NK Vitez
Re: NK Vitez
Ja gledao svojim očima,u vrapcicima 0:1,mislim da je kup bio?!
Godine prolaze jubav ostaje...
Zayebo si se nesto 0:0 pod bb,1:0 u vrapcicima i 2:2 kup pod bbwhite1950 je napisao/la:Ja gledao svojim očima,u vrapcicima 0:1,mislim da je kup bio?!
Edit: Bila je jos jedna u vrapcicima 1:1 kad je Bekic dai u 90-oj
DŽELO ODLAZI
Nisam se zayebo,ljudi vas izbacili iz kupa prosle godine...shto znaci da su vas morali barem jednu pobijediti.
Ili dat gol više u gostima.white1950 je napisao/la:Nisam se zayebo,ljudi vas izbacili iz kupa prosle godine...shto znaci da su vas morali barem jednu pobijediti.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Velež je ove godine u financijskim problemima nemaju para tako da bi se moglo nešto Napravit jer je Karacic iskusan lisac i ima na raspolaganju extra dobru ekipu koje je i sam nekad te iste dečke trenirao 1:1 moja prognoza
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dosta toga si dobro rekao ali si pogrijesio za Velezove finansijske probleme.Definitivno finansijski stabilan, ali imamo problem nestrucnog trenera na klupi i tu je najveca sansa Viteza.Vitez inace ima jako losa iskustva sa nama , ali sutra definitivno ima sansu i mene ne bi iznenadio niti jedan rezultat sutra.Mi se nadamo sto brzem odlasku Dzele s klupe jer smo svjesni da imamo igracki kadar za opstanak, ali vjerovatno i najlosiji trener u Velezovoj historiji.Dakle Vitez definitivno ima sanse sutrakostobran je napisao/la:Velež je ove godine u financijskim problemima nemaju para tako da bi se moglo nešto Napravit jer je Karacic iskusan lisac i ima na raspolaganju extra dobru ekipu koje je i sam nekad te iste dečke trenirao 1:1 moja prognoza
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
18.3.2015.
Velež 0-2 Zrinjski, uzvratna utakmica kupa
Ali trener nije bio Branko, nego Maka Ivanković i Dalibor Cvitanović.
Što se tiče utakmice Velež - Vitez, biti će gusto. Ja prognoziram 1-1, ili ako domaćini budu imali sreće minimalna pobjeda.
Velež 0-2 Zrinjski, uzvratna utakmica kupa
Ali trener nije bio Branko, nego Maka Ivanković i Dalibor Cvitanović.
Što se tiče utakmice Velež - Vitez, biti će gusto. Ja prognoziram 1-1, ili ako domaćini budu imali sreće minimalna pobjeda.
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
rodjenisa je napisao/la:Dosta toga si dobro rekao ali si pogrijesio za Velezove finansijske probleme.Definitivno finansijski stabilan, ali imamo problem nestrucnog trenera na klupi i tu je najveca sansa Viteza.Vitez inace ima jako losa iskustva sa nama , ali sutra definitivno ima sansu i mene ne bi iznenadio niti jedan rezultat sutra.Mi se nadamo sto brzem odlasku Dzele s klupe jer smo svjesni da imamo igracki kadar za opstanak, ali vjerovatno i najlosiji trener u Velezovoj historiji.Dakle Vitez definitivno ima sanse sutrakostobran je napisao/la:Velež je ove godine u financijskim problemima nemaju para tako da bi se moglo nešto Napravit jer je Karacic iskusan lisac i ima na raspolaganju extra dobru ekipu koje je i sam nekad te iste dečke trenirao 1:1 moja prognoza
To si upravu,losa iskustva s vama imamo.jedina ekipa koja nam ne lezi nikako,jest da smo vas dobili kuci kad je prpa bilo,al inace je ****

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Znas li ti Fanu koji je trener uveo Vitez u PL??Da...da...on,zato 

**** te plavcic... i ne uzimaj me u usta vise,viteza pratim jos od ispadanja iz federacijske,igranja kantonalne ,pa do reorganizacije i ulaska u PL..nasao mi pametovati,javili se svi kad se uslo u Premijer ligu. mojne sratiwhite1950 je napisao/la:Znas li ti Fanu koji je trener uveo Vitez u PL??Da...da...on,zato

TH 1950
Ti pratis viteza,od kad,od poslije rata?Balo jedan ja kad sam pratio vitez u SFRJ u republickoj ligi ti nisi znao gdje je Vitez grad a pogotovo klub,zato
i ne pishi gluposti.

Plavcicu treba podić spomenik u gradu nemoj tako fanu nisi upravu. Čovjek je nas uveo i sad uživamo zasluge njegove a ti si nesto nervozan i još ga vrijeđaš. Nisi fer prema tom čovjeku nebranim ga Al da je murinjo vodio isti bi saldo bio. Fanu kad ulazis na forum shvati da nisi jedini i shvati da i mi imamo pravo na razmišljanje zato se i zove forum. Imam jedno pitanje za tebe : ima li ista da ti neznas?
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Karačić je bio na klupi u pobjedi 2-0 prošla jesen, a 2-2 u kupu na proljeće bio trener Krstičević.Tifoz je napisao/la:Zayebo si se nesto 0:0 pod bb,1:0 u vrapcicima i 2:2 kup pod bbwhite1950 je napisao/la:Ja gledao svojim očima,u vrapcicima 0:1,mislim da je kup bio?!
Edit: Bila je jos jedna u vrapcicima 1:1 kad je Bekic dai u 90-oj
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson

Nakon prospavane noci u hotelu Mostar,danas momci morate izginuti za prve bodove!!
Otvoreno tvrdim da ovakve uvjete nema pola premijerligasa,red je da to pocnete i vracati

Otvoreno tvrdim da ovakve uvjete nema pola premijerligasa,red je da to pocnete i vracati

TH 1950
Stvarno ljudi shta cini gosp. V.Kafadar za ovaj klub i grad treba mu odati pocast.Da njega nema sada bi gledali Viteza kako igra protiv tamo nekog Lukavca
Hvala jos jednom ljudino za sve
PS.Kad bi sutra ispali iz lige ostat ces ponos ovoga grada!!!

PS.Kad bi sutra ispali iz lige ostat ces ponos ovoga grada!!!
0:1 ajmooooo
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Duff je napisao/la:0:1 ajmooooo
Bio bi zadovoljan i s bodom dole na kraju,a o pobjedi da i ne pricam

TH 1950
- hskzmostar
- Kontakt:
Bravooooo.....
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Vitez mogao i do 0:2 kada je Barišić šutirao sa nekih 20-ak metara, ali lopta je pogodila nekoga i završila u korneru.
Ajmo momci izdrzite jos maloooo
Ajmo momci izdrzite jos maloooo

TH 1950
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.