FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nadamo se da ce bit vise od 50 fukara
-
- Kontakt:
Pobjedis borac i neizgubis u gostima bolja pozivnica netreba.dzekooooTz je napisao/la:Nadamo se da ce bit vise od 50 fukara
Sloboda je moja nacija
Škahić konačno...
. . . .još kad bi reprogram krenuo
. . . .još kad bi reprogram krenuo

Iznesu dosta neprovjerenih i često pogrešnih informacija. Žuta štampa.

Sve se pitam, ko si sad tiSunderland je napisao/la:Pobjedis borac i neizgubis u gostima bolja pozivnica netreba.dzekooooTz je napisao/la:Nadamo se da ce bit vise od 50 fukara

-
- Kontakt:
Sto jel zabranjeno..Nisan bio aktivan puno.sad sam tu.dje gori
Sloboda je moja nacija
Udruženje građana “Prijatelji FK Sloboda” u četvrtak (12.8) organizuje novu uličnu prodaju i promociju sezonskih ulaznica za utakmice FK Sloboda. Ulična akcija prodaje sezonskih ulaznica za domaće utakmice u organizaciji UG “Prijatleji FK Sloboda” biće održana u terminu od 20:00 sati na tuzlanskom Korzou. Podsjećamo, sezonska ulaznica važi za sve prvenstvene utakmice FK Sloboda koje će se u sezoni 2015/2016 igrati na stadionu Tušanj. Sezonska ulaznica nije važeća utakmice Kup-a Bosne i Hercegovine. Prodaja sezonskih ulaznica biće omogućena i na sam dan utakmice u petak (14.8) FK Sloboda – Borac Banja Luka na biletarnici stadiona Tušanj. (Tuzlanski.....ba)
Preuzeto sa: http://t.u.z.l.a.n.s.k.i.ba/u-cetvrtak- ... k-sloboda/
Preuzeto sa: http://t.u.z.l.a.n.s.k.i.ba/u-cetvrtak- ... k-sloboda/
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Da li kartice imaju neki marker na sebi ? Skoro sam iz TE dobio jednu i bas je gledam i kontam, koliko je lagano ovo falsifikovatipinoglavi je napisao/la:Prebacili smo 700

Svaka kartica se moze falsifikovati, medjutim,kada kupujes karticu moras dati ime i prezime korisnika, broj telefona, tako da prilikom rutinske provjere ta ista kartica se moze izuzeti ako ne odgovara tacnim podacima.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da li kartice imaju neki marker na sebi ? Skoro sam iz TE dobio jednu i bas je gledam i kontam, koliko je lagano ovo falsifikovatipinoglavi je napisao/la:Prebacili smo 700
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Chinaglija evo samo za tebe info iz prve ruke.Ali bukvalno.
Stigla mi je povratna informacija.skaha je dobio raskid ugovora i nas je..dal ce igrat protiv borca vidicemo
Stigla mi je povratna informacija.skaha je dobio raskid ugovora i nas je..dal ce igrat protiv borca vidicemo
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
imal trening dns
-
- Kontakt:
Danas oko 15:00h ja uzeo, redni broj 703pinoglavi je napisao/la:Prebacili smo 700

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Moze se falsifikovati ali ne mozes redni broj falsifikovati, jer momci na ulazu evidentiraju svaku karticu koja udje sa rednim brojem, tako da dzaba pokusavatiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da li kartice imaju neki marker na sebi ? Skoro sam iz TE dobio jednu i bas je gledam i kontam, koliko je lagano ovo falsifikovatipinoglavi je napisao/la:Prebacili smo 700

Da, plus sto evidentiraju broj kad ulazis, ne mozes uci ako nije na tvoje ime i prezime, npr. neko ti da sezonsku koja nije na tvoje ime, mogu je oduzeti ako ustanove da se ne slazu podaci.....ako je dobio karticu na svoje ime i prezime iz TE onda je ok.SARS je napisao/la:Moze se falsifikovati ali ne mozes redni broj falsifikovati, jer momci na ulazu evidentiraju svaku karticu koja udje sa rednim brojem, tako da dzaba pokusavatiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da li kartice imaju neki marker na sebi ? Skoro sam iz TE dobio jednu i bas je gledam i kontam, koliko je lagano ovo falsifikovatipinoglavi je napisao/la:Prebacili smo 700
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne znam vala, meni moju brat kupio na svoje ime, a on dobio svoju u firmi samo mu covjek dao rekao evo ti.. Kako god nadam se da nece biti komplikacija
Mene i bruku ljudi oko mene niko nije provjeravao za ime i prezime, samo evidentiraju broj sezonske.Skver je napisao/la: Da, plus sto evidentiraju broj kad ulazis, ne mozes uci ako nije na tvoje ime i prezime, npr. neko ti da sezonsku koja nije na tvoje ime, mogu je oduzeti ako ustanove da se ne slazu podaci.....ako je dobio karticu na svoje ime i prezime iz TE onda je ok.
Jedan grad, jedna ljubav!
Nisu ni mene, al mogu....imaju pravo to uraditi.Gifron je napisao/la:Mene i bruku ljudi oko mene niko nije provjeravao za ime i prezime, samo evidentiraju broj sezonske.
🔴⚫️
Sad kontam, ja sam uzeo 3 sezonske i samo dao svoje ime i prezime i dobio priznanicu i tu pise 3x50KM. Nisu mi nista vise trazili niti zapisali ko je vlasnik koje sezonske.Skver je napisao/la:Nisu ni mene, al mogu....imaju pravo to uraditi.Gifron je napisao/la:Mene i bruku ljudi oko mene niko nije provjeravao za ime i prezime, samo evidentiraju broj sezonske.
Jedan grad, jedna ljubav!
Ja sam mislio da je svaki vlasnik sezonske zaveden pod rednim brojem sezonske tamo gdje je kupovao.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.