FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Napoli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napoli » 12 avg 2015, 11:41

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Što se pojačanja na 10-ci tiče, eno nam ga k'o na dlanu - Damir Kojašević. Nije neki upgrade u odnosu na Stojčeva, ali šta je tu je, bojim se da u ovom trenutku i ne možemo dovesti boljeg. A ostati samo na polumrtvom neeksplodiranom Alispahiću je suludo. A zna i opaliti slobododnjak kad već gore o njima pričate. Sjaši Murta da uzjaše Kurta :D
Kojašević nije bio pojačanje ni kada je igrao u Sarajevu a ne sada. Taj igrač u svom repertoaru nema opciju dodavanja. :nene:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 12 avg 2015, 11:43

Da li iko jos dolazi ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 avg 2015, 11:44

Kojašević na moje oduševljenje ima ugovor do zime sa Astanom, tako da on neće doći 100% . A mišljenje o njemu sam rekao, bilo bi sjaši Murta uzjaši Kurta, samo što je Stojčev kvalitetniji od ovog. Tako da ne možeš dovoditi igrača koji bi ti bio nazadak na poziciji, ne raspadamo se, napredujemo.

Odlaze još jedan ili dva igrača. Mislim pregovara se ne bil otišli.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 avg 2015, 11:47

Napoli je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Što se pojačanja na 10-ci tiče, eno nam ga k'o na dlanu - Damir Kojašević. Nije neki upgrade u odnosu na Stojčeva, ali šta je tu je, bojim se da u ovom trenutku i ne možemo dovesti boljeg. A ostati samo na polumrtvom neeksplodiranom Alispahiću je suludo. A zna i opaliti slobododnjak kad već gore o njima pričate. Sjaši Murta da uzjaše Kurta :D
Kojašević nije bio pojačanje ni kada je igrao u Sarajevu a ne sada. Taj igrač u svom repertoaru nema opciju dodavanja. :nene:

Ja ne mogu vjerovati da ljudi prizivaju dolazak Kojasevica. :facepalm:Pa mi se kutarisli Stojceva,a dovodis losijeg od Miloša.Mi u'koliko zelimo napredak i iskorak dalje, nama trebaju igraci poput ; Barbarica,Stepanova,Ikandea,Benke,Delaca.Znaci jos br.6 da formiramo ekipu.Ovde mozemo jos dodati Duljevića i Radovca,pa i Velkosog,ostalo je predobro za lige,za Evropu prosjek mrtvi.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 12 avg 2015, 11:50

Ajaxe, ima itekako teorije da će neki od pomenutih na klupu, možda čak i dvojica :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 avg 2015, 11:54

amypitar je napisao/la:Mi u'koliko zelimo napredak i iskorak dalje, nama trebaju igraci poput ; Barbarica,Stepanova,Ikandea,Benke,Delaca.Znaci jos br.6 da formiramo ekipu.Ovde mozemo jos dodati Duljevića i Radovca,pa i Velkosog,ostalo je predobro za lige,za Evropu prosjek mrtvi.
Ne postoji klasicna desetka da je bez kluba i da ima kvalitet Stojceva na svijetu trenutno. Mozda ima neki igrac koji ima jos pola godine ugovor to neznam. Bas zato je Stojcev bio dragocjen igrac. Idealno bi bilo kada bi Alispahic bas proigrao to bi onda bilo idealno za sve i nebi se osjetio izostanak Stojceva. A svakako po meni treba dovesti neku desetku makar kao rezervu Alispahicu osim ako se nebude Velkoski koristio kao neki povuceni napadac.
RN87 je napisao/la:Ajaxe, ima itekako teorije da će neki od pomenutih na klupu, možda čak i dvojica :mrgreen:
Pa dobro vidjecemo za dva dana. To je bar neko moje razmisljanje.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 12 avg 2015, 11:55

http://www.sdna.gr/gr/news-in-english/a ... irot-deal/

PAOK have reached an agreement with Sarajevo over the transfer of Gojko Cimirot.
Sarajevo have accepted a bid in the region of 1,3 million euros from PAOK and the 22-year-old Bosnian midfielder is set to sign at the Greek club.

It is expected that on Wednesday Cimirot will undergo medical and then he will put pen to paper on a contract worth of 400,000 per year.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 12 avg 2015, 11:57

Ja ako budem morao još i jednu utakmicu gledati Barića na terenu, Koševo me neće vidjeti iako imam godišnju. Ono protiv Širokog je bio zločin protiv čovječnosti, trebao je biti uhapšen na kraju utakmice.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 avg 2015, 11:59

Babayaro je napisao/la:Ja ako budem morao još i jednu utakmicu gledati Barića na terenu, Koševo me neće vidjeti iako imam godišnju. Ono protiv Širokog je bio zločin protiv čovječnosti, trebao je biti uhapšen na kraju utakmice.

Pređi na zapad. :mrgreen:
Meni sa zapada, nije lose odigrao.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 avg 2015, 12:00

Babayaro je napisao/la:Ja ako budem morao još i jednu utakmicu gledati Barića na terenu, Koševo me neće vidjeti iako imam godišnju. Ono protiv Širokog je bio zločin protiv čovječnosti, trebao je biti uhapšen na kraju utakmice.
Po meni je bio korektan, ako uzmemo u obzir kakvih je samo kriminalnih partija imao, ovo je bilo odlično. Osim onog očajnog pasa u sredinu, korektno je odigrao, čak je imao pravo finih centaršuteva. :hmmmmm: Opet, Hebibović treba biti 1st pick na desnom beku.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 12 avg 2015, 12:05

Barić ima najbolji centaršut u ekipi bez konkurencije, i uz to je fizički strašno spreman. Al mi moramo istrpiti Hebibovića jer on ima potencijal da postane moderan bek. Baru **** defanziva jer je frajer ko lud kad je lopta kod njega na našoj polovini

eracinzeljez mebej et aj

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 12 avg 2015, 12:08

Inače sam na zapadu i čovjek je u drugom poluvremenu imao jedan dobar centaršut i to je sve što je uradio cijelu utakmicu. Nemojte me tjerati da opet pogledam utakmicu...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 12 avg 2015, 12:10

Pogledaj, možda vidiš kako je centrirao Benki u prvom kad je ovaj sa tri metra opucao u Soldu

eracinzeljez mebej et aj

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 avg 2015, 12:13

Babayaro je napisao/la:Inače sam na zapadu i čovjek je u drugom poluvremenu imao jedan dobar centaršut i to je sve što je uradio cijelu utakmicu. Nemojte me tjerati da opet pogledam utakmicu...

Sad bez zejebancija nije bio loš,kako on zna odigrati.
Ja se sjecam jedne njegove lopte,kad je na centru kardinalno pogrijesio.Ostalo je bilo solidno.Pogledaj snimak i vidi da je u prvom poluvremenu 2-3 losa dodavanja imao i Ikande.
Inace Ikande je jedan od najboljih igraca, koji je ikad igrao u ovoj ligi.Mada kazu igraci da on sam prizna, da jos nije spreman 100 %.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 12 avg 2015, 12:16

Baric odlican bio ( mislim u kontrastu prijasnjih nastupa) mene iznenadio , bolji od Puzigace duplo

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 avg 2015, 12:19

paulus je napisao/la:Baric odlican bio ( mislim u kontrastu prijasnjih nastupa) mene iznenadio , bolji od Puzigace duplo

Barića treneri treba da nauce da u defanzivi puno ne drzi loptu,vec kad ne zna šta snjom da je nabija u aut.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 12 avg 2015, 12:23

Ma vala ono da je Baric odigrao ko Benko i Velkovski razapeli bi ga , nije to malo fer , Odigrao je momak solidno

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 avg 2015, 12:26

paulus je napisao/la:Ma vala ono da je Baric odigrao ko Benko i Velkovski razapeli bi ga , nije to malo fer , Odigrao je momak solidno
Slazem se,mi koga uhvatimo na zub da igra u Hrvatskoj on bi bio kriv.Da, bilo je par losijih igraca, koji su gore odigrali od Barica.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 avg 2015, 12:45

Ljudima iz kluba i navijačima FK Sarajevo želim ovim putem reći da sam ponosan, što sam bio dio bordo priče. Hvala ti Sarajevo", rekao je Miloš Stojčev

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 avg 2015, 12:53

kengur je napisao/la:Ljudima iz kluba i navijačima FK Sarajevo želim ovim putem reći da sam ponosan, što sam bio dio bordo priče. Hvala ti Sarajevo", rekao je Miloš Stojčev
znao je meljati onu loptu znao je i dizati onu ručicu na centru kad je izgubi, znao je često i da se ne vrati kad izgubi loptu, ali je itekako znao zabiti gol u teskim trenucima i podici publiku na noge... falit ce on nama itekako... ali eto mi sad treba da napredujemo još više...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.