FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel se na stadionu ista uradilo ? Makar data koja dnevnica da se stolice pociste i pomete ? Klub ne moze praviti sam stadion tribine ali to sitno vala moze kolika god da je kriza.
Pojacanja, sumnjam za adilovica bio bi on dobar ali ima potrebnijih mjesta za popunit barem po meni
Pojacanja, sumnjam za adilovica bio bi on dobar ali ima potrebnijih mjesta za popunit barem po meni
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Nemoj i ti sad ići u krajnosti spominjati one levate. Evo uzeo si sad za Bajića milion. Pa nije Bajić jedini talenat u državi. Plati nekad nekom naknadu za treniranje, potroši stoju dvije pa uzmi sutra opet milju i opet si dobar. Daj ba malo otvori se, vazda ista priča. Skupo ovo skup ono.
I nije nas taj rezon vezan za igrače doveo u probleme nego kriminalci i nesposobni ljudi koji godinama uništavali klub.
I nije nas taj rezon vezan za igrače doveo u probleme nego kriminalci i nesposobni ljudi koji godinama uništavali klub.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 12 avg 2015, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To je to. Ima Beganovic koji je bolji od Adilovica nekih milion puta. Daj Boze da neko hoce onog u drugoj turskoj da se ne vraca.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ljudi mi moramo ići naprijed a ne nazad kad su igrači u pitanju. Oda preferira igrače koji znaju lopte pa tako i špic mora znati lopte. Adilović je dao koliko je dao i hvala mu, ali on i lopta ne idu zajedno. Dalje, samo bi uzimao mjesto nekom mlađem i perspektivnijem, a Adilovića ne možeš više nikom prodati. Jedva smo ga prodali kad je bio u naponu i kad je iza sebe imao i golove i titule. Ako nema brate gdje eno ima Sloboda ubila se za njega.
dovelo nas je neodgovorno trošenje para na gluposti. i trošenje para koje nemaš i koje tek trebaju ili mogu (a ne moraju) doći. na igrače ili na nešto drugo, totalno je svejedno, meni je to u istom košu...ali bogami dosta od toga i na igrače. a džeko još ništa nije potpisao. i da potpiše danas te pare mogu doći tek za godinu i mjesec dana ovisno o nečijoj dobroj ili lošoj volji, pare od uefe će tek krajem godine - pod uslovom da ispuniš uslove i prođeš monitoringe, a koji se opet odnose na izmirenje i servisiranje tekućih i prošlih obaveza.
ali svejedno, još igrača bi trebalo doći, eldin ili ne.
ali svejedno, još igrača bi trebalo doći, eldin ili ne.
Bas sam poslije Radnika pisao o tome kako je ruzno vidjeti onu travu i nisko rastinje tamo na ulazu na Jug.. Mora se haman pa preskakati da bi se uslo. Lahlo je nama mladjim, ima dosta starijih ljudi na Jugu koji nisu toliko pokretni. Prije Veleza se moraju ocistiti stolice. Ako klub ne ogranizuje to onda mi navijaci moramogodrina je napisao/la:Jel se na stadionu ista uradilo ? Makar data koja dnevnica da se stolice pociste i pomete ? Klub ne moze praviti sam stadion tribine ali to sitno vala moze kolika god da je kriza.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Hocemo dobiti procenat ako Mesa potpise za Marsej ? 

Super ideja! Klub treba organizirati i platiti dnevnicu ili dvije navijačima da očiste stolice do utakmice protiv Veleža. Otprilike od 20 do 50 ljudi neka učestvuje, klub ne bi koštalo više od 2,000 km. Klub ne smije čekati na navijače da to oni sami urade bez naknade jer navijači su se odužili klubu u zadnje dvije domaće evropske utakmice. Kad bi u klubu dozvolili da navijači samoicijativno urade posao a da ne budu plačeni, to bi bilo baš cicijanje. Naravno da klub mora obezbijediti sve što je potrebno za kvalitetno čišćenje.Minjore je napisao/la:Bas sam poslije Radnika pisao o tome kako je ruzno vidjeti onu travu i nisko rastinje tamo na ulazu na Jug.. Mora se haman pa preskakati da bi se uslo. Lahlo je nama mladjim, ima dosta starijih ljudi na Jugu koji nisu toliko pokretni. Prije Veleza se moraju ocistiti stolice. Ako klub ne ogranizuje to onda mi navijaci moramogodrina je napisao/la:Jel se na stadionu ista uradilo ? Makar data koja dnevnica da se stolice pociste i pomete ? Klub ne moze praviti sam stadion tribine ali to sitno vala moze kolika god da je kriza.
Jest lako mladjima al to nema nigdje na svijetu o tome uopste ne treba razmisljati. Ocistit i sredit stadion se fakat mora, i zbog nas i zbog toga jer je to sasvim nornalna stvar ali i zbog potencijalnih ulagaca. To je nasa kuca, mi smo domacini gazde toga nama je na obraz taj gursuzluk tu (prvo uprava pa mi). Ja sam to vec predlagao nesto navijaci da odrade skupi se raja i par sati i gotovo al me neki lik poce ismijavat.Minjore je napisao/la:Bas sam poslije Radnika pisao o tome kako je ruzno vidjeti onu travu i nisko rastinje tamo na ulazu na Jug.. Mora se haman pa preskakati da bi se uslo. Lahlo je nama mladjim, ima dosta starijih ljudi na Jugu koji nisu toliko pokretni. Prije Veleza se moraju ocistiti stolice. Ako klub ne ogranizuje to onda mi navijaci moramogodrina je napisao/la:Jel se na stadionu ista uradilo ? Makar data koja dnevnica da se stolice pociste i pomete ? Klub ne moze praviti sam stadion tribine ali to sitno vala moze kolika god da je kriza.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Jel zna neko šta je sa Semirom Musićem ? Lijevo krilo ima 20 godina vrijedi 400 k € po transfermarktu i slobodann je.....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
evo je jedna slikica sa orga
, valjda nece zamjerit 

- invincible1921
- Kontakt:
Ne trebaju se navijaci nista organizovat....dosta smo mi radili posao koji treab da rade ljudi koji su placeni za isti...
=\_1921_/=
Potpisujem! Sramota je da stolice nisu bile čiste pred prvu domaću utakmicu protiv Radnika.invincible1921 je napisao/la:Ne trebaju se navijaci nista organizovat....dosta smo mi radili posao koji treab da rade ljudi koji su placeni za isti...
Mislim da on, kao i većina igrača iz naše lige sa boljom sezonom, čeka neki inostrani angažman, a ako mu to ne uspije, ovdje će tražit nešto..Jaozinho22 je napisao/la:Jel zna neko šta je sa Semirom Musićem ? Lijevo krilo ima 20 godina vrijedi 400 k € po transfermarktu i slobodann je.....
Inače, bio je jedan od najboljih igrača Travnika prošle sezone, ali kakav bi sad bio kod nas...
Moze se barem preko tih nekih predstavnika navijaca doci u kontakt sa nekim u klubu i to nametnut kao obaveznu radnju, ono je realno velika sramota i bruka.invincible1921 je napisao/la:Ne trebaju se navijaci nista organizovat....dosta smo mi radili posao koji treab da rade ljudi koji su placeni za isti...
Prijedlog ce biti direktno upucen u klub. Slazem se da svim sto ste rekli.godrina je napisao/la:Moze se barem preko tih nekih predstavnika navijaca doci u kontakt sa nekim u klubu i to nametnut kao obaveznu radnju, ono je realno velika sramota i bruka.invincible1921 je napisao/la:Ne trebaju se navijaci nista organizovat....dosta smo mi radili posao koji treab da rade ljudi koji su placeni za isti...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Mislim da ne treba vise od 5 radnika za pocistit i pomest ono sve, 2 l herbicida je i previse a kosta 22 KM pa eto skontajte koliki je trosak a sta dobijas
- invincible1921
- Kontakt:
Ne zanosite se ljudi kakav istok, ja sam se prvi ponadao prije par mjeseci kad se pomenula neka firma i pocetak obnove istoka u septembru, evo skoro pola august nema ni jedne jedine informacije.
Treba se okrenuti ligi, sve ostalo je suplja prica.
Treba se okrenuti ligi, sve ostalo je suplja prica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Elegant, nemoj se ljutit, al plaho s.eres u zadnje vrijeme, bez nekog osnova.
Mozes neke svoje opservacije zadrzat i za sebe.
Mozes neke svoje opservacije zadrzat i za sebe.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Znas brate da su mnogi od nas bili prvi u redovima za skupljanje pomoci, za odlazak u poplavljene gradove, pa kad se prosli put cistio stadion od strane nas navijaca. Kazem, prvi bih dosao i cak volonterski radio. Samo obezbjedi materijal za ciscenje i vjeruj da ce se odazvat dosta ljudi, minimalno 30...tm8782 je napisao/la:Prijedlog ce biti direktno upucen u klub. Slazem se da svim sto ste rekli.godrina je napisao/la:Moze se barem preko tih nekih predstavnika navijaca doci u kontakt sa nekim u klubu i to nametnut kao obaveznu radnju, ono je realno velika sramota i bruka.invincible1921 je napisao/la:Ne trebaju se navijaci nista organizovat....dosta smo mi radili posao koji treab da rade ljudi koji su placeni za isti...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987