hahahahhahahahahahahHead je napisao/la:Nema Leotar milijardu % nista. Kad su bili u krizi Sarajevo je dalo odredjeni iznos Leotaru a ovi potpisali ugovor da se odricu svih procenata jer im je tad lova trebala...
I btw, Cimi je 99% igrac Freiburga.
Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Nevjerovatan si, to ne mozes kupiti niti otkupiti. Pare idu njima na racun, a oni ih onda mogu proslijediti vama ako hoce naravno.Head je napisao/la:Nema Leotar milijardu % nista. Kad su bili u krizi Sarajevo je dalo odredjeni iznos Leotaru a ovi potpisali ugovor da se odricu svih procenata jer im je tad lova trebala...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne može se otkupiti. Ti možeš to staviti u ugovor, da budu potpisi, ali kad bude Leotar tražio, dobit će pare, pred sudom. UEFA ne dopušta takve stvari. A jedan primjer koji je veoma dobar, a koji govori o tome kako UEFA može ponišiti određene dijelove ugovora koji se kose s njihovim pravilnikom: Courtois, kada je bio član Atletico Madrida, nije trebao braniti protiv Chelseaja u polufinalu Lige prvaka zbog klauzule u ugovoru o posudbi, ali je UEFA samo donijela zaključak prema kojem se to poništava i ovaj je regularno nastupio.Head je napisao/la:Nema Leotar milijardu % nista. Kad su bili u krizi Sarajevo je dalo odredjeni iznos Leotaru a ovi potpisali ugovor da se odricu svih procenata jer im je tad lova trebala...
Ma navuko ih Leotar hladno, uzeo im ekstra kesovinu.
- Gabon
- Kontakt:
Da imaju toliko para nebi najboljeg igraca prodali za 1 mill KMshminka je napisao/la:Toliko para imaju, da mogu otkupiti i fond solidarnosti

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Procenat ce dobiti Leo, jer UEFA to nalaze, i kao sto neko kaze, nema tog ugovora koji ovo pravilo moze ponistiti. Druga stvar je ako su se klubovi dogovorili usmeno (jer pismeno opet ne vrijedi) pa sad iz Leo ispadnu neposteni i ne vrate taj dio koji su obecali dati. 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa mora dobiti leotar procenat zato sto je igrao kod njih, ali to su mrvice jer to nije veliki transfer.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Kako mislis nije veliki transfer?ZZtop10 je napisao/la:Pa mora dobiti leotar procenat zato sto je igrao kod njih, ali to su mrvice jer to nije veliki transfer.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nije dovoljno veliki da bi oni dobili neke ozbiljne pare za tih 3-4 %Virtu4l je napisao/la:Kako mislis nije veliki transfer?ZZtop10 je napisao/la:Pa mora dobiti leotar procenat zato sto je igrao kod njih, ali to su mrvice jer to nije veliki transfer.
I onda kada više ne bude me ovdje
Pa nedavno su odbili milione od Basela i ne znam koga jos, nije to malo para.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lose trolas. Iz CG ti znas sta pise u ugovoru, kakav je prvobitni ugovor i koliko love ko daje za Cimirota. Znas koliko smo dobili za Stojceva i sl. Jos malo i racunovodja u FKS.
Ima ovdje ljudi koji su bliski Cimirotu i Ibrakovicu i mogu potvrdit ovu moju pricu. Prvobitni ugovor je ukljucivao procent Leotaru, zastupnicima i Sarajevu. Sarajevo je otkupilo dio Leotara i sada samo postoji u ugovoru Sarajevo i menadzerska agencija. Kakvi su procenti ne zelim da iznosim al posto ti sve znas sta god ja da kazem ti ces to degradirati i imati neku svoju verziju.

Ima ovdje ljudi koji su bliski Cimirotu i Ibrakovicu i mogu potvrdit ovu moju pricu. Prvobitni ugovor je ukljucivao procent Leotaru, zastupnicima i Sarajevu. Sarajevo je otkupilo dio Leotara i sada samo postoji u ugovoru Sarajevo i menadzerska agencija. Kakvi su procenti ne zelim da iznosim al posto ti sve znas sta god ja da kazem ti ces to degradirati i imati neku svoju verziju.
1946
Zasto se meni obracas, nigdje nisam napisao da nije istina to sto govoris.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Istina je da je bilo podijeljeno 40% Sarajevu, 40% menadzerima (2 covjeka) i 20% Leotaru. Sarajevo je dio od Leotara rijesilo ranije, tako da njima od transfera pripada sada 60% a menadzerima 40% i to je jedina istina.Head je napisao/la:Lose trolas. Iz CG ti znas sta pise u ugovoru, kakav je prvobitni ugovor i koliko love ko daje za Cimirota. Znas koliko smo dobili za Stojceva i sl. Jos malo i racunovodja u FKS.![]()

Naravno da ostaje ovaj fond solidarnosti o kojem nemas pojma, Sarajevo je otkupilo ovih 20%.
I ti lose trolas, ne mozes otkupiti fond solidarnosti, pricas nebuloze. Ne kontam svrhu bombanja po forumu, ljudi si se smiju. To nije na prodaju i bas zbog toga se zove fond solidarnosti da pomaze male klubove koje razvijaju igrace.Head je napisao/la:Lose trolas. Iz CG ti znas sta pise u ugovoru, kakav je prvobitni ugovor i koliko love ko daje za Cimirota. Znas koliko smo dobili za Stojceva i sl. Jos malo i racunovodja u FKS.![]()
Znas onu staru:
Zbog svega toga će svaki ugovor u FKS proći reviziju, ako se to već nije desilo, jer je bilo dosta nelogičnosti i nepravilnosti. Nećemo sad o tome, neka se Gojko proda, dečko je zaslužio da ode negdje gdje će napredovati jer ovu ligu je prerastao. Kad se to završi, onda ćemo o svim lažima kojima nas je Ibrakovićeva mašinerija pumpala u proteklih godinu dana.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Znaci ni puni iznos cimija neće uzet??
Da hoće vise otic ovaj nas tss premijer lige vise bgm dojadio

E hajde sad se raspitaj kakve je procente otkupilo Sarajevo pa onda ti nastavi trolatiHead je napisao/la:Lose trolas. Iz CG ti znas sta pise u ugovoru, kakav je prvobitni ugovor i koliko love ko daje za Cimirota. Znas koliko smo dobili za Stojceva i sl. Jos malo i racunovodja u FKS.![]()

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
60% transferaJoseMourinho je napisao/la:Znaci ni puni iznos cimija neće uzet??
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Coolpanda24 i 36 gostiju.