Kodru su tjerali zbog iste igre al makar je disciplina bila i covjek je imao plan , u nas raja misli to za dva dana sve , Ja i i Dzeni dao vrjeme i drag mi je al nije trener , nije **** gaGracanicaAA je napisao/la:Ma brate džaba kad ti neki likovi njega podržavaju mislim stvarno.paulus je napisao/la:Cestitke treneru Svinjskog sto je ponovo pokazao da nam djaba ekipa ako je trener Dzeno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ljudino, vrati film par godina unazad, pogledaj sastav sa kojim je Husref zavrsio drugi na polusezoni pa cemo da pricamotenpenny je napisao/la:Cuj dzeno odlazi hahahahahha,a ibrakovic kaze na pocetku necemo dovoditi zamjene za cimirota i stojceva hahahahah majko bozija sve mi je jasno kad su te zamjene alispahic radovac rustemovic kakva patnja barem do polusezone nam sljedi i jos jednom alispahic i radovac bwwhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahah,ali ipak dzeno je kriv haahhahahaha,dajte murinja ovdje on ne bi nista mogo kad imas takve bisere poput raspalog alispahica,nepostojeceg radovca,ovog makedonca omg..........nek nam je bog na pomoci.....Al ibrakovic je tito cuj imamo mi zamjene hahahahahahahhahahahahahahhahahahahah da li se zajebavaoooooooooooo?????

Pyro is not a crime !
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma i ja sam Kodru gotivio, ali sad ovog klauna ne...paulus je napisao/la:Kodru su tjerali zbog iste igre al makar je disciplina bila i covjek je imao plan , u nas raja misli to za dva dana sve , Ja i i Dzeni dao vrjeme i drag mi je al nije trener , nije **** gaGracanicaAA je napisao/la:Ma brate džaba kad ti neki likovi njega podržavaju mislim stvarno.paulus je napisao/la:Cestitke treneru Svinjskog sto je ponovo pokazao da nam djaba ekipa ako je trener Dzeno.
Dzeno je parazit, nadam se da je zavrsio. Nama sutra da se ova ubleha od Alispahica mi nemamo ni d od desetke, a radovac je tanak tu. Uprava treba da razmisli malo o igrackom kadru. Samo molim da se Benko ne povrijedi jer nemamo ni napadaca kako treba. Bekici su ublehe i paraziti. Oducani polovnjaci. Todorovic je Messi za njih.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Kako lahko mi primamo jeftine golove. Uzas. Samo se dzaba nerviram. Umjesto da im zabiju minimalno tri, oni ne mogu da iscupaju ni nerijeseno. Nema rijeci kojima se moze opisati ovaj fuj osjecaj. Prokleti gol ne mogu zabiju, jedan, e, ne mogu da vjerujem. 
IBRAKOVICU ODLAZI!

IBRAKOVICU ODLAZI!
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Do igraca ne moze bit po meni, koja to ekipa ima bolje igrace. Sad svi polovnjaci , Ja dzenu ne kritikujem sto smo izgubili sad vec ne vidim napredak sa njim , ne mogu vidjet neki buduci dizajn od njega neku ozbiljnost. Al to je moje misljenje i pustite raju nek kritikuju , ovo je forum , imaju pravo rec sta misle
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ovo je igra koju je igrao Kodro ako ovako misli dalje igrati Dzeno vise nema moju podrsku,i mora se priznati bolja i kompaktnija ekipa je pobijedila,iako ne volim pisati pogotovo poslije poraza protiv igraca ali Radovca definitivno treba spustiti na zemlju dijete je poletilo.
Samo Sarajevo
Koga sad bojkotuju? 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Jedina istina je da nema MUDONJE MILOSA koji je imao petlju da uzme loptu i pokusava kad je gusto a ostali imaju muda samo da daju prvom do sebe i simuliraju. MILOSE MAJSTORE, HVALA TI ZA SVE!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Đeno ima zadnju sansu protiv Celika !
sad ih libo racku, otisao stojki, puzigaca zna da nema zamjene, tatko je kapiten i miljenic mahalasa s kojima ispija kafice... i dzenin dobar jaran... jedan STEPANOV sjedi na klupi...Zip je napisao/la:Koga sad bojkotuju?
ovo dana je bilo tjeranje publike a SELJAK ne zna poslije utakmice stati pred kamere i izvine navijacima za ovu bol
Rikardo je napisao/la:Đeno ima zadnju sansu protiv Celika !
ma ne, trebala mu je zadja biti kuci protiv radnika... tezak test pravo

Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 14 avg 2015, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo rezime !!!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 15 avg 2015, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Skroz nebitno sta je bilo prije par sezona,al je hus sigurno imo dva centralna vezna koja su dva centralna vezna,sigruno je imo krilo koje je krilo,a ne radovca alispahica velkoskog koji jos u karijeri nisu skontali sta igraju,i onda dzeno naravno nemajuci rijesenja mora ih tako stavljati i onda je dzeno kriv kad mu prodaju cimirota,onakvog stojceva koji i kad je najgori za mesu i radovca je zidane i jos kazu necemo dovoditi zamjene.DZENO JE KRIV..........AHAHAHHA...MA PRAVDA ZA DZENU....I ljudino mozes imati 40 benki u ekipi al to nije ekipa.THEC je napisao/la:ljudino, vrati film par godina unazad, pogledaj sastav sa kojim je Husref zavrsio drugi na polusezoni pa cemo da pricamotenpenny je napisao/la:Cuj dzeno odlazi hahahahahha,a ibrakovic kaze na pocetku necemo dovoditi zamjene za cimirota i stojceva hahahahah majko bozija sve mi je jasno kad su te zamjene alispahic radovac rustemovic kakva patnja barem do polusezone nam sljedi i jos jednom alispahic i radovac bwwhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahah,ali ipak dzeno je kriv haahhahahaha,dajte murinja ovdje on ne bi nista mogo kad imas takve bisere poput raspalog alispahica,nepostojeceg radovca,ovog makedonca omg..........nek nam je bog na pomoci.....Al ibrakovic je tito cuj imamo mi zamjene hahahahahahahhahahahahahahhahahahahah da li se zajebavaoooooooooooo?????
tenpenny, sta bi da mu je vezni red zrinjskog? borio se za opstanak?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Nek travnik ima vezni red lol..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nisu se igrači i uprava digli u zrak,nego mi navijači... Mislimo da smo TITO i da ćemo sve 5-6 razlike guziti.. E pa braco mnogo smo se zajebali...
Sabrine mi moje!
cuj nebitno, nije nebitno, ima ekipu koja je najjaca u ligi, tri puta kvalitetnija od Husrefove, jesam li ja kriv sto ih on na treningu ocito ne zna uigrati, ili sto gura konstantno Krstu na krilo, Radovca sad naprijed, sad nazad, ima i na klupi igraca, ubaci ih, osvjezi malo, al jok nek imaju pojedinci zagarantovano mjesto u pocetnoj pa nebitno sto preko ku,rca igraju, on i samo on je kriv
Pyro is not a crime !
Burazeru grijesis u jednom a to je kad uporedjujes ova dva treneraPantelija je napisao/la:ja immmam vidse utakmica gostujucih nego ti domacih i gostujucih zajedno...BosnianKingdom je napisao/la:E pa doktore ja koliko vidim ti ne navijas za Sarajevo,tebi ne valja nista u nasem klubu,od struke,igraca pa na dalje.Pantelija je napisao/la:velkoski JEDAN NA JEDAN, lopta od alispahica... TOLIKO
STA KAZETE STRUCNJACI, BARIC DOBAR BEK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
borio sam se za klub kada je najteze bilo i imam PUNO pravo da ih kritikujem, uz to, vrlo sam upoznat sa svakim segmentom kluba tako da mogu i znam zasto kritikujem.. uscuplic je UBLEHA od trenera, kakvu nismo dugo imali... razultati u plod RAZLIKE u kvaliteti od sotatka lige i , JARANSKOG odnosa sa KLANOM... nadam se da ce i njegovo ODSVIRATI jer ovo je PATNJa
EDIT OVO JE TRECI PUT, PAZI , TRECI PUT DA GA OVAJ TRENER POJEDE!!! UPS, ČETVRTI!
BORAC, BORAC, ZRINJSKI ZRINJSKI, S TIM DA SMO JEDNOM IMALI SRECE DA IH DOBIJEMO IZ NIČEGA! ETO KAKAV JE TO TRENER...
Borac-Sarajevo 1:3
Sarajevo _Zrinjski 1:0
Sarajevo-Zrinjski 0:1
a ti si ubrojao i Kodrine utakmice.
Nisam od onih koji gotive Dzenu ali nisam ni od onih koji mjenjaju trenere ishitreno i sa trenerima upitnih kvaliteta. Takode nisam bio za Dzenu na samom pocetku jer sam smatrao da nema dovoljno iskustva i da je bar 5 godina trebao da bude dio strucnog staba naseg kluba i da se tada nekad da njemu sansa.
Dzeno je sada tu i nisam za to da se mjenja. Ono sto je nas problem vec dugo godina jeste primanje ovakvih golova koji su proizvod lezernosti, bahatosti i neozbiljnosti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, Hamagara, Riziko, Vanja8 i 463 gosta.