Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Gojko Cimirot
Ne znam fakat što se zamarate ovom pričom...Ni vama u džep ni iz džepa...Koliko će biti, šta, kako nećemo nikada saznati...A napisati se može šta hoćeš, to je barem danas najmanji problem...Gojko sretno, i da u budućnosti dobijemo standardnog reprezentativca...
A zasto da ne? Moze nam se.SjeverniVjetar je napisao/la:Pa yebi ga, ja bih volio da ga prodaju za 5 miliona, ali ne vidim kako ?Gabon je napisao/la:Otice dzabeSjeverniVjetar je napisao/la:Ako dobiju 0.5 mil eura za Cimirota, neka skacu od srece.
Price o milionu su ublehe, ovo me podsjeca na transfer TSS u Inter, lete milioni, smisljaju se modeli placanja...pa corak.cuj dace milion a njemu istice ugovor iduce godine...
Ali dobro neka se nadaju i izmisljaju cifre.. klubove itd..
Ima 23 godine, prosjecnu sezonu iza sebe, los nastup u EL, da ne spominjem rejting lige iz koje dolazi, pa onda jos samo godina ugovora...
PAOK je za Leovca dao 1.3 miliona, a Rijeka je bila iznenadjenje EL prosle godine, Leovac sjajno igrao u grupnoj fazi , jos hrvatski reprezentativac...i to im je najveci transfer posljednjih godina.
Kazem, kamo srece da se proda za te pare, ali mi se cini da je opet na sceni napuhivanje transfera, bacanje ubleha, ne kontam zasto?
Našli Tudora pa s njim neke talove, čuj 1,3 M po meni je to glupost dati, volio bih da je istina ali nekako mi se čini da je ovo opet neko napuhavanje..
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Ma tako je mačko.SGD53 je napisao/la:Našli Tudora pa s njim neke talove, čuj 1,3 M po meni je to glupost dati, volio bih da je istina ali nekako mi se čini da je ovo opet neko napuhavanje..

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I ove su godine bili iznenadjenje, mislim Rijeka. Po nicem Leovac nije vrijedniji igrac od Cimirota a ni Bajica. Bas po nicem, polovnjak koji je nerijetko bio zamjena Dilaveru a sada odjednom vrhunska klasa. Bez veze prica a Tudor zna o cemu se radi i ne moze mu se podvaliti. Ako je tocna informacija o odsteti bravo za Sarajevo i sve najbolje Gojko u novom klubu.SjeverniVjetar je napisao/la:Pa yebi ga, ja bih volio da ga prodaju za 5 miliona, ali ne vidim kako ?Gabon je napisao/la:Otice dzabeSjeverniVjetar je napisao/la:Ako dobiju 0.5 mil eura za Cimirota, neka skacu od srece.
Price o milionu su ublehe, ovo me podsjeca na transfer TSS u Inter, lete milioni, smisljaju se modeli placanja...pa corak.cuj dace milion a njemu istice ugovor iduce godine...
Ali dobro neka se nadaju i izmisljaju cifre.. klubove itd..
Ima 23 godine, prosjecnu sezonu iza sebe, los nastup u EL, da ne spominjem rejting lige iz koje dolazi, pa onda jos samo godina ugovora...
PAOK je za Leovca dao 1.3 miliona, a Rijeka je bila iznenadjenje EL prosle godine, Leovac sjajno igrao u grupnoj fazi , jos hrvatski reprezentativac...i to im je najveci transfer posljednjih godina.
Kazem, kamo srece da se proda za te pare, ali mi se cini da je opet na sceni napuhivanje transfera, bacanje ubleha, ne kontam zasto?
@dubrovnik, jel Leovac igrao za A repku Hrvatske?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pozvan jest bio ali znas li ti care ko je prvi lijevi bek Hrvatske reprezentacije i gdje igra. Hrvatska je u nevolji sa igracima na lijevoj strani cijelog tima pa tako i ovakvi mogu dobiti priliku a pola Rijeke je igralo u onoj prijateljskoj sa Argentinombhsport je napisao/la:@dubrovnik, jel Leovac igrao za A repku Hrvatske?
Eh to, sjecam se da je igrao protiv Argentine, pa gledaj to mu podize cijenu u odnosu na Cimija, igra za hrvate, igra u Rijeci koja je igrala grupe UEL prosle godine, igrao u Austriji, jedini minus su mu godine.dubrovnik je napisao/la:Pozvan jest bio ali znas li ti care ko je prvi lijevi bek Hrvatske reprezentacije i gdje igra. Hrvatska je u nevolji sa igracima na lijevoj strani cijelog tima pa tako i ovakvi mogu dobiti priliku a pola Rijeke je igralo u onoj prijateljskoj sa Argentinombhsport je napisao/la:@dubrovnik, jel Leovac igrao za A repku Hrvatske?
Cimi sa druge strane ima ispodprosjecnu sezonu, ocajan nastup na eurosceni, povrede pred kraj prosle sezone. Plus mu je sto je mlad i sto je odigrao ekstra period prije godinu dana.
Tako da ukoliko se poredi Leovac i Cimi, Leovac bi trebalo da kotira puno bolje, nazalost, zbog jacine lige, renomea repke i iskustva u nastupima u grupi UEL.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Moze li neko pojasniti ovo 60-40 % omjer klub i menader? Mislim to je glupost velika ako je to tacno. Pa nije covjek Neymar.
Zasto Sarajevo to nije na vrijeme rijesilo?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
To su nebuloze, čuj 40% menadžeru... To može kada je igrač u vlasništvu menadžera, ali koliko ja znam Cimirot je u vlasništvu Fudbalskog kluba Sarajevo. Sigurno je da će jedan dio transfera ići menadžeru, ali sumnjam da je to i 10%, a ne 40%.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Najvrijedniji igrač PLBIH!
http://www.sdna.gr/gr/news-in-english/a ... irot-deal/
Cimi neka je sa srećom !
http://www.sdna.gr/gr/news-in-english/a ... irot-deal/
Cimi neka je sa srećom !
Sretno Cimi legendo.

Nadam se da je ovo samo usputna stanica ka nečemu većem, lakše je ipak iz Grčke završiti u ligi petice nego iz Turske.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
-

Dzaba sto vi nama ,ovdje na forumu,objasnjavate da je Cimirot vrijedniji od Leovca , da je BHPL , u pet deka sa HNL...kamo lijepe srece da jeste, nazalost nismo mi ti koji kreiramo sistem vrijednosti u medjunarodniom fudbalu.
Problem je sto nam samoobmanjivanje i laganje nije donijelo nista dobro, tj, donijelo je pojedincima, koji nasu bijedu koriste za licne interese. Svake godine se prica o nevidjenim talentima, milionskim transferima, ligama 5... a na sonu tarabukspor, za kikiriki.
Meni konkretno ni iz dzepa, ni u dzep, ali lazi nas nece nigdje odvesti, nisu ni do sada.
Ako Sarajevo uzme milion, svaka cast majstori !!!
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 12 avg 2015, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="masteRofPoker"]Moze li neko pojasniti ovo 60-40 % omjer klub i menader? Mislim to je glupost velika ako je to tacno. Pa nije covjek Neymar.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote
On je igrac Sarajeva,a ne menadzera,kao recimo Piric iz Slobode.
To je laž i dezinformacija,koji ovde neki žele da plasiraju.
Zbog čega i kome nije mi jasno.
U glavnom sretno Cimiju koga znam licno,i od raje iz Red Pointa. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote
On je igrac Sarajeva,a ne menadzera,kao recimo Piric iz Slobode.
To je laž i dezinformacija,koji ovde neki žele da plasiraju.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 12 avg 2015, 12:02, ukupno mijenjano 2 puta.
1.3mio € za Cimija. Najveci Transfer nase Lige. Svaka cast 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, HariTz, Mostarska i 41 gost.