Mislim da sam rekao za Midižića, nisam Mekića spominjao.DR.HOUSE je napisao/la:ipee je rekao da je na posudbi ...shzna je napisao/la:Jel Mekic i dalje naš igrač, ili je otišao kao slobodan igrač u Travnik?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Bokačo svaka ti je zlatna 

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- katzenbrummen
- Kontakt:
Meni se nikako ne isplati uzimati clansku online. Da bih platio 20KM, koliko clanska kosta, izadje me oko 90 kanadskih dolara (bankovne provizije i takse). Radije, poslao burazu 120 dolara preko Western Uniona da on licno ode i uclani me, da mi kupi novi dres, kakvu majicu i jos neke zajebancije i da mi nazad postom posalje.plavanacija je napisao/la:ja obavio gradzansku duznost prvog dana, br 132!!!!
Treba max forsirati clanske, to je na kraju god da pokrijes platu dvojici extra igraca... Zato brojka treba da bude 5000.
Idealno bi bilo da se krene u septembru sa kampanjom clanske, ljudi se vracaju sa godisnjih, pocetak mjeseca itd
Dijaspora kupila 8 clanskih preko on line kupovine!!!! jel to smijesno???
Zivio

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- plavanacija
- Kontakt:
Stari opet si dao svoj doprinos, i pogurao burazerakatzenbrummen je napisao/la:Meni se nikako ne isplati uzimati clansku online. Da bih platio 20KM, koliko clanska kosta, izadje me oko 90 kanadskih dolara (bankovne provizije i takse). Radije, poslao burazu 120 dolara preko Western Uniona da on licno ode i uclani me, da mi kupi novi dres, kakvu majicu i jos neke zajebancije i da mi nazad postom posalje.plavanacija je napisao/la:ja obavio gradzansku duznost prvog dana, br 132!!!!
Treba max forsirati clanske, to je na kraju god da pokrijes platu dvojici extra igraca... Zato brojka treba da bude 5000.
Idealno bi bilo da se krene u septembru sa kampanjom clanske, ljudi se vracaju sa godisnjih, pocetak mjeseca itd
Zivio

Re: RE: Re: FK Željezničar
Ti si primjer da ko hoce nadje nacin a ko nece izgovor. Svaka ti cast!katzenbrummen je napisao/la:Meni se nikako ne isplati uzimati clansku online. Da bih platio 20KM, koliko clanska kosta, izadje me oko 90 kanadskih dolara (bankovne provizije i takse). Radije, poslao burazu 120 dolara preko Western Uniona da on licno ode i uclani me, da mi kupi novi dres, kakvu majicu i jos neke zajebancije i da mi nazad postom posalje.plavanacija je napisao/la:ja obavio gradzansku duznost prvog dana, br 132!!!!
Zivio
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Dosta je raje uradilo to na sličan način, jer ih ovako dođe skuplja pita neg' tepsija.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Prvo postarina je poskupa.plavanacija je napisao/la:ja obavio gradzansku duznost prvog dana, br 132!!!!
Drugo da li smatras nekoga navijacem ko nije mogo/htio na bar jednu od 6 tekmi u evropi? I pri tome se uclaniti i kupiti ponesto u fan shopu? Ja ga ne smatram navijacem!!!
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
- invincible1921
- Kontakt:
Nekoliko nasih se danas na termama opustalo, valjda ce se dobro odmorit.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ja se u srijedu dan prije utakmice učlanio,broj članske 2023,poslije mene bilo još 7-8 osoba u redu...to je bilo oko pola 3-3
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Kako bi bilo lijepo da se mi kao navijači,a isto tako i klub,organizujemo da u što većem broju odemo u Lišticu.
I oni a i mi smo svjesni koliko nam je to bitan meč.
Kad bi napravili dobru euroriju bilo bi extra,da se nafuraju i ovi što slabije prate gostovanja.
I oni a i mi smo svjesni koliko nam je to bitan meč.
Kad bi napravili dobru euroriju bilo bi extra,da se nafuraju i ovi što slabije prate gostovanja.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kad bi mogli ponoviti 2010. u sirokom brijegu... uff, zvuci nevjerovatno, ali to nam je jedina prvenstvena pobjeda dole od 2000. godine...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ja sam slično uradio, isto zbog bankovne provizije. Zamolio momka da mi uplati dole. Prije sam pisao da bih volio da zaobiđem banke skroz i da uplatim recimo putem transferwise-a, to bi stajalo malo jače od jednog eura. Ali to bi zahtijevalo da klub otvori bankovni račun u inostranstvu, jer ne rade u BiH.katzenbrummen je napisao/la:Meni se nikako ne isplati uzimati clansku online. Da bih platio 20KM, koliko clanska kosta, izadje me oko 90 kanadskih dolara (bankovne provizije i takse). Radije, poslao burazu 120 dolara preko Western Uniona da on licno ode i uclani me, da mi kupi novi dres, kakvu majicu i jos neke zajebancije i da mi nazad postom posalje.plavanacija je napisao/la:ja obavio gradzansku duznost prvog dana, br 132!!!!
Zivio
A ovo što piše da je 8 članskih kupljeno online je zastario podatak (ja bih volio znati ko to objavljuje), jer sam to pročitao i prije par sedmica a u međuvremenu sam poslao formular za člansku, tako da ako jeste, onda nisu mene brojali

Usput, neko je jučer meščini napisao da relativno malo od prodaje u fan-shopu ide u klupsku kasu (ispod 40% ?) a ako je tako onda mislim da mogu bolje poslovati. Nije mi krivo što piše "Sarojevo" na dresu koji kupih (na onom grbu) ali sam mislio da klub ima više koristi od kupovine artikala. Naravno, ako je istina što je čovjek napisao.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Naravno, uzeo pred revans sa Ferencvarosom a ove godine clansku dobili i sinovi. Moze pomoc oko postavljanja fotke?plavanacija je napisao/la:Dobrodosaomirek11 je napisao/la:Pozdrav plavoj braci, novi sam clan foruma koji inace pratim duze vrijema i mislim da ima dosta zanimljivih stvari za procitati. Samo malo vise jedinstva bez obzira na razlicita misljenja jer sam siguran da velika vecina voli naseg Zelju i previse! Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!jesi kupio clansku???

Šta ono neki pitar piše po forumu da nam dolazi Filip Kasalica bivši mladi reprezentativac i A Crne Gore vrijedi milion i po.
jeli igrao taj u C.Zvezdibojamora je napisao/la:Šta ono neki pitar piše po forumu da nam dolazi Filip Kasalica bivši mladi reprezentativac i A Crne Gore vrijedi milion i po.
lijevo krilo igrao u CZ, ako je istina to je fenomenalnobojamora je napisao/la:Šta ono neki pitar piše po forumu da nam dolazi Filip Kasalica bivši mladi reprezentativac i A Crne Gore vrijedi milion i po.
Da, to je taj..arena je napisao/la:jeli igrao taj u C.Zvezdibojamora je napisao/la:Šta ono neki pitar piše po forumu da nam dolazi Filip Kasalica bivši mladi reprezentativac i A Crne Gore vrijedi milion i po.
[youtube][/youtube]
E sad da li je istina..............
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.