FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 13 avg 2015, 00:40

Odlično drugo poluvrijeme :clap: , zaista nemam riječi. Fenomenalno smo izgledali, ali utisak kvari prvi dio. Mnogo nekog bezveznog napucavanja, dugih lopti, kod gola smo matirani u tri poteza, odbrana ispala ko kod nekog trećeligaša, sjajna dubinska jednog Srnića za Mandića, Ibanjez ispada, ubacivanje po zemlji, Savo i Vule kaskaju :facepalm: za drugim Srnićem, slična akcija kad je Matić imao šansu za 0:2. Odlične izmjene Grofa :clap:, Jović i Katai su preokrenuli situaciju. Baš smo moćno izgledali u nastavku.
Ibanjez maestralan.

Mičel Donald potpisao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 avg 2015, 09:23

@braoylo ti bi ladno strancu koji je juče došao i odigrao dvije dobre utakmice dao traku? i pljunuo na djecu koja su godinama tu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 avg 2015, 10:32

Po svemu sudeci, ovo je nas novi batica!
[youtube][/youtube]
Lik igra centralnog i zadnjeg veznog, a trpa (barem po ovom klipu) k'o klasna centarforcina :mrgreen:

A kao slag na tortu se danas pominje i ovaj momcic
[youtube][/youtube]
http://www.transfermarkt.de/valentin-vi ... ler/150568

:crazy:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 avg 2015, 11:38

DANTES je napisao/la:@braoylo ti bi ladno strancu koji je juče došao i odigrao dvije dobre utakmice dao traku? i pljunuo na djecu koja su godinama tu
Da. Uopšte nisam zagovornik onoga da se kapiten bira po stažu u klubu, po meni kapiten će se gotovo uvijek sam nametnuti kao vođa.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 avg 2015, 12:10

Sinoc maestralni igraci, maestralni navijaci, Ibanjez doktor fudbala ! ;) Redjali smo sanse i u prvom poluvremenu, ali nije nas htelo, Cukaricki iskoristio jedinu ozbiljnu sansu jer je nasa odbrana ispala kao treceligaska sto rece neko. Drugo poluvreme, druga pesma, realizacija na visem nivou, srcanost igraca i zalaganje neverovatno. Ponosni na momke na terenu , ponosni na decu ponosni na strance. Donalda konacno promovisu sutra, za ovog Violu ne znam sta ce biti.

Pitali ste se zasto igra Kovacevic ? :mrgreen: Pa mora malo da igra da bi napravio neki transfer na kome i Crvena Zvezda moze da zaradi neki dinar , uz njega verovatno ce otici i Vukasin Jovanovic sto je po meni odlicno. Spartak Moskva ili Nant nije bitno, ako ode, svu srecu mu zelim u nastavku karijere.

$ ? $ ? ? $ " " - $ "

' ? ", & ? $, ? " & ? ПАТЊЕ - / $

" $ НЕ /, ЈА $ $ $ СВОЈ ? - $ " "

" ' ЈЕ ЈАСНО $ - " " У % ?, " ЗА ЊЕГА " $ СЕ ЖРТВУЈУ $ " - Срђан "

$ ЈЕ $ $ У " " & $ СТВАРНОСТ $ ? СНОВЕ - $ "

$ " " $ У " ", $ $ НА $ УСПЕХ - $ "

& $ ' ? " ", & $ ' " $ У $, & $ ' ? $ ? - $ "

? " $ У $ ? " ' $ СЕ " " " " " ? $ - $ "

$ ЈЕ " & $ " $ " ? - $ "

$ $ ", $ " " ПОСТАЈУ ? " - ? ?

" ", " $, " $ $ ТЕЖЕ $ НЕ " $ - $ "

ПРЕ СВЕГА $ У $ " $, ЈЕР ' & $ ЈЕ $ - / $

$ ЈЕ ? $ У $, ? ТОГ $ & СЕ ¥ " ?, ? $, ? " СУТРА - Професор "

" ' $ СЕ " СА " $ % " $ % - & "

? ВАС, $ $, $ " " " - & "

НА " " ", НА " " $! ЗАТО - ОНЕ " СУ $ $!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 avg 2015, 12:19

marconato je napisao/la: A kao slag na tortu se danas pominje i ovaj momcic
[youtube][/youtube]
http://www.transfermarkt.de/valentin-vi ... ler/150568

:crazy:
Nisam cuo za ovog momka. Igrac Sportinga ? Pise da su ga kad je odlazio iz Argentine trazili i Benfika i Atletiko Madrid. :thumbup:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 avg 2015, 17:17

Donald ce nositi broj 20. :)

Ibanjez neizvestan za mec sa Radnikom.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 avg 2015, 17:51

Tribalian je napisao/la:
Nisam cuo za ovog momka. Igrac Sportinga ? Pise da su ga kad je odlazio iz Argentine trazili i Benfika i Atletiko Madrid. :thumbup:
Da da, svojevremeno bio U20 reprezentativac Argentine, a ni sada nije mator - 24 god... ;)

slika

Ovaj i Grujić ima da oru u sredini :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 avg 2015, 17:57

$ "
“& је Црвена $ " за ", " & је ' ' ? ангажовање тог " ? важно, ¥ $ ? " " у ". ? ' $ $ & $“.
Jedan od najvecih Zvezdasa danas.. kakav god da je trener, vise puta je pokazao da ima pravo zvezdasko srce i zbog toga cu ga uvijek postovati. :tokralju:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 avg 2015, 18:06

ma kakav god trener bio on vas je zamalo uveo u grupu LE... a onda se ukazao Maksimović
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 avg 2015, 18:16

Uz dodatak Bajkovica.

Nije on uopste los trener, sto i pokazuje u Belgiji.. Medjutim, njegova filozofija igre mi nije za ekipu kao sto je Zvezdu (ili neku drugu koja ide na titulu). Ocigledno da i njemu najvise odgovara da vodi ekipe kao sto je Mehelen.. gdje je u skoro svakom mecu autsajder i moze igrati povucenije, na duge lopte i kontre.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 14 avg 2015, 12:16

...
Zadnja izmjena: ppppp, dana/u 14 avg 2015, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 14 avg 2015, 12:18

Ne kontam.. kakve veze ta slika ima nasom temom, tj Zvezdinom?

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 14 avg 2015, 12:33

dscile je napisao/la:Ne kontam.. kakve veze ta slika ima nasom temom, tj Zvezdinom?
Ne znam gdje bih je drugo postavio,,ali evo izbrisaću

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 avg 2015, 15:10

Rajkovic u Galatu ?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 14 avg 2015, 15:38

Rooney88 je napisao/la:Rajkovic u Galatu ?
Ne zna se još,navodno je zadnja ponuda 3 mil.eura i 20% od sledećeg transfera
Čekaju se nekakve rokade na većem nivou gdje je uključen i sadašnji golman Galatasaraja(tako se priča),pa ako ovaj pređe ovdje onda ga onaj mjenja ondje...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 avg 2015, 16:34

ppppp je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Rajkovic u Galatu ?
Ne zna se još,navodno je zadnja ponuda 3 mil.eura i 20% od sledećeg transfera
Čekaju se nekakve rokade na većem nivou gdje je uključen i sadašnji golman Galatasaraja(tako se priča),pa ako ovaj pređe ovdje onda ga onaj mjenja ondje...
Nadam se da u Zvezdi nisu toliki klosari da ga uvaljaju Galatasaraju popisanom. Da mi ponudi neko da odlucim da li ce Rajkovic u Galatasaraj ne za 3 miliona , nego za 5 miliona ili da ga poklonim Zeljeznicaru ( uzeo sam za primer zbog @ Rooneya) , poklonio bi ga Zeljeznicaru bez razmisljanja. Nema prodaje Zvezdinih igraca Galatasaraju i tacka !

p.s.
Božović: Donald je u Holandiji gledao i krave pored puta, ali mogao bi da se uplaši u Surdulici

:urnebes: :clap:
"Dosta su opasni. Imaju Ljubu Baranina koji baca loptu na drugu stativu. S obzirom da je stadion mali to im je najjače oružje", kaže trener Crvene zvezde pred gostovanje kod Radnika
:urnebes: :urnebes:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 avg 2015, 16:46

Zar nisam neshto citao o Milanu? Spminjala se Seria A?

Mimo tih odnosa navijaca Zvezde sa Galatom, koja je sigurno veliki klub, mislim da on moze dobaciti i dalje od Turkse lige. Ne sporim kvalitet iste koji raste ekstremno brzo zahvaljujuci prebogatim klubovima ali Rajkovic je, po meni, vec sada kalibar za golmana u ligama petice. Ne ciljam ni na koji klub ali sigurno moze braniti u Engleskoj ili Spanjolskoj. Ipak problem kod ovih transfera je finansijska moc Turaka koja je velika stvarno. Oni nemaju problem za Rajkovica dati 3 miliona eura i zakljuciti pregovore u roku od nekoliko dana dok bi ostali klubovi iz liga petice otezali dok ne plate pomenutu cifru, rukovodstvo Zvezde vjerovatno ide na sigurno.

Doabr transfer za njega licno, dobar ugovor ce dobiti kako citam ali nekako mi krivo jer sam ga vec vidio u klubu kao sto je Milan, Inter, Wolfsburg, Tottenham... lupam imena da ne pomisle "znalci" da sam ga odmah htio gurati u Barcelonu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 avg 2015, 16:52

Brate ima ponuda i tek ce ih biti, ali poznajes ovaj kokosarski mentalitet nas isto kao i ja, cim vide 3 miliona zinu kao majmuni ne razmisljajuci da ce za godinu dana da ga prodaju za 7-8 . On je dete i najbolji mladi golman sveta , pa daj ako smo ljudi zbog svih nas i zbog kluba da uzmemo neki ozbiljniji novac na kraju sezone nego da ga sad prodajemo ubicama naseg druga. Prvi put imamo normalnog golmana posle Milojevica i ovi bi da ga prodaju bez pardona, pa kako onda da budemo EVROPSKA ZVEZDA ako se na svaku prvu ponudu zalecemo kao dripci.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 avg 2015, 17:27

pa milan bi za njega bio idealan klub jer svi ostali imaju vrhunske golmane.. naravno turci imaju para ali zar nemaju musleru koji je dobar golman
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.