13 bodova i 6 igraca u igri, a najbitniji zakazali
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Makanaky je napisao/la:Klikneš na taj žuti kvadrat iznad imena igrača i isto uradiš sa igračem kojeg želiš ubaciti. Oduzet će ti bodove koje su zaradili ovi što su danas igrali, naravno.kumkalesic je napisao/la:Pravi brodolom doživjeh u prvom kolu![]()
Nego da pitam ove što su ranije igrali:"Kako da mijenjam sada igrače i ubacim ove sa klupe?"
A, šta tek Courtois uradi... Kako god, sasvim neloše otvaranje sezone.MirsoNi je napisao/la:Walcott nas je fino sve izradio
+1KopLfc je napisao/la:Valjda sutra bude bolje,nadam se da ce Aguero startati...
Bolji je s fenjerom u ruciOtelo je napisao/la:Lijep je pogled sa vrha
Sutra će mene ona mala prodana duša da vadiKopLfc je napisao/la:Bit ce bolje kume,tek pocetak ba
Ko ne riskira taj ne profitira i ja cu je dati Agueru sutra pa cemo vidjeti kako stakumkalesic je napisao/la:Sutra će mene ona mala prodana duša da vadiKopLfc je napisao/la:Bit ce bolje kume,tek pocetak ba![]()
Čak sam mu i kapitensku traku stavio
Ja evo danas dobio 12 poena, a ti ?20le je napisao/la:Eto dijelimo prvo mjesto, imam ja na klupi Puncheona koji nosi 5 bodova i treba da udje umjesto Bainesa
Pa kakoOtelo je napisao/la:Ja evo danas dobio 12 poena, a ti ?20le je napisao/la:Eto dijelimo prvo mjesto, imam ja na klupi Puncheona koji nosi 5 bodova i treba da udje umjesto Bainesa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.