PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sunderland
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sunderland » 13 avg 2015, 14:27

lisander je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
lisander je napisao/la:Sta vi bolan pričate od svojih para ne mozete golove na pomoćnom ofarbat, ups, pa vi nemate svoje golove
Ma sta pricas :lol:
O tome da više infrastrukture posjeduje Simin Han nego Sloboda
:lolno:
Jel to smijesan hoces biti...neide ti...
Svaki komentar na ovu glupost je suvisan...
Znam da bi rado da uzvratis ali barem se potrudi.
Ako nista guglaj...bolji teren je na nasim pomocnim od glavnog na grbavici...toliko o tome.
Sloboda je moja nacija

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 avg 2015, 14:35

lisander je napisao/la:Sta vi bolan pričate od svojih para ne mozete golove na pomoćnom ofarbat, ups, pa vi nemate svoje golove
Evo strumfe malo infrastrukture (stari snimak) jos dok su bili radovi u toku.....uskoro nastavljamo dalje.

rigotina
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rigotina » 13 avg 2015, 14:45

Skver je napisao/la:
Evo strumfe malo infrastrukture (stari snimak) jos dok su bili radovi u toku.....uskoro nastavljamo dalje.
Pastrmka zakacite gopro kameru nekoj kozi na glavu i odradite i vi snimku stadiona u vrapcicima
goveđigulašmajka

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 13 avg 2015, 14:45

Bolje ispast glup neg iz autobusa :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 avg 2015, 14:47

Ova skalamerija je u vlasništvu opštine, nemam namjeru biti smjesan jer s vama ništa nije smjesno, žalosno je da se usudjujete poredit svoj dobilni klun sa Željom, ono što ima Željo ima samo jos par klubova u BiH, Siroki i Djelimično sada Sarajevo, Sloboda u Tusanj marke nije uložila, jer do nekoi dan nije imala da vodu plati a kamo li da zamjeni tuš baterije, ove plastične terene bog zna ko je napravio i iz kojih sredstava, al vi niste, zato se smiji te i dalje farbanju lokomotive jer ste bijeda i nema te nista

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 13 avg 2015, 14:51

lisander je napisao/la:Ova skalamerija je u vlasništvu opštine, nemam namjeru biti smjesan jer s vama ništa nije smjesno, žalosno je da se usudjujete poredit svoj dobilni klun sa Željom, ono što ima Željo ima samo jos par klubova u BiH, Siroki i Djelimično sada Sarajevo, Sloboda u Tusanj marke nije uložila, jer do nekoi dan nije imala da vodu plati a kamo li da zamjeni tuš baterije, ove plastične terene bog zna ko je napravio i iz kojih sredstava, al vi niste, zato se smiji te i dalje farbanju lokomotive jer ste bijeda i nema te nista
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 13 avg 2015, 14:51

lisander je napisao/la:Ova skalamerija je u vlasništvu opštine, nemam namjeru biti smjesan jer s vama ništa nije smjesno, žalosno je da se usudjujete poredit svoj dobilni klun sa Željom, ono što ima Željo ima samo jos par klubova u BiH, Siroki i Djelimično sada Sarajevo, Sloboda u Tusanj marke nije uložila, jer do nekoi dan nije imala da vodu plati a kamo li da zamjeni tuš baterije, ove plastične terene bog zna ko je napravio i iz kojih sredstava, al vi niste, zato se smiji te i dalje farbanju lokomotive jer ste bijeda i nema te nista
Bice bolje ajde :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 avg 2015, 14:58

Halo momak, ovo je gradski stadion, vlasnik stadiona je grad Tuzla na kojem eksluzivno pravo igranja ima FK Sloboda, cija je Grbavica boli me tuki......samo je sramota od vasih ljudi koje vode klub da pricaju o nekim Mercedes arenama a ne mogu platiti sanitarnu sluzbu da poprskaju i dezinficiraju tribine......yebote gdje vam je budjet :urnebes:
Edit: Pripremite se za zimu da vam snijeg ne srusi krov od zapadne tribine :urnebes:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 avg 2015, 15:45

lisander je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Ma sta pricas :lol:
Nema ni Sarajevo svoj, ali vi morate igrati na njihovom iznajmljenom stadionu Evropske utakmice. Na vasem mozete bale sijena praviti. :urnebes:

Terabajt :thumbup:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 avg 2015, 15:53

Skver je napisao/la:
Al mi zgradu u kadar ubacise. Dje je Pastrmka, da mu o fasadi ispricam. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Tifoz
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Tifoz » 13 avg 2015, 19:32

rigotina je napisao/la: Pastrmka zakacite gopro kameru nekoj kozi na glavu i odradite i vi snimku stadiona u vrapcicima
Ma zakaci plug za didinog magarca u kocerinu i ne laprdaj. Treba izorat taj kamenjar. Nemoj da uzimam po trznici brljoza grožđe. Na posao šošonu :urnebes: :urnebes: :wave:
DŽELO ODLAZI

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 avg 2015, 20:00

Beduin je napisao/la:
lisander je napisao/la:
DoeTz je napisao/la: Ma sta pricas :lol:
Nema ni Sarajevo svoj, ali vi morate igrati na njihovom iznajmljenom stadionu Evropske utakmice. Na vasem mozete bale sijena praviti. :urnebes:

Terabajt :thumbup:

Nije vas gradski stadion daleko od Grbavice, teren je lošiji, svlačionice vjerovatno, tribine su bara-bara

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 avg 2015, 20:05

[youtube][/youtube]
Azmirovi udovi imate mahanje.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 avg 2015, 20:59

lisander je napisao/la:[youtube][/youtube]
Azmirovi udovi imate mahanje.
I sta sad...nisam video ni pogledao pretpostavljam da je grbavica tu.
Naravno da vrijedi pogledati i posjetiti..
Isto vrijedi i za rimske koloseume.
Neki kazu ako neodes u javnu kucu neznas sta je zena
:urnebes:
Teren tusnja je duplo bolji od grbavice..
Tribine u boljem stanju od grbavice.
Pomocne terene je suvisno spominjati.
Ako vi ono vase zovete terenom.. :damn:
Svlacionice nemate bolje.prije gostovanja repke uredjene su po svim propisima.cini mi se da ste i vi svoje renovirali recemo to je bara bara.
Sloboda je moja nacija

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 13 avg 2015, 21:16

@slinaš sa 4 demona u sebi idi bola okupaj se negdje. Kažeš meni visim na forumu a ti roniš po njemu :urnebes: :urnebes:

Koa znašne vatpli mai ufšla :rol:
DŽELO ODLAZI

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 13 avg 2015, 21:22

cuj stavili grbavicu na must seen stadium :D nase sveto mjesto postaje pravi jerusalem za fudbalske navijace sirom svijeta...

achtung ironie aus*
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 avg 2015, 21:30

Da hoce vise nesto biti po pitanju Grbavice, da se konacno nesto poduzme za istoko i druge tribine.

Kao i ostali stadioni, barem da se tereni srede da ne igraju po njivama, brzo ce doci nevembar kad padne prva kisa odmah oranice, prvi snijeg jos gore.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 13 avg 2015, 21:52

Bez uvrede al' Grbavica je baš golubarnik.Goreg i neuslovnijeg stadiona u PL BiH nema.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 avg 2015, 22:13

Tifoz je napisao/la:@slinaš sa 4 demona u sebi idi bola okupaj se negdje. Kažeš meni visim na forumu a ti roniš po njemu :urnebes: :urnebes:

Koa znašne vatpli mai ufšla :rol:
I to bi nesto smijesno trebalo biti..
Isto si crtani o dusku dugousku..1000 epizoda kraj isti.
Ali ti mu ga dodjes ko daco patak... :rol:
Dosadan si sa solinasom.
U pocetku je bilo zanimljivo.sada je vec
:yawn:
Ja sa doticnim Imam veze kao velez sa titulom
:urnebes:
Häjde ti bato cisti vrapcice.spremi kokosinjac za invaziju armije protiv viteza.. :lolno:
Sloboda je moja nacija

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 13 avg 2015, 22:36

@sunderland ko bola tebi pise. Pisem @slinašu. Kakve veze ti imas sa njim. Haj i ti napisi da je degenerik momak. Jeli tako brato. Ma ja bola :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.