubilo 30 utakmica na Kosevu i prc...
:thumbup: :D

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 avg 2015, 23:35

BitiSrcemVezan je napisao/la:Jel' vidite sad, glupani, zašto je Meho poslao "reprezentativca" u pm? **** bezobrazno, otišao u Split da gleda "voljenog Hajduka" i uz to postavlja sliku na instagram, da pokaže koliko ga zaboli za klubom koji taj dan igra utakmicu. Pa nebi mi više nikad zaigrao, fuj!

Kao što rekoh, dobar je Dženo, uči na greškama. Prošle sezone mu je trebalo čak 9 kola da kasni 7 bodova za liderom, sad je za samo 4 kola uspio nas dovesti do -6. Evidentno da napreduje. OPLODI NAS DŽENO I DAJ IM MALO VIŠE SLOBODE MOŽDA ĆE PROIGRATI
problemi su krenuli mnogo ranije nego sam ocekivao, ali u neku ruku je dobro jer sad ne mozes nikakve kompromise praviti i pod tepih gurati jer previse kola je ostalo do kraja a ovako ocito ne ide, morat ce uprava dosta toga uraditi ako misle trofej uzeti i ove godine, i nije samo trener problem
Pyro is not a crime !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 avg 2015, 23:36

djaba raja.ja vam nmg opisati kako se nekako prazno osjecam..ajd i poraz al ono ponasanje krste me bas ono pogodila..pola zapada mu aplaudira .pola zvizdi i on se nadje stao dole i psuje sve po redu..a niko da ga ufati i uvuce dole na klupu...pa moj krste gledam raja daju po cenera da te gledaju..kupuju dresove..pa moj krste gotive te jbt zvizduk pa i ronaldu se zvizdi..nadam se da ces otici.ovim si se svima nama posro usta..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 avg 2015, 23:37

Ja kada vidim pojedina objasnjenja i stavove pomislim kako mi stvarno nemamo igraca da valja!
Istina je da ima potankih igraca to stoji,kao sto je istina da je bilo promasaja u dovodenju igraca.
Medutim istina je i to da i ovo sto imamo u rosteru da je sasvim dovoljno da budemo dominantni u ovoj seoskoj ligi!
Ovo odgovorno tvrdim!!!
Nama fali samo Strucni stab i kvalitetan trener i jasna vizija Uprave kada je sportski dio u pitanju!
Nazalost mi ni jedno ni drugo trenutno nemamo i ovo se jasno i argumentovano moze dokazati.
UPRAVA JE NA POTEZU!!!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 14 avg 2015, 23:38

BitiSrcemVezan je napisao/la:slika

yebo te tito koja skupina ublehaša i neznalica... jedino ne poznajem kvalitete ovog kondicionog, ovim ostalim mutavcima vidiš na faci da ne znaju dvije čiste sastaviti a kamoli nešto o trenerskom poslu... pu!
Očes reci da Karabeg ne valja? Čovjek zasije ozljedu na glavi igrača kraj aut linije i igrač nastavlja igrati, a neki Himzo Polovina bi ga vodio u operacijsku salu i radio 2h,ovo ostalo ništa ne valja,treba kada su pripreme dovesti one ljude iz Milana što su radili prije 3-4 godine,jer su bili najjači na svijetu, platiš ih 300k€ za 10-tak dana,ali znaš da ti igrači mogu letite,i tako 2-3 pripreme i tvoj kondicioni se usteli i bude extra pripreme ne kao do sada,prosjek...Ali to je naša država i u njoj nema boljih od ovih sto imamo...
Sabrine mi moje!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 14 avg 2015, 23:39

Ok, slazem se donekle sa @Head-om. Nisu oni bzvz ekipa, ali je problem atmosfera. Propagira se neka nadmoc, najveci transferi, nema dugova, Benko, Delac, europski iskorak a u biti se nismo izdigli iznad ove BHTPL svakodnevnice. I onda kad dobijes samar od Travnika, normalno da boli. Pogotovo jer se prica o nekim zvijezdama u kadru zbog kojih je kao normalno da karta kosta koliko kosta, a oni nista ne pokazuju.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 avg 2015, 23:40

BosnianKingdom je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:slika

yebo te tito koja skupina ublehaša i neznalica... jedino ne poznajem kvalitete ovog kondicionog, ovim ostalim mutavcima vidiš na faci da ne znaju dvije čiste sastaviti a kamoli nešto o trenerskom poslu... pu!
Očes reci da Karabeg ne valja? Čovjek zasije ozljedu na glavi igrača kraj aut linije i igrač nastavlja igrati, a neki Himzo Polovina bi ga vodio u operacijsku salu i radio 2h,ovo ostalo ništa ne valja,treba kada su pripreme dovesti one ljude iz Milana što su radili prije 3-4 godine,jer su bili najjači na svijetu, platiš ih 300k€ za 10-tak dana,ali znaš da ti igrači mogu letite,i tako 2-3 pripreme i tvoj kondicioni se usteli i bude extra pripreme ne kao do sada,prosjek...Ali to je naša država i u njoj nema boljih od ovih sto imamo...
Nisam mislio na Karabega, on nema nikakve veze sa sportskim segmentom, nego na ostatak diletanata pored njega.
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 avg 2015, 23:40

Pricate da nemamo pravog DMF, a eno Kove sjedi na tribinama :)
Zar to nije tuzno?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 avg 2015, 23:41

zagorski je napisao/la:Ja kada vidim pojedina objasnjenja i stavove pomislim kako mi stvarno nemamo igraca da valja!
Istina je da ima potankih igraca to stoji,kao sto je istina da je bilo promasaja u dovodenju igraca.
Medutim istina je i to da i ovo sto imamo u rosteru da je sasvim dovoljno da budemo dominantni u ovoj seoskoj ligi!
Ovo odgovorno tvrdim!!!
Nama fali samo Strucni stab i kvalitetan trener i jasna vizija Uprave kada je sportski dio u pitanju!
Nazalost mi ni jedno ni drugo trenutno nemamo i ovo se jasno i argumentovano moze dokazati.
UPRAVA JE NA POTEZU!!!
POTPISUJEM!
Al bas si pogodio srz! Uprava nema muda da se suoci sa nekim stvarima i jednostavno ih gura pod tepih.. a to dodje na naplatu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 14 avg 2015, 23:42

Nisam bio za Dženu kada je došao i titulu je osvojio ja sam i dalje bio za njegov odlazak, eto upravo radi ovakvih stvari koje se dešavaju iz utakmice u utakmicu. Nama treba trener koji će ove dežurne šetače poslati na trbine i ako je potrebno neka mu igraju 11 juniora, samo da ne gledamo ovakvu nezainteresovanost.Ali da iza takvog trenera stane kao prvo UPRAVA i da mu pusti da radi svoj posao a ne da neki makedonac psuje tamo navijačima koji su ga podržavali iako je prošlu utakmicu toliko grešaka napravio da sam u 3-4 situacije ja prvi govorio da bih zabio lijevom nogom iako se lopte nisam dohvatio dvije godine sigurno, a onakve stvari da se dešavaju napadaču , previše je .. nebitno koju poziciju igra valjda ima pameti i snage da iskoristi 3-4 odlične prilike , e onda ne znam kako on sebi smije dati zapravo da psuje ? Nadam se da će uprava pokazati zube i konačno i sportski segmenat popraviti.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 avg 2015, 23:42

Ma ne mogu da vjerujem da neki i dan daanas smatrraju da su rezultati kodre odraz njegovog znanja...

tako je jer ne znaju sta se desavalo kada je kodro bio trener... kada je od uprave trazio da im uvede "policijski sat"; kada je od uprave trazio da se odstrane neki igraci ... ali NE, uprava nije stala iza njega...
Kodro je radio 8h dnevno... svaku utakmicu pomno studirao ... svakog igraca... na treninzima su se radile stvari koje IGRACI nisu mogli pratiti... tjvecina njih nisu... stanu i gledaju i moras im 10 puta ponoviti.. i na utakmici to ne urade NI JEDNOM!

isti taj period, Kodro zbog PONASANJA velkoskog trpa na klupu... i tuu pocinje BELAJ! Tada KLAN pokazuje svu svoju snagu...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 avg 2015, 23:42

a je ko onaj debeli sa zapada koji grozomorno psuje godinama?otkazache mu hercika jednom na tekmi 100%,imam takav osjechaj

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 avg 2015, 23:45

[youtube][/youtube]

Kakav debil jebote :rol: :rol: :rol:
Pantelija je napisao/la:Ma ne mogu da vjerujem da neki i dan daanas smatrraju da su rezultati kodre odraz njegovog znanja...

tako je jer ne znaju sta se desavalo kada je kodro bio trener... kada je od uprave trazio da im uvede "policijski sat"; kada je od uprave trazio da se odstrane neki igraci ... ali NE, uprava nije stala iza njega...
Kodro je radio 8h dnevno... svaku utakmicu pomno studirao ... svakog igraca... na treninzima su se radile stvari koje IGRACI nisu mogli pratiti... tjvecina njih nisu... stanu i gledaju i moras im 10 puta ponoviti.. i na utakmici to ne urade NI JEDNOM!

isti taj period, Kodro zbog PONASANJA velkoskog trpa na klupu... i tuu pocinje BELAJ! Tada KLAN pokazuje svu svoju snagu...
:thumbup: Ja to ovde trabunjam danima i mjesecima na kraju me proglaše za dušmana, pametnice.
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 avg 2015, 23:45

Pantelija je napisao/la:Ma ne mogu da vjerujem da neki i dan daanas smatrraju da su rezultati kodre odraz njegovog znanja...

U ovo vjerujem. kakav je to bio period samo, znalo se da nesto nije uredu, da igraci koji danas dobiju Zeljeznicara sutra gube od Drine i Radnika...
Uprava, uprava je kriva. Nije kriv Dzeno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 avg 2015, 23:47

nukleusmember je napisao/la:a je ko onaj debeli sa zapada koji grozomorno psuje godinama?otkazache mu hercika jednom na tekmi 100%,imam takav osjechaj

VVVBK

hahahaha jel veceras bio u crvenoj trenerci i onoj majci moj grad noj klub...zuta kosa..jbg ima ga sta ..njega sam vidjao na istoku prije ..krenu prema dole da se bije s velkoskim hahahhaha ako je to taj..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 avg 2015, 23:48

nukleusmember je napisao/la:a je ko onaj debeli sa zapada koji grozomorno psuje godinama?otkazache mu hercika jednom na tekmi 100%,imam takav osjechaj

VVVBK

Ne idem na zapad pa nisam siguran, ali mislim da misliš na jednog iz Ilijaša, bolesnik čovjek k'o i mi...
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 avg 2015, 23:51

I dovesti 10-ku O B A V E Z N O, jebote da mi je neko rekao da ću žaliti za mrtvim "Nerminom" kojeg nisam mogao organski slatko bih se nasmijao.
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 avg 2015, 23:52

Razmotrite par stvari,vezano za ovu utakmicu veceras,a i inace.
-Kazu otisao nam glavni igrac (Cimi) i tesko sada bez njega imati igru.
Pa ljudi moji nije Cimi kidnapovan! Znalo se pola godine prije da ce ici. Ako ostaje ista postavka igre i formacija onda si imo vremena koliko hoces da nekoga pripremis da ga zamijeni od postojecih igraca ili mijenjaj malo koncept igre. Zrinjskom je Crnov bio najbolji igrac ostali su bez njega pa opet ljudi igraju.
-Sta je sa Duljom!?!?!? Dva starta na njega i mora vani,izgleda bas nespreman,a i kada igra nije to to!
-Samir isto tako,vise je puta veceras pao nego sto je imao tacnih dodavanja.
-Sta je sa Stepanovom!?!? Povrijeden,a lik na klupi sjedi!!! E pa nisi ti tu da glumis i pare uzimas vec da igras! Ili je nesto drugo u pitanju?
-Ikande solidan do 30. minute,a onda se totalno poceo gubiti. Ili nije za ove pozicije ili je jos neuigran ili se jwdbostavno prilagodio vecini.
-I da!! Krste da je u ozbiljnom klubu jos veceras bi bio kaznjen!
UPRAVO REAGUJ!!!
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 14 avg 2015, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 14 avg 2015, 23:52

Nisam navijac ni Sarajeva ni Zelje. Recimo da sam malo vise simpatizer Sarajeva, valjda zbog drustva, ali uglavnom idem u kontru i prcam one koji izgube (izuzetna car kad nemas domaci klub u srcu) :-)

Ono sto hocu da kazem - mozda ste malo pick4sti vi navijaci, mislim na one okorjele kojina je klub bas u srcu i kojima treba na svakoj tekmi vode i secera, imam osjecaj da ste previse mlaki i popustljivi. Dakle, akupi se grupics 20-30-50-100-nebitno, dogovori se stav i isti lagano prezentuje na slijedecem treningu mirno, i igracima i treneru i upravi. Pa ako ne upali, 7 dana nakon toga ih s e pocet "fatat" po gradu i ocitat po bukvicu.

Kur4c bi recimo u Beogradu on psovao okrenut prema tribinama, a da nakon toga izadje u grad na kaficu ;-)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 avg 2015, 23:53

THEC je napisao/la:nemoj da brines nista, igra vec naredni vikend :D kao i Puzi naravno, Stepanov ce i dalje da bude povrijedjen a Radovac i Alispahic zajedno igraju ko Xavi i Iniesta, mi ne vidimo dobro ;) :D
Koga da stavi umjesto Radovca i Alispahica kada nema igraca. Rustemovica koji je duplo losiji igrac od njih a i ovi su losi trenutno. Stepanov naravno mora igrati umjesto Tatomirovica. Mada je i Tatomirovic pokazao da ima solidan kvalitet. Bekic nije bolji od Puzigace bek nikako a i ovaj je los. Sto opet govori da Dzeno nema neki mega giga izbor superkvalitetnih igraca kako se ovdje govori. On ima 5,6 mega giga super kvalitetnih igraca koji su mnogo bolji od konkurencije u prvenstvu: Delac, Barbaric, Stepanov, Ikande I Benko. Par solidnih a ovo ostalo sve jakoo tanko. Znaci fali kvalitetnih igraca za potrebnu sirinu. A nekih se je i olako rijesilo: Todorovic, Kouadio.

A najveci problem je sto nema vise sredine terena. Sredina Cimirot-Radovac-Stojcev je sve rusila pred sobom i onda je bilo puno lakse igrati i Benki i Krsti i svima. A ovako ljudi se muce u sredini terena i nije to to. Prvo neuigrani su drugo nije to isti kvalitet. I onda se ocekuje da Duljevic ili Krste naprave neko cudo. Tesko protiv ovakvog protivnika, jako tesko.

I ne treba vise tjerati igrace osim ove skroz nepotrebne. Nego treba dovoditi igrace. I to prave igrace makar platili odstetu ako nije vec prekasno za to ovu polusezonu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Dave i 29 gostiju.