Ja, ja, mogli ali niste htjeli, ljepse vam je bilo ne pobijediti Drinu, Borca, Celika, Mladost, Veleza, Travnika i ostale, pa do zadnjeg kola kupovati protivnike i sudije da osvojite tu dugo cekanu titulu.
SWRA1921 je napisao/la:Ja, ja, mogli ali niste htjeli, ljepse vam je bilo ne pobijediti Drinu, Borca, Celika, Mladost, Veleza, Travnika i ostale, pa do zadnjeg kola kupovati protivnike i sudije da osvojite tu dugo cekanu titulu.
Samo zato što je tvoj prigradski klub kupovao prije ne mora značiti da svi to rade,neki imaju dostojanstvo ali sumnjam da znaš šta znači ta riječ.
RuleHz je napisao/la:Hoces mi postaviti sliku tog ugovora ili je to zapravo rekla kazala ili sada znas direktno i Tana i Kusturicu i Selimovica?
Covjece odakle vadis te gluposti vise?
Sarajevu ide 95% transfera pomiri se sa tim. Haha
Nmgu da vjerujem da je neko ovako naporan I uporan u lazima.
Postavicu odmah kada postavite vi taj ugovor da js stojcev otisao za 200 000 iste sekunde.
Pa haj mi reci ko ti je izvor tih lazi. Evo ja odgovorno tvrdim da je laz. Laz je da mu agent ima i 20% od transfera a akamo li 50%.
Stojcev nije prodat za 200 000, nego ta cifra ide max do 200 000E.
Na ruke je dobijeno 120 000.
Hoces mi dati dokaz da je Zeljo, govorim o klubu dobio 250 000 E? Ev sad te i to pitam. Jeste li kao klub dobili bar 250 000E za najboljeg strijelca lige prosle sezone?
EDIT: Ne govorim o ukupnoj vrijednosti transfera, pricamo samo o cifri koju je Zeljkan dobio.
Uopce nisam opterecen Sarajevom, ali znam da agenti na ovim nasim prostorima ne uzimaju manje od 20%. Ali to nema nikakve veze sa lovom koju klub dobija. Obestecenje klubu je jedno, a provizija agenta je nesto drugo. Mozda je to tako zato sto ugovor potpisuju agent i igrac? Igrom slucaja imam dobrog jarana menadzera (inace je menadzer i jednog igraca FKS) pa znam da je tako. Mislim da se i jedni i drugi, i Manijaci i Pitari bez veze opterecuju "onim drugim". I ja sam Zeljovac od rodjenja, ali iskreno me libo za FKS. Pa valjda za Zelju navijam zato sto volim Zelju, a ne zato sto mrzim Sarajevo...
SWRA1921 je napisao/la:Ja, ja, mogli ali niste htjeli, ljepse vam je bilo ne pobijediti Drinu, Borca, Celika, Mladost, Veleza, Travnika i ostale, pa do zadnjeg kola kupovati protivnike i sudije da osvojite tu dugo cekanu titulu.
Djelomično si u pravu.
Htjeli smo protiv glavnih konkurenata napraviti razliku
I ja isto govorim.Replicirati i raspravljati sa ovakvim likom je budalastina.Neka se lize i pusi svojim sportskim rivalima iz listice,pardon uskog brijega
A šta fali, kao da šampione dotiće nekakav pile. Meni je gušt ovako čitati njega, uživam u njegovoj muci a sljeduje im teška tekma gdje u slučaju poraza borba za opstanak postaje realno pitanje
Ljudi ovo nije normalno sto sam cuo prije 10 min. Ako Cimi ode za ovu sumu, ja se javno obavezujem uplatiti puni iznos troskova lijecenja naseg malog pilenceta. HALAL mu bilo.
obiteljskicovjek je napisao/la:Ljudi ovo nije normalno sto sam cuo prije 10 min. Ako Cimi ode za ovu sumu, ja se javno obavezujem uplatiti puni iznos troskova lijecenja naseg malog pilenceta. HALAL mu bilo.
Reće neki dan za Stojčeva 40 000 transfer preuzima uskoro titulu od supera zvanog glavni sponzor kao najveća ubleha i lažov na forumu.
obiteljskicovjek je napisao/la:Ljudi ovo nije normalno sto sam cuo prije 10 min. Ako Cimi ode za ovu sumu, ja se javno obavezujem uplatiti puni iznos troskova lijecenja naseg malog pilenceta. HALAL mu bilo.
Da se citiram
1M eura,20-25% posto od sljedećeg transfera,Cimiju 400K eura godišnje plata ako se sve dobro završi.Čitav iznos će ići Sarajevu.
Da se citiram
1M eura,20-25% posto od sljedećeg transfera,Cimiju 400K eura godišnje plata ako se sve dobro završi.Čitav iznos će ići Sarajevu.
Reće neki dan za Stojčeva 40 000 transfer preuzima uskoro titulu od supera zvanog glavni sponzor kao najveća ubleha i lažov na forumu.
Hajde zakuni se da si ozbiljno shvatio taj moj post, kao i ovaj gore. Al kad bolje razmislim nemoj.
@pile
Zbog tvojih bljuvotina koje si iznosio i iznosiš na račun FKS jednostavno zaobilazim svaku diskusiju s tobom jer ja nemam šta pričati sa ljudima koji ne poštuju ono što ja volim, ali me interesuje nekoliko stvari:
-Što tebe, kao čovjeka koji MRZI FK Sarajevo interesuje kad je koji igrač Sarajeva dobio platu?
-Što tebe, kao čovjeka koji MRZI FK Sarajevo interesuje jel Miloš Stojčev otišao za 25 000, 75 000 ili 150 000 Eura?
-Što tebe, kao čovjeka koji MRZI FK Sarajevo interesuje koliki ko procenat ima od Gojkovog transfera?
-Što tebe, kao čovjeka koji MRZI FK Sarajevo interesuje da neko piše "laži" nama na našoj temi, jesi li ti to neka moralna ikona pa pokušavaš da spriječiš ljude da lažu?
-Što tebe, kao čovjeka koji MRZI FK Sarajevo interesuje sve to ili se samo praviš pametan?!
-Što ti, kao čovjek koji MRZI FK Sarajevo svoje kolege forumaše na temama koje pripadaju vama pozivaš da s poštovanjem pišu o Širokobriježanima kada TI, raznim pogrdnim imenima nazivaš sve ono što je vezano za FK Sarajevo?
Vole neki ljudi i Jašara Ahmedovskog, pa ih opet ne treba poštovati nego ismijavati se njihovoj pripadnosti klubu obožavalaca djela i lika tog pjevača. Nešto slično se može primjeniti i na udbaški klub Njanjajevo i njegove poštivaoce i njihove mitomanske i desetljećima smiješne laži i propagande. Jednom papak, uvijek papak, FK Torpedo.
kenan_tm87 je napisao/la:Vole neki ljudi i Jašara Ahmedovskog, pa ih opet ne treba poštovati nego ismijavati se njihovoj pripadnosti klubu obožavalaca djela i lika tog pjevača. Nešto slično se može primjeniti i na udbaški klub Njanjajevo i njegove poštivaoce i njihove mitomanske i desetljećima smiješne laži i propagande. Jednom papak, uvijek papak, FK Torpedo.
skretnicari nazad u vozove kojim ste dosli u grad i poceli pratiti klub sa periferije !!! postovaoci lika i djela Ljube Alicica !!!
Samo zahvaljujuci Tanu i njegovim ljudima, mozemo zahvaliti na ovako dobrom transferu.Paok i ostali klubovi su bili svjesni da ne blefiramo, i da necemo popustiti ni milimetra.Cimi je probio led,tako da ce u buducnosti transferi igraca Sarajeva vani, biti sve veci i veci.
kenan_tm87 je napisao/la:Vole neki ljudi i Jašara Ahmedovskog, pa ih opet ne treba poštovati nego ismijavati se njihovoj pripadnosti klubu obožavalaca djela i lika tog pjevača. Nešto slično se može primjeniti i na udbaški klub Njanjajevo i njegove poštivaoce i njihove mitomanske i desetljećima smiješne laži i propagande. Jednom papak, uvijek papak, FK Torpedo.
Sve što si rekao bolesniče jadni je tvoj mali prigradski klub,na skali od 1 do 10 koliko te stid što nk seljo ruševina nije osnovan u Sarajevu? ali iskreno