FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 04 maj 2010, 21:19

evo ga bunker probijen bojan strijelac za 2 1
cool asistencija od alvesa

edit:
evo ga ibraka napusti igru
ulazi mi najmrzi igrac u barci buskets
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 04 maj 2010, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 maj 2010, 21:21

Bojan na asistenciju Alvesa,samo budala moze dopustiti da se Bojan pusti da ode iz kluba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 maj 2010, 21:21

Ma Bojan ubica,bravo majstore,samo nastavi tako.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 maj 2010, 21:24

Uh, malo je falilo da Pedro zabije "svojima".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 maj 2010, 21:33

Zato ga je sad dao.

3-1
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 maj 2010, 21:34

Messi za Pedra. Majstorska asistencija. No, ono što je još zanimljivije je da je 20 sekundi prije, Pedro presjekao u posljednjem trenutku 100% priliku za Teneriffe, i iz kontre ide 3-1. Ovo "dijete" je može, po potrebi, igrati desnog beka.:D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 maj 2010, 21:34

Bravo majstore,prvo spasava mozda i gol i onda istrcava i zabija gol ...nevjerovatno koliko trci...Pedro 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 maj 2010, 21:37

Konačno da i Henry zaigra. Bojan je odlično odradio svoj dio, možda je kod jedne situacije u drugom poluvremenu malo sje*o, kada je sa Keitom i Ibrom promašio ono ubacivanje Alvesa, ali je bio više nego dobar. Mogu reći da sam poželio da vidim Henry-ja, nebitno u kakvoj je formi i fizičkoj spremi.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 maj 2010, 21:48

Čestitam na pobjedi . 8-)
Iako nije kraj(4-1) :lol:
FK Pjetlovi

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 04 maj 2010, 21:49

Messiiiiiiiiiii 4-1
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 maj 2010, 21:50

4-1 Messi rusi sve zive rekorde :mrgreen: i opet asistencija Alvesa kako je dobro odigrao 100-tu utakmicu za klub savrseno 8-)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 04 maj 2010, 21:53

mesi na kraju za jos ljepsi san
prvo poluvrijeme nisam gledao nezzzz kako su se stvari odvijale
ali drugo poluvrijeme barca je citavo vrijeme dominirala,stvarala prilike,vrsila pritisak na njihov gol itd.
sve u svemu savrseno
jos da sutra majorca puhne bar bod i to bi bilo to za ovu sezonu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 maj 2010, 21:54

Ma odlicno.Tenerife nimalo opasan,i ovaj gol su dali na nasu gresku.Dobra utakmica od strane Barce,taman koliko je trebalo da se pobjedi Tenerife,mada su se dobro branili moram priznat,ali mora 'puci' i to nekad.Jos jedna sjajna partija Bojana,ma igra momak fantasticno,ne ide on nigdje.Ibra je isto dobro odigrao,nije zabio gol,ali je asistirao Messiu za 1-0,trazio je loptu,dolazio i u veznu liniju da igra.

U trenutuku dok pisem Messi postize jos jedan gol,bravo majstore,31 gol sezone,prestigao je Eto-a,Romaria i Mariana Martina.Sad bi trebao postici jos 4 gola da bi prestigao i rekord "El Phenomena" koji je postigao 34 gola u jednoj sezoni.

Jos da napomenem,ovo je Alvesu 100-ta utakmica za Barcu i odigrao je maestralno,2 asistencije mislim.

Uglavnom,nova 3 boda,idemo dalje,sljedeca utakmica mozda odlucujuca.

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 04 maj 2010, 21:56

dobro je na kraju sve zavrsilo,ako prodaju bojana stvarno su ludi,jos na kraju messi zacini svojim 2 golom....jest me izjebo ovaj prenos,slika nemoze biti gora,nemos lopte vidit jos neki ruski komentator joj kako govori smjesno henry :mrgreen: ili bojan :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 maj 2010, 21:59

Evo malo i statistike:

Barcelona - Tenerife

Posjed lopte.. 81% - 19%
Napadi na gol .. 18 - 3
Šutevi na gol.. 10 - 2
Šutevi pored gola.. 8 - 1
Slobodni udarci .. 28 - 8
Korneri.. 9 - 2
Ofsajdi.. 2 - 5
Ubacivanja.. 23 - 12
Prekršaji.. 6 - 24
Žuti kartoni..0 - 3
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 maj 2010, 22:03

Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali sam uživao u posljednjih pola sata utakmice. Početak drugog poluvremena je bio "klimav". Nekako se jedva lopta prenosila, većinom je bila u Maxwellovim nogama, a on je odigravao sa Puyolom i Keitom, no nisu stvarali prostor tim pasovima.
Gol Krkića je skin'o teret s leđa Barcinih igrača te su tek tada počeli igrati kako smo i navikli na njih. Alves - konačno prošlosezonska utakmica. Sjajno je odigrao, dvije asistencije, odlični centaršutevi :o, jednostavno, bio je maestralan. Ibrahimović - trudio se, išao po loptu, gradio prostor, stvarao ga za Messija i Krku, no nije to to. Vidi se da nije bio sretan kada je zamijenjen, no Barca je počela igrati brže ulaskom Busquetsa, koliko god to čudno zvučalo. Messi je pokazao da ih i dalje own-a. 2 gola večeras, ukupno 31 u sezoni, s tim da je drugi bio čaroban. Primanje lopte lijevom i lob desnom(nešto što je Pires sjajno radio). Xavi - po običaju the man. Maxwell - nisam gledao prvo poluvrijeme, pročitah da je bio sebičan te da je mogao uposliti Ibru. U drugom je često bio u posjedu lopte, dok nije "pročepilo". Odigrao je kao i uvijek. Puyol - i to pročitah da je kriv za gol, a i kod onog offsidea Teneriffea, kada su mogli smanjiti na 3-2, njegov je igrač pobjegao. Keita, imao je par ubacivanja iz drugog plana i jedan udarac u drugom, te par izleta u šesnaesterac da zabije glavom. I dalje imam mišljenje da on nije ni sjena prošlogodišnjeg Keite. Pedro - ovaj momak me iz utakmice u utakmicu oduševljava. Sjajan u defanzivi, pokazao je kada je presjekao sjajan pas, a iz te kontre je upravo on zabio gol za 3-1. Nije slučajno istisnut Henry iz prve postave. Pedro je čovjek koji može igrati na više pozicija, pa čak i na poziciji desnog beka. Valdes je imao jednu intervenciju u 2 poluvremenu, Toure je odličan na svakoj poziciji, Busquets je, koliko god ga mi ne volili, ipak budućnost Barce.
Henry - kao što komentator reče(ono što sam uspio prevesti) - vidi se da želi asistirati svojim kolegama, a ne da zabija. Imao jedan sjajan potez kada je izbacio Alvesa na desnoj strani.

Dakle, ostaje da se vidi kako će ReTARd Madrid odigrati i to je to.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 04 maj 2010, 22:05

Ima li ko link za golove
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 04 maj 2010, 22:06

pa cestitam na pobjedi :D
jest da sam se ponadao nakon 1-1 ali... ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 maj 2010, 22:25

Mislim da je Pique izasao zbog povrede,nadam se da nije nista ozbiljno.

Blaugrana

Mes Que Un Club

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 04 maj 2010, 22:56

aBojan je sjajan,ne bih volio da ga na kraju prodaju
btw.zna li neko kolko uzima limita ovaj live stream
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Markinhio i 0 gostiju.