rambo16 je napisao/la:Pa to poređenje je i prihvatljivo ako ga uporedimo sa onim Cleverley>Wilshere

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
rambo16 je napisao/la:Pa to poređenje je i prihvatljivo ako ga uporedimo sa onim Cleverley>Wilshere
Nemoj tako njemu treba dobar spic i dobra krila(a Alexis i Ox to naravno nisu), njemu treba podrska trenera(ne d'o Bog da Wenger sta kaze protiv njeg), njemu treba podrska navijaca. Ima li sta da od njeg zavisi?Artetitis je napisao/la:U vezi Turcina... Ne znam da je iko potrosio vise vremena braneci ga otkako je dosao, ali u ove dvije utakmice protiv Mourinha i Hammersa je bio grozan.
Njegovo kreiranje sansi po statistickim portalima treba uzeti cum grano salis obzirom da te kreirane sanse vrlo cesto budu lopte iza ledja kao ona za Nosatog protiv Hammersa.
To da nas je on drzao na prvom mjestu pola sezone je netacno. Na prvom mjestu nas je drzao Aaron Ramsey. Kad se on ozlijedio na Boleyn Groundu, u formi je palo pola ekipe - Arteta (jer nije imao ko da trci za njega), Giroud (jer vise nije imao podrsku iz drugog plana), Ozil (jer nije imao nikome slati lopte iza odbrane) i stoperi (jer je stit ispred njih postao supalj).
Ozil za 42.4 miliona funti koliko je placen mora makar dominirati protiv timova poput Wigana i Hulla. Tu su nas iz go.vana vadili Fabianski, Ramsey, Cazorla i stoperi. Mesuta ni u prici.
Pozitivno jest to sto nam je prekide ucinio opasnijim.
A sad ti shvati sta si pretpostavio, a sta moze bit tacno, a i ne mora.Domišljanje ili naslućivanje kao polazna postavka za donošenje suda; presumpcija.
Nope. I ja sam tako mislio kad se igrao CS, ali truba. Ako Alexis starta, nema teorije da će izbaciti Oxa/Walcotta s krila, što znači nema više Ramseya, Cazorle ili Ozila tamo. Jedino u slučaju da Wenger preuzme rizik pa počne s Ramizom umjesto Coqe.AllGunsBlazing je napisao/la:Ako je vjerovati markerima na treningu slijedecu utakmicu igraju Alexis, Cazorla i Ramsey.
Sumnjam da smije svu odbranu prepustiti Cazorli i Ramseyu. Uz duzno postovanje, ova dva igraca su defanzivno gora od Flaminija i Artete(zajedno).Amarildo je napisao/la:Nope. I ja sam tako mislio kad se igrao CS, ali truba. Ako Alexis starta, nema teorije da će izbaciti Oxa/Walcotta s krila, što znači nema više Ramseya, Cazorle ili Ozila tamo. Jedino u slučaju da Wenger preuzme rizik pa počne s Ramizom umjesto Coqe.AllGunsBlazing je napisao/la:Ako je vjerovati markerima na treningu slijedecu utakmicu igraju Alexis, Cazorla i Ramsey.
AllGunsBlazing je napisao/la:Rek'o Marsal da prenesemo ovdje.
Dakle; Ozil ne valja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.