FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Otkud ti znas da ja nisam navijac Sarajeva?PitarBordo je napisao/la:
@Omerbavarac, nemoj šta zahatorit' al' ovo je tema isključivo za navijače FK Sarajevo, imaš opšte diskusije da nam pričaš da li je šteta ili ne gdje prodajemo svoj talent.

Govorim onako generalno, ne striktno samo za Sarajevo nego za vecinu igraca iz nase lige.
Cilj mi je bio da se nadovezem na raspravu o napredovanju FK Sarajevo pa sam mislio da ne bi bili lose spomenuti stavku oko prodaje najboljih igraca iz kluba u zdraviju sredinu.
No, ovdje zavrsavam i izvinjavam se na smetnji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
2 godine.hifans je napisao/la:Barbarić je igračina, na kolko je potpiso on ?
SRETAN BROJ - 1725
Navijač sigurno nisi, ali simpatizer možda jesi.Omerbavarac je napisao/la:Otkud ti znas da ja nisam navijac Sarajeva?PitarBordo je napisao/la:
@Omerbavarac, nemoj šta zahatorit' al' ovo je tema isključivo za navijače FK Sarajevo, imaš opšte diskusije da nam pričaš da li je šteta ili ne gdje prodajemo svoj talent.![]()
Govorim onako generalno, ne striktno samo za Sarajevo nego za vecinu igraca iz nase lige.
Cilj mi je bio da se nadovezem na raspravu o napredovanju FK Sarajevo pa sam mislio da ne bi bili lose spomenuti stavku oko prodaje najboljih igraca iz kluba u zdraviju sredinu.
No, ovdje zavrsavam i izvinjavam se na smetnji.
btw.
Benko fulio četiri hajmo reći 90% šanse nijednom od dolaska u FKS se nije ovoliko nafulao. Velkoski slabi šutevi i ne toliko dobra igra, ali respekt tokom izmjene se izvinjava navijačima. Halal olsun Krste. Puzi najveća lola u timu definitivno. Barić

SRETAN BROJ - 1725
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Još zna loptu poslati nije humano, moglo se to jučer fino vidjeti, IgračinaHead je napisao/la:Mene je Barbaric pozitivno iznenadio. Kako momak igra.![]()
Ni u najboljim snovima nisam ocekivao ovakve partije od njega.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@pitic
Svaka ti je zlatna.
Svaka ti je zlatna.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sutra koeficijent u kladionicama 1,43 na Sarajevo 2000. Sto bi jednom davno jedan novinar rekao: nek sutra pobjedi nasa zenska MOMCAD.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Za 20 mi eura papire da izgnjas.emir18 je napisao/la:Eno Betanije idealno mjesto,i kakvi 50 mil za 20 mil eura mozes kakav hoces stadion napraviti.
10mil bake and big company
5mil načelnik and normal company
5 mil za kupovinu zemljišta i te dozvole
Sabrine mi moje!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Petak 20:00hMourinhokilledbarca je napisao/la:Jel poznat termin protiv zrinjskog ? Hvala .
1946
100K €
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Brate reci da se salis?BosnianKingdom je napisao/la:Za 20 mi eura papire da izgnjas.emir18 je napisao/la:Eno Betanije idealno mjesto,i kakvi 50 mil za 20 mil eura mozes kakav hoces stadion napraviti.
10mil bake and big company
5mil načelnik and normal company
5 mil za kupovinu zemljišta i te dozvole
20 mil. za papire?
ok jesmo u Bosni, al nismo u S. Koreji .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:

HAJDE BOŽE JOŠ NAS SAMO JEDNOGA RIJEŠI!!!

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 10 avg 2015, 23:45, ukupno mijenjano 2 puta.
uuuuuhhhhhh.......
Prebolio sam par srčanih.
Prebolio sam par srčanih.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Stvarno ne shvatam zašto toliko serete na Miloša Bojana pa i Nemanju prije, ok nisu u formi ne pružaju nešto više al dok jesu dok su zabijali volji ste ih i radovali se njihovim partijama...
Uredu želimo nesto vise jače igrače od njih al iz poštovanja,zbog toga što su nosili naš sveti dres i postizali uspjehe za naš klub, zahvalite se na kulturan način i reci sretno doviđenja...
Uredu želimo nesto vise jače igrače od njih al iz poštovanja,zbog toga što su nosili naš sveti dres i postizali uspjehe za naš klub, zahvalite se na kulturan način i reci sretno doviđenja...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pitaristok je napisao/la:Stvarno ne shvatam zašto toliko serete na Miloša Bojana pa i Nemanju prije, ok nisu u formi ne pružaju nešto više al dok jesu dok su zabijali volji ste ih i radovali se njihovim partijama...

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Svi nesto hvale Barića, mada po meni i nije za pohvalu. Slazem se da je bio solidan u defanzivi ali naprijed skroz tanko. Svaka njegova lopta ide u 85% slucajeva nazad, stoperima ili golmanu. Imao je par losih dodavanja i losih centarsuteva, jedan neshvatljiv pas sa boka u sredu i to pravo igracu Sirokog. Po meni nije to to, ispred su njega po meni i Hebibovic i Kallasi.
Puzigaca me ne razocarao, lose skroz.
Ikande, njemu produzit ugovor, dati mu velike pare jer vrijedi, ma treba riskirati pa kad bi se odmah sutra povrijedio i ne igro nikako sljedecih 5 godina.
I da, niko ne spominje trenutak kada nasi igraci proslavljaju go na nasoj strani a Barba ostao sam na njihovoj strani kako ne bi mogli na brzinu izvesti sa centra. Inace, Barbaric odlican, ali nadam se da ce u buduce igrati u tandemu sa Stepanovom.
Puzigaca me ne razocarao, lose skroz.
Ikande, njemu produzit ugovor, dati mu velike pare jer vrijedi, ma treba riskirati pa kad bi se odmah sutra povrijedio i ne igro nikako sljedecih 5 godina.
I da, niko ne spominje trenutak kada nasi igraci proslavljaju go na nasoj strani a Barba ostao sam na njihovoj strani kako ne bi mogli na brzinu izvesti sa centra. Inace, Barbaric odlican, ali nadam se da ce u buduce igrati u tandemu sa Stepanovom.
Ove cijene što pišete za stadione, slobodno prepolovite jer je kod nas, nažalost, bar pet puta jeftinija radna snaga koja bi radila na tim stadionima.
-
- Kontakt:
Zato kod nas korupcija i papirologoija ubi ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.