Fantasy Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Fantasy Premier League

Post Postao/la Otelo » 10 avg 2015, 23:05

Mangala i Hart po šest poena :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 11 avg 2015, 00:14

Sasvim solidno kolo na ultimateu s obzirom da mi je prva godina tu,nek se nastavi ovako :D
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

wayneroo
Kontakt:

Post Postao/la wayneroo » 11 avg 2015, 00:21

39 poena.. Sreca pa sam imao Clyne-a i Coua u ekipi inace bi cifra bila bas losa.. Stavim Girouda za kapitena kontam uvaljace bar 1 gol W'Hamu al nista..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 avg 2015, 00:49

Kakvu sam čistu napravio, Ozil je letio. Otišlo mi 16 poena, ali mislim da je vrijedilo :P
Bodovi se oduzimaju od narednog kola ?

A prodajom Ozila, te nekih drugih igrača koji nisu vrijedili previše uspio sam uzeti Layuna, Mahreza, Shawa, Longa i Oxforda. Povečao sam si rotaciju klubova i laksše će to biti kontrolisati kada se npr. Southampton i Everton. Izbacio sam Lukakua, a uveo Longa tako da imam sad Tadića i Longa, a nikog iz Evertona u prvih 11. A kada Everton bude igrao protiv WBA, a Soton protiv Liverpoola onda ubacim Lukakua, a izbacim Longa i Tadića tako da ne gubim previše bodova na međusobnim duelima ekipa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 avg 2015, 07:35

#7 :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 11 avg 2015, 09:32

Razočaran sam prvim kolom.. Nadam se da će sljedeće biti punooo bolje.. I Aguero je sinoć izradio cc..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 11 avg 2015, 10:40

nije lose 50 bodova, napad podbacio Aguero 2( kapiten ), benteke 2 jedino me Zarate :D izvuko sa 8 bodova. Slje. kolo ocekivan više od napada....
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 11 avg 2015, 12:12

Otelo je napisao/la:Kakvu sam čistu napravio, Ozil je letio. Otišlo mi 16 poena, ali mislim da je vrijedilo :P
Znači napravio si 5 izmjena? Zašto onda nisi iskoristio wildcard? Ne bi izgubio nijedan poen.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 avg 2015, 13:11

Ja na H2H skupio 51 poen,zaboravio se prijaviti na onu obicnu ligu,htio bi i nju igrati,pa me interesuje mogu li njoj sada pristupiti ili je to gotovo?Inace najvece razocaranje su mi najvece zvijezde i najskuplji igraci poput Ozila,Hazarda,Rooneya i Checha..Napravio tek jednu izmjenu,ubacio Adam Johnsona umjesto Charlie Adama,sto sam htio uraditi i na pocetku samo me zeznulo prezime u brzini :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 11 avg 2015, 16:17

Slatinash_7 je napisao/la:Ja na H2H skupio 51 poen,zaboravio se prijaviti na onu obicnu ligu,htio bi i nju igrati,pa me interesuje mogu li njoj sada pristupiti ili je to gotovo?
Trebalo bi da se mozes prikljuciti ako vec imas tim, samo klikni na link: http://fantasy.premierleague.com/my-lea ... 099-104522
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 11 avg 2015, 16:35

Makanaky je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Ja na H2H skupio 51 poen,zaboravio se prijaviti na onu obicnu ligu,htio bi i nju igrati,pa me interesuje mogu li njoj sada pristupiti ili je to gotovo?
Trebalo bi da se mozes prikljuciti ako vec imas tim, samo klikni na link: http://fantasy.premierleague.com/my-lea ... 099-104522
Pristupio sam ali mi ne ocitava osvojene bodove u ovom kolu..nije ni bitno,bitno je da mogu vidjeti ostale bodove,na kraju cu ja dodati to sebi i vidjeti gdje sam :D
Tek sad vidim da je ce Begovic braniti za Chelsea,valjalo bi ga oprobati,ali da nisam iskoristio ovaj free transfer..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 11 avg 2015, 16:47

Pristupio sam ali mi ne ocitava osvojene bodove u ovom kolu..nije ni bitno,bitno je da mogu vidjeti ostale bodove,na kraju cu ja dodati to sebi i vidjeti gdje sam :D
Tek sad vidim da je ce Begovic braniti za Chelsea,valjalo bi ga oprobati,ali da nisam iskoristio ovaj free transfer..
Ma ja vjerujem da ce ti biti ucitani ti bodovi koje si osvojio, vazno je da si negdje ucestvovao i osvojio bodove.

Tajming je sve u ovoj igri, valja istrpit ove igrace od kojih se ocekuje puno, krenuce oni sa osvajanjem bodova. Ona dvojica iz Lestera su osvojili po 15-16 sada a u narednih pet rundi mozda nece toliko. A ljudi su vrlo reaktivni, pocnu gurati igraca koji je bljesnuo u jednoj rundi, kao ja lani Murray-a ili Bolasija. Ono sto je cinjenica je da ne mozes imati ekipu koja ce biti uspjesna u svakoj rundi.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 avg 2015, 21:00

Makanaky je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Kakvu sam čistu napravio, Ozil je letio. Otišlo mi 16 poena, ali mislim da je vrijedilo :P
Znači napravio si 5 izmjena? Zašto onda nisi iskoristio wildcard? Ne bi izgubio nijedan poen.
Zaboravio sam na to, a i da sam se sjetio ne bih iskoristio jer su vece sanse da ce mi trebati kasnije.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 avg 2015, 22:44

U ovako lošem kolu neki lik iz Irske je uspio skupiti 101 poen...gledao sam u ekran monitora jedno dvije minute i nisam mogao vjerovati kako je onako nešto iskombinirao...zlo :)
Evo i tog sastava:
slika

Što se mene tiče, malo sam se popravio pogotkom Kompanya i kolo sam završio sa 42. poena (pišem za ultimate). Napravio sam četiri promjene i valjda bude bolje u nastavku :)
Joint_fc

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 12 avg 2015, 01:39

kumkalesic je napisao/la:U ovako lošem kolu neki lik iz Irske je uspio skupiti 101 poen...gledao sam u ekran monitora jedno dvije minute i nisam mogao vjerovati kako je onako nešto iskombinirao...zlo :)
Evo i tog sastava:
slika
sta kazes za ovog 109 a Courtois -2 :lol:

slika
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 12 avg 2015, 10:23

Ovom se baš posrećilo.. a eto ekipa mu sastavljena iz top 5 klubova EPL..
3 iz Che, 2 City, 2 United, 2 Liverpool, 1 Arsenal (+ Cisse).. a ja nešta pokušavam sastaviti.. :)

wayneroo
Kontakt:

Post Postao/la wayneroo » 12 avg 2015, 12:20

ima li neka caka gdje mogu da vidim odmah koliko igraca ima u kojoj ligi, a ne ovako da moram brojati jbt...

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 14 avg 2015, 17:15

Pitanje za raju koja igra ultimate,da li se mogu sačuvati ovi transferi tj. da sad npr iskoristim samo 2 pa onda sljedeće sedmice 6 ?
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 avg 2015, 17:36

Vidi Anela neznalice :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 14 avg 2015, 17:38

KopLfc je napisao/la:Pitanje za raju koja igra ultimate,da li se mogu sačuvati ovi transferi tj. da sad npr iskoristim samo 2 pa onda sljedeće sedmice 6 ?
Unused transfers are carried over but will be reset to 0 at the end of the August and January transfer windows. This means you have a maximum of 16 transfers to be used in August and 12 in January.

Može :)

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: soxx i 6 gostiju.