mostarac1312 je napisao/la:hahah pa bola citava bh scena vam se smije ne prosipajte se nego se skupite i otidjite na jedno gostovanje majmunska grupa pravo
hahahah tepsija hahahah
u nas ovamo uvijek neke zeze sa bosankama""""ko kad sve sto dodju u mostar samo tuki traze hhahahah
Majmunska grupa?
Prvo mi postavi barem 20 plasiranih pozicija vaseg kluba na kraju jedne sezone pa cemo nastaviti pricati.
I ono ce nesto pricati, u rodnom gradu ne smijes hodati od takvih ko ti, odmah biste palili i lomili, jazavac jedan, u 19. vijeku jos zivite i smatrate se ugrozenom vrstom, ne smijes zastavu rodjene drzave pronosati kroz pola grada jer vas vrijedja... i ono ce meni kako smo majmunska grupa, grob te yebo, i jos se nazivaju Hrvatski klub, moracu Azmiru predloziti da Sloboda dobije prefiks Americki klub, barem nas finansiraju pare iz Amerike, vi sa Hrvatskom imate konekcije koliko ja sa Benjamin Netanyahuom, neznalice vrla.
Ono nesto guzi, bubuljucaru jedan, ni u zito te se ne smije staviti da ptice plasis, i od njega neko tuki trazio, joooj... Idi bola u Izrael radi na aerodromu k'o skener za prepoznavanje muslimana, ostavi nas da se mucimo ovdje.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤