FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bravo, bravo, napreduje Mourinho, pu yebem li ti majku i tebi i onom ko te stavio tu ublehašu jedan!
A jeste, uči, napreduje, prošle sezone mu je trebalo 9 kola da nas dovede do -7, sad je za samo 4 kola uspio nas dovesti do -6, a sve sa najboljom ekipom u ligi. IDI UBLEHAŠU SAM DA TE PAMTIMO KO GOSPODINA IL' DA SE AKO NIŠTA PRAVIMO DA TE TAKO PAMTIMO KAD TE VEĆ UPRAVA NEĆE DA OTJERA!!!!!!
A jeste, uči, napreduje, prošle sezone mu je trebalo 9 kola da nas dovede do -7, sad je za samo 4 kola uspio nas dovesti do -6, a sve sa najboljom ekipom u ligi. IDI UBLEHAŠU SAM DA TE PAMTIMO KO GOSPODINA IL' DA SE AKO NIŠTA PRAVIMO DA TE TAKO PAMTIMO KAD TE VEĆ UPRAVA NEĆE DA OTJERA!!!!!!
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Barbaric,Stepanov, Harmony uopšte nisu zamjene za Dupovca i Cimija, e za Stojčeva već ima dosta zamjena...zar ne?hz1987 je napisao/la:dzeno se navadio na poraze.
ok ode dupovac
ok ode stojcev
ok ode cimirot
de sad prodajte jos benku, duljevica i velkoskog pa da se borimo za opstanak
navadili se na prodaju, a nigdje kvalitetne zamjene za prodano
dzeno izgubio sve konce, dobija ga travnik a sad i zrinjski u gostima koji ne moze pobjediti neke tamo shrekova sireka i sl.
Sabrine mi moje!
niko ne spominje da je krivac za poraz Amer Bekic koji je izgubio loptu na sredini terena,i nemam nis protov covjeka i mislim da je dobar igrac alii covjek na krilu je keiminalan nemogu da vjerujem da covjek igra krilo
Samo Sarajevo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
yebo te tito koja skupina ublehaša i neznalica... jedino ne poznajem kvalitete ovog kondicionog, ovim ostalim mutavcima vidiš na faci da ne znaju dvije čiste sastaviti a kamoli nešto o trenerskom poslu... pu!
1946
-
- Kontakt:
Šta će bolan Ibro Hodzic naucit ovu djecu, sta on ima reci golmanima covjek nije nijedne jace tekme branio sjedeci na klupi dosao do trenera golmana, sta će Dzeno reći jednom Benki i Stepanovu i Ikanedu, ljudi mogu njemu treneri biti a ne on njima, šta će Naser radit na kondicionom treningu, onako kako on radi moze i 90% clanova ovog foruma da radi sa igracima, šta može Radovac da uradi na zadnjem veznom, prakticno dijete, on dokucio malo vise para drži se one Nejrice i automobila misli da je Xabi Alonso, šta će Alispahić covjek godinu dana vuce povredu a isto toliko ga cekamo da proradi a on haman sve gori, dvojica Bekića mrtvi prosjek, kakvu prevagu ti može donijeti čovjek koji je bio prosjek u prosjecnoj Slobodi.. Benko je spor napadač, nije taj tip koji ce pretrcati nekoga ili predriblati da bi zabio gol, ne moze nista gore sam... nek je Duljeviću nargile samo a citavu utakmicu po terenu kao da je voz presao preko njega... njih treba biti sramota toga što se Benko najvise trudi a stranac je i najstariji je od nih... nemoćni smo i jadni i ne znam na koji fol smo Drini utrpali 6 komada i dobili Lišticu...
Zadnja izmjena: ajdohordas, dana/u 14 avg 2015, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ja kontam da treba sazvat vandrednu presicu da se nekom od novinara **** mama i da se suspendije Rustemovic oca mu jbem a i ako moze da pljunemo po nekoj ekipi iz lige i damo godisnju za zapad gredicu
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Joj ovog velikog sto nakon svakog poraza Sarajeva dodje ovde i prosipa svoju pricu 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
to burazeru slika govori hiljadu rijeciBitiSrcemVezan je napisao/la:
yebo te tito koja skupina ublehaša i neznalica... jedino ne poznajem kvalitete ovog kondicionog, ovim ostalim mutavcima vidiš na faci da ne znaju dvije čiste sastaviti a kamoli nešto o trenerskom poslu... pu!
Sta ce ovom do Dzene kopacke

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:

Uprava, dovedite ovog čovjeka kako znate i umijete ako ste nesposobni za ostale, pa halo čovjek nas u jednoj godini guzi 5 puta sa 2 različite ekipe! Znači svaki, ali bukvalno svaki put nas je popiš'o!
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako nedovedemo jednog kreativca, smijesi nam se sredina tabele na zimskoj pauzi 
Sad bi potpisao da dovedemo jednog trenera sa iskustvom, igraci ce dobiti pozitivan sok i opet ce se uskurcati. E tu bi onda trebala nastupiti nasa uprava, dati punu podrsku treneru, na kraju sezone otjerati te koji hoce da vode glavnu rijec, i za cijenu titule i Evrope u toku sezone jih posaditi na tribine, igrati ako treba i sa Kallasiem, Kovacevicem, juniorima, na kraju sezone dovesti ciljana pojacanja koje zahtjeva taj trener. Znaci godinu dana samo cistke u klubu. Dok god to ne napravimo ostajemo u sivilu BHTPL, pa taman da nam igra Messi i da nas vodi Mourinho. Jednostavno nema napretka niti igre ako igraci vode kolo.
Tako da ne krivim puno Dzenu, nije se on sam postavio za trenera, niti moze nesto puno napraviti sa ovim igracima ako oni nece. A protiv SB se je vidjelo da kad hoce da mogu da melju u ligi. Najbolji primjer nam je Milos, od zimske pauze ga nije bilo nigdje, unidje protiv SB zadnja tekma gdje treba da se oprosti i sto bolje pokaze u ocima Atromitosu, odigra bolje onih 30-40min nego do tad 20 utakmica zajedno.

Sad bi potpisao da dovedemo jednog trenera sa iskustvom, igraci ce dobiti pozitivan sok i opet ce se uskurcati. E tu bi onda trebala nastupiti nasa uprava, dati punu podrsku treneru, na kraju sezone otjerati te koji hoce da vode glavnu rijec, i za cijenu titule i Evrope u toku sezone jih posaditi na tribine, igrati ako treba i sa Kallasiem, Kovacevicem, juniorima, na kraju sezone dovesti ciljana pojacanja koje zahtjeva taj trener. Znaci godinu dana samo cistke u klubu. Dok god to ne napravimo ostajemo u sivilu BHTPL, pa taman da nam igra Messi i da nas vodi Mourinho. Jednostavno nema napretka niti igre ako igraci vode kolo.
Tako da ne krivim puno Dzenu, nije se on sam postavio za trenera, niti moze nesto puno napraviti sa ovim igracima ako oni nece. A protiv SB se je vidjelo da kad hoce da mogu da melju u ligi. Najbolji primjer nam je Milos, od zimske pauze ga nije bilo nigdje, unidje protiv SB zadnja tekma gdje treba da se oprosti i sto bolje pokaze u ocima Atromitosu, odigra bolje onih 30-40min nego do tad 20 utakmica zajedno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Moramo se pojacati ,treba na ofanzivac ala Zeka Turkovic.Lijeci bocni,pokusati sa svezom krvi.
-
- Kontakt:
divi samo skautu face - sve ti je rečeno!BitiSrcemVezan je napisao/la:

Kako nas ljudi preslušase ko bukvar!!!ako je mrtvi alispahic nama čovjek koji treba dati taj zadnji pas onda smo braco u **** do grla?!pljuvali smo Stojčeva ali za razliku od ovog padobranca on je znao i da podvali loptu i da da gol a sta ovaj???dženo vakat ti je brate,nemaš taktiku,nemaš blage kad raditi izmjenu i ko umjesto koga,kod tebe je dženo ovako otprilike "ajd izidzite i igrajte"!!!Zrinjski nas je uzeo bas ono momački,čvrstom igrom na svim djelovima terena,svaka im čast!duljevic???Jel to onaj sto je.igrao prošlu sezonu kod nas?sa ovim stručnim štabom mi ako vidimo Europu bit će dobro!?ili red ili ga hebaji
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
U suštini ista utakmica kao protiv Travnika, samo što je ovdje bio malo ozbiljniji protivnik. Zrinjski je došao po bod, i od početka se tako postavio, sa jasnim smislom. Posrećilo im se i uzeli su sva 3, isto kao što se nama posrećilo prošle godine na Hasetu protiv njih.
Ja sam očekivao tešku utakmicu, ali sam mislio da ćemo uzeti bod u najgorem slučaju. Zajebo sam se, čini se.
Barić u prvom poluvremenu solidan, a onda u drugom ****, on i Amer Bekić su najveći krivci za gol koji smo primili. Igrač koji je apsolutno ograničen u igri prema naprijed, i mada razumijem Dženinu odluku da starta sa njim, ne razumijem zašto nije Hebibović ušao umjesto njega u nekoj 60toj minuti kada je već bilo jasno da nemamo igru prema naprijed.
Tatko i Barbarić ... uglavnom besposleni, ne mogu se baš kriviti za gol mada se Tatko vrtio oko svoje ose u šesnestercu u toj akciji. Ponavljam još jednom, ako Stepanov stvarno nije povrijeđen to što Tatko igra umjesto njega je kriminal prema klubu.
Puzigaća jako loš, mada je eto imao odličan slobodnjak i opet je mogao ispasti nekakav heroj. Vrijeme je da sjedne na klupu, pa makar i ako to znači da Radoš igra.
Sredina očajna, i glavni krivci za poraz. Ikande jako dobar defanzivno, a prema naprijed kriminalan. Alispahić i Radovac dva najgora igrača na terenu.
Benko odsječen totalno, Duljević... ko Duljević, uključujući i povredu na kraju. Staklene noge ili loša sprema? Ko zna.
Krste nije zaslužio zvižduke sa Zapada kada je izlazio. Pa ovo malo što smo uradili u ovoj očajnoj utakmici uradio je on. Po mom mišljenju naš najbolji igrač u zadnja dva kola, bez obzira na promašaje. Jedini sa barem malom dozom kreativnosti, a nije mu falilo ni truda. Naravno, to ne opravdava raspravu sa navijačima. Ništa ne opravdava raspravu sa navijačima.
Amer Bekić je igrač za Bosnu Visoko, to je jasno kao dan, a čini mi se da mu je i rođak krenuo tim putem. Ali treba čovjeku dati još par utakmica.
Dženo, taktički rasturen, al je valjda svima bilo jasno da će se to desiti. Izvaditi Krstu na 0:1 i staviti Bekića mjesto njega je potez koji nikada neću razumjeti. Pa ako je taj **** Velkoski već špic koji igra na krilu silom prilika, pa brate izbaci puzigaću ili barića ili tatka, nek Krste uđe unutra a Almir na njegovo mjesto.
Hajde što nam fali Cimi, naravno da će nam takav igrač faliti, falio bi i jačim klubovima, ali što se čini da nam fali i Stojčev... e to je već loše.
Sezona je duga, 6 bodova je ništa. Nisam čovjek koji bi mijenjao trenere svakih pet kola, ali možda je vrijeme da se razmisli o Dženanovom mjestu ako odigramo još jednu ovakvu utakmicu praktično bez šanse.
Ja sam očekivao tešku utakmicu, ali sam mislio da ćemo uzeti bod u najgorem slučaju. Zajebo sam se, čini se.
Barić u prvom poluvremenu solidan, a onda u drugom ****, on i Amer Bekić su najveći krivci za gol koji smo primili. Igrač koji je apsolutno ograničen u igri prema naprijed, i mada razumijem Dženinu odluku da starta sa njim, ne razumijem zašto nije Hebibović ušao umjesto njega u nekoj 60toj minuti kada je već bilo jasno da nemamo igru prema naprijed.
Tatko i Barbarić ... uglavnom besposleni, ne mogu se baš kriviti za gol mada se Tatko vrtio oko svoje ose u šesnestercu u toj akciji. Ponavljam još jednom, ako Stepanov stvarno nije povrijeđen to što Tatko igra umjesto njega je kriminal prema klubu.
Puzigaća jako loš, mada je eto imao odličan slobodnjak i opet je mogao ispasti nekakav heroj. Vrijeme je da sjedne na klupu, pa makar i ako to znači da Radoš igra.
Sredina očajna, i glavni krivci za poraz. Ikande jako dobar defanzivno, a prema naprijed kriminalan. Alispahić i Radovac dva najgora igrača na terenu.
Benko odsječen totalno, Duljević... ko Duljević, uključujući i povredu na kraju. Staklene noge ili loša sprema? Ko zna.
Krste nije zaslužio zvižduke sa Zapada kada je izlazio. Pa ovo malo što smo uradili u ovoj očajnoj utakmici uradio je on. Po mom mišljenju naš najbolji igrač u zadnja dva kola, bez obzira na promašaje. Jedini sa barem malom dozom kreativnosti, a nije mu falilo ni truda. Naravno, to ne opravdava raspravu sa navijačima. Ništa ne opravdava raspravu sa navijačima.
Amer Bekić je igrač za Bosnu Visoko, to je jasno kao dan, a čini mi se da mu je i rođak krenuo tim putem. Ali treba čovjeku dati još par utakmica.
Dženo, taktički rasturen, al je valjda svima bilo jasno da će se to desiti. Izvaditi Krstu na 0:1 i staviti Bekića mjesto njega je potez koji nikada neću razumjeti. Pa ako je taj **** Velkoski već špic koji igra na krilu silom prilika, pa brate izbaci puzigaću ili barića ili tatka, nek Krste uđe unutra a Almir na njegovo mjesto.
Hajde što nam fali Cimi, naravno da će nam takav igrač faliti, falio bi i jačim klubovima, ali što se čini da nam fali i Stojčev... e to je već loše.
Sezona je duga, 6 bodova je ništa. Nisam čovjek koji bi mijenjao trenere svakih pet kola, ali možda je vrijeme da se razmisli o Dženanovom mjestu ako odigramo još jednu ovakvu utakmicu praktično bez šanse.
Moj vam je savjet da vruce glave ne pisete svasta, lagano log out do sutra, kad se prespava. Ha ja.
Bice bolje.
Bice bolje.

1946
Nije to vruca, to je realna glava. Sutra ce se opet slikat sa igracima i ljubit penis za dres, to i mahala nas je i dovelo ovdje.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
@aco niko ne trazi od radovca i alispahica da stvore 7 zicera, problem je sto oni nisu jedne jedine upotrebljive lopte poslali veceras i ja treba da pljujem Benku pored njih dvojice ? - s tom tvojom logikom mozes komotno Dzenu zamijeniti jer ocito gledate fudbal istim ocima,dominiramo kako strucnjak rece, al jbg nece nas
Pyro is not a crime !
Pitanje je dali je Bekic bolji prema onome sto je pokazao a ovaj je ipak iskusniji i opasniji po golu. Svi smo znali da ce njega Dzeno izabrati u prvih 11. A svakako sam vec davno rekao da nije pravo krilo. A i prije desetak dana da treba dobro razmisliti i mozda ga prodati ako se moze za te pare dovesti pravo lijevo krilo. Samo puno toga je bilo lose danas. A klupa izgleda sve tanja ne vidim koga je mogao uvesti u prvih 11. Daleko je ovo od neke dominacije. Fali kvalitetnih igraca za lagano osvajanje premijer lige a kamoli jos za igranje na dva frona ( evropa i premijer liga ). Fale 3,4 kvalitetna igraca. Cimirota mozda jos nekako i zamjeni Ikande a Stojceva jako jako tesko. Ako nista igrao je dobro derbi utakmice. I kao sto sam vec rekao desetka da je bez odstete i da i da ima kvalitet Stojceva ne postoji trenutno na svijetu. Znaci treba platiti odstetu i opet nisi siguran jeli ti to. Ne znam sta bih rekao ****. Treba pobjediti Celika jaci smo od njih sigurno i sa ovim timom.RN87 je napisao/la:Reci ti nama Ajaxe valjal Krste![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 avg 2015, 23:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako ono makedonsko smece opet zaigra, treba im svima poceti majke spominjati. Od neandretalca na klupi, do uprave!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Ljudi, pa igrali smo protiv Zrinjskog a ne Drine. Ljudi su na okupu dugi niz godina, imaju strucnjaka, imaju atmosferu u i oko kluba, imaju sto je najvaznije kvalitet. Ne mozes ti igrati protiv njih kao protiv Drine nego koliko ti oni dozvole, i oni se nesto pitaj. Boli me poraz, ali isto tako sam svjestan da smo izgubili od jake ekipe koja ce do zadnjeg kola biti u trci za titulu.
1946
Trenutno korisnika/ca: forgempp, Hazre, kontra, napoleon72 i 54 gosta.