HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ako mi netko može napisati koju o vašem igraču Zadri. Vidim da se Hajduk fino zagrijao za njega, pa me zanima kakav je i šta igra. A nama trebaju pojačanja 

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Vlado Zadro je momak koji je ponikao u omladinskoj skoli Sirokog Brijega,bio jedne sezone najbolji juniorski strijelac sa preko 30 golovo u sezoni,nakon sto u sirokom nije imao zagarantiranih prvih 11 i nisu mu htjeli dati placu kakvu on misli da zasluzuje dosao je besplatno u Zrinjski,prvih par sezona ulazio pri kraju utakmice,nakon nekih ozlijeda i odlazaka ustalio se u prvih 11,odigrao u pretkolu lige prvaka prvu utakmicu protiv Slovana maestralno,ovi ga odmah htjeli kupiti ali transfer je propao,nakon propalog transfera i Zadro je stao,odigrao nekolko utakmica katastrofalno,rijetko je imao konstatne dobre igre ,navijacima najveci trn u oki i smatraju ga glavnim krivcem za prelosu sezonu jer je igrao na mjesti veznog igraca a nista nije ucinio,nije nikada donosio prevagu na sredini vec da pace bio je toliko mlak i nezainteresiran sto je navijace izritiralo!dubrava je napisao/la:Ako mi netko može napisati koju o vašem igraču Zadri. Vidim da se Hajduk fino zagrijao za njega, pa me zanima kakav je i šta igra. A nama trebaju pojačanja
Mozda je greska i Zrinjskog ta sto je momak igrao do seniorskog statusa napadaca a nasi od njega pokusali napraviti veznog igraca sto im ocigledno nije uspjelo!
HSK Zrinjski Mostar
Puno hvala Babilon
Kolko sam shvatio mali igra toplo hladno, al kad hoće i kad mu se da, može odigrat izvrsnu tekmu.
Ma, ako je on zdrav u glavi, ostalo se sve da srediti, i na pripremama i na treninzima. Bitno da ima potencijala.
Kolko ima godina?! Jel nastupa za neku mladu repu?!

Ma, ako je on zdrav u glavi, ostalo se sve da srediti, i na pripremama i na treninzima. Bitno da ima potencijala.
Kolko ima godina?! Jel nastupa za neku mladu repu?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Momak je 87 godiste,meni se cini da je par puta nastupao za mladu selekciju U21 BiH,no nije ostavio neki trag a ubrzo je i presao ta godista!
Ne znam bas kako bi se snaso u Hajduku,kad nije u Zrinjskom,za nas bi bilo odlicno kad bi netko platio ga i odveo!
Ne znam bas kako bi se snaso u Hajduku,kad nije u Zrinjskom,za nas bi bilo odlicno kad bi netko platio ga i odveo!

HSK Zrinjski Mostar
Mozda bi Hajduku bolje dosao Toni Sunjic jer im je potrebniji igrac u odbrani nego veznoj liniji!
HSK Zrinjski Mostar
A moj Mate sta promasi kod 0:0 !
Idi nosi te đavo,ja mislio nesto ces pokazat u nas kad tamo Kreso za tebe Didier Kordic
Idi nosi te đavo,ja mislio nesto ces pokazat u nas kad tamo Kreso za tebe Didier Kordic

HSK Zrinjski Mostar
-
Nabrojao si utakmice koje su nam ostale do kraja prvenstva,ali pogriješio si u domačinstvu.Mi smo kralju domačini sve te četiri utakmice.Znači uzimamo max broj bodova,a hoće li biti to dovoljno za Evropu vidječemo.Nebi bilo loše da i ti odeš do Trebinja i Širokog ...Babilon je napisao/la:3. Siroki 45(Celik,Travnik,Zvijezda,Zrinjski)
4. Sarajevo 42(Slavija,Zeljo,Rudar,Borac)
5. Zrinjski 42(Laktasi,Leotar,Celik,Siroki)
obiljezena su gostovanje ekipa,jedina sansa je da siroki pobjedama osigura sigurno 3. mjesto i da u zadnjem kolu uđe bez pritisaka a nasi da osvoje svih 12 bodova,jer Sarajevo mozda i dobije jos 3 boda od saveza,evropa nikad dalje!
A za Šunjića kakva Hrvatska liga (Dinamo,Hajduk)momak treba da ide dalje...

IDEMO PO NOVE POBJEDE
U siroki svakako se ide,islo se uvijek,ta vise nas mostaraca budeSamo ZRINJA je napisao/la:Nabrojao si utakmice koje su nam ostale do kraja prvenstva,ali pogriješio si u domačinstvu.Mi smo kralju domačini sve te četiri utakmice.Znači uzimamo max broj bodova,a hoće li biti to dovoljno za Evropu vidječemo.Nebi bilo loše da i ti odeš do Trebinja i Širokog ...Babilon je napisao/la:3. Siroki 45(Celik,Travnik,Zvijezda,Zrinjski)
4. Sarajevo 42(Slavija,Zeljo,Rudar,Borac)
5. Zrinjski 42(Laktasi,Leotar,Celik,Siroki)
obiljezena su gostovanje ekipa,jedina sansa je da siroki pobjedama osigura sigurno 3. mjesto i da u zadnjem kolu uđe bez pritisaka a nasi da osvoje svih 12 bodova,jer Sarajevo mozda i dobije jos 3 boda od saveza,evropa nikad dalje!
A za Šunjića kakva Hrvatska liga (Dinamo,Hajduk)momak treba da ide dalje...![]()
IDEMO PO NOVE POBJEDE

Po meni ce mozda najteza biti protiv Laktasa!
HSK Zrinjski Mostar
Dragana Jovića i njegove nogometaše samo četiri utakmice dijele od kraja sezone u kojoj Zrinjski lovi šesti uzastopni plasman na međunarodnu scenu.
Bez obzira što Zrinjski i dalje sam kroji svoji sudbinu, pogled unatrag lako će dovesti do zaključka kako se u ovom dijelu sezone u prethodnih pet godina Europa nikada nije činila udaljenijom. Evo brzog podsjetnika.
2004./2005
1. Zrinjski 26 17 4 5 49:23 55
2. Željezničar 26 14 5 7 27:17 47
Mostarci su bili pred teoretskom potvrdom naslova i bilo je izgledno da su pred Zrinjskim kvalifikacije za Ligu prvaka.
2005./2006.
1. Široki B. 26 18 5 3 35:14 59
2. Sarajevo 26 16 5 5 49:20 53
3. Zrinjski 26 16 2 8 43:22 50
4. Modriča 26 15 2 9 41:23 47
U posljednja četiri kola Zrinjski je ušao s tri boda viška u odnosu na Modriču, a pogled na raspored dao je naslutiti da će ta prednost biti dovoljna za plasman u Intertoto kup.
2006./2007.
1. Sarajevo 26 15 5 6 36:21 50
2. Slavija 26 16 1 9 37:29 49
3. Zrinjski(-1) 26 13 4 9 56:35 42
4. Široki B. 26 11 6 9 35:27 39
Iako se četiri kola prije kraja činilo da će Plemići drugu godinu za redom u Intertoto kup, Zrinjski je serijom pobjeda uspio preskočiti drugoplasiranu Slaviju i izboriti Kup UEFA.
2007./2008.
1. Modriča 26 16 1 9 50:37 49
2. Široki B. 26 15 3 8 40:26 48
3. Čelik 26 14 4 8 35:25 46
4. Zrinjski 26 13 4 9 39:24 43
Pogled na raspored sugerirao je da će Zrinjski teško do treće pozicije, posljednje koja je preko prvenstva jamčila Europu. To se na kraju pokazala točnim, ali Mostarci su Europu ipak izborili preko Kupa gdje su u finalu bili bolji od Slobode.
2008./2009.
1. Zrinjski 26 16 3 7 45:32 51
2. Slavija 26 13 7 6 30:22 46
Prošle sezone Pod Bijelim brijegom su bezbrižno čekali posljednja četiri kola, budući da je puno prije postalo jasno da će Zrinjski doći do nove titule.
2009./2010.
1. Željezničar 26 16 5 5 45:18 53
2. Borac 26 16 2 8 33:21 50
3. Široki B. 26 13 6 7 38:22 45
4. Sarajevo 26 12 6 8 33:22 42
5. Zrinjski 26 12 6 8 38:28 42
U usporedbi s prethodnih pet sezona, lako je uočiti da Zrinjski posljednja četiri kola prvi put čeka plasiran ispod pozicije koja jamči plasman na međunarodnu scenu. Zapravo, u istoj situaciji je bio i pretprošle sezone, ali tada je priliku za Europu imao i u Kupu u kojem su ga čekale dvije utakmice protiv Slobode.
Zrinjski je i tada, kao i danas, sam odlučivao o svojoj sudbini, ali ovog puta je ipak u težoj poziciji. Naime, prije dvije godine za Europu mu je bila dovoljna i jedna pobjeda protiv Slobode, dok mu danas Europu ne jamči ni osvajanje deset od mogućih dvanaest bodova u posljednja četiri kola. Istina, možda bude dovoljan i koji bod manje, ali možda bude morao osvojiti svih dvanaest.
Dva kluba u prvom pretkolu
Za razliku od prošle sezone u kojoj je samo četvrtoplasirani klub prvenstva svoju avanturu u Europi počinjao od prvog pretkola Europske lige, ove sezone dva naša kluba kreću od prvog pretkola. To u prijevodu znači da je u borbi za Europu potpuno nevažno tko će završiti na trećoj, a tko na četvrtoj poziciji u prvenstvu.
Bez obzira što Zrinjski i dalje sam kroji svoji sudbinu, pogled unatrag lako će dovesti do zaključka kako se u ovom dijelu sezone u prethodnih pet godina Europa nikada nije činila udaljenijom. Evo brzog podsjetnika.
2004./2005
1. Zrinjski 26 17 4 5 49:23 55
2. Željezničar 26 14 5 7 27:17 47
Mostarci su bili pred teoretskom potvrdom naslova i bilo je izgledno da su pred Zrinjskim kvalifikacije za Ligu prvaka.
2005./2006.
1. Široki B. 26 18 5 3 35:14 59
2. Sarajevo 26 16 5 5 49:20 53
3. Zrinjski 26 16 2 8 43:22 50
4. Modriča 26 15 2 9 41:23 47
U posljednja četiri kola Zrinjski je ušao s tri boda viška u odnosu na Modriču, a pogled na raspored dao je naslutiti da će ta prednost biti dovoljna za plasman u Intertoto kup.
2006./2007.
1. Sarajevo 26 15 5 6 36:21 50
2. Slavija 26 16 1 9 37:29 49
3. Zrinjski(-1) 26 13 4 9 56:35 42
4. Široki B. 26 11 6 9 35:27 39
Iako se četiri kola prije kraja činilo da će Plemići drugu godinu za redom u Intertoto kup, Zrinjski je serijom pobjeda uspio preskočiti drugoplasiranu Slaviju i izboriti Kup UEFA.
2007./2008.
1. Modriča 26 16 1 9 50:37 49
2. Široki B. 26 15 3 8 40:26 48
3. Čelik 26 14 4 8 35:25 46
4. Zrinjski 26 13 4 9 39:24 43
Pogled na raspored sugerirao je da će Zrinjski teško do treće pozicije, posljednje koja je preko prvenstva jamčila Europu. To se na kraju pokazala točnim, ali Mostarci su Europu ipak izborili preko Kupa gdje su u finalu bili bolji od Slobode.
2008./2009.
1. Zrinjski 26 16 3 7 45:32 51
2. Slavija 26 13 7 6 30:22 46
Prošle sezone Pod Bijelim brijegom su bezbrižno čekali posljednja četiri kola, budući da je puno prije postalo jasno da će Zrinjski doći do nove titule.
2009./2010.
1. Željezničar 26 16 5 5 45:18 53
2. Borac 26 16 2 8 33:21 50
3. Široki B. 26 13 6 7 38:22 45
4. Sarajevo 26 12 6 8 33:22 42
5. Zrinjski 26 12 6 8 38:28 42
U usporedbi s prethodnih pet sezona, lako je uočiti da Zrinjski posljednja četiri kola prvi put čeka plasiran ispod pozicije koja jamči plasman na međunarodnu scenu. Zapravo, u istoj situaciji je bio i pretprošle sezone, ali tada je priliku za Europu imao i u Kupu u kojem su ga čekale dvije utakmice protiv Slobode.
Zrinjski je i tada, kao i danas, sam odlučivao o svojoj sudbini, ali ovog puta je ipak u težoj poziciji. Naime, prije dvije godine za Europu mu je bila dovoljna i jedna pobjeda protiv Slobode, dok mu danas Europu ne jamči ni osvajanje deset od mogućih dvanaest bodova u posljednja četiri kola. Istina, možda bude dovoljan i koji bod manje, ali možda bude morao osvojiti svih dvanaest.
Dva kluba u prvom pretkolu
Za razliku od prošle sezone u kojoj je samo četvrtoplasirani klub prvenstva svoju avanturu u Europi počinjao od prvog pretkola Europske lige, ove sezone dva naša kluba kreću od prvog pretkola. To u prijevodu znači da je u borbi za Europu potpuno nevažno tko će završiti na trećoj, a tko na četvrtoj poziciji u prvenstvu.
HSK Zrinjski Mostar
Valjalo bi od susjeda dovesti ovog knezevica,izgleda da se odselio iz Mostara,istekao ugovor ,besplatan igrac a momak je odlican na desnoj strani! 

HSK Zrinjski Mostar
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
ni slucajno...imamo markovica koji je bolji duplo,a ovaj je deklarirani velezovac a i sportski ziviBabilon je napisao/la:Valjalo bi od susjeda dovesti ovog knezevica,izgleda da se odselio iz Mostara,istekao ugovor ,besplatan igrac a momak je odlican na desnoj strani!

nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Još će Neretve proteći dok neki igrač pređe iz jednog u drugi mostarski klub. Nije ni jedan koliko je meni poznato, ni okolnim putem preko drugog kluba,a ne direktno!
Jest koliko se sječam onaj Lizde ili tako nekako, došao na jedan trening i kad ga je neko provalio da je došao iz Zrinjskog jedva živu glavu izvukao i on i onaj ko ga dovede.Marin je napisao/la:Još će Neretve proteći dok neki igrač pređe iz jednog u drugi mostarski klub. Nije ni jedan koliko je meni poznato, ni okolnim putem preko drugog kluba,a ne direktno!

A sad malo ozbiljno u vezi Kneževića, tužno je kad Mostar treba da "uvozi" bekove. Hebem mu, bar mi mogli napraviti te igrače što igraju pozadi.
Joj kad se sjetim Kenana Lizde,koje je to lijevo krilo bilo
,Lizde,Tiki,Musa,Margeta,Marenci,Leon Buhic ono su igraci bili,kuci dobij u gostima izgubi,pa sve tako godinama!
Valjalo bi sad uvezat dvije pobjede protiv Laktasa i Leotara a da Sarajevo po mogucnosti osvoji bod,onda bi imali 5 bodova razlike ,pa nek im savez na kraju i vrati 3 boda!

Valjalo bi sad uvezat dvije pobjede protiv Laktasa i Leotara a da Sarajevo po mogucnosti osvoji bod,onda bi imali 5 bodova razlike ,pa nek im savez na kraju i vrati 3 boda!

HSK Zrinjski Mostar
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
nije mocni keno nego djinovic-djina,presao od nas u velez,a golman juric od njih dosao kod nas..juric nije imao ni minimum izgleda da opstane u nas, jer je igrao tamo i imao velezovu tetovazu...cim se saznalo u nas nije imao sanse nikakve da je buffon bio..vfc1922 je napisao/la:Jest koliko se sječam onaj Lizde ili tako nekako, došao na jedan trening i kad ga je neko provalio da je došao iz Zrinjskog jedva živu glavu izvukao i on i onaj ko ga dovede.Marin je napisao/la:Još će Neretve proteći dok neki igrač pređe iz jednog u drugi mostarski klub. Nije ni jedan koliko je meni poznato, ni okolnim putem preko drugog kluba,a ne direktno!Pa onda i Nikola Jurić, nije se drukčije ni to odvijalo, samo Marin zaboravlja
Ma neka, šta ima veze, ko nekakvi igrači.
A sad malo ozbiljno u vezi Kneževića, tužno je kad Mostar treba da "uvozi" bekove. Hebem mu, bar mi mogli napraviti te igrače što igraju pozadi.
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Ovo je šega..ima veležovu tetovažu i pređe u Zrinjski 

Pa nije baš ni prešao s obziroma da nije odigrao ni jednu utakmicu, možda je bio na par treninga. Makar se ja tako sjećam. A Kenan Lizda je dugogodišnji prvotimac Zrinjskog još od vremena kas su nam govorili da smo jednonacionalni klub oni čiji su klubovi (pola lige) tada imali igrače isključivo jedne nacije ili religije.suntu jeu je napisao/la:Ovo je šega..ima veležovu tetovažu i pređe u Zrinjski
Nije on bio ni toliko loš igrač koliko je ekipa generalno bila prosječna. Pošalje čovjek ogličnu loptu u napad, u for a onda se ljuti napadač što mu nije dao u noge i sl.

Marin je napisao/la:Pa nije baš ni prešao s obziroma da nije odigrao ni jednu utakmicu, možda je bio na par treninga. Makar se ja tako sjećam. A Kenan Lizda je dugogodišnji prvotimac Zrinjskog još od vremena kas su nam govorili da smo jednonacionalni klub oni čiji su klubovi (pola lige) tada imali igrače isključivo jedne nacije ili religije.suntu jeu je napisao/la:Ovo je šega..ima veležovu tetovažu i pređe u Zrinjski
Nije on bio ni toliko loš igrač koliko je ekipa generalno bila prosječna. Pošalje čovjek ogličnu loptu u napad, u for a onda se ljuti napadač što mu nije dao u noge i sl.![]()
Ma nisam baš promišljao o nacionalizmu toliko koliko je zanimljivo da je to ipak gradski rivalitet. Mislim da bi takav slučaj sa tetovažom bio zanimljiv i u Sarajevu. Poznato je da su rijetki prelazili iz Želje u Sarajevo i vv( osim '46 kada je UDBA preotela čitav tim Želje za potrebe njihovog mezimca ), pogotovu ako još ima tetovažu. Najzanimljiviji je slučaj Pelak (

Pa dokle vise ova raznorazna piskaranja i blacenja herecegovackih klubova,naslov KOLIKO KOSTAJU BODOVI U HERCEGOVINI?! je vise nego omalozavanje i pljuvanje po hercegovackom nogometu i uspjesima proteklih godina sto Zrinjskog sto Sirokog brijega dva najtrofejnija kluba od kad je PLBIH!
http://www.javno.ba/urednikov-odabir/pl ... ovini.html

http://www.javno.ba/urednikov-odabir/pl ... ovini.html
HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.