FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prva stvar nije nama kadar jak koliko mislimo. Drugo, fizicka sprema je po meni vrlo losa, a i realno ne moze biti ekstra kada igraci cugaju, puse, jedu redovno u McDonaldsu itd. Dzeno je kriv za ovo drugo, naravno i za (ne)uigranost, te takticke zamisli koje sprovodi. Ima tu i kolateralne stete, ali sam pao sam se ubio. Kazem maloprije 6 tekmi, 4 poraza... lose je to.
Zaostajemo 6 bodova nakon 4 tekme, valja sada biti mudar.
Zaostajemo 6 bodova nakon 4 tekme, valja sada biti mudar.
Nije problemni u Dženi ni u direktoru...stvar je u tome da Sarajevo uprkos novcu kojeg ima, mogu slobodno reći ima prosječnu ekipu,sa masom polovnjaka i sumnjivih igrača u svojoj ekipi.Skauting služba da dobro odradi posao,pa da se razlete malo po prvoj ligi,ili da od naših 16 premijerligaša uzmu na svaku poziciju po jednog talentovanog igrača,za 2 god.imali bi top ekipu.Pa uzimaju Makedonce,Srbijance,heeej molim te ,došao Stojčev u Sarajevo graditi karijeru,ili Puzigaća.Vjerujte da Sarajevo ima igrački limitiranu ekipu.Ne kažem da nećete možda i osvojiti ligu ali samo zbog toga što je naša liga skup poluprofesionalnih klubova ,a ne zbog nekog kvaliteta koje ima Sarajevo.
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 14 avg 2015, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Slazem se. Problem je sto su opet krivi Puzi i Tatko a Ikande i Leon prekucase...aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma za x, no na kraju mozda zasluzena pobjrda Zrinjskog jer su Plemici sasvim dobro stajali na terenu. Cekali su svoju priliku i docekali je, ali sve bi bilo drugacije da je Velkoski zabio onu mrtvu priliku. Ne bih mnogo komentarisao pojedince no vama bih savjetovao da malo bez emocija pokusate komentarisati tekmu i igru pojedinaca. Najlosiji igrac kod Sarajeva veceras Ikande, prodao mali milion lopti, nista nije urdio prema naprijed. Mozda i rdi pozicije, ali to je vec drugi par opanaka... A, navijace, ove na stadionu sto pljuju po svojim ljubimcima, zvizde im na svaki njihov dodir s loptom, uopste ne bih komentarisao...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Baric najbolji, Radovac najgori.
Losa igra, najlosija do sada.
Sve ostalo je suvisno pricati, ko zeli da vidi neke stvari vidio oh je i prije Zrinjskog!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve ostalo je suvisno pricati, ko zeli da vidi neke stvari vidio oh je i prije Zrinjskog!!
Krste Velkoski hebem ti sve sto imas ..misu onaj jedan makedonski..djubre jedno pendavo..e jedva cekam sljedecu kuci pred 1000 dusa da me svaku rijec mozes cuti...on ce paovati zapadu koji ga je nakon bruke protiv sirokog nqgradio aplauzom..on kopile rahitcno stao da raji **** mater sto mu zvidze..sljedeca tekma djubre jednom.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
jbg valjda je Benko kriv sto mu niko lopte ne zna dodati, pa bi trebalo da igra i ofanzivnog veznog i krilo pored toga sto je napadac, e ako je tako evo **** mu ja sve po spisku, a reci da je Ikande najgori bio pored Alispahica i Radovca,Krste,Dulja o Puziju da ne pricam standardno a i Tatko je pred kraj pokazao svo svoje znanje je smijesno, dok Stepanov na klupi sjedi, garant je povreda u pitanju, vise uopste ne vjerujem u tu pricu jer da je povrijedjen ne bi dvije tekme na klupi sjedio nego bi na tribinama bio
Pyro is not a crime !
@Pantelija sto preskoci?
Ne prigovaram ti nista ali smiri se malo pa komentarisi
Ne prigovaram ti nista ali smiri se malo pa komentarisi
ShofaII je napisao/la:Burazeru grijesis u jednom a to je kad uporedjujes ova dva treneraPantelija je napisao/la: ja immmam vidse utakmica gostujucih nego ti domacih i gostujucih zajedno...
borio sam se za klub kada je najteze bilo i imam PUNO pravo da ih kritikujem, uz to, vrlo sam upoznat sa svakim segmentom kluba tako da mogu i znam zasto kritikujem.. uscuplic je UBLEHA od trenera, kakvu nismo dugo imali... razultati u plod RAZLIKE u kvaliteti od sotatka lige i , JARANSKOG odnosa sa KLANOM... nadam se da ce i njegovo ODSVIRATI jer ovo je PATNJa
EDIT OVO JE TRECI PUT, PAZI , TRECI PUT DA GA OVAJ TRENER POJEDE!!! UPS, ČETVRTI!
BORAC, BORAC, ZRINJSKI ZRINJSKI, S TIM DA SMO JEDNOM IMALI SRECE DA IH DOBIJEMO IZ NIČEGA! ETO KAKAV JE TO TRENER...
Borac-Sarajevo 1:3
Sarajevo _Zrinjski 1:0
Sarajevo-Zrinjski 0:1
a ti si ubrojao i Kodrine utakmice.
Nisam od onih koji gotive Dzenu ali nisam ni od onih koji mjenjaju trenere ishitreno i sa trenerima upitnih kvaliteta. Takode nisam bio za Dzenu na samom pocetku jer sam smatrao da nema dovoljno iskustva i da je bar 5 godina trebao da bude dio strucnog staba naseg kluba i da se tada nekad da njemu sansa.
Dzeno je sada tu i nisam za to da se mjenja. Ono sto je nas problem vec dugo godina jeste primanje ovakvih golova koji su proizvod lezernosti, bahatosti i neozbiljnosti.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 14 avg 2015, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Sta je bilo na zapadu?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Barić je največi krivac za gool idiot klasićni za Radovca se slažemZip je napisao/la:Baric najbolji, Radovac najgori.
Sarajevo ljubavi moja!
pusti ba ovaj acin pokusaj da ti zgade ba igrace..kakav ba mali milion.mani se te suplje price molim te..ne pratis samo ti fudbal oci moje lijepe..Sabinho je napisao/la:Slazem se. Problem je sto su opet krivi Puzi i Tatko a Ikande i Leon prekucase...aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma za x, no na kraju mozda zasluzena pobjrda Zrinjskog jer su Plemici sasvim dobro stajali na terenu. Cekali su svoju priliku i docekali je, ali sve bi bilo drugacije da je Velkoski zabio onu mrtvu priliku. Ne bih mnogo komentarisao pojedince no vama bih savjetovao da malo bez emocija pokusate komentarisati tekmu i igru pojedinaca. Najlosiji igrac kod Sarajeva veceras Ikande, prodao mali milion lopti, nista nije urdio prema naprijed. Mozda i rdi pozicije, ali to je vec drugi par opanaka... A, navijace, ove na stadionu sto pljuju po svojim ljubimcima, zvizde im na svaki njihov dodir s loptom, uopste ne bih komentarisao...
FK SARAJEVO.
Upravo tako. Hajmo otjerat Stojceva, bolje nekog juniora ubaciti. E pa eto vam sada. Sve ovisi o losem Alispahicu. Radovac nije za desetke niti igra losije nego kad je igrao sa Stojcevom. Samo sto je sada cijela igra prema naprijed losa pa se on vise kritikuje. Ikande je dobar samo Cimirot sigurno nije bio losiji od njega. Rustemvic je jako los i nemogu da vjerujem da ga pojedinici guraju cak u prvih 11. Baric ponovo jako dobar. Puzigaca uopste nije bio los. Da je igrao Bekic bio bi puno losiji.Sabinho je napisao/la:Jedina istina je da nema MUDONJE MILOSA koji je imao petlju da uzme loptu i pokusava kad je gusto a ostali imaju muda samo da daju prvom do sebe i simuliraju. MILOSE MAJSTORE, HVALA TI ZA SVE!!!
Sto se tice protivnika nije Sarajevo ( sada bez ova dva igraca ) nista igracki jace od njih ili mozda minimalno. Sigurno ne kako se ovdje pise. Ljudi su cijelo vrijeme znali po sta su dosli. Sto se tice Dzene za ovu utakmicu je izabrao najbolje igrace koje je mogao. Ikande je bolji zadnji vezni od Radovca a Mesa je eto docekao svoju sansu koju su ste svi toliko zeljeli. Sasvim logican izbor prvih 11. Bice ovdje **** ko god bude trener. Mada realno Zrinjski je jaci od Sirokog i najvjerovatnije Zeljeznicara.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 avg 2015, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Cudna reakcija Ikandea i kod primljenog gola...
@mma jbg pasa imam oci, covjek je prodao puno lopti. To ne znaci da govorim da je los igrac vec da je ovu tekmu odigrao katastrofa.
@mma jbg pasa imam oci, covjek je prodao puno lopti. To ne znaci da govorim da je los igrac vec da je ovu tekmu odigrao katastrofa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dženan Uščuplić: Brinu me porazi, ali mislim da dominiramo - ****

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 14 avg 2015, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sta je bilo Krste, bio si mi medju najdrazim igracima, a sad psujes raji gore?
Ne bi ti meni vise zaigrao da si Maradona licno.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Reci ti nama Ajaxe valjal Krste
Dao ga Krle sa Kovom poslije onakve predstave protiv ubica za Travnik malo cugen sta mai veze.
Bez trenera smo nula a igrace treba pljuvati po gradu umjesto sto im se ulizujete u supak za dres, pa kad osjete strah bice i trke i utrcavanja u prostor. Majku vam hebem imate para ne moze ih krava pojest u drzavi gdje ljudi rade 12 sati za 300 maraka

Dao ga Krle sa Kovom poslije onakve predstave protiv ubica za Travnik malo cugen sta mai veze.
Bez trenera smo nula a igrace treba pljuvati po gradu umjesto sto im se ulizujete u supak za dres, pa kad osjete strah bice i trke i utrcavanja u prostor. Majku vam hebem imate para ne moze ih krava pojest u drzavi gdje ljudi rade 12 sati za 300 maraka
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
THEC je napisao/la:@tenpenny
radovac nije zadnji vezni i ko god ga tu stavi **** nam je sve u startu, a kao drugo licno meni bi isti Radovac bio na klupi koju tekmu, no ne znam mozda od Tirica ne smiju da ga stave na klupu, kao trece ako se vratis malo unazad vidjeces da sam odmah napisao da je Gojko nasa pokretacka snaga bio i da smo u problemu sad zbog toga, no igrati se mora s onim sto se ima a ovaj tim je i dalje individualno najjaci u ligi i neam opravdanja, strucni stab je kriv ako mu igraci sad poslije tekme odu na sisu, pivu,cigaru zapale a hoce garantujem ti jer ih pustaju umjesto da ih kaznjavaju radi toga, e pa zato kad na terenu ne mogu da potrce sigurno ja nisam kriv za to nego ce strucni stab biti prije svega kriv, pa onda i uprava kluba
S ovim izjavama Dzeno pokazuje svo svoje znanje
Pa nem koga drugog da stavi tu covjek koga ce rustema????I ti si upravu kad kazes mora da se igra sa onim sto imas,ali to moze prolaziti protiv slabih ekipa.Ti kad stavis krstu na krilo,radovca na zadnjeg bez obzira koliko oni bili kvalitetni igraci oni tu na tim pozicijama ne mogu odgovoriti i onda citava igra ekipe pati to je sva sustina i kad dodad jos tome nase bekove duljevica koji je nespreman jos tu 10 koju sad nemamo sta onda ocekivati nego ovo veceras.I svake prethodne sezone uprava prodaje najbolje igrace i hajd to valjda tako mora svi bolji zele vani ali zasto onda ne dovedu zamjenu koja ce ih dostojnoi zamjeniti.Vidis zrninjskom je otisao crnov oni dovedu zakarica i jos tako par igraca a nama odu najbolji igraci i ibrakovic kaze rustemovic i alsipahic ce biti zamjene.Covjce to je veliki korak unazad.Alispahic i rustemovic se mogu samo meni na terminu pridruziti a mogo bi i radovac.
Svaki prelaz lopte na nasu polovinu terena, ja ocekujem gol. Jednostavno ljudi se tada pogube. Nesposobni u odbrani, a kilavi u napadu. I dobije se to sto se dobije. Ako sta osvojimo, to je kup. Titulu ne vjerujem.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Kako smo dragi Dzeno bili bolji, najbolja nam prilika ona Krste pred kraj utakmice ? Na golu stoji balavac obicni od 19 godina, nesiguran, mi njemu nista ne mozemo... Sredina, malo je rec uzasna. Alispahic kao da umjesto nogu ima 2 panja, svaka lopta mu se odbije 3 metra... Samir konta da je u zetri na klizanju, Ikande igrao treceg stopera
Bekovi i nisu toliko bili losi koliko se jasno vidi da nemaju kvalitet.
Ne znam kako ih nije stid igrati onako nezainteresovano...Ibrak rece da necemo nikog dovoditi, a nije bas da smo toliko predobri, vidjecemo...

Ne znam kako ih nije stid igrati onako nezainteresovano...Ibrak rece da necemo nikog dovoditi, a nije bas da smo toliko predobri, vidjecemo...
cuj nesto ne stima pa ne stima UBLEHA na klupi, eto sta ne stima... kada UPRAVA dovede trenera IZA KOJEG ĆE STATI po pitanju DISCIPLINE I REDA, onda cemo biti ozbiljan klub, sada smo mahala sa malo vise para...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, riki46, ronaldo99 i 57 gostiju.