FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Vama su na tribini vecina sa kobilje glave i vogosce za njih ces sig reci iz carsije 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Ooo pa to nam mahanahz objašnjava, a riječ ne zna nego se provaljuje i on nekom prica nesta 
Jadno

Jadno

Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 12 avg 2015, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dovoljno je reci da su im dvije najjace podgrupe iz vg.terabajt je napisao/la:Vama su na tribini vecina sa kobilje glave i vogosce za njih ces sig reci iz carsije
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Kad ti pitar pocne pricat odakle su navijaci, o majko draga...
E sve si rekao o sebi sa tim komentarem. Nema dalje. To je to o čemu govorim a ti si pravi primjer.Denvald je napisao/la:Naravno,neko osnovan u Sarajevu a neko izvan + došlje iz Hercegovine su osnovale tvoj klub.A to drugo je upravo za navijače prigradskog kluba pošto je sam jug 90% iz okolnih sela,država a zamisli ostalebojamora je napisao/la:Dovoljno je reči navijači gradskog kluba i pridošlice a zna se ko je ko. Samo muzika koja se vrti na njihovim utakmicama u odnosu na muziku na našim utakmicama je samo mali segment koji puno toga govori. Dva smo svijeta različita. Najjače mi je kad kažu, moj grad, moj klub a na prste ruke možeš nabrojati navijače Sarajeva kojima je makar otac rođen u Sarajevu.![]()

on i aldin vladaju ovim forumom imaju ko zna koliko nickova...bagrcavi je napisao/la:Jel' se ovo onaj delegat mortem reaktiviro
slucajno kliknuh na ovu temu i kontam koji je ovo klinac, o svemu se pise a ne o Zelji

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- bistrikboy
- Kontakt:
sve carsija a trpaju se po petorica u taxi kad ne radi Sutjeska-Vogosca...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
I gornji Pfaliči su njihovi i Buča potok. Neki dan sam prolazio tim zaseocima. Sve to može biti ali Sarajevo nije 

-
- Kontakt:
Kakve majke ti bojamora ima "koje kakvih" sa č i ć. I ovo ostalo što sam napisao. Ja o Zadru ti o Šibeniku. Nikakve veze nema to, kojekakvih se uvijek piše kojekakvih i to samo nepismena osoba može napisati "koje kakvih", to je očit znak nepismenosti a drže se časovi pismenosti nekom našem od strane čovjeka koji piše "koje kakav", kako??? Nisam ja vas ispravljao, nego je nekorektno da lik koji napiše "koje kakvih" prigovori bilo kome za pismenost.bojamora je napisao/la:Mi prave Sarajlije nikad nismo razlikovali kako treba č i ć, a što se tiče srpsko - hrvatskih časova ni tu baš nismo bili redovni tako da se samo provaljuješ sa tim isčuđivanjem a vi ste se vazda trudili da gramatički pričate ne bi li na taj način pokazali da ste građani.jurisicduska je napisao/la:Zeko o pravopisu govori a napiše "koje kakvih", "pridavati pažnje", "s kobilje glave". Bez tačke i zareza, tok rečenice iracionalan, vidi se da si pismen.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ono što je najtužnije da nema "doslja" kod oba kluba bi bila šaka jada na tribini
Bolidu sto to ne kazes svom drugu sa tribine koji je prvi potegao odakle je ko i kolko koga ima na jugu. I de nadi moj post gdje sam to nekada spomenuo a pogotovo danas. Ako ti treba strucna pomoc nije problem samo se javi jer vidim da imas problema sa citanjem i rezonovanjem.Zip je napisao/la:Koji ti moras biti pacijent pa citav dan pisati odakle je ko i ko kome bombe postavljaterabajt je napisao/la:Vama su na tribini vecina sa kobilje glave i vogosce za njih ces sig reci iz carsije![]()
![]()
I onda on kaze nekom da je jadan...
MRS
Da se zna istina ko je kobojamora je napisao/la:E sve si rekao o sebi sa tim komentarem. Nema dalje. To je to o čemu govorim a ti si pravi primjer.Denvald je napisao/la:Naravno,neko osnovan u Sarajevu a neko izvan + došlje iz Hercegovine su osnovale tvoj klub.A to drugo je upravo za navijače prigradskog kluba pošto je sam jug 90% iz okolnih sela,država a zamisli ostalebojamora je napisao/la:Dovoljno je reči navijači gradskog kluba i pridošlice a zna se ko je ko. Samo muzika koja se vrti na njihovim utakmicama u odnosu na muziku na našim utakmicama je samo mali segment koji puno toga govori. Dva smo svijeta različita. Najjače mi je kad kažu, moj grad, moj klub a na prste ruke možeš nabrojati navijače Sarajeva kojima je makar otac rođen u Sarajevu.![]()

Zadnja izmjena: Denvald, dana/u 12 avg 2015, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Eto hajd budi insan i stani iza svojih rijeci koje doslje iz Hercegovine su osnovale Zelju ?Denvald je napisao/la:
Da se zna istina ko je ko
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Alo pitari,na svoju temu i pratite live prenos hoce li cimirot otici ili nece.
Veceg cirkusa od kluba nisam vidio.Svaki dan plate clanak da se napise nesto o cimirotu.
Veceg cirkusa od kluba nisam vidio.Svaki dan plate clanak da se napise nesto o cimirotu.
-
- Kontakt:
Glupa vam je priča i jednim i drugim. Ja ne znam što se toliko ne možete i zbog čega. Niste mi jasni, hajd da se poznajete privatno pa bih shvatio a ovako ne kontam.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
High je napisao/la:Koja ambivalencija izudinističkog pokreta.
1. Glorificiranje navijača koji žive van glavnog grada i koji navijaju za ovaj pseudoradnički klub (Stole iz Bora, vođe iz Albanije, et cetera);
2. Pokušaj ismijavanja drugih koji navijaju za drugi klub jer, tobože, žive vam tog istog grada.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i baciti bombu, pa otići na piće.'' - kazao je za Dnevni avaz Ivica Osim.
HAHAHAHAHA!

Nalozi vas ovaj levat boja mora da brojite krvna zrnca opet..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
To su naseljavali do Leha otisli su negdje u pravcu Semizovcaterabajt je napisao/la:Vama su na tribini vecina sa kobilje glave i vogosce za njih ces sig reci iz carsije

U našoj upravi već su počeli trljati ruke, a dio od pola miliona eura, koliko se očekuje od transfera, već je potrošen. Najoptimističniji su već najavili rekonstrukciju stadiona Grbavica i raspisivanje konkursa za izgradnju istočne tribine.
A onda se desilo nešto nevjerovatno.
Ugledna Sky Italia je objavila da će Džeko u Romu ustvari stići na jednogodišnju posudbu.
Ipak rekonstrukcija lokomotive ce malo da priceka, samo ce jedan dio iste biti ofarban u plavo dok drugi dio ce cekati do sljedece godine i moguceg transfera DzekA
Ugledna Sky Italia je objavila da će Džeko u Romu ustvari stići na jednogodišnju posudbu.
Ipak rekonstrukcija lokomotive ce malo da priceka, samo ce jedan dio iste biti ofarban u plavo dok drugi dio ce cekati do sljedece godine i moguceg transfera DzekA

Kakav si ti likZip je napisao/la:U našoj upravi već su počeli trljati ruke, a dio od pola miliona eura, koliko se očekuje od transfera, već je potrošen. Najoptimističniji su već najavili rekonstrukciju stadiona Grbavica i raspisivanje konkursa za izgradnju istočne tribine.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne znaš padeže ?Zip je napisao/la:U našoj upravi već su počeli trljati ruke, a dio od pola miliona eura, koliko se očekuje od transfera, već je potrošen. Najoptimističniji su već najavili rekonstrukciju stadiona Grbavica i raspisivanje konkursa za izgradnju istočne tribine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.