Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
vrebac86 je napisao/la:Svaka čast Juki, što je uradio ono, što bi svaki normalan igrač trebao u takvoj situacijiNe objavljiva se da nebi bilo uvrijeđeni mladi
armin dju je napisao/la:Da, da, Jusuf Nurkic sada ispada moralna velicina za Nihada i Mirzu. Jusuf Nurkić koji je "ginuo za dres rep BiH" ( citaj vlastitu reputaciju), nije se udostojio da pozeli srecu momcima prije prvenstva sa kojima je "ginuo" kako bi usli u A diviziju, a niti je nasao mjesta na svom fb profilu da cestita momcima U18 na historijskom plasmanu, ali zato je Jusuf Nurkic bio veoma zabrinut kako je raspoređen novac u oml. ligi BiH.
A duzan je da gura nos tamo gdje mu nije mjesto i vrijedja ljude bez ikakvog dokaza?! Jucer postao i odmah osjetio potrebu da se mijesa u takve stvari, pa ko je on bolan?! Generalno oko njegovog slucaja krivim i nas Savez, jer su sve radili na jedan smijesan nacin (cuj na fb profilu rjesavas najvece probleme), ali smatram da je Jusuf ipak malo vise kriv i on snosi malo vecu odgovornost. I jedni i drugi trebaju ostaviti ego po strani i u prvi plan staviti ono sto je iznad svih i sto nam je svima zajednicko - reprezentacija Bosne i Hercegovine!TaRgEt_ je napisao/la:armin dju je napisao/la:Da, da, Jusuf Nurkic sada ispada moralna velicina za Nihada i Mirzu. Jusuf Nurkić koji je "ginuo za dres rep BiH" ( citaj vlastitu reputaciju), nije se udostojio da pozeli srecu momcima prije prvenstva sa kojima je "ginuo" kako bi usli u A diviziju, a niti je nasao mjesta na svom fb profilu da cestita momcima U18 na historijskom plasmanu, ali zato je Jusuf Nurkic bio veoma zabrinut kako je raspoređen novac u oml. ligi BiH.
Samo malo jeli on duzan nekome nesto da cestita, da pozeli srecu, nije njegov profil pozdravi i muzicke zelje. Covjek je cestitao damama na ulazu u A divziju i to je to .
Hajde ne lupaj Armine, koliko znam Nihad se odrekao drzavljanstva a Juka nije niti planira to da radi. Naprotiv kvalifikacije ako sve bude uredu, planira da igra, a da Jusuf dade i kazne za neka prvenstva B divizije povelike sume, za nase prilike. Nego kako ti ides, jesi dobar sunce udarilo u glavu vidim
kobe24 je napisao/la:A duzan je da gura nos tamo gdje mu nije mjesto i vrijedja ljude bez ikakvog dokaza?! Jucer postao i odmah osjetio potrebu da se mijesa u takve stvari, pa ko je on bolan?! Generalno oko njegovog slucaja krivim i nas Savez, jer su sve radili na jedan smijesan nacin (cuj na fb profilu rjesavas najvece probleme), ali smatram da je Jusuf ipak malo vise kriv i on snosi malo vecu odgovornost. I jedni i drugi trebaju ostaviti ego po strani i u prvi plan staviti ono sto je iznad svih i sto nam je svima zajednicko - reprezentacija Bosne i Hercegovine!TaRgEt_ je napisao/la:armin dju je napisao/la:Da, da, Jusuf Nurkic sada ispada moralna velicina za Nihada i Mirzu. Jusuf Nurkić koji je "ginuo za dres rep BiH" ( citaj vlastitu reputaciju), nije se udostojio da pozeli srecu momcima prije prvenstva sa kojima je "ginuo" kako bi usli u A diviziju, a niti je nasao mjesta na svom fb profilu da cestita momcima U18 na historijskom plasmanu, ali zato je Jusuf Nurkic bio veoma zabrinut kako je raspoređen novac u oml. ligi BiH.
Samo malo jeli on duzan nekome nesto da cestita, da pozeli srecu, nije njegov profil pozdravi i muzicke zelje. Covjek je cestitao damama na ulazu u A divziju i to je to .
Hajde ne lupaj Armine, koliko znam Nihad se odrekao drzavljanstva a Juka nije niti planira to da radi. Naprotiv kvalifikacije ako sve bude uredu, planira da igra, a da Jusuf dade i kazne za neka prvenstva B divizije povelike sume, za nase prilike. Nego kako ti ides, jesi dobar sunce udarilo u glavu vidim
Jos da si ti pametan, pa da skontas da ta tvoja pametovanja i posjedovanje pregrst insajderskih informacija (TaRgEt_ je napisao/la: Jos da si pametan, pa da skontas da ova citava farsa nikada nije bila između Juke i saveza i ostalih, nego dva druga lika vodili su ratove preko drugih likova, ali hvala Bogu stalo se i tome u kraj .
vidim i dosao je da ga doktor reprezentacije pregleda, pozelio je srecu i A reprezentativcima BIHTaRgEt_ je napisao/la:armin dju je napisao/la:Da, da, Jusuf Nurkic sada ispada moralna velicina za Nihada i Mirzu. Jusuf Nurkić koji je "ginuo za dres rep BiH" ( citaj vlastitu reputaciju), nije se udostojio da pozeli srecu momcima prije prvenstva sa kojima je "ginuo" kako bi usli u A diviziju, a niti je nasao mjesta na svom fb profilu da cestita momcima U18 na historijskom plasmanu, ali zato je Jusuf Nurkic bio veoma zabrinut kako je raspoređen novac u oml. ligi BiH.
Kada ti neko donese papire i nalaze od americkih strucnjaka , sta imas i kako covjek donio crno na bijelo. Javio se i sve, a vidim Jusufu se zamjeri sto nije pozelio , sto nije cestitao sto nije ovo ono, i tako to . Ja nisam vidio da je Mirza pozelio srecu, isto BiH reprezentativcima, da je Nihad ili bilo ko . A juka ce igrati i ti sto to pises su notorne gluposti ali hajde, razumijem kod Bosnje je glavno da pljuje svoje, nije bitno o kome se radi o djeci od 16 godina ili nekome ko ce narednih 15 godina biti uzdanica reprezentacije. Takav je Bosnjo samo da svoje pljuje i psuje, jer naime konta da ce svoj zivot uciniti boljim, mama i tata ce mu dati za kafu i može da sjedne u omiljeni kafic, dok godine i dalje prolaze.armin dju je napisao/la:vidim i dosao je da ga doktor reprezentacije pregleda, pozelio je srecu i A reprezentativcima BIHTaRgEt_ je napisao/la:armin dju je napisao/la:Da, da, Jusuf Nurkic sada ispada moralna velicina za Nihada i Mirzu. Jusuf Nurkić koji je "ginuo za dres rep BiH" ( citaj vlastitu reputaciju), nije se udostojio da pozeli srecu momcima prije prvenstva sa kojima je "ginuo" kako bi usli u A diviziju, a niti je nasao mjesta na svom fb profilu da cestita momcima U18 na historijskom plasmanu, ali zato je Jusuf Nurkic bio veoma zabrinut kako je raspoređen novac u oml. ligi BiH.
Hajde ne lupaj Armine, koliko znam Nihad se odrekao drzavljanstva a Juka nije niti planira to da radi. Naprotiv kvalifikacije ako sve bude uredu, planira da igra, a da Jusuf dade i kazne za neka prvenstva B divizije povelike sume, za nase prilike. Nego kako ti ides, jesi dobar sunce udarilo u glavu vidima Nihada ja i ne spominjem jer nije vrijedan spomena slazem se da je najgore postupio, a Jusuf ce zaigrati za BiH pod uslovom da on i njegov menadzer odlucuju da ko ce da igra i vodi reprezentaciju.
aBdSGD53 je napisao/la:Juka će igrat na godinu u kvalama, živi bili pa vidjeli,
Ma bravoTaRgEt_ je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:Svaka čast Juki, što je uradio ono, što bi svaki normalan igrač trebao u takvoj situacijiNe objavljiva se da nebi bilo uvrijeđeni mladi
Hajde na časove gramatike i ne glumi dezurnu ludu
armin dju je napisao/la:targetu, zamolio bih te da ne vrijedjas u nedostaku argumenata, da te pitam je li mozda Mirza igrao sa Buzom i kompanijom u U-selekcijama?
Jarane zna se kome se javlja, kako se javlja, i gdje, i ima fino lijepo procedura.Ili odradis presicu ko gospodin Mirza Teletovic, obratis se javnosti i pokusas se opravdati onima za koje igras, a kad to uradi Jusuf Nurkic,i kad da za reprezentaciju ko Mirza onda mozda i mogu u istu recenicu Nermine.
armin dju je napisao/la:da nije Nurkica ne bi bilo ni Buze ni Vrabca, pa ni Atica i ostalih???, svasta se danas cuje..... a naaravno da je kultura od covjeka do covjeka, postovi sve govore... a i vrijeme ce pokazati ko je ko sto repke tice.
Ne smeta mi tvoje pisanje uopste, ali me vrijedja nacin na koji si mi se obratio prethodnim postom. Ja nisam neki balavac, a ako se ne slazes s mojim misljenjem nema razloga da mi se obracas sa: "Jos da si ti pametan..."TaRgEt_ je napisao/la:Nije moglo iz nekih drugih razloga, ali sada je zavrseno. Ali molim te pojasni ovo posjednovanje insajderskih informacija i neko smijanje, jer nije bas jasno mi sta si pokusao da kazes, da me ismijes budes pametan. Za BiH kosarku ima ljudi i na ovom forumu, koji su uradili vise mnogo nego neki kojima je pisanje na forumu domet.
I sta sam ja pametovao , osim sto sam rekao istinu, a ako nesto znam, znam provjereno i nema potrebe da prdis ovdje uprazno, jedino ako ti smeta moje pisanje pa preskoci brate mili i to je to .
I da svaki nas igrac je bitan, svaki mala smo mi zemlja da se rasipamo i glumimo neke velicine. Uvijek cu biti na strani nasih igraca ma kako se oni zvali, prezivali i bili i nikada nisam za pljuvanje njihovo. Drago mi je da ce se stvari u ovom slucaju rijesiti na obostrano zadovoljstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.