Komentator utakmice Marijan M. ...LFC_LAVOV je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHčamac je napisao/la:Daj ba ne kolesajte više da nas ne ukinu skroz pa ćete Totenhema I Fulhama gledati kombinovano.
Prvo cijelo, drugo kombinovano, od koga je dosta je. Budite realni, ko se uopšte nad'o ikakvom prenosu prije 10 dana.
Evo i pitari traže prenos tekme sa Slobodom za zelenim stolom. Zeleni sto fudbslski to je raj na njemu igra ....![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel ovo sam 1 poluvrijeme prenose finale kupa ??? Ako je tako,stvarno nije fer,pa bolje da onda nikako i ne prenose,ako ce samo poluvrijeme prenosit,stvarno sramota od BHT 1.Nek oni prenose City-Tottenham,a finale kupa BiH ko sisa.Ionako je televizije bezveze,jedino su dobri kad prenose repku,ovo ostalo nista ne valja.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
kako sam ja cuo prenose 1. pol kupa i drugo prenose kombinovano sa city-totenhem ali ko evo vise paznje ce biti posveceno kupu :S sad koliko je to tacno ne znamharry_90 je napisao/la:Jel ovo sam 1 poluvrijeme prenose finale kupa ??? Ako je tako,stvarno nije fer,pa bolje da onda nikako i ne prenose,ako ce samo poluvrijeme prenosit,stvarno sramota od BHT 1.Nek oni prenose City-Tottenham,a finale kupa BiH ko sisa.Ionako je televizije bezveze,jedino su dobri kad prenose repku,ovo ostalo nista ne valja.

Da BHT ima dva tri ili vise programa (kao normalne drzavne televizije), sad ne bi pricali o ovome uopste... ali nit je BHT normalna televizija, nt je BiH normalna drzava, nit je ovdje ista normalno... ali kad smo vec spali na jad jada od jednog kanala, onda mislim da je svakom jasno sta ima prednost... dobro, ocito ne svakom, neki imaju drugu racunicu... nista, malo ce nam veceras trenirat zivce i to je to, sjecam se isto tako kad je RK Bosna igrala polufinale Kupa Kupova, tada se u isto vrijeme igrala utakmica Liverpool - Arsenal, i sad kao ubacuju se kad neko tamo dadne gol, a prenose Bosnu... medjutim Crouch se razmaho, trpa cetiri gola i svako malo mi izbacuje rukomet... bezveze...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Postao/la Stole iz Bora dana 04 maj 2010, 15:30Stole iz Bora je napisao/la:ostao/la Seyo_TM dana 05 maj 2010, 00:08
[quote="Seyo_TM"]Finale Kupa BiH
Plavi krenuli u Banju Luku, baza će biti hotel Bosna.......
Pa zar i ti Seyo ..Stole iz Bora je napisao/la:Plavi krenuli u Banju Luku, baza će biti hotel Bosna
Sutra od 20.15 sati Borac i Željezničar kreću u konačni obračun za trofeje[/size]
...........

Kako ti se dalo peglat

ni tekst ni naslov nisu bitni nego najveca crna slova i zadnja recenica

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Uoči prvog finalnog susreta
BEKRIĆ: VEČERAS ĆEMO POKAZATI KVALITET
Večeras će u Banja Luci prvi finalni susret Kupa Bosne i Hercegovine odigrati domaći Borac i Željezničar, a sasvim sigurno prvo ime momčadi s Grbavice, Samir Bekrić, uvjeren je da on i njegovi saigrači mogu do pozitivnog rezultata.
"Jučer smo u Banja Luci odradili jedan trening i spremni očekujemo početak susreta. Nestrpljivi smo i vjerujte mi da svi željno iščekujemo prvi sudijski zvižduk", rekao je Bekrić za SportSport.ba i dodao:
"Mi cijelo proljeće igramo u dobroj formi i nadam se da ćemo i večeras pokazati svoje pravo lice. Svjesni smo šta nam donosi finale Kupa, kao što smo i svjesni kvalitete našeg protivnika, no mislim da smo u ovom trenutku bolji i da ćemo to pokazati u ova dva duela."
Veznjak Željezničara uvjeren je da bi u slučaju jednog pogotka u Banja Luci put za osvajanje Kupa Željezničaru bio dosta olakšan.
"Cilj nam je zabiti barem jedan pogodak, a uvjeren sam da u slučaju takvog scenarija ne možemo izgubiti. Ukoliko se u Sarajevo vratimo neporaženi, Borac na prepunoj Grbavici nema šta tražiti jer mi pred svojim vjernim navijačima ne znamo i ne smijemo zakazati", zakljućio je Bekrić.
BEKRIĆ: VEČERAS ĆEMO POKAZATI KVALITET
Večeras će u Banja Luci prvi finalni susret Kupa Bosne i Hercegovine odigrati domaći Borac i Željezničar, a sasvim sigurno prvo ime momčadi s Grbavice, Samir Bekrić, uvjeren je da on i njegovi saigrači mogu do pozitivnog rezultata.
"Jučer smo u Banja Luci odradili jedan trening i spremni očekujemo početak susreta. Nestrpljivi smo i vjerujte mi da svi željno iščekujemo prvi sudijski zvižduk", rekao je Bekrić za SportSport.ba i dodao:
"Mi cijelo proljeće igramo u dobroj formi i nadam se da ćemo i večeras pokazati svoje pravo lice. Svjesni smo šta nam donosi finale Kupa, kao što smo i svjesni kvalitete našeg protivnika, no mislim da smo u ovom trenutku bolji i da ćemo to pokazati u ova dva duela."
Veznjak Željezničara uvjeren je da bi u slučaju jednog pogotka u Banja Luci put za osvajanje Kupa Željezničaru bio dosta olakšan.
"Cilj nam je zabiti barem jedan pogodak, a uvjeren sam da u slučaju takvog scenarija ne možemo izgubiti. Ukoliko se u Sarajevo vratimo neporaženi, Borac na prepunoj Grbavici nema šta tražiti jer mi pred svojim vjernim navijačima ne znamo i ne smijemo zakazati", zakljućio je Bekrić.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako BHT1 usere rtrs ce prenositi utakmicu i onaj njihov komentator sto je govorio da je slavia u rangu sa real madridom

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Procvijetala bijela lala, nosi Zeljo kup Marsala!!!

a ko to se nije nadao kad se svake godine do sad prenosilo finale kupačamac je napisao/la:Daj ba ne kolesajte više da nas ne ukinu skroz pa ćete Totenhema I Fulhama gledati kombinovano.
Prvo cijelo, drugo kombinovano, od koga je dosta je. Budite realni, ko se uopšte nad'o ikakvom prenosu prije 10 dana.
Evo i pitari traže prenos tekme sa Slobodom za zelenim stolom. Zeleni sto fudbslski to je raj na njemu igra ....

To je jedan veliki nacjonalista, taj komentator.Ponos Torina je napisao/la:Ako BHT1 usere rtrs ce prenositi utakmicu i onaj njihov komentator sto je govorio da je slavia u rangu sa real madridom![]()
![]()
![]()
× Plava krv ispod koze ×
snimak je na rtrs, jer prenose igokea- bosnaMaliMemo je napisao/la:To je jedan veliki nacjonalista, taj komentator.Ponos Torina je napisao/la:Ako BHT1 usere rtrs ce prenositi utakmicu i onaj njihov komentator sto je govorio da je slavia u rangu sa real madridom![]()
![]()
![]()
Može biti mada ja od Leotara nisam gled'o nijedno. Mislio sam zbog prekida prenosa domaćih utakmica tako da sam zaista bio prijatno iznenađen prenosom.ecif je napisao/la:a ko to se nije nadao kad se svake godine do sad prenosilo finale kupačamac je napisao/la:Daj ba ne kolesajte više da nas ne ukinu skroz pa ćete Totenhema I Fulhama gledati kombinovano.
Evo i pitari traže prenos tekme sa Slobodom za zelenim stolom. Zeleni sto fudbslski to je raj na njemu igra ....
Danas hrabro na boj pod Banja lukom 1737
Zadnja izmjena: čamac, dana/u 05 maj 2010, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
ko prenosi Želju, samo da ne bude onaj ortodoksni pitar
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Ponos Torina
- Kontakt:
Na pregledu programa rtrs pise Borac-Zeljo u 20:10 prenos
Neko je spomenuo da ce Marijan a ja znam da je Marijan na FTV a ne na BHT1
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
nece, rtrs prenosi samo crenu z. i partizanaPonos Torina je napisao/la:Ako BHT1 usere rtrs ce prenositi utakmicu i onaj njihov komentator sto je govorio da je slavia u rangu sa real madridom![]()
![]()
![]()

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Ma zezam se za Marijana M.,spomenuo sam ga u vezi komentara o prenosu utakmice pitara za zelenim stolom....Ponos Torina je napisao/la:Na pregledu programa rtrs pise Borac-Zeljo u 20:10 prenos

- Ponos Torina
- Kontakt:
a evo sad su prepravili pregl. programa pisam im se na televiziju
Ostaje nam samo BHT1

Ostaje nam samo BHT1

Sušić zove Šehića...
Napredovo je Šeha dosta ove sezone
Napredovo je Šeha dosta ove sezone
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
E moj Belmine ebo ti siti i totenhem cijelu familiju napacenu, kako je jadan samo, al eto sreca pa ste dobili odgovore vi ste privilegovani neki i ne dobiju odgovore

Za zivot cijeli!
kao sto je napisao @tm_ludak utakmica se prenosi cijelo poluvrijeme ,dok ce u drugom poluvremenu biti kombinovano sa englezima, uz to da ce biti samo prikazivane sanse i golovi na utakmici u Engl., dok veci kolač ide NAMA! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.