PS: Yebo Jelisica i Kukoca, evo pojacanja da digne posjetu, a Bgm i jos ponesto.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jest Tanu do tog miliunčića , on te pare samo proslijedi svojim ljudima u VM koji nam šalju pare za dobar dio budžeta, mi sami sebe financiramo, samoodrživ klub.xbox je napisao/la:Pa ok i da jest tako opet Tan uzima pare sebi kao sto je i rekao.
Svaka cast za post, to je sustina.zgembo89 je napisao/la:Pa ostali nemaju para Sarajevo ih ima zato sam i spomeno to..Poenta je samo u sljedecem dovedes polovnjaka dzaba ili za neki mizeran iznos on nije u formi ili je na klupi bio ti mu obecas veliku platu i on pristane da igra u Premier ligi opusteno lagan tempo pare lijezu i za godinu dana on tebi pojede jednu svotu gdje si mogo kupit za te pare nekog mladjeg igraca perspektivnog dat mu manju platu i afirmisat ga u igraca uzmes tako 3-4 i onda jedan uspije utopi se za solidne pare i otplati sve ostale i jos ostane..o tome ja pricam zato sam i naveo prodat Amer DUpovac mlad uspio u Sarajevu ok bilo je vrijeme za transfer ali uzmes igrace tipa Rados Protic 28g Mario Baric 30g Puzigaca 30g Dario Puric 29g Berberovic 33g ..hzkg je napisao/la:Kada ostale ekipe budu dovodile igracine kao sto ih dovodi FK Sarajevo onda ce nam neko nesto moci reci sto se tice igrackog kadra do tada nema potrebe voditi raspravu na ovu temu.zgembo89 je napisao/la: Dovode se polovnjaci daju im se dobra primanja koja ih privlace i zato potpisu ugovor jer zna da ce pomalo znojit jajkana u Premier ligi..Vecina klubova u BiH mijenja igrace u razmjenu ali Sarajevo je jedino doslo do nekih para pa mislim da moze i treba kupovati mladja kvalitetnija pojacanja samo problem je gdje naci takvog fudbalera koji nije igracina ,a bice u buducnosti kako ga prepoznati..
Ja da sam umjesto Ibrakovica dosad bi vec bili prodati i Duljevic i Sevko Okic ako se ne varam Zirih je trazio OKica nakon onih utakmica u EL prosle godine za 200 ili 300 hilj eura znas odma da igrac ne moze vise napredovat dostigo maksimum i utapaj ga jer posle imas problem izgubi volju ispadne iz forme i slicno.. stim parama ulazes u kupovinu novih mladih igraca Srbija Hrvatska Bosna ALbanija Slovenija Makedonija buskas trazis rovis ko krtica i drzis ih u rosteru 24 igraca ili posaljes na posudbu..Akademija je dug proces za stvaranje igraca jer jos nema uslova tek se gradi zato treba da se kupuje mlada sirovina da je oblikujes
Hajde Kukoc mozda malo i nerealnojurisicduska je napisao/la:A ima 24 Godine. Idealno, moRemo milion i za njeg uzeti za 2 godine. A nemojte ignorisati ni Jelišića to bi nam bilo i veće pojačanje a ni on nema kluba. Eh da sam ja Abdulah kakvu bi nam ekipu napravio sjebali bi se, al prvo bih pootpuštao neke. Neka ide polako, vidjet će se do polusezone sve. petak je dan za metak, **** športske rivale u šupak.joker90 je napisao/la:Kako bi nam legao on na lijevom beku umjesto 77!! Nadam se da tu ima nesto stvarno..
Šta to gledaš, ćafire jedan?joker90 je napisao/la:Zena daje golove iz kornera, a nasi ne mogu ni da ubace kako treba..![]()
Taman sedmicu nosi koliko sam primjetio, umjesto Milosa da uleti.
joker90 je napisao/la:Vidim 90% forumasa je za odlazak Puzija, neka tako i treba. Moju podrsku je izgubio zbog stvari koje nemaju veze sa terenom, a vala i na terenu u zadnje vrijeme lici na sve osim na beka.
PS: Yebo Jelisica i Kukoca, evo pojacanja da digne posjetu, a Bgm i jos ponesto.![]()
zagorski je napisao/la:Znaci Gojkara i Milos= cca 1,500,000€
Odlican posao
Pitar6785 je napisao/la:**** akademiju zenske ubacivat u prvi 11
Nema skoro nijedan iz Brazila, Argentine i juzne amerike da valja a da je bez odstete kao iz afrike. Ako se zeli dovesti 10-tka kvalitet Stojceva jedino neki balkanski igrac ako slucajno bude slobodan. Izgleda da su prave desetke jako trazene.ElCartel11 je napisao/la:Sretno Milošu, a ja se nadam da ce uprava da nam dovede neku ekstra 10-ku do kraja avgusta![]()
Ne Ne NeAjax je napisao/la:Nema skoro nijedan iz Brazila, Argentine i juzne amerike da valja a da je bez odstete kao iz afrike. Ako se zeli dovesti 10-tka kvalitet Stojceva jedino neki balkanski igrac ako bude slobodan. Izgleda da su prave desetke jako trazene.ElCartel11 je napisao/la:Sretno Milošu, a ja se nadam da ce uprava da nam dovede neku ekstra 10-ku do kraja avgusta![]()
Sto se tice pozicije lijevog beka tu je osim Kukoca zanimljiv i Hrvoje Cale. Igrao je za Dinamo, Trabzon, Wolfsburg ... .. Ima preko 55 nastupa za Hrvatske mlade selekcije kao i 5 za seniorsku reprezentaciju, 30 godina. Dobar igrac.![]()
Forestt je napisao/la:Amidža je ovim transferima u plusu,sto je dobro i za nas i za njega..Prodaja Cimirota je put kojim Sarajevo treba ici,a to je da kupuje najbolje igrace iz lige ili da ih stvara a onda oni stasavaju u klubu 2-3 sezone i onda ih prodamo za "dobre" pare....Za nas i nase uslove ovo su ogromni novci,a doci ce i vrijeme uvjeren sam kada cemo igrace prodavat za 2-3 mil €,samo polako....
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Dave, Pantelija, Tatamata1946 i 30 gostiju.