Ibanjez maestralan.
Mičel Donald potpisao.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Da. Uopšte nisam zagovornik onoga da se kapiten bira po stažu u klubu, po meni kapiten će se gotovo uvijek sam nametnuti kao vođa.DANTES je napisao/la:@braoylo ti bi ladno strancu koji je juče došao i odigrao dvije dobre utakmice dao traku? i pljunuo na djecu koja su godinama tu
Nisam cuo za ovog momka. Igrac Sportinga ? Pise da su ga kad je odlazio iz Argentine trazili i Benfika i Atletiko Madrid.marconato je napisao/la: A kao slag na tortu se danas pominje i ovaj momcic
http://www.transfermarkt.de/valentin-vi ... ler/150568
Da da, svojevremeno bio U20 reprezentativac Argentine, a ni sada nije mator - 24 god...Tribalian je napisao/la:
Nisam cuo za ovog momka. Igrac Sportinga ? Pise da su ga kad je odlazio iz Argentine trazili i Benfika i Atletiko Madrid.
Jedan od najvecih Zvezdasa danas.. kakav god da je trener, vise puta je pokazao da ima pravo zvezdasko srce i zbog toga cu ga uvijek postovati.$ "
“& је Црвена $ " за ", " & је ' ' ? ангажовање тог " ? важно, ¥ $ ? " " у ". ? ' $ $ & $“.
Ne znam gdje bih je drugo postavio,,ali evo izbrisaćudscile je napisao/la:Ne kontam.. kakve veze ta slika ima nasom temom, tj Zvezdinom?
Ne zna se još,navodno je zadnja ponuda 3 mil.eura i 20% od sledećeg transferaRooney88 je napisao/la:Rajkovic u Galatu ?
Nadam se da u Zvezdi nisu toliki klosari da ga uvaljaju Galatasaraju popisanom. Da mi ponudi neko da odlucim da li ce Rajkovic u Galatasaraj ne za 3 miliona , nego za 5 miliona ili da ga poklonim Zeljeznicaru ( uzeo sam za primer zbog @ Rooneya) , poklonio bi ga Zeljeznicaru bez razmisljanja. Nema prodaje Zvezdinih igraca Galatasaraju i tacka !ppppp je napisao/la:Ne zna se još,navodno je zadnja ponuda 3 mil.eura i 20% od sledećeg transferaRooney88 je napisao/la:Rajkovic u Galatu ?
Čekaju se nekakve rokade na većem nivou gdje je uključen i sadašnji golman Galatasaraja(tako se priča),pa ako ovaj pređe ovdje onda ga onaj mjenja ondje...
Božović: Donald je u Holandiji gledao i krave pored puta, ali mogao bi da se uplaši u Surdulici
"Dosta su opasni. Imaju Ljubu Baranina koji baca loptu na drugu stativu. S obzirom da je stadion mali to im je najjače oružje", kaže trener Crvene zvezde pred gostovanje kod Radnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.