FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 10 avg 2015, 19:16

alan_kardec je napisao/la:

Šta će drugo oni pisati nego go.vna koja i pišu. Lafo prijeti nam stečaj. Pa nama stečaj prijeti ima i deset godina, to sad kao nešto novo što su napisali. Nego ovo je da se na silu pokuša održavati tenzija oko trenera i igrača, koja je koliko toliko splasnula nakon pobjede juče.
Pobeda Zvezde tesko je pala mnogim novinarima .

Zvanicno saopstenje Delija pred utakmicu sa Cukarickim.

„Pozivamo sve Zvezdaše i Delije da u 19 časova dođu na stadion Rajko Mitić, i da u velikom broju još jednom pokažu da ni utakmica sa Radničkim nije bila slučajnost, kao ni da pun stadion Zvezdaša na Vračaru nije bio slučajnost.Da pokažemo još jednom kako se klub voli u najtežim trenucima, da pokažemo da su navijači Zvezde željni zdravih promena. Samo na jednom mestu se brani Zvezda, a to su tribine našeg stadiona. Laži i hajke koje se vode protiv nas nam samo dodatno daju motiva da idemo još jače, još brojnije, sve dok našem klubu ne bude bolje! Da pokažemo da one 22.000 ljudi nije došlo zbog besplatnog ulaza, ili 'tad i ko zna kad', da pokažemo koliko ljudi diše za naš klub“

p.s. Plavsic potpisao na tri godine .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 avg 2015, 12:33

Upravo citam da je neko iz kluba hteo da dovede Kasalicu. :mrgreen: Sreca nasa pa potpisao za Istru.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 avg 2015, 12:43

Zahvaljujući ostavkama uspjeli smo izbjeći i Kasalicu i Stojiljkovića. Nije mala stvar.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 avg 2015, 12:48

braoolyo je napisao/la:Zahvaljujući ostavkama uspjeli smo izbjeći i Kasalicu i Stojiljkovića. Nije mala stvar.
Kasalica nam nije trebao ni pod razno.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 avg 2015, 16:05

Naravno da nije. :) U suštini ne treba nam više niko, nadati se da Luković nije zaboravio igrati fudbal poslije 3 godine i to je to.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 avg 2015, 17:42

braoolyo je napisao/la:Zahvaljujući ostavkama uspjeli smo izbjeći i Kasalicu i Stojiljkovića. Nije mala stvar.

...i Srnića.

Zahvaljujući ostavkama ne igraju Vukan koji je prodat i Parker koji je na izlaznim vratima, a igra Grujić. Na sve to kao bonus, pobjeda nad Voždovcem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 avg 2015, 20:54

„% се " $ ' % ? $ се $. " је у " $ & сезоне, & $ $ Нове $ $ 60% ", " уговор на $ $. & " је у ? на ? $, & све $ & " за ?. О % не ". " ? ? &, " $ " $.“

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 avg 2015, 21:06

Njabolja partija Zvzede od pocetka sezone!

Kao sto sam i rekao, limitirani smo kad su Caki i Kovačević zajedno u timu...ali i kao takvi smo imali 66% posjed lopte i vise udaraca prema i u okvir gola u prvom poluvremenu. Čuka je radila ono sto najbolje zna, igrala Čvrsto nazad i cekala kontre, mi nabijali bzvz loptu u 16 m kao da je Žigić tamo, a ne covjek od 1, 70...Vered veoma los.

U drugom poluvremenu sasvim druga prica. Vered i Caki napolje, Katai i i Luka in. Igra sa 2 spica, to je ono sto nam treba u nasoj ligi...

Kao sto sam rekao vec ranije, Ibanez vrijedan svake pare, Hugo takodje dobar, samo jos zavrsnicu da poboljsa!

Grujić :thumbup:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 avg 2015, 21:39

nisam gledao utakmicu i ne mogu da sudim mada vidim da je statistički zvezda bila bolja 24-10 u šutevima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 avg 2015, 21:55

Jeste, pogotovo u drugom poluvremenu! Katai i Petković promasili mrtve zicere, Pavićević pogodio precku...

Čukarički me malo i razocarao, dali gol na kontru i samo se branili! Tek kad smo izjednacili, malo su se otvorili, sto je i nama dalo vise prostora... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 12 avg 2015, 22:57

Ibanjez masina, 4 asistencije i 2 gola u pet kola. Grujic i Plavsic moraju biti standardni.. a Hugo ima srce kao cijela Marakana. Koliko su nam samo borbeni stranci ove godine.. ne znam da li je ikada bilo tako.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 12 avg 2015, 23:01

Zvezda prekucala drugo poluvrijeme.
Zar nema niko bolji na stoperskim pozicijama od one dvojice? Ona dvojica su haos nazad.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 avg 2015, 23:01

dscile je napisao/la:Ibanjez masina, 4 asistencije i 2 gola u pet kola.
Anđelko toliko nije imao za cijelu proslu sezonu ukljucujuci i treninge :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 avg 2015, 23:04

masteRofPoker je napisao/la:Zvezda prekucala drugo poluvrijeme.
Zar nema niko bolji na stoperskim pozicijama od one dvojice? Ona dvojica su haos nazad.

Od iskusnijih imamo jos Lukovića i Rendulića na stoperu, ali oni su povredjeni...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 12 avg 2015, 23:05

+ Cvetkovic + Petkovic :)

@master

Imaju Lukovic i Rendulic, a obojica su povrijedjena. Mada je meni i MBodj bolji od Vuleta.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 12 avg 2015, 23:09

Hvala. Ma ona ekipa iz prvog poluvremena ne treba vise nikada da igra zajedno. :)
Jovic i Katai su bas prodrmali ekipu.
Onaj desni bocni mi je takoder
malo zapao za oko. Da ima bolju tehniku, bio bi top bek, ovaj mi djeluje dosta krut na lopti.
Takoder, zar Srndic( ovaj sto je zabio) i Mandic nemaju mjesta u Zvezdi.
Obojica mi djeluju puno bolji igraci od izraelca?

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 12 avg 2015, 23:16

Desni bek, ne samo sto je krut na lopti.. nego je i defanzivno propuh. Ako budes gledao jos koju utakmicu, samo prati kako se vraca u odbranu i kako prati protivnicke igrace. Kao da je ponikao u Africi.

Srnici su imali ugovore na stolu i ponudu da idu sa klubom na pripreme, ali su obojica odbili i otisli u Cuku. Slavoljub (krilo) mi je dobar, dok je Dragoljub nista posebno. Mandic nikada nije bio u Zvezdi, samo navija za Zvezdu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 avg 2015, 23:19

masteRofPoker je napisao/la:Hvala. Ma ona ekipa iz prvog poluvremena ne treba vise nikada da igra zajedno. :)
Kovačević i Stojanović bi i Barcu limitirali, a kamoli Zvezdu! Ocigledno igraju da se prodaju! Sreca pa nisi imao prilike da gledas vedete poput Gavrića, Andjelkovića, Savićevića... :facepalm: :mrgreen:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 avg 2015, 00:21

Jbt gledam ovog Grujića kako pored Regana izgleda k'o Jaja Ture... i onda se sjetim Lalata kako govori da je Gruja budućnost ali da mu treba Regan za titulu. Pa gledam Tenka i Cakija, poredim ih sa Kataijem i Ristićem i kao da se ljudi različitim sportovima bave a Božović ipak utakmicu kreće sa prvom dvojicom... pa se pitam ko je tu lud i iz kog razloga ti ljudi nas 'ebu u zdrav mozak?

Lučo brat se nameće kao kapiten ako Rajko ode. Volio bih kada bi Grof na teren slao nešto ovako: Katai-Grujić-Donald/Ristić-Plavšić/Vered i u napadu Vijeira i Jović. Potencijal za strašan fudbal. Za odbranu ne znam, nema lijeka. Mbođ i Vule pa nek se bar uigraju što bolje.
Pavićevića sa Cakijem u park pa nek igraju šah, domine il' tako nešto.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 avg 2015, 00:32

Kao sto neko na rsb napisa: " U drugom poluvremenu ubaciti FUDBALERE umjesto Cakija i Tenka!"

Tragikomicno je koliko ljudi ne znaju! :facepalm:

Sreca je pa Grujic konacno dobija priliku, inace bi nam se za koju godinu mogao ponoviti slucaj Matić! Momak ima potencijal da postane bas takva igracina :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.