FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

recica
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la recica » 14 avg 2015, 18:17

Uvali nama Borac golcinu...

recica
Kontakt:

Post Postao/la recica » 14 avg 2015, 18:28

Bravo majstore Ahmetovicu 1-1 hajde jos jedan I dosta je....

recica
Kontakt:

Post Postao/la recica » 14 avg 2015, 19:01

Ode bod u Banja Luku,pocesmo prosipat bodove kuci .....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 avg 2015, 19:18

ukratko, jedan od onih dana kad ništa ne ide

Govedaricin promašaj nas je koštao pobjede, al' isto tako je bio naš najbolji igrač

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 avg 2015, 19:18

Nafulali smo se,ali Govedarica je motka nevidjena,sta covjek fula :wtf:

Nazalost nismo potvrdili tri boda iz meca sa Slavijom,negdje smo morali zijanit,al zasto bas danas protiv Borca na Tusnju,nije mi jasno !! Valja probat iscupat bod iz meca sa Radnikom,bice pretesko !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 avg 2015, 19:19

recica je napisao/la:Ode bod u Banja Luku,pocesmo prosipat bodove kuci .....
Nikakvo ovo prosipanje nije.
Borac beton pozadi,a danas se su branili sa 10 igraca.

Tako to biva.
Fulas svoje sanse,primis gol iz jedine prave sanse. Dobro smo mi i bod izvukli na kraju.
tuzlanska Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 avg 2015, 19:22

Igra katastrofa, sa Zebom se mora porazgovarati jer ne moze ovako lose igrati svaku tekmu, Husref poceo gubiti konce i nebulozne izmjene praviti... ali sudija? ja zaista ne mogu vjerovati da se i dan-danas smije dopustati nasim sudijama ovakvo sjeckanje igre i tolerisanje Borcu na onolikom izlezavanju, kradji vremena...

Razocaran sam danasnjom igrom i pristupom vecine igraca, u najmanju ruku. Da Husref izvodi Mehidica, a ubacuje Sarica, pored Veselinovica, da ne ubacujes 2 napadaca sa klupe, ne razumijem cemu sve to, volio bih da Husref objasni sve to.

A danas se pokazalo koliko nam fali Kostic/Skahic jer do ove situacije od danas je nekad moralo doci. Salihovic je pokazao koliko (ne)vrijedi, smijesno on i Efendic izgledaju, sta tek kad budemo igrali protiv Sarajeva, Zelje, Sirokog ili Zrinjskog, strah me.

Razocaran sam danasnjim izdanjem. Odoh se smiriti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 avg 2015, 19:23

njihov gol je plod greške Saleta i Mehmedagića, a Mehmedagić je doktorski odigrao

Sale truba, ne daj bože da izađe na teren u Bijeljini, a Efendić nikad neće naučit' ubacivat', svaka lopta ide iza igrača
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 14 avg 2015, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 avg 2015, 19:24

zlajci je napisao/la:
recica je napisao/la:Ode bod u Banja Luku,pocesmo prosipat bodove kuci .....
Nikakvo ovo prosipanje nije.
Borac beton pozadi,a danas se su branili sa 10 igraca.

Tako to biva.
Fulas svoje sanse,primis gol iz jedine prave sanse. Dobro smo mi i bod izvukli na kraju.
Ne bi ovo bila niti jedna jedina šansa Borca da mrtvi Sale nije odreagovao kako jest. A i mi toliki pehovi da smo, da nam u jednoj sedmici otpadne Kostić, Škahić se registruje al' bez prava nastupa, i onda šlag na tortu povreda Moranjkica... Ne vjerujem majke mi moje... :|

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 avg 2015, 19:28

Btw kako možete biti toliki smradovi da i nakon današnje tekme pljujete Efendića? Pa ja koji sam jedan od većih zagovornika da on ne igra u prvih 11 sam mu prvi ustao danas i zapljeskao na partiji. Malo objektivnosti nije na odmet, al' fakat ;)

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 avg 2015, 19:29

Po meni nije ono greska Mehmedagica, jebga otklonio je opasnost privremeno.
Efendic je ocajan, a sta se sa Zebom desava stvarno mi nije jasno, nadam se da se moze vratiti u formu od prosle polusezone.
Nad tobom sunce najljepše sja

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 14 avg 2015, 19:32

Niste se i valjda i vi napalili da ćete razbiti Borac? Trebali ste pitati pitare i štrumfove za njihova iskustva sa Borcem i euforijom. Možda bi bolje prošli

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 avg 2015, 19:36

Primismo gol u konacnici zbog povrede, gdje smo imali 4 kvalitetna sada imamo 1 igraca jer je opstina zafrkala klub..

A inace odlicno smo igrali, tim smo u ligi koji uz Sarajevo i Zelju najbolje igra od noge do noge ali imamo problem jer nam sada svi stoje iza lopte. Uz to ciganluk koji sudije nece ili ne znaju sprijeciti, jednostavno trebamo biti ponosni jer se 12-13 timova lige sada protiv nas valja :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 avg 2015, 19:37

Dejan, BL je napisao/la:Niste se i valjda i vi napalili da ćete razbiti Borac? Trebali ste pitati pitare i štrumfove za njihova iskustva sa Borcem i euforijom. Možda bi bolje prošli
Sta se imamo bolan raspitivati kad ste izmijenjali gotovo cijelu ekipu od prosle sezone, danas ste ko pi.ckice se valjali pola utakmice, izvodili faulove i autove po par minuta, niste znali ni sami vise kako da kradete vrijeme, i to, pazi, od prve minute... mi smo lose igrali danas, katastrofalno, ali vase pacersko ponasanje na terenu uz sudiju koji je sve to odobravao i cak se nije usudio ni da opomene nekog vaseg igraca, to je sramota za fudbal...

Ove sudije ce unistiti nasu ligu, djaba ce nasi klubovi ulagati u infrastrukturu, bolje i redovnije placati igrace, pojacavati se, kad ce nam opet igru i rezultate krojiti sudije, nerijetko... danas u Tuzli, sutra u Banja Luci, prekosutra na Pecari, ali klubovi i publika ispastaju.

I, grob te yebo, da ni sam Husref ne rekne Mehidicu i Govedarici da se mijenjaju tokom igre, ovaj sve prebacuje na desnu, a ovaj na lijevu, i na kraju procitani igraci budu nakon 5 minuta. :crazy:
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 14 avg 2015, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 14 avg 2015, 19:38

Navijački onako zakovao bi Mehidića za klupu par utakmica, Veselinovića bacio u vatru.

Suđenje je blago rečeno bilo katastrofa. Borac se valjalo minimalno 30 minuta, došli da se brane.

Najviše mrzim čuti falila realizacija.. " Krajnji rezultat ne odražava sliku koja se dešavala na terenu" i slično. Ako si ozbiljna ekipa zicere onakve treba zakucavati.

Da sam Zeba sramota bi me bilo nositi kapitensku traku ove sezone, realno Beka se više u proljeće borio kao kapiten nego što Zeba to sad radi, baš je potonuo. Nek ih bude sramota. 4 gola u 4 utakmice i idemo mi čak i na prvo mjesto nakon ovog kola. :clap: :clap:

Ahmetovic 2x, zeba, lagano 3:0... Haloooo

Strah me Radnika, a tek Želje u gostima. Zaslužili smo jedno 3,4 razlike da izgubimo da bi se pojedinci uozbiljili
BALL DON'T LIE

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 avg 2015, 19:41

Mene za goste uopste nije strah, donositi cemo mi bodove sa strane podjednako kao i kuci..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 avg 2015, 19:44

Dejan, BL je napisao/la:Niste se i valjda i vi napalili da ćete razbiti Borac? Trebali ste pitati pitare i štrumfove za njihova iskustva sa Borcem i euforijom. Možda bi bolje prošli
hahahaha pa decko vi nista bolji od Rudara niste bili, da ona vasa budala nije povrijedila naseg stopera nikad golu ne bi prisli, i ovako ste imali samo dva suta. o valjanju necu ni pricati minimalno 15 minuta ste ukrali valjanjem....... razlog naseg poraza nije potcjenjivanje nego indolentnost Zebe jer s njim imamo igraca manje na terenu.......... sramota a Borac nista bolje od Rudara nije odigrao, prosjecna ekipa koju je pomazila sreca i sudija
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 avg 2015, 19:45

Efendic je danas bio odlican, ne zajebajite...momak je ove sezone vise nego korektan..

Ordagic se danas nije vidio na terenu, Mehidic imao utakmicu svoju utakmicu i kad na to dodas Zebu koji drka q ove godine- kako ces pobijedit..

i opet je utakmicu prelomila povreda Moranjkica..ako Sale bude mora igrati u Bijeljini a sve su prilike da hoce, bolje i da ne putuju...zalutao def..Skahic-Kostic slucaj nam se kad tad morao obiti o glavu

ljudi jedan napad i go, a nama sto fali jos jedan realizator to je druga prica..jednostavno u ekipi samo Ahmetovic moze dati go, samo njeg cuvati, ostale pusti i na prazan go (bukvalno) nece dat go..bas nam fali taj jos jedan gol igrac sa krila ili iz veznog reda...

sve je ono super, igra odlicna, pasovi sve al nema konkretne realizacije...

Borac nula, i to je najgore u svemu ovome
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 14 avg 2015, 19:46

Jel istina da ste gol dali tek kad je sudija progledao na ofsajd od 3 metra

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 avg 2015, 19:47

Momak imas opste diskusije pa tu pisi..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.