FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
šteta za Kostića, nema govora, al' et', barem je tu Škahić, preživit' ćemo
Mani" kalesijskih novina",kad bude na službenoj stranici FK Sloboda, onda u redu.Skver je napisao/la:Pa sto je onda danas trenirao.....ne kontam.....ili ce biti u trenaznom procesu kod nas dok ne nadje novi klub.TaRgEt_ je napisao/la:http://****/clanak/10471/sport- ... nu-dozvolu imas njegovu izjavu unutra
Ja volim FK Tuzla City
- Beduin
- Kontakt:
Svaka cast za reprogram, ne znamo mi jednostavno kad bismo imali 100mil da trosimo, ustvari djubrad nam ne dozvoljava da ide bilo sta jednostavno kad je u pitanju Sloboda.
Ovakvog stopera izgubiti radi ovakvih stvari, malo je reci steta. Zgadio mi se vise yebeni fudbal u nasoj zemlji i euforije kojekakve4, yebes sve to i zasto se zrtvovati i davati kad se sa ovakvim baksuzima zivi i radi. Matere im se nayebem nesposobne.
Ovakvog stopera izgubiti radi ovakvih stvari, malo je reci steta. Zgadio mi se vise yebeni fudbal u nasoj zemlji i euforije kojekakve4, yebes sve to i zasto se zrtvovati i davati kad se sa ovakvim baksuzima zivi i radi. Matere im se nayebem nesposobne.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa niko nam nije ovdje kriv..kome da je.emo mater sto nemamo potpisan reprogram..samo gradonacalniku koji ne da garancije potrebne...nije nam ovdje niko kriv, ne moze ti izdati radnu dozvolu mimo zakona..nikakav godisnji, pecat, qrac-palac nego klub nema potpisan reprogram i cao djaci....
u jednu ruku mi je zao jer je momak dobar igrac, prosao pripreme i jer sad moraju traziti barem jednog stopera ili desnog beka..a s druge strane je.es ba Kostica, imamo mi precih problema..to sto on ide (ako ode) je znak da reprogram nije ni blizu potpisa, a to nam je najveci problem...strpio bi se Kostic da je to 15-20 dana pa i mjesec, ali imam osjecaj da je to opasno zakocilo...a to ako gradski oci zakoce pred nama je jos jedna turbulentna zima..jer bez reprograma nema PL naredne sezone, a Azmir ga sam nece potpisat- nije budala
u jednu ruku mi je zao jer je momak dobar igrac, prosao pripreme i jer sad moraju traziti barem jednog stopera ili desnog beka..a s druge strane je.es ba Kostica, imamo mi precih problema..to sto on ide (ako ode) je znak da reprogram nije ni blizu potpisa, a to nam je najveci problem...strpio bi se Kostic da je to 15-20 dana pa i mjesec, ali imam osjecaj da je to opasno zakocilo...a to ako gradski oci zakoce pred nama je jos jedna turbulentna zima..jer bez reprograma nema PL naredne sezone, a Azmir ga sam nece potpisat- nije budala
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa niko nam nije ovdje kriv..kome da je.emo mater sto nemamo potpisan reprogram..samo gradonacalniku koji ne da garancije potrebne...nije nam ovdje niko kriv, ne moze ti izdati radnu dozvolu mimo zakona..nikakav godisnji, pecat, qrac-palac nego klub nema potpisan reprogram i cao djaci....
Dodaj tu jos i reflektore koliko znam
samo Sloboda
18.08. igrate Memorijalnu utakmicu protiv Budućnosti u Banovićima. Pa eto, bujrum svima.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah u glavi mi je ono sto neko napisa ovdje: " Ne znaju oni sta ce sa Slobodom"- i haman da je to najblize istini..a mislio sam da smo zavrsili sa sudbonosnim i historijskim ljetima i zimama
-
- Kontakt:
Hajmooo biti pozitivni
Kako nam malo treba da padnemo u kolektivnu depresiju.
Previse smo zaglibili..bice padanja...i ustajanja...

Sloboda je moja nacija
To je to . .ultrasstyle_tz je napisao/la:pa niko nam nije ovdje kriv..kome da je.emo mater sto nemamo potpisan reprogram..samo gradonacalniku koji ne da garancije potrebne...nije nam ovdje niko kriv, ne moze ti izdati radnu dozvolu mimo zakona..nikakav godisnji, pecat, qrac-palac nego klub nema potpisan reprogram i cao djaci....
Jeebiga, nikad na zelenu granu . . .
Ti si i kriv TargetSunderland je napisao/la:Hajmooo biti pozitivni![]()

Ma ne mozes zamjeriti ljudima ipak se ne zelimo vracati na stare stranice
samo Sloboda
da mi pobjedimo Bojca, poslije ćemo ostalo
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Hvala bujrum u petak na TusanjLjumanM95 je napisao/la:18.08. igrate Memorijalnu utakmicu protiv Budućnosti u Banovićima. Pa eto, bujrum svima.![]()
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Bojac moja pasti.Chinaglia je napisao/la:da mi pobjedimo Bojca, poslije ćemo ostalo
Inace padaju gjave.
Bedujin
Cuja san dugujes njekom cevape za pobjedu nad sjavijom. kuknjava

Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Gdje ce biti prenos tekme sa borcem?
Sent from my Point X40 Pro using Tapatalk
Sent from my Point X40 Pro using Tapatalk
- Beduin
- Kontakt:
Na stadionu Tusanj, direktan prenos utakmice Sloboda - Borac 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Koji kanal?Beduin je napisao/la:Na stadionu Tusanj, direktan prenos utakmice Sloboda - Borac
-
- Kontakt:
Al jazeraslobodaForever je napisao/la:Koji kanal?Beduin je napisao/la:Na stadionu Tusanj, direktan prenos utakmice Sloboda - Borac
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne ebite covjeka ima nas jos koji ce gledat preko Arena sport utakmicu a vi pravac Tusanj i ako je moguce na sjever jer treba malo grla i dlanove poderat..ima i lose strane sa ovim.sezonskim ebiga...odose ljudi na zapad hahaha hladovina valjda sta li vec...ja ne znam ja nebi mogo nikad nigdje drugo osim sa grupom..nema tu razloga meni taman i da se ne slazem sa stavovima koju grupa ima ipak ja sebe nikad nebi mogo vidjet da sam medju simpatizerma 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kakva ba arena...zrinjski- sarajevo je na areni ovo kolo...mojatv prenosi nas
Ma grupa je razjeb..a a veći broj frakcija koje se ne podnose, a vodja nema autoriteta a haman ni muda da to pokusa ujedinit. Nemam nista protiv njega, dobar je momak, ali neke stvari se trebaju mijenjat, po cijenu promjene glavnog vodje, jer sramota je da mi spadnemo na 20ak navijaca (čitaj 90 % djeca 10-17 godina) bolje da ni oni ne navijaju samo se brukamo.SaltCityAttack je napisao/la:Ne ebite covjeka ima nas jos koji ce gledat preko Arena sport utakmicu a vi pravac Tusanj i ako je moguce na sjever jer treba malo grla i dlanove poderat..ima i lose strane sa ovim.sezonskim ebiga...odose ljudi na zapad hahaha hladovina valjda sta li vec...ja ne znam ja nebi mogo nikad nigdje drugo osim sa grupom..nema tu razloga meni taman i da se ne slazem sa stavovima koju grupa ima ipak ja sebe nikad nebi mogo vidjet da sam medju simpatizerma
Volio bih da se promjeni nešto na tom polju i da se svi ujedine i da se klub stavi na prvo mjesto i da ima podršku kakvu zaslužuje, kao protiv jedinstva ili Igmana, a kakvu može sasvim sigurno imati.Mada to zadugo još nećemo vidjeti, na žalost i do tada većina nas neće ići uz Fukare, a posebno nakon ispada s kraja prošle sezone, već će otići ili na zapad ili na zapadnu stranu sjevera, gdje ljubav i podrška klubu nije ni malo manja, ako nije i veća.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.