FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 11 avg 2015, 21:37

Ja sam ubijeđen da ce Dulja za 1,5-2,0 k eura se prodati.Mislim da je Cimi samo probio led buducim velikim transferima.
Transfer Cimija ce biti sigurno mamac novim mladim igtacima da potpisom za Sarajevo osiguraju egzistenciju.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 11 avg 2015, 21:43, ukupno mijenjano 2 puta.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 11 avg 2015, 21:40

FrancescoTotti je napisao/la:Istina da se dizemo i popravljamo, nema sta. A to povecanje cijena transfera, od cega zavisi?? Jel se gleda kvalitet lige u kojoj igrac igra, kvalitet kluba, il kao sto @thec kaze historija transfera koju je klub imao?
Sve je bitno al je presudan kvalitet igraca i nivo na kojem je igrao klub iz kojeg dolazi, i koji je nivo igre dostigao sam igrac, kao i mnogi drugi faktori.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 avg 2015, 21:41

@amypitar hoce ako ostane kod nas barem jos godinu i odigra sezonu karijere, inace ako se bude sad prodavao (a ima mahalskih da bi i on mogao otici) mozemo biti sretni ako uzmemo duplo vise nego za Stojceva
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 11 avg 2015, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2015, 21:41

amypitar je napisao/la:Ja sam ubijeđen da ce Dulja otici za 1,5-2,0 k eura se prodati.Mislim da je Cimi samo probio led buducim velikim transferima.
Transfer Cimija ce biti sigurno mamac novim mladim igtacima da potpisom za Sarajevo osiguraju egzikstenciju.
Bitno je da Cimi tamo gdje ode nastavi sa dobrim igrama, i da postane još bolji, da postane standardni član reprezentacije... e onda će FKS imati dobru reklamu u Evropi

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 avg 2015, 21:47

naravno i ovo sto hilmo govori je itekako bitno, jer kad kazem nemamo dobru historiju transfera ne mislim samo na to da je bitno igraca uvaliti za dobre pare, taj igrac mora i da se dokaze tamo gdje ode da bi druge igrace mogao da prodas za istu ili vecu svotu novca, Dinamo je najbolji primjer, kad neko dodje i vidi Eduardo,Mandzukic,Modric izmedju ostalih igrali za Dinamo onda moze da ocekuje da ce taj igrac kojeg kupi od njih biti itekako pojacanje ali naravno i da ce morati dobro iskesirati tog igraca
Pyro is not a crime !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 avg 2015, 21:52

hilmo je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ja sam ubijeđen da ce Dulja otici za 1,5-2,0 k eura se prodati.Mislim da je Cimi samo probio led buducim velikim transferima.
Transfer Cimija ce biti sigurno mamac novim mladim igtacima da potpisom za Sarajevo osiguraju egzikstenciju.
Bitno je da Cimi tamo gdje ode nastavi sa dobrim igrama, i da postane još bolji, da postane standardni član reprezentacije... e onda će FKS imati dobru reklamu u Evropi

Nama je Hilmo najbitnije što imamo Tana kao zaleđinu ,i bez njega bi ovaj transfer ni upola ne bi bio ovoliki.
Mi nemamo reputaciju kao Premijer lige.Igrao on za repku ili ne, bez Tana ovoliku lovu ne bi nikad uzeli.Ne samo što bi nas Paok ucjenjivao,vec i menadzeri igraca,koji su radi postovanja i reputacije prema Tanu, radili u interesu Sarajeva.To ce ti svako u klubu potvrditi.Cimirot je samo jedan probni balon,u buducnosti ce transferi samo biti veci i veci.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 avg 2015, 22:09

hzkg je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
hzkg je napisao/la: Neko je pisao da dovodimo polovnjake, igrace koje je FK Sarajevo dovelo u ove dvije godine su najveca imena koja su ikada igrala ovu ligu (Jajalo, Benko, Delac, Stepanov, Ikande itd.)te koji su se ujedno pokazali kao i najkvalitetniji koju su igrali istu.
Dovode se polovnjaci daju im se dobra primanja koja ih privlace i zato potpisu ugovor jer zna da ce pomalo znojit jajkana u Premier ligi..Vecina klubova u BiH mijenja igrace u razmjenu ali Sarajevo je jedino doslo do nekih para pa mislim da moze i treba kupovati mladja kvalitetnija pojacanja samo problem je gdje naci takvog fudbalera koji nije igracina ,a bice u buducnosti kako ga prepoznati..
Kada ostale ekipe budu dovodile igracine kao sto ih dovodi FK Sarajevo onda ce nam neko nesto moci reci sto se tice igrackog kadra do tada nema potrebe voditi raspravu na ovu temu.
Pa ostali nemaju para Sarajevo ih ima zato sam i spomeno to..Poenta je samo u sljedecem dovedes polovnjaka dzaba ili za neki mizeran iznos on nije u formi ili je na klupi bio ti mu obecas veliku platu i on pristane da igra u Premier ligi opusteno lagan tempo pare lijezu i za godinu dana on tebi pojede jednu svotu gdje si mogo kupit za te pare nekog mladjeg igraca perspektivnog dat mu manju platu i afirmisat ga u igraca uzmes tako 3-4 i onda jedan uspije utopi se za solidne pare i otplati sve ostale i jos ostane..o tome ja pricam zato sam i naveo prodat Amer DUpovac mlad uspio u Sarajevu ok bilo je vrijeme za transfer ali uzmes igrace tipa Rados Protic 28g Mario Baric 30g Puzigaca 30g Dario Puric 29g Berberovic 33g ..

Ja da sam umjesto Ibrakovica dosad bi vec bili prodati i Duljevic i Sevko Okic ako se ne varam Zirih je trazio OKica nakon onih utakmica u EL prosle godine za 200 ili 300 hilj eura znas odma da igrac ne moze vise napredovat dostigo maksimum i utapaj ga jer posle imas problem izgubi volju ispadne iz forme i slicno.. stim parama ulazes u kupovinu novih mladih igraca Srbija Hrvatska Bosna ALbanija Slovenija Makedonija buskas trazis rovis ko krtica i drzis ih u rosteru 24 igraca ili posaljes na posudbu..Akademija je dug proces za stvaranje igraca jer jos nema uslova tek se gradi zato treba da se kupuje mlada sirovina da je oblikujes :bih:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 avg 2015, 22:25

zgembo89
Nemoj da se sjekiras,možeš šecer fasovati.
Novi milioni ; Naši U-15 reprezentativci Imamović, Sadiku, Salčin i Ćerimić. ;)

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 avg 2015, 22:28

Upravu je zgembo...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2015, 22:29

Utakmica u petak prenosi Arena sport i Srbiji i u Hrvatskoj, hajmo se potruditi da napravimo spektakl!

Animirajte raju, ne mora se taj petak izaći u grad a i može, nakon tekme :)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 avg 2015, 22:30

amypitar je napisao/la:zgembo89
Nemoj da se sjekiras,možeš šecer fasovati.
Novi milioni ; Naši U-15 reprezentativci Imamović, Sadiku, Salčin i Ćerimić. ;)
To je to! i to je zbog čega @hilmu a Boga mi i mene duša boli.. što se ne daje prilika momcima!!
potpuno bespotrebna pozajmica Anđušića Travniku, komotno bi on meni igrao ispred Velkoskog !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 avg 2015, 22:30

hilmo je napisao/la:
Ma ne sumnjam ja brate ni sekunde u Cimija, on će sve to i postići aBd jer je jedini profesionalac od ovih naših mlađih igrača! Nadam se samo da će se i Dulja i Samir ugledati na njega i ozbiljno shvatiti ovu sezonu koja će sigurno biti odlučujuća za njihove eventualne transfere, pogotovu iduće ljeto i Evropa aBd! :kafa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 avg 2015, 22:35

FrancescoTotti je napisao/la: To je to! i to je zbog čega @hilmu a Boga mi i mene duša boli.. što se ne daje prilika momcima!!
potpuno bespotrebna pozajmica Anđušića Travniku, komotno bi on meni igrao ispred Velkoskog !
Ne mora on igrati prije Velkoskog, jer objektivno i ne može, ali mogao i trebao je ostati da dobije bar malo prilike. Ne treba odmah u vatru nego lagano. KOliko sam upratio ni dole ne dobija mnogo prilike, ne znam kako će to uticati na njega, ja se nadam da je jak i da to podnosi kao pravi profesionalac kao i svi iz Trebinja ;)
Prostora će biti kao što je bilo u prvom kolu kada je ušao Mihojević.

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 11 avg 2015, 22:36

hilmo je napisao/la:Utakmica u petak prenosi Arena sport i Srbiji i u Hrvatskoj, hajmo se potruditi da napravimo spektakl!

Animirajte raju, ne mora se taj petak izaći u grad a i može, nakon tekme :)
Poslije tekme se ide proslavit pobjeda sa rajom aBd :D

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 11 avg 2015, 22:40

Odlican post :clap: :clap: :urnebes:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 avg 2015, 22:42

Jos u petak pocinje SFF. Poslije tekme do grada traziti spanjolke. :njanjanja:
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 avg 2015, 22:51

Pa ostali nemaju para Sarajevo ih ima zato sam i spomeno to..Poenta je samo u sljedecem dovedes polovnjaka dzaba ili za neki mizeran iznos on nije u formi ili je na klupi bio ti mu obecas veliku platu i on pristane da igra u Premier ligi opusteno lagan tempo pare lijezu i za godinu dana on tebi pojede jednu svotu gdje si mogo kupit za te pare nekog mladjeg igraca perspektivnog dat mu manju platu i afirmisat ga u igraca uzmes tako 3-4 i onda jedan uspije utopi se za solidne pare i otplati sve ostale i jos ostane..o tome ja pricam zato sam i naveo prodat Amer DUpovac mlad uspio u Sarajevu ok bilo je vrijeme za transfer ali uzmes igrace tipa Rados Protic 28g Mario Baric 30g Puzigaca 30g Dario Puric 29g Berberovic 33g ..

Ja da sam umjesto Ibrakovica dosad bi vec bili prodati i Duljevic i Sevko Okic ako se ne varam Zirih je trazio OKica nakon onih utakmica u EL prosle godine za 200 ili 300 hilj eura znas odma da igrac ne moze vise napredovat dostigo maksimum i utapaj ga jer posle imas problem izgubi volju ispadne iz forme i slicno.. stim parama ulazes u kupovinu novih mladih igraca Srbija Hrvatska Bosna ALbanija Slovenija Makedonija buskas trazis rovis ko krtica i drzis ih u rosteru 24 igraca ili posaljes na posudbu..Akademija je dug proces za stvaranje igraca jer jos nema uslova tek se gradi zato treba da se kupuje mlada sirovina da je oblikujes :bih:[/quote]

Ti Zgemgo mora da si neki afirmisani sportski radnik.
Kako se samo razumijes u fudbal!!!
Trebamo te za SD angazovati cim prije.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 11 avg 2015, 23:05

FrancescoTotti je napisao/la: To je to! i to je zbog čega @hilmu a Boga mi i mene duša boli.. što se ne daje prilika momcima!!
Aferim za avatar momčino :bow: :salut:
1946

Desole
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Desole » 11 avg 2015, 23:14

amypitar je napisao/la:Ja sam ubijeđen da ce Dulja za 1,5-2,0 k eura se prodati.Mislim da je Cimi samo probio led buducim velikim transferima.
Transfer Cimija ce biti sigurno mamac novim mladim igtacima da potpisom za Sarajevo osiguraju egzistenciju.
Druze nije ti k oznaka za milion :D

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 avg 2015, 23:15

Ja kad rekoh da je pozajmica u Travnik besmislica, vi opleli, bolje im je u bosni gdje bi igrali sve minute...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”