A Bosanci ne smaraju radeći istu stvar godinama po raznim anketama, facebook stranicama i ostalim bojnim poljima na internetu.Frankie je napisao/la:Kako smaraju ovi Egipcanine mozes vjerovat.
cuj novi princ Rima
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mi smaramo? Otkud ti toBalasevic je napisao/la:A Bosanci ne smaraju radeći istu stvar godinama po raznim anketama, facebook stranicama i ostalim bojnim poljima na internetu.Frankie je napisao/la:Kako smaraju ovi Egipcanine mozes vjerovat.
cuj novi princ Rima

Pardon, mi smo samo realni i, nadasve, zanimljivi ostatku svijeta. Našla krpa zakrpu, biće rata na Rominoj stranici već poslije par utakmica.Donnie Darko je napisao/la:Mi smaramo? Otkud ti toBalasevic je napisao/la:A Bosanci ne smaraju radeći istu stvar godinama po raznim anketama, facebook stranicama i ostalim bojnim poljima na internetu.Frankie je napisao/la:Kako smaraju ovi Egipcanine mozes vjerovat.
cuj novi princ Rima
Ovi su bas pretjerali.Balasevic je napisao/la:A Bosanci ne smaraju radeći istu stvar godinama po raznim anketama, facebook stranicama i ostalim bojnim poljima na internetu.Frankie je napisao/la:Kako smaraju ovi Egipcanine mozes vjerovat.
cuj novi princ Rima
Kod nasih su uglavnom normalni komentari, dobro nade se i kod nas neki izrod, ali su ovi nas u poredenju sa njima mila majka.
Vec vidim ankete i juris i jednih i drugih da glasaju.. 

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Kako ce nas samo Egipcani psovat prvi put kad Pjana doda loptu Dzeki umjesto Salahu. Ko sto su nasi spansko-govoreci bracu Silvu i Aguera. "Oj, **** ti mOOOOjku, Argentinski kepecu". 

Jedan od komentara na FB: Bosnia has Better players and Bigger Pyramids than Egypt

Kod mene Abdenur vec danima na FIFI cini stoperski par sa Manolasom. Nisam ni znao da ce mozda fakat doci tu, jednostavno morao sam naci nekog umjesto Mbiwe i na igrici je kriticanManuel je napisao/la: Treba jos jedan stoper i to je to.Abdenur najrealniji

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Lista najboljih strijelaca Rome iz prosle sezone.... Simpaticno.

Prvi strelac dedo i to na granici dvocifrenog.Nema tu hajra bez bez pravog gol ubice koji daje 20 i kusur po sezoni...e sada nema Misketa,pa ni Grafitea koji je i davao i asistirao,Pjana će tu odraditi svoje,Gervinjo će smetati,ali sa Salahom i Edinom je to već prilično ozbiljna ekipa..
prejakoDado je napisao/la:Jedan od komentara na FB: Bosnia has Better players and Bigger Pyramids than Egypt
#Salihović
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislim da ce sve to dosta dobro funkcionisati, cak i sa Gervinhom. Prosle sezone je imao 'svojih' momenata, ali i dosta situacija gdje je jednostavno bio prinudjen rjesavati akcije sam iz nemogucih situacija jer jednostavno nije kome imao dodati loptu u peteras, a ako je istina da nije pristao na vecu platu u Kataru kako bi jos igrao ozbiljan fudbal, onda vjerujem da ce i od njega biti koristi.aqarius je napisao/la:Prvi strelac dedo i to na granici dvocifrenog.Nema tu hajra bez bez pravog gol ubice koji daje 20 i kusur po sezoni...e sada nema Misketa,pa ni Grafitea koji je i davao i asistirao,Pjana će tu odraditi svoje,Gervinjo će smetati,ali sa Salahom i Edinom je to već prilično ozbiljna ekipa..
Ovo nisam ranije vidio...

[youtube][/youtube]
ide majstor do 45 komada u svim takmičenjima 

samo da džeko odradi svojih standardnih 25 golova po sezoni u svim takmičenjima i talijani će bit oduševljeni, pa ne znaju oni hudi za bolje
[youtube][/youtube]

Lista strelaca iz naredne sezoneSlevinKelevra je napisao/la:Lista najboljih strijelaca Rome iz prosle sezone.... Simpaticno.![]()

Prekucat će brat ovih 10 golova Tottija iz prošle sezone do oktobra 

Jel preoptimisticno ocekivat 30+ ako ga vec na startu dobro krene i ako ga budu gadjali loptama
?

embrace the chaos
Ma kakvi, minimalno još toliko 2XDenno je napisao/la:Jel preoptimisticno ocekivat 30+ ako ga vec na startu dobro krene i ako ga budu gadjali loptama?