Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Ajde Palačo mlatni nasArsenal ARE interested in Karim Benzema - but won't pay Real Madrid's asking price
Usput nek se i Rodgers očeše za poneki bod

A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma hajde nema od toga nista dobit cemo i CP i Pool ko da gledam minimalnim rezultatima i bit ce 'we bounced back, team showed great mental strength and character, that's the spirit we want to maintain through the whole season'rambo16 je napisao/la:Ajde Palačo mlatni nasArsenal ARE interested in Karim Benzema - but won't pay Real Madrid's asking price

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
'Great cohesion level... Consinstency...'QUARTERBACK je napisao/la:ma hajde nema od toga nista dobit cemo i CP i Pool ko da gledam minimalnim rezultatima i bit ce 'we bounced back, team showed great mental strength and character, that's the spirit we want to maintain through the whole season'rambo16 je napisao/la:Ajde Palačo mlatni nasArsenal ARE interested in Karim Benzema - but won't pay Real Madrid's asking price
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Navijaci i simpatizeri se nadaju porazu svoje ekipe kako bi trener skont'o da mora dovesti pojacanja.
Sto je najgore i meni je to palo na pamet. I nisam sigurno jedini.

Sto je najgore i meni je to palo na pamet. I nisam sigurno jedini.

fejk navijači. pozz
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zaebancija
Pardew nema šanse,dok Rodgers na Emiratima ne može dobiti ni juniore Arsenala
Ali svakako da će se na kraju sezone prst uprijet u jednog čovjeka
Hoćel to biti njegov konačni krah ,vidjećemo. . .
A.F.C. Bournemouth!
Realno,i vrijeme je za takvo nešto,.rambo16 je napisao/la: Zaebancija
Nije ni bitno da li ce Wenger dovesti nekog ili nece do kraja prelaznog roka,njegova procjena,njegova odluka ali Arsenal kao tim je "zreo" za vece domete od titule u FA-kupu..
Naravno,garanciju na ligašku titulu ne može dati niko ali ako i ne uspiješ treba vidjeti koliko daleko si od iste,.Prošle sezone realno nismo bili ni blizu,titula je izgubljena još u 1/4 sezone,.
Normalno
Svi su govorili da bi ekipa sa Šnajderlinom i novim CFom bila duplo jača
Profa kulira. E pa druže,kad završiš opet tamo gdje si navik'o,izgubit ćeš i najzagriženije fanove
Profa kulira. E pa druže,kad završiš opet tamo gdje si navik'o,izgubit ćeš i najzagriženije fanove

A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Boga mi ja mislim da cemo mi Wengera gledat i sljedece godine bez obzira hoce li se ove godine bilo sta osvojiti ili nece..
Nedamo Karima!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Do isteka ugovora 2017, osim ako ne ispusi za CL.QUARTERBACK je napisao/la:Boga mi ja mislim da cemo mi Wengera gledat i sljedece godine bez obzira hoce li se ove godine bilo sta osvojiti ili nece..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahha ma pusti profu ode eva iz chelsea daj je ovamo kod nas ja mislim da bi giroud proradio odmahArtetitis je napisao/la:Do isteka ugovora 2017, osim ako ne ispusi za CL.QUARTERBACK je napisao/la:Boga mi ja mislim da cemo mi Wengera gledat i sljedece godine bez obzira hoce li se ove godine bilo sta osvojiti ili nece..

Eva ostaje u doktorskom timu, samo što neće prisustvovati utakmicama.QUARTERBACK je napisao/la:hahahha ma pusti profu ode eva iz chelsea daj je ovamo kod nas ja mislim da bi giroud proradio odmahArtetitis je napisao/la:Do isteka ugovora 2017, osim ako ne ispusi za CL.QUARTERBACK je napisao/la:Boga mi ja mislim da cemo mi Wengera gledat i sljedece godine bez obzira hoce li se ove godine bilo sta osvojiti ili nece..

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Nosati bi je izbusio k'o da je Newcastle.QUARTERBACK je napisao/la:hahahha ma pusti profu ode eva iz chelsea daj je ovamo kod nas ja mislim da bi giroud proradio odmah

Kad si ti postao tako pesimistican? Kako nema one dvojice svi negativni.rambo16 je napisao/la:Normalno
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Hajmo malo bit pozitivini 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma kakvi. Očekujem mnogo dobru reakciju u narednim kolimaGreivis je napisao/la: Kad si ti postao tako pesimistican? Kako nema one dvojice svi negativni.
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.