Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

topnik1
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la topnik1 » 12 avg 2015, 23:22

anell je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:
anell je napisao/la:Eto te ko Paja kad sam napisao nešto vezano za Ospinu i Cecha, odmah se uhvatio za to :mrgreen:
Zar si još šta napisao ? Rečenica ti je poprilično kratka :mrgreen:
A mrsko mi se raspravljati :D ovakve rasprave obicno ne vode nigdje .
Naravno da ne vode, kad pišete protiv čovjeka samo iz revolta :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

KiaKaha
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la KiaKaha » 12 avg 2015, 23:29

Ovde se slazem sa @AGB za pare koje je Giroud placen on igra solidno.Tamam onoliko sto se od njega i treba ocekivat.Nesto ne vjerujem da ga je i sam Wenger planirao da bude prvi spic,nego target man koji bi ulazio kad se ganja ili brani rezultat s obzirom na dobru duel i skok igru.

Isto tako ovde se od Ozila ocekuje da nize igrace ko Messi,Hazard i slicni dribleri.On to trenutno nije.Odnosno nije od prelaska u Real.Na pocetku karijere jeste bio.Njegov posao je da po mecu kreira 2-3 prilike,sto on i radi.Kreirao je preko 100 sansi u 2 sezone(!?).Daleko da sam licno njegovom formom zadovoljan,al lik uopce nike ispodprosjecan igrac.Sasvim solidne 2 sezone.Ako.ove sezone ne predje 15 asistencija u premu,onda ga treba lozit.

S druge strane,ako ce Santi gaantovat te asistencije na Amfu,nemam nista protiv Ozila na klupi.Jedino sto se to rijetko kad moze desit.Moze samo Ox na klupu.A cazorla na krilu je igrac manje,isto kao i Ozil.Prvi nrma brzinu ni snagu,a drugi ima slab impact s krila.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 avg 2015, 23:33

Da nisam pospan sve postove bih prijavio jer nemaju veze sa naslovom teme "TRANSFERI"

Imate sreće.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 12 avg 2015, 23:36

Svi postovi imaju veze s transferima.Govori se,da li je transfer bio uspjesan ili ne.Uostalom,tema nisu potencijalni transferi,negi transferi uopce.

P.s.Zivjela Zenica :)
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 avg 2015, 23:39

Ma nemate vi veze, kad otvorim temu a ne vidim nijednu špekulaciju nego se priča o Giroudu zayebi ti to lave. Odmah me muka neka uhvati.

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la anell » 12 avg 2015, 23:40

topnik1 je napisao/la:
anell je napisao/la:
topnik1 je napisao/la: Zar si još šta napisao ? Rečenica ti je poprilično kratka :mrgreen:
A mrsko mi se raspravljati :D ovakve rasprave obicno ne vode nigdje .
Naravno da ne vode, kad pišete protiv čovjeka samo iz revolta :mrgreen:
Nešto slično kao i sa Cazorlom
Pld W D L
38 26 12 0

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 12 avg 2015, 23:42

Nek se promijeni ime teme onda :) Onda ces citat samo stvari vezane za dolaske,odnosno odlaske igraca,a ostale stvari na glavnoj temi. :kafa:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 avg 2015, 23:46

Pa dobro nisam pročito sve postove ali jesam 2-3, priča se o Ozilu, o giroudu. Nikakve vezr sa trasnferima, ima prava tema za to. Kad krene priča u tom smjeru zar je toliko teško prebaciti se na temu Arsenal ili Arsenal - Opšte diskusije. Ako jest jbg onda, kvarite ovu.

Msm ništa loše ne mislim, ali me nervira sad kad ima više tema za svašta nešto da se opet na pogrešnoj pišu neke stvari.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 12 avg 2015, 23:53

Ne kazem ni ja nista,ja sam se samo.nadovezao na raspravu.Sto se mene tice,nisam upoznat sa ovim novim pravilima.Ako ona nalazu,da se ovde samo pise o transferima,odnosno spekulacijama,onda neka.se o tome pise.

Zivio :bih:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 avg 2015, 12:02

Ako Krychowiaka pokupite bice to strasan posao, a i Paja ce dobiti DM-a po mjeri
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Gunner4
Kontakt:

Re: $: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Gunner4 » 13 avg 2015, 13:03

miki_92 je napisao/la:Ako Krychowiaka pokupite bice to strasan posao, a i Paja ce dobiti DM-a po mjeri
Nece, nije dominatni crnac kakve Paja voli. :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 avg 2015, 14:35

Bitno da je ona za guzu obezbjedila ogledalo... Nista ne smije da se izostavi. :salut:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 13 avg 2015, 16:38

U vezi Turcina... Ne znam da je iko potrosio vise vremena braneci ga otkako je dosao, ali u ove dvije utakmice protiv Mourinha i Hammersa je bio grozan.

Njegovo kreiranje sansi po statistickim portalima treba uzeti cum grano salis obzirom da te kreirane sanse vrlo cesto budu lopte iza ledja kao ona za Nosatog protiv Hammersa.

To da nas je on drzao na prvom mjestu pola sezone je netacno. Na prvom mjestu nas je drzao Aaron Ramsey. Kad se on ozlijedio na Boleyn Groundu, u formi je palo pola ekipe - Arteta (jer nije imao ko da trci za njega), Giroud (jer vise nije imao podrsku iz drugog plana), Ozil (jer nije imao nikome slati lopte iza odbrane) i stoperi (jer je stit ispred njih postao supalj).

Ozil za 42.4 miliona funti koliko je placen mora makar dominirati protiv timova poput Wigana i Hulla. Tu su nas iz go.vana vadili Fabianski, Ramsey, Cazorla i stoperi. Mesuta ni u prici.

Pozitivno jest to sto nam je prekide ucinio opasnijim.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 avg 2015, 17:22

Artetitis je napisao/la:U vezi Turcina... Ne znam da je iko potrosio vise vremena braneci ga otkako je dosao, ali u ove dvije utakmice protiv Mourinha i Hammersa je bio grozan.

Njegovo kreiranje sansi po statistickim portalima treba uzeti cum grano salis obzirom da te kreirane sanse vrlo cesto budu lopte iza ledja kao ona za Nosatog protiv Hammersa.

To da nas je on drzao na prvom mjestu pola sezone je netacno. Na prvom mjestu nas je drzao Aaron Ramsey. Kad se on ozlijedio na Boleyn Groundu, u formi je palo pola ekipe - Arteta (jer nije imao ko da trci za njega), Giroud (jer vise nije imao podrsku iz drugog plana), Ozil (jer nije imao nikome slati lopte iza odbrane) i stoperi (jer je stit ispred njih postao supalj).

Ozil za 42.4 miliona funti koliko je placen mora makar dominirati protiv timova poput Wigana i Hulla. Tu su nas iz go.vana vadili Fabianski, Ramsey, Cazorla i stoperi. Mesuta ni u prici.

Pozitivno jest to sto nam je prekide ucinio opasnijim.
:thumbup: :thumbup:

Ramsey je glavni igrac ove ekipe i kad on nije u formi ili je povrijedjen, ekipa izgleda totalno pogubljeno.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 avg 2015, 17:44

Najbolji cener svoje familije je do sad opravdao nekih 25m evrića. Ni centa više
A.F.C. Bournemouth!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 14 avg 2015, 11:32

Pa ako cemo na taj nacin objektivizirati, Ramsey i dalje zivi na onoj jednoj vrhunskoj sezoni.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 avg 2015, 12:25

Šta fali Ramseyu ?
Pld W D L
38 26 12 0

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 14 avg 2015, 18:41

Kike Marin** @Kike_Marin_
Wenger still wants to sign a striker: Aubameyang, the alternative to Benzema, his first option. #Arsenal #Dortmund
1:36 PM - 14 Aug 2015

Bolji je Welbeck od Aube..cak i slično igraju :roll:

Radije i Girouda nego jos jednog istog igrača

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 avg 2015, 19:54

Zar taj nije produžio ugovor prije par dana '?
Pld W D L
38 26 12 0

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.