FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

RuleHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la RuleHz » 12 avg 2015, 08:02

amypitar je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ne zelim da se ukljucim u raspravu ili svadu al stvarno mislite da moze igrac iz nase lige koji ima ugovor jos 9 mjeseci otici za milion e ili cak i vise kako neki spominju. Zaista bi ja volio da moze i da se stane u kraj odlivu talenata za sicu ali..... Mozete post shvatiti kao provokaciju uvredu al mislim da je to supljak.
Grčki mediji javljaju da je dogovoren transfer Gazzetta.gr: Cimirot u PAOK-u, Sarajevu 1.300.000 eura

http://sportsport.ba/bh_fudbal/gazzetta ... ura/169065
slika

Nemoj samo predozirati! :wave:
Cimi je samo probio led.Tek sad ce prave cifre biti,
jer Tan je klubu garancija.Dva igraca 3 miliona.Sretno Cimiju,Stojcevu,bravo Ibrakovicu koji je danima pregovarao sa Grcima.
Ocekujem da Dulja i Radovac se prodaju onako skupa bar za 5 miliona.
Od ovih para uprava konta da izgradi istocnu tribinu stadiona Grbavice, da im se pokusa izvinuti za sve zlo koje im je UDBA nanijela evo skoro 100godina :mrgreen:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 avg 2015, 08:20

Ma vjeruj mi njima nema pomoci.Oni su jednostavno rupa bez dna.Koliko god zaradili oni ce naci jos koji milion duga.Niko niti zna, niti pita odkud sad novi milion duga.Sto se tice istoka malo se baci prica da se prebaci tema od finansija dok se ne rastali lova.Kakav istok i bakraci.
Tek ce ih UDBA gaziti.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 12 avg 2015, 08:29

Znam ja otkud novi milion i nesto ustvari znaju i pacovi na jugu da je to pozajmica od misimovica.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 avg 2015, 08:34

Pitaristok je napisao/la:Znam ja otkud novi milion i nesto ustvari znaju i pacovi na jugu da je to pozajmica od misimovica.
Ma bitno da ti o tome valjas nebuloze, rjesavas tudja pitanja a ono sto vam je postavljeno ovdje nekih 7-8 pitanja svi preskociste
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 12 avg 2015, 08:44

godrina je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:Znam ja otkud novi milion i nesto ustvari znaju i pacovi na jugu da je to pozajmica od misimovica.
Ma bitno da ti o tome valjas nebuloze, rjesavas tudja pitanja a ono sto vam je postavljeno ovdje nekih 7-8 pitanja svi preskociste
Isto kao što mnogi od vas rješavaju tuđe transfere.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 avg 2015, 08:56

godrina je napisao/la:
Ma sta da se odgovori na ona nebulozna pitanja? Ono cak ne mozes nazvati ni pitanjima. Totalna nebuloza. Da Sarajevu kasne plate, jos se potrudim pa i kazem da je laz i sta je zapravo istina.
Idite se ba bavite ugovorima igraca. Ako naleti sad neka ekipa koja je zainteresovana za Hadziahmetovica, moze ga dovesti za 300 000E. Imate svojih problema, rihesavajte ih u hodu. Ali samo ovako ih rijesavajte kako ste naumili, mozda za 20 godina i budete radili preko svog racuna. :D

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 12 avg 2015, 08:57

Jel stid ove Grčke novinare ovako da pišu :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 12 avg 2015, 09:08

Sabinho je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Vole neki ljudi i Jašara Ahmedovskog, pa ih opet ne treba poštovati nego ismijavati se njihovoj pripadnosti klubu obožavalaca djela i lika tog pjevača. Nešto slično se može primjeniti i na udbaški klub Njanjajevo i njegove poštivaoce i njihove mitomanske i desetljećima smiješne laži i propagande. Jednom papak, uvijek papak, FK Torpedo. ;)
Gledaj ovog mitomancica, ovo je jedan od onih sto po mahali prica price tipa Zeljo prije 50 godina igr'o zadnje kolo za titulu na svom stadionu, bila samo jedna lopta i dosao neki brko sa znackom FKS i probusio je te Zeljo nije mog'o odigrati tekmu i ost'o bez titule. :roll:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 avg 2015, 09:39

obiteljskicovjek je napisao/la:
pitic je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Ljudi ovo nije normalno sto sam cuo prije 10 min. Ako Cimi ode za ovu sumu, ja se javno obavezujem uplatiti puni iznos troskova lijecenja naseg malog pilenceta. HALAL mu bilo.
Reće neki dan za Stojčeva 40 000 transfer :urnebes: :urnebes: :urnebes: preuzima uskoro titulu od supera zvanog glavni sponzor kao najveća ubleha i lažov na forumu.
Hajde zakuni se da si ozbiljno shvatio taj moj post, kao i ovaj gore. Al kad bolje razmislim nemoj.
:? Uozbilji se.
SRETAN BROJ - 1725

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 avg 2015, 11:19

Mitomani ne kontaju da je u Sa proslo vrijeme davanja igraca za koliko druga ekipa hoce..sad igrac ide za koliko mi kazemo. :D Kod njih Bajic kao najbolji strijelac lige ide za 500k €, ali ne zato sto ne vrijedi 1m € nego sto nemaju stabilne financije pa su primorani da uzmu bilo kakve pare..
PS Stojcev prema transfermarktu za 200k € u Atromitosu. ;)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 avg 2015, 19:44

Reće neki dan za Stojčeva 40 000 transfer :urnebes: :urnebes: :urnebes: preuzima uskoro titulu od supera zvanog glavni sponzor kao najveća ubleha i lažov na forumu.[/quote]
Hajde zakuni se da si ozbiljno shvatio taj moj post, kao i ovaj gore. Al kad bolje razmislim nemoj.[/quote]

:? Uozbilji se.[/quote]

Hocu Tita mi :thumbup:

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 13 avg 2015, 14:54

terabajt je napisao/la:Ne zelim da se ukljucim u raspravu ili svadu al stvarno mislite da moze igrac iz nase lige koji ima ugovor jos 9 mjeseci otici za milion e ili cak i vise kako neki spominju. Zaista bi ja volio da moze i da se stane u kraj odlivu talenata za sicu ali..... Mozete post shvatiti kao provokaciju uvredu al mislim da je to supljak.
Duzina ugovora nije imala nikakvu ulogu jer da Cimirot nije prodan on bi produzio ugovor.

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 13 avg 2015, 18:18

soe je napisao/la:
Duzina ugovora nije imala nikakvu ulogu jer da Cimirot nije prodan on bi produzio ugovor.
100% tacna info, cak je bio spreman ugovor na jos 3 god u slucaju ako propadnu transferi. Naravno puno podebljaniji nego ovaj sad sto ima. Stojcev 200milki € i po 50milki € bonusa po godini, dakle 3 godine 150milki + 200 milki sto je klub odmah dobio :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 avg 2015, 18:35

Nantess je napisao/la:100% tacna info, cak je bio spreman ugovor na jos 3 god u slucaju ako propadnu transferi. Naravno puno podebljaniji nego ovaj sad sto ima. Stojcev 200milki € i po 50milki € bonusa po godini, dakle 3 godine 150milki + 200 milki sto je klub odmah dobio :-)
Majstorski. :thumbup: :thumbup:

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 13 avg 2015, 19:29

nantess/ko tebe pusti da mlataras po ovom forumu a veze sa mozgom nemas . cuj cimi da produzi ugovor e papane jedan i to jos tri godine . :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: kad neko ovako mlatne glupost vjeruj

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 avg 2015, 23:22

siljevac je napisao/la:nantess/ko tebe pusti da mlataras po ovom forumu a veze sa mozgom nemas . cuj cimi da produzi ugovor e papane jedan i to jos tri godine . :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: kad neko ovako mlatne glupost vjeruj
Idi farbaj lokomotivu pacijentu, stipu se ti ove teme.. :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 13 avg 2015, 23:36

joker90 je napisao/la:
siljevac je napisao/la:nantess/ko tebe pusti da mlataras po ovom forumu a veze sa mozgom nemas . cuj cimi da produzi ugovor e papane jedan i to jos tri godine . :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: kad neko ovako mlatne glupost vjeruj
Idi farbaj lokomotivu pacijentu, stipu se ti ove teme.. :rol:
Ne konta on to, valja pocet lagati opet sada strumfovima da smo jos negdje duzni. I to sam provjerio, nema nikakvog novog duga poreznoj. U novembru smo cisti skroz. Nasi zeljeli tuziti revizorsku kucu kada su culi da im ovi pokusavaju podvaliti pricu o novom dugu, a zna se po cijim instrukcijama je dosla porezna opet, nema 15 dana. Nase vrle komsije pokusavaju podvaliti pricu da nemamo pokrica za plate koje su davane prosle godine. Ti papiri su sredjeni a komsijama smo zauzvrat za veliku zahvalnost sto su pokusali da otkriju nove dugove nama poslali Poreznu Inspekciju koja je nasla sto sta. Ocekujte svakakve atake na klub u ovih 15ak dana. Vrlo izvjesna situacija je da nakon pronalaska novog duga u komsijinoj avliji, sreca nije bomba u pitanju vec samo dug, da ce Gredic i kompanija se povuci sa pozicija a da cu klub voditi onaj lopov Kozaric.

Sve u svemu, cisti smo skroz i svaki dug je rijesen i sa poreznom su danas rascisceni racuni, nije bitno na koji nacin :mrgreen:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 14 avg 2015, 18:12

Nadam se da ćemo gledati odličnu, i prije svega korektnu utakmicu, i nek pobijedi bolji...Ima li kiše tamo ?

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 14 avg 2015, 18:19

johnnyyK je napisao/la:Nadam se da ćemo gledati odličnu, i prije svega korektnu utakmicu, i nek pobijedi bolji...Ima li kiše tamo ?
Nema. Grmilo, ugrijalo sunce opet. Sparina. Neka bolji Bordo tim pobijedi :D
4.10.2009.

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 14 avg 2015, 18:54

@ sta reci a ne zaplakati . Odnosi se na joker 90 . Jeli sve sto znas stipu a ja tebi kazem sipu glupi stvore . Morao sam ovo prevaliti preko usana zasluzio si . Ti da odredjujes ko ce da polemise a ko nece . :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Ucuti bit ce ti bolje i zaboravi ime siljevac . :bih:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 28 gostiju.