Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 12 avg 2015, 19:09

Bijeli dim se digao iznad Rima. :bih:

Rios

Post Postao/la Rios » 12 avg 2015, 19:19

Definitivno najjaci dio intervjua je Edinov odgovor sta donosi Romi - golove.. :thumbup: :thumbup: :bih: :bih:
Sretno Edine jos jednom :bih: ED9 :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 avg 2015, 19:20

130 eura dres, mašala
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 avg 2015, 19:22

Svaka cast Dzeki na transferu kojega smo mnogi prizeljkivali i prizivali vec duze vremena. Steta sto koju godinu prije nije napustio City ali i ovo je ispalo odlicno sa Tottijem, Pjanicem i Ljajicem u timu. Dobar izbor kluba definitivno.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 avg 2015, 19:29

Ajax je napisao/la:Svaka cast Dzeki na transferu kojega smo mnogi prizeljkivali i prizivali vec duze vremena. Steta sto koju godinu prije nije napustio City ali i ovo je ispalo odlicno sa Tottijem, Pjanicem i Ljajicem u timu. Dobar izbor kluba definitivno.
:?:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 avg 2015, 19:29

Pogledajte video u ovom članku, halalite ako je bilo ranije :urnebes: :urnebes:

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/12 ... 8926.shtml
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 avg 2015, 19:30

Kazu da su ovi intervjui cista farsa puna floskula. Medjutim u ovom intervjuu se vidi toplo i veliko srce i dobar momak. Svaka cast za intervju dijamantu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 avg 2015, 19:32

Sretno Edine :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 avg 2015, 19:35

SlevinKelevra je napisao/la::?:
Pa sta fali Ljajicu. Mislim da ce se odlicno slagati zajedno kao balkanci. Nisam mislio na igracki kvalitet Ljajica koji nece ni biti starter. Vazniji je onaj prvi dio da je davnih dana trebao preci u klub gdje ce ga adekvatno cijeniti kao jednog od glavnih igraca kluba. I to svi od trenera pa do navijaca.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 avg 2015, 19:42

Meni je najjači onaj video o upoznavanju sa saigračima i trenerom, i ono upališ kad Džeko defiluje kroz prazne prostorije, svlačionicu, nigdje ni saigrača ni Garcie :urnebes: Još komentar na FB-u da kao i svaki Bosanac pogrešno vrata otvara :urnebes:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 avg 2015, 19:46

DragonGirl je napisao/la:Meni je najjači onaj video o upoznavanju sa saigračima i trenerom, i ono upališ kad Džeko defiluje kroz prazne prostorije, svlačionicu, nigdje ni saigrača ni Garcie :urnebes: Još komentar na FB-u da kao i svaki Bosanac pogrešno vrata otvara :urnebes:
Ocekivan je ovaj docek u Romi kao sto se je ovdje vec pisalo i danima prije da ce imati najveci docek. Talijani su ludi za fudbalom a posebno za poznatim napadacima. Bas zato se je pisalo toliko dugo vremena da je imao puno boljih varijanti od Citya gdje bi bio zvijezda tima. U ovom klubu ce njemu biti iz dana u dan sve bolje i bolje u svim mogucim aspektima. Nesto sasvim drugo od Citya.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 12 avg 2015, 19:57

Gledam ovaj video, i sjetih se kojim sam oduševljenjem gledala istu šetnju po manchesterskim svlačionicama jedne zime. Sva ova euforija, ponovna nevjerovatna želja za talijanskim nogometom nakon par sezona, govori koliko je Džeko veliki igrač i koliko je moguće da se sve vrti oko jedne osobe. Institucija.
Sretno ti, dijamantu naš! Čekamo titulu, samo to i znaš raditi. ;)
:bih:

E, ovakvu fotku čekam već dugo:
slika
Aferim i sretno! :salut:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 avg 2015, 20:07

Ajax je napisao/la:
Pa sta fali Ljajicu. Mislim da ce se odlicno slagati zajedno kao balkanci. Nisam mislio na igracki kvalitet Ljajica koji nece ni biti starter. Vazniji je onaj prvi dio da je davnih dana trebao preci u klub gdje ce ga adekvatno cijeniti kao jednog od glavnih igraca kluba. I to svi od trenera pa do navijaca.
Ma, ne znam. Mislio sam da si ga izdvojio kao 'naseg', to... ;)

edit:

koje budale :rol:

slika

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 12 avg 2015, 20:11

Anfernee "Penny" Hardaway #1

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 avg 2015, 20:32

Al' Dzeko ne skida osmijeh sa lica. :) Mislim da je i njemu laknulo, ono uvijek cekati da vidis hoce li poceti utakmicu, hoce li biti na klupi.. igrac njegovog kalibra ne zasluzuje biti u takvoj situaciji. :crazy:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 avg 2015, 20:33

Ajax je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Meni je najjači onaj video o upoznavanju sa saigračima i trenerom, i ono upališ kad Džeko defiluje kroz prazne prostorije, svlačionicu, nigdje ni saigrača ni Garcie :urnebes: Još komentar na FB-u da kao i svaki Bosanac pogrešno vrata otvara :urnebes:
Ocekivan je ovaj docek u Romi kao sto se je ovdje vec pisalo i danima prije da ce imati najveci docek. Talijani su ludi za fudbalom a posebno za poznatim napadacima. Bas zato se je pisalo toliko dugo vremena da je imao puno boljih varijanti od Citya gdje bi bio zvijezda tima. U ovom klubu ce njemu biti iz dana u dan sve bolje i bolje u svim mogucim aspektima. Nesto sasvim drugo od Citya.
Ma jasno, došao je u klub sa tradicijom, i to u klub u kojem je, nakon mnogo vremena, on glavni igrač, od kojeg, kao takvog, ovi fanatični navijači očekuju veoma puno, Scudetto prije svega. Zaista su srčana nacija, mnogo više slični nama nego Englezi, i vidi se koliko im fudbal znači. Ako su ga u Njemačkoj i Engleskoj zavoljeli nakon osvajanja titula, ne mogu ni zamisliti sta će se desiti u Italiji ako se to ponovi.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 avg 2015, 20:44

DragonGirl je napisao/la:Ako su ga u Njemačkoj i Engleskoj zavoljeli nakon osvajanja titula, ne mogu ni zamisliti sta će se desiti u Italiji ako se to ponovi.
Ako sa Romom stvarno osvoji dugo ocekivanu titulu i bude jedan od najbitnijih igraca. Postati ce jedna od najvecih faca u Rimu jos jako dugo vremena. Pored Tottija i Batistute naravno.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 avg 2015, 20:46

Ajax je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Ako su ga u Njemačkoj i Engleskoj zavoljeli nakon osvajanja titula, ne mogu ni zamisliti sta će se desiti u Italiji ako se to ponovi.
Ako sa Romom stvarno osvoji dugo ocekivanu titulu i bude jedan od najbitnijih igraca. Postati ce jedna od najvecih faca u Rimu jos jako dugo vremena. Pored Tottija i Batistute naravno.
U to ne sumnjam i mislim da mu to može biti i jedan od najvećih motiva da daje sve od sebe i igra što bolje. :bih:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 12 avg 2015, 21:01

Plavi mjesec na aparatima.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 12 avg 2015, 21:01

Ajax je napisao/la:
Ljajic najgori tip igraca.. Kao Gervinho: Znaju driblati, ali ne znaju/zele dodavati i treba im hiljadu sansi da zabiju gol. Radi ovog prvog ne mozes ih stavit na sredinu, a radi drugog nisu efikasni u napadu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Proximic, Roki50 i 34 gosta.