FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 13 avg 2015, 10:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:mah u glavi mi je ono sto neko napisa ovdje: " Ne znaju oni sta ce sa Slobodom"- i haman da je to najblize istini..a mislio sam da smo zavrsili sa sudbonosnim i historijskim ljetima i zimama
Ljudi ba samo se sjetite šta je Azmir rekao na jednoj od skupština: REPROGRAM ĆE BIT UZ POMOĆ GRADA ILI BEZ NJEGOVE POMOĆI
Tako da se ne trebamo brinut, dosta je čovjek uložio prije svega sebe, pa onda i novaca da bi sve to sad pustio tek tako.
Gospodin Husić je napravio plan i strategiju razvoja kluba, tako da ne vjerujem da će zbog par pojedinaca sad sve napustit.
Bit će to dobro samo laganica
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 avg 2015, 11:13

Kada nije otišao prve godine kada je došao i zatekao sve ono što je zatekao, neće onda nikada. Btw ubijedjen sam da će Grad uzeti to na sebe i to u posljednji trenutak. Između ostalog kao i sve ostalo što rade. ;)

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 13 avg 2015, 11:42

Ipak je za Kostica istina, šef potvrdio na pressu. Nek mu je sa srećom, žao mi je što je s nama cijele pripreme prošao i sad ide, ali tako je to u fudbalu.

Skahic nije u kombinacijama za Borac iako je i definitivno postao naš igrač, Velez ima pravo na žalbu koja traje 15 dana, tako da je Skaha još uvjek out.

Kako god imamo mi sasvim dobru ekipu, što se tiče stopera, pored standardnih Mehmedagica i Moranke, tu će ubrzo biti i Skaha i Sale koji je sasvim dobar igrac kao alternativa prvotimcima.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 13 avg 2015, 11:45

SaltCityAttack je napisao/la:Ne ebite covjeka ima nas jos koji ce gledat preko Arena sport utakmicu a vi pravac Tusanj i ako je moguce na sjever jer treba malo grla i dlanove poderat..ima i lose strane sa ovim.sezonskim ebiga...odose ljudi na zapad hahaha hladovina valjda sta li vec...ja ne znam ja nebi mogo nikad nigdje drugo osim sa grupom..nema tu razloga meni taman i da se ne slazem sa stavovima koju grupa ima ipak ja sebe nikad nebi mogo vidjet da sam medju simpatizerma :)
Dobar dio je bio na Zapadu. Barem oni koji su bili sa mnom a i oko mene. Vrućina koja je nesnošljiva ili šta . ..

Daj samo reflektore i situacija bi bila drugačija. Jeebiga čak mislim da bi nas gradnja novih reflektora jeftinije ispala, nego rekonstrukcija postojećeg.

Recimo nešto ovako da postavimo
slika

Rezultat po noći bi bio ovakav

slika

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 avg 2015, 12:29

Koliko ja znam zahtjev za reprogram duga je davno poslat poreznoj upravi....znaci potpisat ce se reprogram duga.....znamo kako je drzavna administracija azurna, sve nehjlebovici plus jos podmetanja ima od strane onih koji "zele"dobro Slobodi i koji su u principu zavidni.....imamo mi dosta "prijatelja" koji kroje ovu yebenu ligu i kojima je sigurno Sloboda trn u oku......davno dokazano. Neke smo direktno u medjuvremenu karali a neke indirektno....sami ce se prepoznati, dabogda im stadioni u korov zarasli. Ovim putem nayebem im se svega, pocevsi onom Ajfelu pa nadalje.......i ostalim smradovima iz Najnovijeg Pazara i kamenjara.
P.S. Yebiga ne mogu ljudi da podnesu pozitivne stvari koje se desavaju u Slobodi, najradije bi da nas nema, yebemo im koncepciju......europsku.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 avg 2015, 12:36

Ako nista, rasteretili smo budzet kluba jer, pretpostavljam, da je Kostic imao jednu od jacih plata u klubu. :D

Tjesim sam sebe i iznalazim nesto pozitivno u svoj ovoj nedaci. Ne dao Bog samo povreda i ucestalijih suspenzija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 13 avg 2015, 12:49

Ako nista, barem su za sada Moranjkic i Mehmedagic odlicno odigrali i ulijevaju sigurnost u odbrani.
Jedan grad, jedna ljubav!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 avg 2015, 13:08

sanjao sam da je Ivetić prešao u Bojac :damn:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 avg 2015, 13:19

Zar nije postojala mogucnost da Kostica posaljemo negdje na posudbu do zime ili cak cijelu sezonu dok se ne rijesi reprogram?

Vjerujem da je i on sam vidio da se u Slobodi ozbiljno radi i da je projekat u najavi velika nada za bolje sutra cijele ekipe, grada a i samih igraca stoga bi se sigurno slozio sa ovakvim dogovorom ali pod uslovom da po povratku u ekipu produzi na jos jednu sezonu.

No, postavlja se opet pitanje na koliko je Kostic imao ugovor jer vjerovatno nije dosao onako samo da trenira kao i ta mogucnost slanja na posudbu iako je siguran sam za Slobodu svaki vid dogovora nemoguc jer je ocito da se ista jos uvijek gura prema dnu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 13 avg 2015, 13:53

Ako je otpao Kostić zbog reprograma kakva je situacija onda s Nikolićem?
BALL DON'T LIE

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 13 avg 2015, 13:59

idma75 je napisao/la:Ako je otpao Kostić zbog reprograma kakva je situacija onda s Nikolićem?
I mene to zanima :?:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 avg 2015, 14:10

idma75 je napisao/la:Ako je otpao Kostić zbog reprograma kakva je situacija onda s Nikolićem?
Pa vjerovatno Nikolic ce sacekati......Kosticu se ocigledno ne ceka radna viza, momak sigurno zeli negdje igratati, pretpostavljam da vec ima i neku ponudu......
🔴⚫️

Herman
Kontakt:

Post Postao/la Herman » 13 avg 2015, 14:20

A sigurno ce i Nikolic otici, radi se o ambicioznom, solidnom golmanu. A tesko da ce imati priliku sad kad se i Piric vratio.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 avg 2015, 14:35

Mene tacno glava ovdje zaboli.
Rodjo ba kuknjava je vec tri godine a mi samo idemo naprijed.okacim filozofiju na ****..idemo öd tekme do tekme..jäh ba husrefe.
Cilj slobode je izac u evropu vec ove godine i uzeti sto vise para tj proci sto dalje.i uzeti koju kintu öd transfera.
Politiku uprave o opstanku i sto boljem plasmanu nabijem.
Suplja.zavalite se i uzivajte manite crnjaka imamo 4 stopera halo ba...
Sloboda ce biti hit lige....
Sloboda je moja nacija

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 avg 2015, 14:50

Sunderland je napisao/la:Mene tacno glava ovdje zaboli.
Rodjo ba kuknjava je vec tri godine a mi samo idemo naprijed.okacim filozofiju na ****..idemo öd tekme do tekme..jäh ba husrefe.
Cilj slobode je izac u evropu vec ove godine i uzeti sto vise para tj proci sto dalje.i uzeti koju kintu öd transfera.
Politiku uprave o opstanku i sto boljem plasmanu nabijem.
Suplja.zavalite se i uzivajte manite crnjaka imamo 4 stopera halo ba...
Sloboda ce biti hit lige....
Tako je....a mozda je Husref vidio da nema potrebe za jos jednim stoperom, ovi haman proigrali ;)......cisto sumnjam da ga nisu mogli zadrzati, jedino ako momak nije stvarno dobio neku extra ponudu, onda ok.....Kosticu nek je sa srecom.
🔴⚫️

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 avg 2015, 15:12

Ljudi izgubio sam novčanik kako do nove sezonske
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 13 avg 2015, 15:33

Heller je napisao/la:Ljudi izgubio sam novčanik kako do nove sezonske
Ako si izgubio novcanik sezonska ti je najmanji problem. :?

Al vec kad pitas, veceras UG organizuje opet promociju u gradu. Treba ti samo pedesan :zviz:
tuzlanska Sloboda

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 13 avg 2015, 15:36

zlajci je napisao/la:
Ako si izgubio novcanik sezonska ti je najmanji problem. :?

Al vec kad pitas, veceras UG organizuje opet promociju u gradu. Treba ti samo pedesan :zviz:
Heller izvini al :rol: :rol: :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 avg 2015, 15:37

Nikolic je i bio na probi, tj. cekalo se sa Piricem sta ce biti, ako ne grijesim.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 avg 2015, 15:41

Nedavno je neko ovdje pisao da je izgubio sezonsku pa je prijavio UG-u da ju je izgibuo i valjda ponovo dobio istu. Pretpostavljam da samo poneses licnu i vec ti je ime tamo zavedeno pa ce ti izdati sezonsku sa istim brojem kako bi i na ulazu mogli to iskontrolirati. Barem se nadam da je tako. :mrgreen:

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.