FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na žalost, Meša nikada neće biti "desetka" kakvu priželjkujemo jer on nije taj tip igrača, i nije nikada ni bio uostalom. Alispahić je prirodno centralni vezni, kao Radovac ili Cimi, a nije onaj koji igra iza napadača kao što je Stojčev.
Ja bih probao sa Krstom iza Benke iskreno, možda ne odmah protiv Zrinjskog u derbiju, ali u nekoj slabijoj utakmici definitivno. Onda imamo Radovca, Mešu i Ikandea da rotiramo na te dvije defanzivnije pozicije.
Nemam pojma, činjenica je da nam fali prava desetka, ali bolje i to nego onaj Miloš iz druge polovine prošle sezone. Na kraju krajeva, može se igrati i bez te pozicije, recimo sa jednim "čistačem" na DMF koji bi bio zadužen isključivo za defanzivne zadatke, a da onda ova dva CMF-a mogu više gore da idu, a onda bi i bekovi mogli više da vise u napadu jer bi to praktično bio neki 3-6-1 kada imamo loptu.
Ja bih probao sa Krstom iza Benke iskreno, možda ne odmah protiv Zrinjskog u derbiju, ali u nekoj slabijoj utakmici definitivno. Onda imamo Radovca, Mešu i Ikandea da rotiramo na te dvije defanzivnije pozicije.
Nemam pojma, činjenica je da nam fali prava desetka, ali bolje i to nego onaj Miloš iz druge polovine prošle sezone. Na kraju krajeva, može se igrati i bez te pozicije, recimo sa jednim "čistačem" na DMF koji bi bio zadužen isključivo za defanzivne zadatke, a da onda ova dva CMF-a mogu više gore da idu, a onda bi i bekovi mogli više da vise u napadu jer bi to praktično bio neki 3-6-1 kada imamo loptu.
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
-
- Kontakt:

POGLEDAJTE OSTALE ARTIKLE U PONUDI! ULTRAS MAJICE!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mesa je, po meni, 1/1 igrac iza napadaca ili ti ga desetka. Svugdje je igrao primarno kao AMF, sekundarno kao CM ili cak krilo. A evo, igrali su on i Milos u Travniku pa kako je to izgledalo, vise se Stojcev vracao po loptu nego Mesa, i vise je Stojcev CM nego Mesa. Opet, ovo je samo moje razmisljanje..Locust je napisao/la:Na žalost, Meša nikada neće biti "desetka" kakvu priželjkujemo jer on nije taj tip igrača, i nije nikada ni bio uostalom. Alispahić je prirodno centralni vezni, kao Radovac ili Cimi, a nije onaj koji igra iza napadača kao što je Stojčev.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bas, ako cemo cijepat dlaku baricu zbog par prodanih lopti, imao ih je i Harmonija u prvom poluvremenu. Sad mi naumpade kako je Baric spasio loptu koja je isla u aut. Tu je pokazao agilnost koju nije prije imao. Evidentno je da je napredovao. Ako nastavi ovako, imamo pristojnu zamjenu za Hebiba.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Po svemu viđenom do sada, Kallasi je za Barića Dani Alves. Jedino u čemu je "Bara" bolji od Ahme je donekle centaršut, a i tu zna biti očajnih pokušaja Barića. Sve ostalo je na strani Ahmuke.
1946
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Bordo tim pobjeđuje, logistika radi. Ko će otvoriti trening kamp u Butmiru???
Zadnjih 4 godine nismo napravili ni jedan korak u nazad. Svaka čast ljudim u upravi. Ovo Sarajevo samo raste, ima li nam granice?
Vi nestrpljivi koji hocete da za godinu danaa osvojimo Ligu prvaka, vi prvo morate popricati sa samim sobom pa tek onda da kritikujete. Za dvije do tri godine cemo biti redovni učesnici Evropskih takmičenja!!

Zadnjih 4 godine nismo napravili ni jedan korak u nazad. Svaka čast ljudim u upravi. Ovo Sarajevo samo raste, ima li nam granice?
Vi nestrpljivi koji hocete da za godinu danaa osvojimo Ligu prvaka, vi prvo morate popricati sa samim sobom pa tek onda da kritikujete. Za dvije do tri godine cemo biti redovni učesnici Evropskih takmičenja!!
-
- Kontakt:
kallasi je prespreman , dobar u defanzivi , borben i td ja ne znam sto ga nema...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hurtic ostaje na celu Akademije..zna li neko iz prve ruke, kakav je lik? kao covjek, trener...

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Kad smo kod njega, zna li neko sta je sa njim. Momcina se zagubio maksimalno, tu i tamo ga neko vidi u gradu sa nekom tetom i to je to.BitiSrcemVezan je napisao/la:Po svemu viđenom do sada, Kallasi je za Barića Dani Alves. Jedino u čemu je "Bara" bolji od Ahme je donekle centaršut, a i tu zna biti očajnih pokušaja Barića. Sve ostalo je na strani Ahmuke.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kako je Kallasi postigao gol protiv Radnika, Dzeno ga izbacio iz ekipe

PovredaZip je napisao/la:Kako je Kallasi postigao gol protiv Radnika, Dzeno ga izbacio iz ekipe![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- PeppermintSA
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:Hurtic ostaje na celu Akademije..zna li neko iz prve ruke, kakav je lik? kao covjek, trener...![]()
Smijurija.
Stručno osoblje akademije, na čelu s Hurtom je tragikomično.
Slažem se 100% i to je naš najveći problem.PeppermintSA je napisao/la:
Smijurija.
Zar se ne može dovesti neko recimo iz Hajduka ili nekog drugog tima koji je izbacio puno dobrih mladih igrača? Daj mu 5.000 - 10.000 platu i doći će sigurno, pa to je najbolja moguća investicija.
Hebibovic je doveden da igra na poziciji desnog beka, kakav crni Kallasi i Baric nisu mu ni do koljena. Momak je odigrao 2 utakmice i ima 2 asistencije uz to pokazao kvalitet, brzinu i dobar centarsut.
Imamo 3 nova igraca u defanzivi tako da je potrebno vremena da se i oni uigraju tako da su greske uvijek moguce ali kvalitet je ocigledan.
Kakve gluposti pisete pojedinci ovde to je nevjerovatno, jedno kolo valja Alispahic, Hebibovic svi su giganti, drugo kolo im valja Baric koji od kada je dosao nije dobru utakmicu odigrao pa opet sve u krug.
Imamo 3 nova igraca u defanzivi tako da je potrebno vremena da se i oni uigraju tako da su greske uvijek moguce ali kvalitet je ocigledan.
Kakve gluposti pisete pojedinci ovde to je nevjerovatno, jedno kolo valja Alispahic, Hebibovic svi su giganti, drugo kolo im valja Baric koji od kada je dosao nije dobru utakmicu odigrao pa opet sve u krug.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
-
- Kontakt:
ma kakav hebibovic igrao u raspalom velezu .... od njega nema koristi , mozda protiv drine i slicni al jace tekme njega nema nigdje a u odbrani nula ....
Nama trebaju ljudi sa ZapadnoEvropskim razmisljanjem i pristupom. To se mora DOBRO platiti ali i isplati se jer sirovine (talenata) imamo. Kada cemo to uraditi ostaje da se vidi.Locust je napisao/la:Slažem se 100% i to je naš najveći problem.PeppermintSA je napisao/la:
Smijurija.
Zar se ne može dovesti neko recimo iz Hajduka ili nekog drugog tima koji je izbacio puno dobrih mladih igrača? Daj mu 5.000 - 10.000 platu i doći će sigurno, pa to je najbolja moguća investicija.
Pa nije jos uvijek valjda povrjedjen?MCMXLVI je napisao/la:PovredaZip je napisao/la:Kako je Kallasi postigao gol protiv Radnika, Dzeno ga izbacio iz ekipe![]()
Momak je bas odigrao kvalitetno tu utakmicu, mislim da zasluzuje priliku.
Sad nzm, da nas opet Aldin ne zeza oko te njegove radne dozbvole?

Buraz, tim ne cini prvih 11 momaka. To sto smo pohvalili Barica, ne znaci da ga guramo u prvih 11. Trebaju nam dobre igre i njega i Ahme. Valja ce nekad zamijeniti Hebibovica iz xy razloga, kao sto se desilo proslu utakmicu.hzkg je napisao/la:Hebibovic je doveden da igra na poziciji desnog beka, kakav crni Kallasi i Baric nisu mu ni do koljena. Momak je odigrao 2 utakmice i ima 2 asistencije uz to pokazao kvalitet, brzinu i dobar centarsut.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Karinas obicnimuhamedhulk je napisao/la:Hurtic ostaje na celu Akademije..zna li neko iz prve ruke, kakav je lik? kao covjek, trener...![]()
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.