Ja bi pustio prvih jedanaest za svakog po milion da ikako mogu.ChWilla je napisao/la:da onako usput zakiti nekoga sa njima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- salemprolic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Doveli su Zolu na posudbu a i mi smo bili u pregovorima da ga uzmemo, problem su na kraju bile finansijske prirode...njima nisu, dakle imas odgovor.blue sky je napisao/la:Pa naravno ode u Istru koja ima novca na pretek jer je i njih neko kupio, tako da... Takvi igrači ispod 10 k neće da sjednu da kafu popiju.pirlo10 je napisao/la:Jest sad procitah, eto kad neko kaze ne bi ga mi mogli dovesti a on ode u IstruZZtop10 je napisao/la:Kasalica je potpisao za Istru.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
samo što na sonu ne bilo ni 1/5 toga.pile87 je napisao/la:Ja bi pustio prvih jedanaest za svakog po milion da ikako mogu.ChWilla je napisao/la:da onako usput zakiti nekoga sa njima.
-
- Kontakt:
To je sasvim ok al nije uredu davati izjave tipa Zeljo se neodbija itd a onda ipak dodje ponuda koja se neodbija,da se razumijemo nemam nista protiv Samira,Sanela i slicnih al samo ako ce imati platu koju imaju nasi omladinci koji za razliku od njih imaju neku sansu da u buducnosti visestruko vrate pare koje su ulozene u njih...ChWilla je napisao/la:niko nije odbio niti će odbiti 4-5 puta više para. o tome je smiješno i pričati.
ne vjerujem da će se dijeliti neke platetine koje će previše odskakati od prosjeka ekipe. ali mislim da hoće doći još par provjerenih igrača.
Ima Istra para. Kao sto rece @salem da je Zola otisao u Istru iskljucivo zbog finansija, a mogao je kod nas zavrsiti. Ljudi su dali 70k eura za onog Misica, pa tako da me i ne cudi za Kasalicu..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Naj najveći problem ne samo u klubu nego i u državi sto imamo Visoko mišljenje o sebi. Busaju se svi neki navijači a kad marku poskupi karta hampa se diže. Hoćete klub u Europi a da je karta 3 marke. Bez ozbiljnih para nikad nigdje nećemo. Ovo sto radi uprava sad je vrh vrhova, to zna svako ko je imao ikakav privatni biznis kako je teško i kad imaš dobar proizvod da prodaš nesto i napraviš. Morate da shvatite da jedan arsenal ima pored fudbalskog kluba 3 firme koje se bave svim i svacim pa zato i ima pozitivan bilans. Fudbal je preskupa igračka a pogotovo u ovom jedu.. Ne očekujte mnogo već dajte podršku dlanovima članskim godišnjim...salemprolic je napisao/la:Doveli su Zolu na posudbu a i mi smo bili u pregovorima da ga uzmemo, problem su na kraju bile finansijske prirode...njima nisu, dakle imas odgovor.blue sky je napisao/la:Pa naravno ode u Istru koja ima novca na pretek jer je i njih neko kupio, tako da... Takvi igrači ispod 10 k neće da sjednu da kafu popiju.pirlo10 je napisao/la: Jest sad procitah, eto kad neko kaze ne bi ga mi mogli dovesti a on ode u Istru
Treba iskoristit prijateljski odnos s Liverpoolom i dovest Balotelija na posudbu. Ne bi njemu ovdje dosadno bilo uz Kokota

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nisu pare presudne u slučaju posudbi igrača. Presudan je cilj koji klub ,koji posuđuje igrača, ima.
Konkretno kod Zole,presudna je jačina lige. Prema Zolinim riječima, tražio je da ga posude Želji ali su odbili mogućnost da ga posuđuju u našu ligu . Insistira li su da ide u jaču ligu od naše.
Konkretno kod Zole,presudna je jačina lige. Prema Zolinim riječima, tražio je da ga posude Želji ali su odbili mogućnost da ga posuđuju u našu ligu . Insistira li su da ide u jaču ligu od naše.
Normalno, jednom su mu lomili nogu. A u ovom slučaju Istra je platila osiguranje u slučaju teže povrede. Čisto sumnjam da bi naši pristali na to.FKZ1921 je napisao/la:Nisu pare presudne u slučaju posudbi igrača. Presudan je cilj koji klub ,koji posuđuje igrača, ima.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
-
- Kontakt:
A i Istra igra mnogo jacu ligu nego sto je nasa i sam Zola ce vise napredovati igrajuci protiv Dinama Rijeke Hajduka...
Znam da imaju para imaju nove vlasnike amerikance koji su htjeli prosle godine kupiti Hajduk.Minjore je napisao/la:Ima Istra para. Kao sto rece @salem da je Zola otisao u Istru iskljucivo zbog finansija, a mogao je kod nas zavrsiti. Ljudi su dali 70k eura za onog Misica, pa tako da me i ne cudi za Kasalicu..
-
- Kontakt:
Ima li ko kakvu šuhveli vijest o nekome ko bi mogao kod nas?
Ako ko zna,živ bio,nek šalje na pp,pojedoh se.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
ja se nešto ne nadam pretjerano ,može doći igrać koji nije prošao pripreme i koji će do polusezone biti neupotrebljiv nešto ala vareaBlueFamily je napisao/la:Ima li ko kakvu šuhveli vijest o nekome ko bi mogao kod nas?
AdilovicBlueFamily je napisao/la:Ima li ko kakvu šuhveli vijest o nekome ko bi mogao kod nas?

Evo slobodan Esli Kol iz rome još lijevak valjalo bi ga zaganjat 

-
- Kontakt:
Bajić je otišao za pare za koje su otprilike otišla i dva do sada najviše plaćena igrača iz naše lige pa prema tome nemojte kakiti. Niko nije poslije Saida i Hrgovića nikad ni primirisao toj cifri. Šeha jedino a to još nismo dobili. Pogotovo što mi za Baju imamo i dio od iduće prodaj ekoji može biti i veći od ovoga sada u realnoj cifri. Malo su vam se digli apetiti jer pitari lupaju cifre bezveze po plaćenim portalima. I ako ode za te pare to je neka čarlama da se digne cijena svim igračima lige što i nama ide u prilog. Baju i Kvesu smo prodali u pravo vrijeme i za sasvim realne cifre. Mogao je Kvesa za nešto više ali korektnost i sve ostalo kad se uzme u obzir (povreda, dužina ugovorea i sl) je dovelo do toga da je ova cifra realna.
Klubovi traže posudbe za svoje igrače u što jače lige i to klubovima koji će plaćati tog igrača isto koliko ga plaćaju i oni sami. Zbog toga je iluzorno pričati o otme što u Istru prije nego u Želju. Za par godina kad se ova liga smanji i kad budu tereni ok onda ćemo i mi moći hladno uzeti i bolje igrače na posudbu.
Međutim, mene boli činjenica da mi nismo doveli npr ovog Miću Kuzmanovića. E te stvari mi smetaju da može Borac a mi ne možemo dovesti ovog malog, a znam da smo ga ganjali. Nije mi jasno oko pregovora kako mi to vodimo. Moramo dići plate ovim našim već dokazanim igračima (Amir, Began...) da bi mogli dati i Mići ono što traži ili bar blizu toga. Šehić, Hasanović i sl se neće buniti jer je Mića već donekle dokazan.
Jahić bi nam pravo legao jer može pokriti obje bočne pozicije, stopersku i zadnjeg veznog ako zatreba umjesto Blagojevića. Onda ti ne treba Hodžurda npr i ostaje ti samo još jedno krilo ili napadač da ga dovedeš.
Klubovi traže posudbe za svoje igrače u što jače lige i to klubovima koji će plaćati tog igrača isto koliko ga plaćaju i oni sami. Zbog toga je iluzorno pričati o otme što u Istru prije nego u Želju. Za par godina kad se ova liga smanji i kad budu tereni ok onda ćemo i mi moći hladno uzeti i bolje igrače na posudbu.
Međutim, mene boli činjenica da mi nismo doveli npr ovog Miću Kuzmanovića. E te stvari mi smetaju da može Borac a mi ne možemo dovesti ovog malog, a znam da smo ga ganjali. Nije mi jasno oko pregovora kako mi to vodimo. Moramo dići plate ovim našim već dokazanim igračima (Amir, Began...) da bi mogli dati i Mići ono što traži ili bar blizu toga. Šehić, Hasanović i sl se neće buniti jer je Mića već donekle dokazan.
Jahić bi nam pravo legao jer može pokriti obje bočne pozicije, stopersku i zadnjeg veznog ako zatreba umjesto Blagojevića. Onda ti ne treba Hodžurda npr i ostaje ti samo još jedno krilo ili napadač da ga dovedeš.
jahić u našoj ligi samo ne može braniti. ne znam koliko je realno, mislim da i nije, ali on bi ojačao sve pozicije odjednom.
- plavanacija
- Kontakt:
Jos dva igraca ala Blagojevic i mi smo beton-armirani!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.