odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- elbflorenz
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Kakva su ono snizenja u Zari ?
Jakna sa 189 KM na 59 KM.
Jakna sa 189 KM na 59 KM.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja imam "obicne" af1 isto bijele,low i odlicne su,platio 200 KM.Kawhi je napisao/la:
205km. Isplati li se dati?
Kazem obicne,jer nema ovih "rupica" po kozi.
#miasanmia
Koliko se krecu cijene kacketa u radnjama po Sa, tip onaj nike sa metalnim znakom jednobojni, ili neki champion, sregio tacchini itd.. ?
Nikeov 29 KM koliko znam, ST nema ovdje uzeti ja mislim, a ni za Championov nisam siguran...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma nebitan brend samo onako primjer sam uzeo, moram uzeti kacket sutra u nekoj sportskoj radnji pa me cisto interesuje kako se krecu cijene.anonimni je napisao/la:Nikeov 29 KM koliko znam, ST nema ovdje uzeti ja mislim, a ni za Championov nisam siguran...

Gdje si uzeo?schweinsteiger je napisao/la: Ja imam "obicne" af1 isto bijele,low i odlicne su,platio 200 KM.
Btw zna li neko gdje osim sportine ima širok izbor Jack&Jones? Imam par njihovih stvari i mogu reći da su prekvalitetne.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
215 KM u SCC-u su Air Force
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
U Njemackoj,ali imas u Nikeovoj radnji u SCCu i imas na buzzovoj online stranici (potrazi buzz na fbu,radnja u Banja Luci),mislim da su 200 kod njih i postarina je besplatna.Kawhi je napisao/la:Gdje si uzeo?schweinsteiger je napisao/la: Ja imam "obicne" af1 isto bijele,low i odlicne su,platio 200 KM.
Btw zna li neko gdje osim sportine ima širok izbor Jack&Jones? Imam par njihovih stvari i mogu reći da su prekvalitetne.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Joj grada nemas gdje sorca kupiti. Sve neke retardirane **** boje, ono sto nadjem da valja ili je 80+ maraka ili je malo. Pu **** ti velikog insana.
1946
-
- Kontakt:
https://www.facebook.com/AGclothing1?ref=tn_tnmn
ULTRAS MAJICE, POGLEDAJTE PONUDU!
ULTRAS MAJICE, POGLEDAJTE PONUDU!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Jest' komplikovano kupovati za muškarce, pogotovo u ovim današnjim prodavnicama retardiranim, 16000 modela pantola i nekih veličina, koje ili su kratke ili široke u struku da Bog sačuva.
I ti šorcevi koje ste toliko hvalili u Kotonu, nigdje veze, sve kratko, ako je čovjek malo visočiji dođe mu k'o bokserice. Nigdje normalnog šorca k'o što je prije bilo. Inače sve nigdje veze. Ne znam ko ono nosi i gdje se oblače normalni ljudi. 

Hoće to ljudima koji su visočijipride_of_merseyside je napisao/la:Jest' komplikovano kupovati za muškarce, pogotovo u ovim današnjim prodavnicama retardiranim, 16000 modela pantola i nekih veličina, koje ili su kratke ili široke u struku da Bog sačuva.I ti šorcevi koje ste toliko hvalili u Kotonu, nigdje veze, sve kratko, ako je čovjek malo visočiji dođe mu k'o bokserice. Nigdje normalnog šorca k'o što je prije bilo. Inače sve nigdje veze. Ne znam ko ono nosi i gdje se oblače normalni ljudi.

Meni šorcevi u kotonu perfect fit

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Bolje biti visok pa makar morao krojiti šorc po narudžbi.Dex je napisao/la: Hoće to ljudima koji su visočiji![]()

Hoće reć da sam nizak sa 184pride_of_merseyside je napisao/la:Bolje biti visok pa makar morao krojiti šorc po narudžbi.Dex je napisao/la: Hoće to ljudima koji su visočiji![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ti?Head je napisao/la:190+

Ma nisi, ima i niskih žena pored kojih možeš biti visok.Dex je napisao/la: Hoće reć da sam nizak sa 184

- pride_of_merseyside
- Kontakt:
To ti krivo što te znam?Head je napisao/la:To se znamo?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.