FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 avg 2015, 19:47

Dejan, BL je napisao/la:Niste se i valjda i vi napalili da ćete razbiti Borac? Trebali ste pitati pitare i štrumfove za njihova iskustva sa Borcem i euforijom. Možda bi bolje prošli
prijatelju, vi se qrina samo takva od ekipe...nisam vidio u zivotu tim da se brani sa 11 igraca u 16 metara...samo mi nemamo napadaca i to je to..svaki tim koji ima pristojna dva spica da realizuje ono sto im se dopusta i vi ste donji...Borac jednostavno nista nije pokazao od igre i kako je uzeo bod ko zna

jednostavno ne mogu komentarisati kako ste igrali jer igre nije bilo i to je to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 avg 2015, 19:48

Dejan, BL je napisao/la:Jel istina da ste gol dali tek kad je sudija progledao na ofsajd od 3 metra
Jest bio u ofsajdu al 5 metara :D , budite sretni sto ste bod osvojili ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 14 avg 2015, 19:48

Beduin je napisao/la:Igra katastrofa, sa Zebom se mora porazgovarati jer ne moze ovako lose igrati svaku tekmu, Husref poceo gubiti konce i nebulozne izmjene praviti... ali sudija? ja zaista ne mogu vjerovati da se i dan-danas smije dopustati nasim sudijama ovakvo sjeckanje igre i tolerisanje Borcu na onolikom izlezavanju, kradji vremena...

Razocaran sam danasnjom igrom i pristupom vecine igraca, u najmanju ruku. Da Husref izvodi Mehidica, a ubacuje Sarica, pored Veselinovica, da ne ubacujes 2 napadaca sa klupe, ne razumijem cemu sve to, volio bih da Husref objasni sve to.

A danas se pokazalo koliko nam fali Kostic/Skahic jer do ove situacije od danas je nekad moralo doci. Salihovic je pokazao koliko (ne)vrijedi, smijesno on i Efendic izgledaju, sta tek kad budemo igrali protiv Sarajeva, Zelje, Sirokog ili Zrinjskog, strah me.

Razocaran sam danasnjim izdanjem. Odoh se smiriti.
Aferim na postu, kao da sam ga ja napisao!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 avg 2015, 19:49

ne vrijedi kritikovat' ekipu zbog igre, jer uopšte nisu loše igrali, to je pretjerivanje ;) jednostavno, ništa nam nije išlo, da se do sutra igra, ne bi pobjedili, neće i bog :!: volio bi Govedarica da je zabio, volio bi Govedarica da je zabio iz one šanse u drugom pol, volio bi Govedarica da su njegove lopte nakon prodora našle saigrače, al' nisu, voljeli bi Zeba i Stjepanović zabit' ono s distance, volio bi i onaj što je šutirao glavom, al' neće i to je viša sila :zviz: Borac zabi iz jedine šanse, poklonjene šanse naših stopera, a kako nas je išlo danas, dobro smo zabili i ovaj jedan, al' ništa, vratit' će nam se ovo negdje :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 avg 2015, 19:56

Nismo izgubili, imamo 7 bodova sto je solidno. Treba ovo sto prije zaboraviti i okrenuti se narednim utakmicama.. Pogotovo ovoj protiv Radnika da ne bi bilo nekog glupog minimalnog poraza

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 14 avg 2015, 20:15

Zeba i Saric su nas usrali, ni jedne kvalitetne lopte nisu uputili. Ordagu je Zeba malo kocio, ali fino je osigrao. Govedarica se gubio na pocetku, kasnije bio najbolji igrac. Efendic i Ivetic OK, nisu nista grijesili. Ahmetovix najjbolji igrac. Mehidic prosro akcija i akcia, da nije izao Jasmin letio bi on u 30-toj. Stjepanovic solidno, mogao je i bole
Jedan grad, jedna ljubav!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 avg 2015, 20:16

Mehidicu zabraniti pristup stadionu.....momak nije da je za Slobode taj nije ni za federalne lige....mjera mu je Sloga , nije on kriv sto ne zna, kriv je onaj sto ga drzi u Slobodi.....ne kontam Husrefa nikako, al bas nikako, nesto mase objasnjava mu, Mehidic njemu nesto objasnjava, smijesno :) ......Zebu izgleda zaboli racku, potpisao dobar ugovor i :thumbdown:.....Borcu cestitke za osvojen bod, momci igraju za kikiriki za razliku od "zvijezda" sa Tusnja.
P.S. Narednu utakmicu odmah napustam ako vidim da je Mehidic u timu......halal im i sezonska i ulaznica.....ne zelim da gledam fudbal na seoski nacin.
🔴⚫️

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 avg 2015, 20:18

sramota je kad pogledas kako se bore Govedarica, Ivetic, Mehmedagic, Efendic, Stjepanovic, Ordagic, Veselinovic, Ahmetovic (lik je yebena masina) i onda vidis Zebu kako seta po terenu, nijedan klizeci ne napravi. ako se momku ne igra neka kaze i nek skine kapetansku s ruke jer ju ne zasluzuje. vec cetvrtu utakmicu momak bojkotuje nesto :!: Mehidic i Salihovic posebna prica kao da su zalutali na teren :!: Saric usao s klupe a bolje da nije........ imamo dva napadaca na klupi i negativan rezultat a nijedan ne dobija priliku. haman i Husref ima svojih bubica. kako god nemamo mi drugog cilja osim opstanka jer realno vrhu ne mozemo prismrditi s ovakvim stanjem u ekipi
Sloboda Tuzla

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 avg 2015, 20:29

Gledao sam svakakve pic.kaste ekipe na Tusnju i p.ickaste taktike ali ovo kao danas nisam,igralo se otprilike 35 min preostalo vrijeme su se igraci Borca valjali a golman ukrao brat bratu 20 min,jos ne razumijem kako nije zuti dobio ...ali i to je fudbal ,Borac dosao po bod i uzeo.

Jako tesko vrijeme i pretoplo za sjedit a kamoli za igrat,sta je tu je idemo dalje,bitno da se nije izgubilo.

AHMETOVIC :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 avg 2015, 20:34

još uvijek sam pod dojmom nemogućeg promašaja Govedarice, al' kako da mu čovjek zamjeri, kad je najbolji bio

Govedarica, Ahmetović, Mehmedagić :bow:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 14 avg 2015, 20:37

Mehidic u svom filmu ali uvijek je i bio cemu cudzenje...
Efendic mi je bio ok samo ono zaustavljanje igraca sa obje ruke mi se nimalo ne svidja.
Steta sto Govedarica onakvu sansu zapuca u oblake...
Zeba nece mladzi postati...Odavno je on vec za malog fudbala znaci majstor sa loptom ali i godinama na ramenima i zato je tu Ordagic...
A kad Borac povede isto ko da me neki flash back opuca...Dobro je makar malo se ispravismo...
Posjecenost odlicna uzevsi u obzir prenos, radni dan, satnicu i vrelinu...Sve je bilo protiv a opet fino ispunjeno.
Lijepe majice East front na sjeveru...Odakle su oni? Posle slatine i gorstaka ove su mi se pravo svidjele....

Znali neko reci: Grb je promjenjen...Novi dresovi...Pa zasto se ne mjenja zastava na jarbolu?
& $ ?

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 14 avg 2015, 20:45

Hajde ba ne moramo svaku pobjedit.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 avg 2015, 20:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:Efendic je danas bio odlican, ne zajebajite...momak je ove sezone vise nego korektan..

Ordagic se danas nije vidio na terenu, Mehidic imao utakmicu svoju utakmicu i kad na to dodas Zebu koji drka q ove godine- kako ces pobijedit..

i opet je utakmicu prelomila povreda Moranjkica..ako Sale bude mora igrati u Bijeljini a sve su prilike da hoce, bolje i da ne putuju...zalutao def..Skahic-Kostic slucaj nam se kad tad morao obiti o glavu

ljudi jedan napad i go, a nama sto fali jos jedan realizator to je druga prica..jednostavno u ekipi samo Ahmetovic moze dati go, samo njeg cuvati, ostale pusti i na prazan go (bukvalno) nece dat go..bas nam fali taj jos jedan gol igrac sa krila ili iz veznog reda...

sve je ono super, igra odlicna, pasovi sve al nema konkretne realizacije...

Borac nula, i to je najgore u svemu ovome
Povreda Mornjkića nije teže prirode.Nema nikakvog naprsnuća, samo par šavova na koži radi bržeg zarastanja.On će moći redovno trenirati i igrati u Bijeljeni sa povezom. Ušao je u duel da spasi loptu a svjesno je rizikovao sudar glavama.Halal ti hljeb što ga jedeš u Slobodi Moranjkiću.
Ordagić , na žalost mora na klupu pod hitno.On nema snagu da igra i sa njim mi smo sa pola igrača. Razlog "čudne" Zebine igre je baš Ordagić.Njega nema u defanzivi a u napadu samo smeta Zebi.
Mehidića su ljudi pročitali i on je bio nemoćan.Nije mogao prebaziti loptu u lijevu stranu pa da šutne.
Veselinović je morao ući prije, grehota je onakvog igrača vezati za klupu.
Zeba nije zaboravio igrati , ali uskoro će sve izaći na bijeli dan.
Bojim se da ako Ordagić ne može bolje igrati,onda imamo veliku prevaru od igrača.
Ja volim FK Tuzla City

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 avg 2015, 20:51

Po mom vidjenju, najveci krivac je Husref. Zašto ? prije svega ako već forsira Mehidića, onda ga treba natjerat da svaki dan majar sat vremena vježba šut i ubačaj desnom nogom. Imao je onu jednu odličnu šansu da doda do Ahmeta u 1 pol. i vec sam vidio loptu u golu znači igrač mu nije bio ni blizu i on je desnom zzapuca na tribine. Drugo, zašto sarić pobogu ako ganjamo rezultat, a Zeba ko pi.ka igra trebao je tu Mujić aili Krpu gurnut da zabijemo taj drugi gol. Dalje Zeba je posebna priča, on i njegovo šetanje, s njim bi i Husref i Azmir trebali ozbiljo porazgovrat, ako neće igrat z ašto je masno plaćen nek se izjasni brate i da ide fino na klupu ili iz kluba. Mnogi prozivaju Efendića ovdje al lik je zaista odigrao dobro nazad i bolje je se ubacivao neprijed od recimo Ivetića, ali kad ne zna odigrat ofanzovno, nadomjesti to nazad koliko toliko i zaista je napradovao, ali zajedno sa lošim Mehidićem i on izgleda loše. I što se primljenog gola tiče, on ide na ruku Mehmedagiću, jer loše je reagovao, da je makar onu loptu vratio golumanu ili nabio galvom uaut, onako je samo spustio igraču borca i odmah se vidjelo da je preopasno za nas. Sve u svemu nismo imali ni srće, treba glavu podići gore i porazgovarat malo sa igračima i Husref treba neke stvari mjenjat, jer nemoguće je da toliko nas vidi neke stvari koje ne funkcionišu, a on ne vidi ili ne želi da vidi, pitanje je ....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 14 avg 2015, 20:53

U 4 utakmice imamo 7 bodova..samo jednu izgubili..
Nije los pocetak ali nemogu prezaliti ova dva boda i gotovo...
Pa sta radi musemic...trenira strogocu na mujketu a mehidic sere svaku....**** ga saric u dupe...
Zeba ugusi malog ordagica..ugusi ga ...
I to nas kosta bodova...mali je maradona za ovu saban ligu pusti ga sta ga peglas na zadnjem veznom dragi husrefe...
Sve u svemu stosta ima nejasno bodove iz bijeljine moraju donijeti
Sloboda je moja nacija

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 avg 2015, 20:56

Lošiju utakmicu dugo nisam gledao zahvaljujući Borcu. Od 81. minute do 87., 5 minuta su proveli na podu... Aferim! :lol: :lol:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 avg 2015, 20:57

Sunderland je napisao/la:U 4 utakmice imamo 7 bodova..samo jednu izgubili..
Nije los pocetak ali nemogu prezaliti ova dva boda i gotovo...
Pa sta radi musemic...trenira strogocu na mujketu a mehidic sere svaku....**** ga saric u dupe...
Zeba ugusi malog ordagica..ugusi ga ...
I to nas kosta bodova...mali je maradona za ovu saban ligu pusti ga sta ga peglas na zadnjem veznom dragi husrefe...
Sve u svemu stosta ima nejasno bodove iz bijeljine moraju donijeti
Ma to i jeste, msm da bi Ordagić bolji bio naprijed, a da Zeba koji je iskusniji ide nazad, s tim da ga malo godine muče, pa moćžda zbog nedostatka snage ga Husref ostavi naprijed, a od Ordagića želi da napravi Pirla, iako mi on nema taj šmekerski potez s loptom u vidu pregleda igre, više je dribler i solaš, nego razigravač. I po mom mišljenju, koje ništa ne znači narednu utakmicu je Mehidić zasliužio da ide na klupu, msm da je to Veceras i Husref vidio jer je jako bio ljut na njega krajem prvog poluvremena kad je ovaj jedno 4-5 puta sjebo dobar napad
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 avg 2015, 20:57

Chinaglia je napisao/la:njihov gol je plod greške Saleta i Mehmedagića, a Mehmedagić je doktorski odigrao

Sale truba, ne daj bože da izađe na teren u Bijeljini, a Efendić nikad neće naučit' ubacivat', svaka lopta ide iza igrača
Mehmedović je morao izbaciti loptu u aut.Ovako je ispao "asistent".Prevelka je rupa nastala izlaskom Moranjkića.
Salihović nije direktni krivac za primljeni go ali je utakmicu , koliko je igrao, odigrao skroz loše.
Ja volim FK Tuzla City

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 avg 2015, 21:03

Kme kme!
Ko da hor crkvenih curica obitava na forum.

Bili smo bolji,puno. Imali smo par perioda kada je gol bukvalno visio.
Dosla ekipa koja je dobila Zelju,uzela bod Velezu,branili se 90min sa 10 igraca,oni prvi zabili iz jedine sanse i tako to biva na 36 stepeni.

Normala, jos 78 bodova u igri.
tuzlanska Sloboda

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 avg 2015, 21:04

ma igrači imaju jaku želju, to se kod većine vidi, iako kod pojedinih slabo, što zbog ne znanja, što od lamudanja.
Msm da su se pred njih postavile velike ambicije, a da im mentalitet ne da da ih dosegnu. Možda bi i kakav psihjolog mogao pomoći da se probije taj luzerski mentalitet. Opet se ne mogu otet dojmu da smo mi jedna od 2-3 ekipe koja je u zadnjim godinama rasula najviše poena kod kuće. Zaista mi je samo to žao....

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 11 gostiju.