GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Signore
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 13 avg 2015, 07:53

http://www.24sata.hr/sport/ibanez-se-po ... nu-265378#

Za pijanstvo ne mogu naci, ali znam provjereno da je vise puta po nocnim klubovima bilo barem naguravanja :mrgreen:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 13 avg 2015, 09:27

Ovog se baš i ne sjećam, ali u samom tekstu ionako stoji da su ga napali huligani. Uostalom, nikakvu kaznu za to čini mi se nije dobio. Kažem, daleko je on od problematičnog, a to da ne da na sebe i na svoje je svakako vrlo pozitivna osobina. U Dinamu je bio 5-6 godina i nikakvih značajnijih ekscesa sa njim nije bilo. Bit će on dobar tamo.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 13 avg 2015, 12:27

Mamić u strahu od Kujundžića koji će poslati SDP i HDZ u povijest za pola godine :mrgreen:.

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ ... hdz-822387
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 avg 2015, 12:32

Grdan je napisao/la:Mamić u strahu od Kujundžića koji će poslati SDP i HDZ u povijest za pola godine :mrgreen:.

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ ... hdz-822387
Tuga od drzave.

Zamisl samo, imas Kolindu, Karamarka, pa jbte... Ne volim ni ove sada, al' bome radije da oni ostanu nego ovi uzjasu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 avg 2015, 14:24

Lillard je napisao/la: Zamisl samo, imas Kolindu, Karamarka, pa jbte... Ne volim ni ove sada, al' bome radije da oni ostanu nego ovi uzjasu.
Znaci dat ces svoj glas ovoj SRPSKOJ vladi? :facepalm:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 avg 2015, 14:26

gerdmuller je napisao/la:
Lillard je napisao/la: Zamisl samo, imas Kolindu, Karamarka, pa jbte... Ne volim ni ove sada, al' bome radije da oni ostanu nego ovi uzjasu.
Znaci dat ces svoj glas ovoj SRPSKOJ vladi? :facepalm:
Svoj glas bi dao MOST-u.
Ostalima nema sanse. HDZ=SDP, nemoj bgti prosipat te fore.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 avg 2015, 16:52

Kakav shizo članak :rol: Naravno nigdje se ne spominje da je samo sklapanje privatnih ugovora s igračima priznato od strane Tatte kršenje zakona.Kao niti to da je sam također priznao da je dijeljenje transfera s igračima bila "normalna stvar".Pitanje da li je u skladu s moralom/poštenjem kuknjava Podijeljena mišljenja kuknjava

Izbori :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 avg 2015, 21:22

članak je vrh a ja već vidim kako mamić govori da mu se ukazala Gospa i rekla da izdrži svoje mučeništvo... nakon toga možda ga proglase Blaženim (ne znam može li živ čovjek biti blažen )
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 14 avg 2015, 13:25

Igrači i navijači imenjaka iz Bukurešta, Dinama, divnom su gestom otpratili tragično preminulog navijača Dinama Tomislava Salopeka na vječni počinak:

slika

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 14 avg 2015, 17:53

2006/2007 2007/08
Najjaca Dinamova ekipa sto sam ja barem gledo.pored sjajne tadašnje Rjeke i Hajduka, Dinamo je cinio masakr na terenu.najveća dominacija nad dominacijama.zagarantiro bi prolazak skupine u ligi prvaka da nije bilo prodaje tadašnjih igrača .tu mislim odma na Eduarda poslije najjace sezone u zivotu 34 pogotka u Hnl-u ..prodaja i kupovanje Boška Balabana..niza zicera i nikad ne prezaljene utakmice protiv Werdera.Bar sam se tješio razbijanjem sjanog Ayaxa(Stam.heitinga,Suarez,Huntelar itd ) usred Amstrdama

Kuze Branko Ivankovic,Corluka,Modric,Vugrinec,Sammir,Mandzukic,Eduardo,Vukojevic ,Pokrivac,Etto itd itd.
:bow: :bow: :bow: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 avg 2015, 19:35

koje to godine bilo 2006? pa suarez je igrao protiv partizan u dresu groningena
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 avg 2015, 19:44

spajk je napisao/la:Prosinečki je meni možda i najbolji hrvatski trener, njega bih najradije na klupi modrih, ima karizmu i znanje i ozbiljan je u onome što radi, bez njega je i hrvatska reprezentacija pod Bilićem djelovala nemoćno.
Ne samo hrvatski, vec i sire. Ja to pricam 5 godina. Nadam se da ce se jednog dana vratiti u klub u kome ga svi vole , cene i postuju.

Tomislav Salopek pocivaj u miru .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 avg 2015, 19:47

Slaven Bilic je najbolji hrvatski trener.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 14 avg 2015, 21:28

DANTES je napisao/la:koje to godine bilo 2006? pa suarez je igrao protiv partizan u dresu groningena
2007. kvalifikacije za kup uefa

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 avg 2015, 22:56

Tribalian je napisao/la:
spajk je napisao/la:Prosinečki je meni možda i najbolji hrvatski trener, njega bih najradije na klupi modrih, ima karizmu i znanje i ozbiljan je u onome što radi, bez njega je i hrvatska reprezentacija pod Bilićem djelovala nemoćno.
Ne samo hrvatski, vec i sire. Ja to pricam 5 godina. Nadam se da ce se jednog dana vratiti u klub u kome ga svi vole , cene i postuju.

Tomislav Salopek pocivaj u miru .
ma daj... od 5 derbija protiv Stanojevića 4 izgubio... a Stanojević je prosjek tenerski

RIP Tomislav Salopek
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 15 avg 2015, 00:09

Npr onda je Dinamo imo klasu od ekipe.Modric,Mandzo ,dudu ..a uvijek ih je zapado prejak protivnik ..Arsenal ,werder ..šteta što tada nije bilo ovo ko šta sad ide zdrijeb..pa Dinamo bi bio strah i trepet u Evropi

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 15 avg 2015, 01:46

KpbKaka22 je napisao/la:Npr onda je Dinamo imo klasu od ekipe.Modric,Mandzo ,dudu ..a uvijek ih je zapado prejak protivnik ..Arsenal ,werder ..šteta što tada nije bilo ovo ko šta sad ide zdrijeb..pa Dinamo bi bio strah i trepet u Evropi
Dinamo strah i trepet u Evropi :eh: a prejaki za njih bili Werder, Arsenal... :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 15 avg 2015, 16:26

Gabon je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:Npr onda je Dinamo imo klasu od ekipe.Modric,Mandzo ,dudu ..a uvijek ih je zapado prejak protivnik ..Arsenal ,werder ..šteta što tada nije bilo ovo ko šta sad ide zdrijeb..pa Dinamo bi bio strah i trepet u Evropi
Dinamo strah i trepet u Evropi :eh: a prejaki za njih bili Werder, Arsenal... :kafa:

Arsenal viceprvak evrope .Werder ko je god gledo te dvije utk zna o cemu govorim

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 avg 2015, 16:39

pa dobro što ne prezimiše bar u evropi? kad su izbacili ajaks nisu se pokazali u grupi... a 2007 finalista je bio liverpul ne arsenal
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 15 avg 2015, 17:31

2006. je bio Arsenal u finalu LP i dva mjeseca poslije se igralo s njim, tad su bili Modrić, Ćorluka, Dudu, Etto, Buljat, Čale, Vukojević, pokojni Turina...samo bilo je puno ozljeda i izostanaka bitnih igrača (Nowotny, Vugrinec, Chago) a zamjene (Agić, Cvitanović, Mamić, Drpić, Tomić) nisu bile na toj razini, klupa je bila plitka, pa se ispalo već u devetom mjesecu od Auxerrea, posljednji put da se nije dočekao prosinac u Europi.

2007. su otišli Eduardo i Ćorluka, u momčadi su okosnicu činili Mandžukić, Modrić, Etto, Koch, Schildenfeld, Vukojević, Balaban, ali nisu imali dobru potporu ostalih igrača, Drpić je bio drugi stoper, Pokrivač i Čale isto limitirani donekle, prema naprijed nezreli Sammir i sterilni Tadić. Još kad se na sve nadoda nekoliko sudačkih pogrešaka/previda Terjea Haugea, onda ispadanje i ne treba čuditi. Pogotovu od Werdera koji je u to doba imao jednu od boljih ekipa na starome kontinentu. U skupini Basel razbijen, ali falilo mirnoće u završnici, protiv Branna nas je crveni dotukao, protiv HSV-a standardno dinamovskih 0-2 doma iako smo imali solidnu igru i remi u džepu dugo vremena čini mi se, protiv Rennesa su sve karte bile bačene u napad pa se primilo gol u završnici za remi nakon što smo ganjali dva razlike. Sve u svemu, puno peha u te dvije sezone.

Prosinečki je meni ponajbolji trener u Hrvata, iako je to teško procijeniti. Bilić, Bjelica, pa i Cico i Niko Kovač su isto jako dobri. Čak bih rekao da nakon rastanka Prosinečkog i Bilića u reprezentaciji 2008. ništa više nije bilo isto. Pamić je isto jak trener, pa Vladimir Petković iz Švicarske, Tudor ima potencijala. Štimac, Zoki su najobičnije prevare, a ne nogometni treneri.

Jozu Šimunovića navodno traži Celtic kao zamjenu za Virgila van Dijka koji bi trebao u Southampton, spominje se 5,5 milijuna eura :D

I za kraj, i navijači Sparte Prag su se oprostili od nesretnog Salopeka. Česi su oduvijek bili klasa:

slika

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.