FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 11 avg 2015, 13:56

Bitno je i da Beganovic stalno igra.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 avg 2015, 13:58

bhsport je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Mladenovic je dobar za nase lige, tako da tu beka vec imamo...
ozbiljan si ? frajer ne smije preci **** centar za 5 utakmica do sada ccc
Jesam, zbog tog i kazem za nase lige, jer ne mozes ga porediti sa Kvesom koji je bio svemirski brod za nasu ligu. Uz Kvesu imas jos jednog ozbiljnog beka to je Subic, ostalo je rang Mladenovica.
a drug nije to to,kad on u situaciji kada nam pobjeda treba vise nego ista,on ne smije preci centar a ima prostora i centrirati par lopti ,a sto je najgore i nazad ispada,mozda nas je Kvesa navikao na nesto bolje pa nam ovo djeluje nerealno,ali mi u situaciji kada u 90 % slucajeva u ovom prvenstvu napadamo,nemamo beka koji se zna ubaciti jbg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 avg 2015, 13:58

Mladenovic je mila majka kakvi su bili Koske i Jasmin prosle godine u ova doba.Dajte momku malo vremena...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 11 avg 2015, 14:00

Niko nezna pravu istinu vezano za transfere,možda je Kuzmanović pristao da igra u borcu za 500 maraka ali da je slobodan kad nađe kakav klub a na to naši ne bih pristali .

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 11 avg 2015, 14:00

Ma ne znam, nadala sam se da Damira više neću gledati u prvih 11, jest da se popravio ove sezone, al' fali mi tu nešto. On mi je poput Hendersona u Liverpoolu, na trenutke odličan, kad ga gledaš individualno ima te neke kvalitete, ali ne doprinosi mnogo ekipi. Ništa konkretno, više je tu da popuni poziciju i da što manje griješi.
Znam da se većina neće složiti, ali eto, to je moje mišljenje. Ne kažem da ga treba trajno preseliti na klupu, samo bih voljela da igramo ofanzivnije nekad. Jer često se dešava da i taj jedan napadač s kojim igramo bude daleko od gola i nemaš kome dati loptu. Svakako će uvijek neko biti povrijeđen, neko suspendovan, tako da će svi dobiti dovoljno prilika i bit će prostora za rotaciju. A tu je i Tiago, Diatta, mnogo riješenja u napadu u svakom slučaju, zato mislim da treba to više iskoristiti. Beganovića sam skroz zaboravila. :facepalm: :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 avg 2015, 14:00

Kako nemamo, Memija ti se ubacuje, naucit ce i Mladenovic, takav je to igrac, uostalom bolje da je takav nego da steka u odbrani, napravit cemo mi visak u napadu imamo dosta opcija.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 11 avg 2015, 14:05

bhsport je napisao/la:Kako nemamo, Memija ti se ubacuje, naucit ce i Mladenovic, takav je to igrac, uostalom bolje da je takav nego da steka u odbrani, napravit cemo mi visak u napadu imamo dosta opcija.
A vidio si u vitezu...preko njegove strane su i pravili najvise problema iako je non stop bio nazad...dok za Memiju to mozes opravdati jer se ubacuje non stop naprijed...nakon tog ubacivanja smo imali preko njega bas jednu odlicnu priliku...helem mislim da ovaj nije kvalitet za nas klub...al eto treba mu dati jos malo vremena mozda dpdje sebi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

CARSON

Post Postao/la CARSON » 11 avg 2015, 14:07

pride_of_merseyside je napisao/la:Ma ne znam, nadala sam se da Damira više neću gledati u prvih 11, jest da se popravio ove sezone, al' fali mi tu nešto. On mi je poput Hendersona u Liverpoolu, na trenutke odličan, kad ga gledaš individualno ima te neke kvalitete, ali ne doprinosi mnogo ekipi. Ništa konkretno, više je tu da popuni poziciju i da što manje griješi.
Znam da se većina neće složiti, ali eto, to je moje mišljenje. Ne kažem da ga treba trajno preseliti na klupu, samo bih voljela da igramo ofanzivnije nekad. Jer često se dešava da i taj jedan napadač s kojim igramo bude daleko od gola i nemaš kome dati loptu. Svakako će uvijek neko biti povrijeđen, neko suspendovan, tako da će svi dobiti dovoljno prilika i bit će prostora za rotaciju. A tu je i Tiago, Diatta, mnogo riješenja u napadu u svakom slučaju, zato mislim da treba to više iskoristiti. Beganovića sam skroz zaboravila. :facepalm: :D
bitno je da nisi zaboravila crnca i brazilca :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
ali eto nasu bi djecu izbacila iz prvog tima

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 11 avg 2015, 14:13

delinjo je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Kako nemamo, Memija ti se ubacuje, naucit ce i Mladenovic, takav je to igrac, uostalom bolje da je takav nego da steka u odbrani, napravit cemo mi visak u napadu imamo dosta opcija.
A vidio si u vitezu...preko njegove strane su i pravili najvise problema iako je non stop bio nazad...dok za Memiju to mozes opravdati jer se ubacuje non stop naprijed...nakon tog ubacivanja smo imali preko njega bas jednu odlicnu priliku...helem mislim da ovaj nije kvalitet za nas klub...al eto treba mu dati jos malo vremena mozda dpdje sebi
Daj mu malo vremena, tek je stigao, nije ni pripreme prosao kako treba, protiv Standarda je bio solidan, a nema podrsku u Kokotu koji se ne vraca pa cesto ostane uduplan i tu ce rijetko koji bek odreagovati kvalitetno.
Zbog toga nam treba Djelmic na lijevoj strani, da dobijemo Kokota u napadu i onda je i Dusanu lakse igrati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2015, 14:13

dado će ove sezone eksplodirati k'o baja prošle, eto živi bili pa vidjeli. to je ta jedna godina. a vidjeli smo kako je dobro u kontinuitetu odigrao evropske utakmice protiv kakvih ljudi.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 11 avg 2015, 14:16

Nekad mi se čini da ovdje na forumu imamo više Profi licenci nego u klubu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 11 avg 2015, 14:17

CARSON je napisao/la: bitno je da nisi zaboravila crnca i brazilca :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
ali eto nasu bi djecu izbacila iz prvog tima
Kako ću zaboraviti kad mi se čovjek fino javi, pomažem mu da nauči bosanski. :rol: :rol: :rol:

A ne bih izbacila, objasnila sam svoje mišljenje. A i ne treba neko da igra samo zato što je naše dijete. Ja bih najsretnija bila kad bi ga prodali za nekih 300 hiljada eura. :mrgreen:

Ja vjerujem da će se Mladenović popraviti, treba mu par utakmica, pa nije se niko odmah uklopio. Niti je iko zaslužio da se kritikuje nakon 2-3 utakmice. I da dovedemo nekog drugog u najboljem slučaju će biti k'o on, teško da možemo boljeg i spremnijeg sad naći.

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 11 avg 2015, 14:19

Iskreno i objetivno, bio je i red da Dado odigra nešto, ne znam je li odavno za nekoga bilo toliko strpljenja. Što i kako, sad nebitno, red je više samo da počne igrati da valja. A na dobrom je putu.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 11 avg 2015, 14:24

Uvijek sam prvog Dadu kritikovao zbog nekog bježanja od duela, od lopte, ali ruku na srce momak je nevjerovatno napredovao sad preko ljeta, i od njeg očekujem dosta ove sezone.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2015, 14:25

ChWilla je napisao/la:dado će ove sezone eksplodirati k'o baja prošle, eto živi bili pa vidjeli. to je ta jedna godina. a vidjeli smo kako je dobro u kontinuitetu odigrao evropske utakmice protiv kakvih ljudi.
Ja sam to vidio jos na treninzima. Jednostavo se oslobodio pritiska i proigrao. Bez imalo pretjerivanja bio nas najbolji igrac na ovim evropskim utakmicama. Sto se Mladenovica tice nije ni Kvesa blistao u prvim utakmicama momak se odcno postavlja u dobrani samo mu treba vremena da se uigra. Vise me brine desni bek jer bi bilo dobro gurnuti Memiju naprijed i dobili na sirini u ekipi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 11 avg 2015, 14:28

Memija je meni bolji bio ofanzivno. Ne znam otkud mi to, ali jednostavno je nekako bio bolje iskorišten.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 11 avg 2015, 14:28

Polahko sa Mladenovicem,tek je dosao momak,mozda ce oscilirati jos 2-3 utamice malo dok se uigra,bice dobar on..Veci je problem Livaja,on je bas los..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2015, 14:31

samoplavo je napisao/la:Iskreno i objetivno, bio je i red da Dado odigra nešto, ne znam je li odavno za nekoga bilo toliko strpljenja. Što i kako, sad nebitno, red je više samo da počne igrati da valja. A na dobrom je putu.
pa nije to zato što (k'o što neki misle) ga neko voli, ili što je lijep. nego što je i u njegovim najgorim partijama bilo očito da momak ima ono što se ne može naučiti, a da mu se mane mogu popraviti.

pa on je u plzenu bukvalno debitovao, ušao neplanirano sa 18 godina, nakon povrede startera i nije ništa usrao, čak je umnogome zaslužan za drugi gol. to su odlike velikih igrača.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 11 avg 2015, 14:33

Ma Dado je nevjerovatno napredovao u odnosu na proslu sezonu. Sigurno je i on u glavi shvatio neke stvari i to poslozio kako treba. Problem je sto on jos uvijek luta izmedju tih pozicija i rola koje ima u ekipi. Tesko je znati sta Odovic zahtjeva od njega na utakmici i na osnovu toga procjeniti da li on to dobro obavlja. Da ima nekog slifa za igru, definitivno ima. Oduvijek je i imao. Sjajan zadnji pas, kreativnost, dobar udarac s distance... Ranije je bio nekako izgubljen na terenu i plivao je cesto, a sada je vec to iza njega. Agresivniji je za nekih 300% , ima vise samopouzdanja, psihicki je stablniji, a sam fudbalski talenat nije bio nikada problem. Dado ce dosta zavisiti od strucnog staba, kao i svi mladi igraci, da mu se pronadje prava rola na terenu u kojoj ce on dati svoj maksimum. Sjetimo se Bajica, bio je mlitav na krilu, pogubljen totalno, a onda je zaigrao u spicu i pokazao najbolje sto ima. Tako je i s Dadom, i Memijom, Denisom, Amirom i svim ostalim mladim igracima. Velika je razlika izmedju juniorskog fudbala i ovog na koji se treba privici. Mislim da bi Dado bio najbolji na prednjem veznom, ali da ispred sebe ima dva spica, sigurno bi tu pokazao svoju kreativnost i te pokusaje iz drugog plana. Ipak, ja vise vjerujem Odovicu nego sebi :D i siguran sam da ce naci Dadi pravo mjesto u ekipi.

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 11 avg 2015, 14:36

samoplavo je napisao/la:Memija je meni bolji bio ofanzivno. Ne znam otkud mi to, ali jednostavno je nekako bio bolje iskorišten.
Jeste u zadnje vrijeme ispada nazad opasno bas je neprepoznatljiv.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20 i 22 gosta.