Olimpik Sarajevo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Kakav **** vijesti kupe sa foruma, ispravit ce oni to dok pročitaju pappyevo 

Borac Olimpic u sledecu nedelju, vecernji termin.
To se vracate na Otoku?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
O Olimpicu uopšte malo informacija ima u medijima. Kao da nisu sarajevski klub.Mancini je napisao/la:A nigdje informacije u medijima.

Upravo tako. Kao da su iz Kalinovika.Pappy je napisao/la:O Olimpicu uopšte malo informacija ima u medijima. Kao da nisu sarajevski klub.Mancini je napisao/la:A nigdje informacije u medijima.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gdje je Mokroguz nema ga dva dana? A i lupusa nema odavno na temi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Evo me
Malo sam zauzet ali pratim temu i dalje, samo nemam zasad sta novo da kazem.
EDIT:
Ustvari, cudi me malo da Sarajevo sad igra po drugi put za redom kod kuce, da su igrali u Mostaru a sljedecu kod kuce itd. onda bi se sve fino uklopilo. Ili su mogli sljedeca dva kola na strani igrati pa da ne bude ovoliko problema nama.

EDIT:
Ustvari, cudi me malo da Sarajevo sad igra po drugi put za redom kod kuce, da su igrali u Mostaru a sljedecu kod kuce itd. onda bi se sve fino uklopilo. Ili su mogli sljedeca dva kola na strani igrati pa da ne bude ovoliko problema nama.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma pretpostavljao sam da si bio zauzet.
Ali neobicno kada je prazna tema. 

Na kojem se stadionu igra u ponedjeljak?
Mozda bude turneja; 30 min Kosevo, 30 min Otoka, 30 min Lukavica, dodatno vrijeme Grbavica kao bonus.
Valjda se Kosevo vrati u dobrom stanju do ponedeljka.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ali kakva medijska šutnja prema ovom klubu.Mokroguz je napisao/la:Mozda bude turneja; 30 min Kosevo, 30 min Otoka, 30 min Lukavica, dodatno vrijeme Grbavica kao bonus.Valjda se Kosevo vrati u dobrom stanju do ponedeljka.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 17 avg 2015, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Je li iko ima stvarno provjerenu informaciju gdje se igra ?
U Slaviji mi kažu na Koševu, iz Saveza mi kažu na Otoci.

Pappy je napisao/la:Je li iko ima stvarno provjerenu informaciju gdje se igra ?U Slaviji mi kažu na Koševu, iz Saveza mi kažu na Otoci.
![]()

Ma ovo ti je nesta #TopSikrit
Valjda hoce, sto nebi?FredPerry123 je napisao/la:Hoće l' se naplaćivati ulaz u ponedjeljak na Koševu?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bravo momci!Pappy je napisao/la:SLAVIJA - OLIMPIC 2:3 (0:1) KADETI
Stadion u Vojkovićima
Gledalaca: 50
Sudija: Ermin Sivac (Zenica)
Strijelci: 0:1 Rondić 40, 0:2 Demirović 51, 0:3 Šabanović 68, 1:3 Bratić 71, 2:3 Asentić 78
Žuti kartoni: Šoja (Slavija), Bukva (Olimpic)
Crveni karton: Željko Bošković (Slavija)
SLAVIJA: Šiljegović, Mandić, Stevanović, Mrda, Šoja Lukić, Bandović, Minić, Asentić, Bošković Igrali su još: Bratić, Pandurević, Vidaković, Sekulić Trener: Bojan Kuljanin
OLIMPIC: Muzaferija, Tarić, Kišić, Ćosić, Saljević, Šabanović, Rondić, Demirović, Kreštalica, Junuzović, Aždahić Igrali su još: Bukva, Vladavić, Kutinčić, Nikšić, Haznadar Trener: Edin Bećar
SLAVIJA - OLIMPIC 0:1 (0:0) JUNIORI
Stadion u Vojkovićima
Gledalaca: 50
Sudija: Jovo Karić (Trebinje)
Strijelci: 0:1 Dokara 76
Žuti kartoni: Salihagić, Ćorić, Kulina (Slavija), Šetkić, Gusinjac, Kalesić, Dokara, Filan (Olimpic)
SLAVIJA: Terzić, Lalović, Hatibović, Čvoro, Ćorić, Bjeloš, Kulina, Soknić, Lučić, Torlaković, Salihagić Igrali su još: Zuko, Popovac, Tauša, Kanostrevac, Kahrimanović Trener: Milan Miovčić
OLIMPIC: Šetkić, Ahmedspahić, Gusinjac, Bučuk, Memić, Ajdinović, Šahović, Varešanović, Begić, Filan, Bogilović Igrali su još: Salčinović, Jukan, Dokara, Kalesić, Čehajić Trener: Zijad Aganspahić
Kadeti nastavljaju neporazeni niz

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Olimpic: Fejzić, Imamović, Regoje, Pandža, Smajić, Karić, Bogičević, Videnkić, Handžić, Stefan, Hadžić
Slavija: Lučić, Ristić, Marković, Kartal, Zeba, Spalević, Rovčanin, Vejnović, Čomor, Arsenijević, Barić
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nema Hamzica vec dvije tekme, je li sve u redu s njim?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
A gdje je Lede?
pa pleme vam **** kakav tiket pado 

-
- Kontakt:
Sta se desava? Mogo bi Olimpic u 1. Ligu FBiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.