elgigante je napisao/la:Ako ono makedonsko smece opet zaigra, treba im svima poceti majke spominjati. Od neandretalca na klupi, do uprave!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
elgigante je napisao/la:Ako ono makedonsko smece opet zaigra, treba im svima poceti majke spominjati. Od neandretalca na klupi, do uprave!
nemoj da brines nista, igra vec naredni vikendelgigante je napisao/la:Ako ono makedonsko smece opet zaigra, treba im svima poceti majke spominjati. Od neandretalca na klupi, do uprave!
aleksandar_veliki je napisao/la:Pa ne bih se bas slozio da je tako kako ti kazes. Da, vezni red vam je poprilicno tanko odigrao, no brate ako ni Benko veceras nije nista pokazao. Nije dobio ni jedan skok duel, nije se izborio za bilo sta, pa u krajnjem slucaju nije ni on sam nista pokusao. Ne gledamo ja i Dzeno fudbal istim ocima, no ja nisam navijac pa stvari posmatram malo drugacije. Hajmo ovako, sta je Sarajevo danas uradilo u ofanzivnom dijelu?THEC je napisao/la:@aco niko ne trazi od radovca i alispahica da stvore 7 zicera, problem je sto oni nisu jedne jedine upotrebljive lopte poslali veceras i ja treba da pljujem Benku pored njih dvojice ? - s tom tvojom logikom mozes komotno Dzenu zamijeniti jer ocito gledate fudbal istim ocima,dominiramo kako strucnjak rece, al jbg nece nas
Ovaj Zrinjski je goli ***** kao i ostatak lige. Ovdje je samo problem SS, koji nije pripremio ekipu ni na kojem planu. Ti ako to ne vidis, fakat bi drugi sport trebao poceti pratiti.Head je napisao/la:Ljudi, pa igrali smo protiv Zrinjskog a ne Drine. Ljudi su na okupu dugi niz godina, imaju strucnjaka, imaju atmosferu u i oko kluba, imaju sto je najvaznije kvalitet. Ne mozes ti igrati protiv njih kao protiv Drine nego koliko ti oni dozvole, i oni se nesto pitaj. Boli me poraz, ali isto tako sam svjestan da smo izgubili od jake ekipe koja ce do zadnjeg kola biti u trci za titulu.
ko je bolan na okupu dugi niz godina, pola ekipe im doslo u ovom prijelaznom rokuHead je napisao/la:Ljudi, pa igrali smo protiv Zrinjskog a ne Drine. Ljudi su na okupu dugi niz godina, imaju strucnjaka, imaju atmosferu u i oko kluba, imaju sto je najvaznije kvalitet. Ne mozes ti igrati protiv njih kao protiv Drine nego koliko ti oni dozvole, i oni se nesto pitaj. Boli me poraz, ali isto tako sam svjestan da smo izgubili od jake ekipe koja ce do zadnjeg kola biti u trci za titulu.
Hajde zadnjeg veznog je mogao i nekako mozda dovesti samo klasnu desetku nemoguce bez odstete. Ovo ostalo se sve slazem sto si gore naveo. Said bi sada jako dobro dosao naprimjer na krilu.tenpenny je napisao/la:Pa nem koga drugog da stavi tu covjek koga ce rustema????I ti si upravu kad kazes mora da se igra sa onim sto imas,ali to moze prolaziti protiv slabih ekipa.Ti kad stavis krstu na krilo,radovca na zadnjeg bez obzira koliko oni bili kvalitetni igraci oni tu na tim pozicijama ne mogu odgovoriti i onda citava igra ekipe pati to je sva sustina i kad dodad jos tome nase bekove duljevica koji je nespreman jos tu 10 koju sad nemamo sta onda ocekivati nego ovo veceras.I svake prethodne sezone uprava prodaje najbolje igrace i hajd to valjda tako mora svi bolji zele vani ali zasto onda ne dovedu zamjenu koja ce ih dostojnoi zamjeniti.Vidis zrninjskom je otisao crnov oni dovedu zakarica i jos tako par igraca a nama odu najbolji igraci i ibrakovic kaze rustemovic i alsipahic ce biti zamjene.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lavcina i 34 gosta.