stil,mora ga imati slazem se kako bi igrali ,neuspjesni pokusaj kopije barcelonine tiki take sa kojom je sve pokorio ,kada je taktika u pitanju tu kaska da kazem jos uvijek jasno cvrsto nedefinisana kao sto je kod vecine velikih klubova ,pokusaj multifunkcionalnosti sa taktikom ,miksanjem formacija ,pokazao se neuspjesnim ,ono sto gvardiola vidi i forisira jednostavno ne pase bajernu ,to je sve oko, toga se cjela prica vrti .coelho41 je napisao/la:la illahe ilellah, ne piše niko o Pepovoj genijalnosti, sve se slažem s vama i iste greške nam zapadaju za oko, samo je stvar u tome da se pokrenula priča da Pep nema taktiku i stil vodjenja ekipe, ima ga mora ga imat, al je šugav u najmanju ruku i niko ne može dokazat da je on dobar izbor za Bayern, kao što niko ne može ni dokazat da je on trener koji nema svoj ego, svoj stil igre, svoje taktike i svoj šugavi način vođenja ekipe uz dosta eksperimenata koji opet kažem ne uspijevaju.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

hamburg punished on the floor
- Nerminovic
- Kontakt:
Nemas blage veze o fudbalu, pricas gluposti i to si sam potvrdio vec nekoliko puta...nije da ja ne znam nego sa tobom necu jer si fakticno preglup za mene.Kufur je napisao/la:muamerc je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:
Haj' dobro, ako ti tako kazes onda...ja sam dijete, ne znam bosanski, nemam sta konkretno reci, ako je tako onda fino bez mene, nemam ja ovdje vise sta traziti...ipak je ovaj dio foruma za odrasle, kontam.
Kufur je legenda. U vrhu posta obara tuđe argumente time što ih naziva djecom i neznalicama a u drugom dijelu traži pravu argumentaciju. Sam sebe pobija.
Kufur je pobio i odg.kako prilici za razliku od djecaka koji je htio nesto neku diskusiju ali nije znao sta.Pa kad ne ide ,nemas izlaz onda napisi neku narodnu djeciju recenicu i time zavrsis.A ti muamerc ako zelis neku normalnu raspravu tu sam na raspolaganju.Koliko vidim ti si jos izgleda uvirjedjen i ponass se kao uvrijedjena mlada nako onog mog drskog odg,sto mi nije u prirodi da tako reagujem ,ali zaista iskreno ,tvoji postovi su puni sarkazma ne uvijek ,ali znas nekada pretjerati.
.Zivio
Dosta od mene, nemoj me dalje citirati.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- el-fighter
- Kontakt:
Meni djeluje kao da Pep ni ove sezone nece nista znacajnije promijeniti i da cemo nastaviti igrati sa ho-ruk formacijom. Na individualni kvalitet cemo uzeti Bundesligu i najvjerovatnije Kup, dok u LP opet ispadamo od prve jace ekipe. Pepov plan A je bio da prekopira Barcin stil igre i provede ga u Bayernu, sto mu ocito nije poslo za rukom. Problem je sto on nema plan B (ili ne zeli da ga ima) i pokusava raznim formacijama da izvuce maksimum iz ekipe. Na terenu igramo sve osim one formacije sa kojom smo bili daleko najbolja momcad na svijetu pod Juppom. Zar je tesko izvesti sastav Neuer - Alaba, Boateng, Benatia, Lahm - Javi, Vidal - Ribery, Muller, Robben - Lewandowski i hladno uzeti klempu.
Moze Costa umjesto Riberya posto ovaj jos nece biti spreman 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Pep je izvanredan trener, i svako ko je procitao njegove dvije knjige moze to potvrditi. Nazalost, proslu sezonu su nas sjebale individualne greske, penali protiv BVB, nismo zabijali zicere a jos igrali sa 14 igraca pola sezone. Sa malo srece digli bi opet tripple. Pep nazalost nedovodi sam igrace, dogovor je davno pao da jednog dovede on a jednog KHR/Sammer. Vidala je KHG/Sammer doveo a Pep Costu. I to je to. Pep je na to pristao kad je jos Höness bio kod njega u New Yorku. I zato se i ne buni, vec pokusava da ugradi sve igrace koje dobije. Al ****, nemore on od Götze-a napravit Messija da ga ****.
Sve u svemu, Pep je super trener i ja bih volio da produzi ugorov bar na dvije godine.
Sve u svemu, Pep je super trener i ja bih volio da produzi ugorov bar na dvije godine.
Schickeria München
Nerminovic je napisao/la:Nemas blage veze o fudbalu, pricas gluposti i to si sam potvrdio vec nekoliko puta...nije da ja ne znam nego sa tobom necu jer si fakticno preglup za mene.Kufur je napisao/la:muamerc je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:
Haj' dobro, ako ti tako kazes onda...ja sam dijete, ne znam bosanski, nemam sta konkretno reci, ako je tako onda fino bez mene, nemam ja ovdje vise sta traziti...ipak je ovaj dio foruma za odrasle, kontam.
Kufur je legenda. U vrhu posta obara tuđe argumente time što ih naziva djecom i neznalicama a u drugom dijelu traži pravu argumentaciju. Sam sebe pobija.
Kufur je pobio i odg.kako prilici za razliku od djecaka koji je htio nesto neku diskusiju ali nije znao sta.Pa kad ne ide ,nemas izlaz onda napisi neku narodnu djeciju recenicu i time zavrsis.A ti muamerc ako zelis neku normalnu raspravu tu sam na raspolaganju.Koliko vidim ti si jos izgleda uvirjedjen i ponass se kao uvrijedjena mlada nako onog mog drskog odg,sto mi nije u prirodi da tako reagujem ,ali zaista iskreno ,tvoji postovi su puni sarkazma ne uvijek ,ali znas nekada pretjerati.
.Zivio
Dosta od mene, nemoj me dalje citirati.
To djete mozes samo reci kuci onome ko te je tako naucio da se ponasas ,a ne meni

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
- bavaracmujo
- Kontakt:
Izgleda doppizdilo pisanje po pepu bayernu i svemu sto ima veze sa tim pa sad posli vrijedjati druge na forumu i glumiti silu i prodavat muuda pod bubrege, pojedinci ogtaniceni ste da je to zalosno i meni je smjesno citati vase komentare i uvrede ko je djete a ko je pametan i ko je upravu. Nema potrebe da ovo pisem al ljudi ovo je forum i zar je bitno ko je djete a ko pametan i ko kakve stavove ima, u konacnici to je nebitno i bezveze tupite zube praznom pricom na licnom nivou.
Da se razumijemo nijedan igrač se ne dovodi bez saglasnosti trenera.mistermagoo je napisao/la:Pep je izvanredan trener, i svako ko je procitao njegove dvije knjige moze to potvrditi. Nazalost, proslu sezonu su nas sjebale individualne greske, penali protiv BVB, nismo zabijali zicere a jos igrali sa 14 igraca pola sezone. Sa malo srece digli bi opet tripple. Pep nazalost nedovodi sam igrace, dogovor je davno pao da jednog dovede on a jednog KHR/Sammer. Vidala je KHG/Sammer doveo a Pep Costu. I to je to. Pep je na to pristao kad je jos Höness bio kod njega u New Yorku. I zato se i ne buni, vec pokusava da ugradi sve igrace koje dobije. Al ****, nemore on od Götze-a napravit Messija da ga ****.
Pep Guardiola je KRIV za dvije godinje blamiranja u CL , Svojim blesavim rotacijama je ubio u pojam neke igrače.
Ja se ne mogu radovati produženju ugovora treneru koji najbolje svjetske bekove gurne u sredinu da bi njihova mjesta zauzeli Bernat i Rafinha.
Vidjecemo sta ce napraviti ove sezone u CL jer na kraju krajeva zbog toga je i doveden.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
bavaracmujo je napisao/la:Izgleda doppizdilo pisanje po pepu bayernu i svemu sto ima veze sa tim pa sad posli vrijedjati druge na forumu i glumiti silu i prodavat muuda pod bubrege, pojedinci ogtaniceni ste da je to zalosno i meni je smjesno citati vase komentare i uvrede ko je djete a ko je pametan i ko je upravu. Nema potrebe da ovo pisem al ljudi ovo je forum i zar je bitno ko je djete a ko pametan i ko kakve stavove ima, u konacnici to je nebitno i bezveze tupite zube praznom pricom na licnom nivou.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Rummenigge: "Mario Götze hat dem Klub mitgeteilt, dass er hier bleiben möchte und sich hier durchsetzen möchte."

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
danas su nas Bayern i Dojce telekom potpisali ugovor o nastavku saradnje bayerna i dojce telekoma ,koja datira od 2002.Saradnja ce se produziti do 2023. 

Pred nama je ljudi vjerujte mi sljedeci scenario: Furace pepa sve tamo dok ne ispadnemo iz LP,onda ce kao i prosle sezone da bi izbjegli krah i blamazu popustiti rucnu i biti objektivniji glede apepa.djecja posla.Sa je dosao Duglas,Vidal itd i kontaju da ce to samo od sebe biti dovoljno da se uzme LP,hoce mal sutra.Mnogi zadojeni ublehom Pepom su nakon prosle sezone svasta nesto priznali i vratili se u realnost,ali sad opet furaju isti fazon ljube Pepa do iznemoglosti samo kako bi ko bili drugciji i konstantno pametovali,tj pretakali iz supljeg u prazno.Ne bi ni vlajalo da smo svi isti.
Nema potrebe za vrijedjanjima,svi mi imamo pravo da pisemo,repliciramo,kontriramo.
Nema potrebe za vrijedjanjima,svi mi imamo pravo da pisemo,repliciramo,kontriramo.

VOLIM BAYERN
Drug nema od te formacije nista,Pep je igracima usadio jednu novu strategiju viziju,lezerniju,komplikovaniju a to je da nema sistema koji je konstantan i tako ce biti do njegovog aBd odlaska.el-fighter je napisao/la:Meni djeluje kao da Pep ni ove sezone nece nista znacajnije promijeniti i da cemo nastaviti igrati sa ho-ruk formacijom. Na individualni kvalitet cemo uzeti Bundesligu i najvjerovatnije Kup, dok u LP opet ispadamo od prve jace ekipe. Pepov plan A je bio da prekopira Barcin stil igre i provede ga u Bayernu, sto mu ocito nije poslo za rukom. Problem je sto on nema plan B (ili ne zeli da ga ima) i pokusava raznim formacijama da izvuce maksimum iz ekipe. Na terenu igramo sve osim one formacije sa kojom smo bili daleko najbolja momcad na svijetu pod Juppom. Zar je tesko izvesti sastav Neuer - Alaba, Boateng, Benatia, Lahm - Javi, Vidal - Ribery, Muller, Robben - Lewandowski i hladno uzeti klempu.Moze Costa umjesto Riberya posto ovaj jos nece biti spreman
Koji god novi trener dodje,ukoliko zeli da se vrati na tu formaciju bit c emu potrebna sezona citava da to uigra i poslozi kako treba.Treba priznati da za osvajanje LP formacija nije najbitnija ima tu iks faktora koji se moraju posloziti.Ali kljucna stvar je uigranost iste.
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta, to se treba dovesti i Hazard da bi bilo dovoljno za osvajanje LP-a?isakovich je napisao/la:Sad je dosao Duglas,Vidal itd i kontaju da ce to samo od sebe biti dovoljno da se uzme LP,hoce mal sutra.
Bayern je i bez ovih pojacanja dobro popunjen na svim pozicijama i jedan od glavnih favorita za osvajanje klempe a to bi tako bilo i uz prodaji Schweinija jer je Bayernova sredina izuzetno jaka i puna dobrih igraca.
Sreca i zdravlje igraca su glavni preduslov da se osvoji Europski tron pa tek onda dolaze igrace koji naravno moraju imati odredjeni kvalitet.
Vidal i Costa su dovedeni da pojacaju glad za trofejima Lahmu, Robbenu, Alabi i svim ostalim starosjediocima u ekipi plus to su dva tipa igraca koja Bayern u svom rosteru nije imao, pogotovo kada je Vidal u pitanju.
Jedan brz, dobar dribler a krasi ga i sjajan centarsut, smijem se usuditi i reci da ce njegov kvalitet biti od vitalne vaznosti, kao i onomad Riberya i Robbena ali nijedan od njih dvojice se ne moze porediti sa Costom i njegovom brzinom. Ponekad mi djeluje kao metak kad se ispali.
Vidal je takodjer totalno druga prica, najbolji box to box veznjak na Svijetu i njegove sposobnosti ce vjerujem donijeti onoliko koliko je donio Javi svojim dolaskom prije nekoliko godina.
Tad nismo imali takvog igraca u ekipi i dobili smo ga sa Spancem a evo sad smo dobili i Vidala i Costu te uz postojeci roster sasvim dovoljno za osvajanje LP-a ali jos jednom napominjem, sve je do srece i zdravlja igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jest, ali kad bi se samo Bayern pitao. Valjda se nesto pitaju i Barca i RealOmerbavarac je napisao/la:Sta, to se treba dovesti i Hazard da bi bilo dovoljno za osvajanje LP-a?isakovich je napisao/la:Sad je dosao Duglas,Vidal itd i kontaju da ce to samo od sebe biti dovoljno da se uzme LP,hoce mal sutra.
Bayern je i bez ovih pojacanja dobro popunjen na svim pozicijama i jedan od glavnih favorita za osvajanje klempe a to bi tako bilo i uz prodaji Schweinija jer je Bayernova sredina izuzetno jaka i puna dobrih igraca.
Sreca i zdravlje igraca su glavni preduslov da se osvoji Europski tron pa tek onda dolaze igrace koji naravno moraju imati odredjeni kvalitet.
Vidal i Costa su dovedeni da pojacaju glad za trofejima Lahmu, Robbenu, Alabi i svim ostalim starosjediocima u ekipi plus to su dva tipa igraca koja Bayern u svom rosteru nije imao, pogotovo kada je Vidal u pitanju.
Jedan brz, dobar dribler a krasi ga i sjajan centarsut, smijem se usuditi i reci da ce njegov kvalitet biti od vitalne vaznosti, kao i onomad Riberya i Robbena ali nijedan od njih dvojice se ne moze porediti sa Costom i njegovom brzinom. Ponekad mi djeluje kao metak kad se ispali.
Vidal je takodjer totalno druga prica, najbolji box to box veznjak na Svijetu i njegove sposobnosti ce vjerujem donijeti onoliko koliko je donio Javi svojim dolaskom prije nekoliko godina.
Tad nismo imali takvog igraca u ekipi i dobili smo ga sa Spancem a evo sad smo dobili i Vidala i Costu te uz postojeci roster sasvim dovoljno za osvajanje LP-a ali jos jednom napominjem, sve je do srece i zdravlja igraca.

27.10.2020
Omerbavarac je napisao/la:Rummenigge: "Mario Götze hat dem Klub mitgeteilt, dass er hier bleiben möchte und sich hier durchsetzen möchte."

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa da, apsolutno se slazem zato sam i napisao da su sreca i zdravlje mozda i najvazniji faktor za osvajanje ovog trofeja.leorey je napisao/la:
Jest, ali kad bi se samo Bayern pitao. Valjda se nesto pitaju i Barca i Real

@omere
Nisi me shvatio,naravno da Bajern i bez ovih prinova ima kapacitet da osvoji Lp,mislio sam na to do se svaki sistem mora uigrati,da ima konstantnost i snaga sistema.igaraca i kvalitete ima,samo pep mora to da uhaviza.
Nisi me shvatio,naravno da Bajern i bez ovih prinova ima kapacitet da osvoji Lp,mislio sam na to do se svaki sistem mora uigrati,da ima konstantnost i snaga sistema.igaraca i kvalitete ima,samo pep mora to da uhaviza.
VOLIM BAYERN
- majestic24
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:
Jes vala,na krilnim pozicijama ima 3 igraca od cega 2 invalida,od koji jedan nije potrcao ima vise od pola godine. Nemaju rezervnog napadaca...vala popunjeni. Jedino ako Gvardiola ima u planu ponovo izmisljati nove pozicije za goetzea kao krilnog napadaca ili mullera kao najisturenijeg. U tom ste slucaju,POPUNJENI.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.