Šalim se malo nhf

Meni lično je izuzetno drago što se Roma pojačala ali i Inter kao i Juve. Bez jake konkurencije liga je za qrc.
Drago mi je isto vidjeti Evila nazad, nedaj se provocirati ignore lista i opleti, živio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Denno je napisao/la:Dinj i vrv Peres su bekovi za sezonu pred nama, koga bi mogli uparit sa Manolasom?
Ranocchia je rjesenje svih vasih problema, 15 mil € i nosiEvil Genius II je napisao/la:
siguran sam da imaju u planu dovesti nekog jakog treceg stopera koji bi mozda i mogao uskociti odmah u prvih 11 dok se castan ne vrati. mozda je cak i to famozno veliko pojacanje iz francuske u liku nekog kvalitetnog stopera, ko zna!? tu je i mali capradossi koji po meni nije toliko slabiji od romagnolija i koji uz pravi razvoj, treninge s prvim timom i iskustvo igranja kup i slabijih ligaskih utakmica mogao postati koristan igrac, a kao 4. stoper bi trebao imati priliku uz sve povrede i suspenzije. tj osim ako ga ne bace negdje na kaljenje. u tom slucaju moramo dovesti jos jednog igraca.
Dinj je dogovoren, Bruno Peres jako blizu dogovora.Clutch je napisao/la:Je l' to ozbiljno za povratak Marquinhosa ili samo vaše puste želje i neke interne stvari u koje nisam upućen?
Ukoliko su ta 2 beka dogovorena, fali vam još samo stoper da imate top ekipu.
mozda. ko jos ima jak tamo? umtiti, ali on je skoro produzio ugovor i odbio transfer u englesku. marquinhos je predobar igrac da bi ga psg tek tako pustio. niko mi vise ne pada na pametJoseMourinho je napisao/la:Od tih stopera iz francuske, možda Nicolas N'Koulou?
suti, ne prizivaj djavlaTritolone je napisao/la:Ranocchia je rjesenje svih vasih problema, 15 mil € i nosi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.