Koliko je samo natovarila igraca u Barcu samo u zadnjih 10 dana, pa to je presmiješno.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Eno Marca sad i Torresa dovodi u Barcelonu
Koliko je samo natovarila igraca u Barcu samo u zadnjih 10 dana, pa to je presmiješno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ako bi nekog volio u Barci od napadaca to je Torres , al to je samo jos jedno nagadjanje Marce , zele ljudi zaraditi , pa pisu ono sto vecina Barcinih fanova pise po forumima 
Nije nemoguce da dodje Torres jos ovog ljeta, a ja sam inace sto posto siguran da ce on kao i Fabregas kad tad doci. Ode li Rafa iz Liverpoola, ne bude li velikih investicija, sto je takodje vrlo moguce u Liverpoolu, moze se desiti da torres ode , a ako napusti Liverpool velika je vjerovatnoca da dodje nama , tako da to nije nimalo nerealno mada ni ja ne vjerujem da ce doci ovog ljeta, ali vjerujem da ce doci kao Ibrina zamjena najvjerovatnije. Mogli bi njih dvojica mozda i zajedno igrati, to bi bilo jako zanimljivo gledati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
jbg sad romario ne mogu sad bas svi nama doci,nismo jedini mi s parama
nego veceras ocekujem jednu laganu pobjedu i malo zagrijavanje pred sevilju
nego veceras su stici na drugo poluvrijeme pa ako netko nadze link neka postavi da se mogu odma ukljuciti
nego veceras ocekujem jednu laganu pobjedu i malo zagrijavanje pred sevilju
nego veceras su stici na drugo poluvrijeme pa ako netko nadze link neka postavi da se mogu odma ukljuciti
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Torres da dođe kao zamjena za Ibru ?Romariooo je napisao/la:tako da to nije nimalo nerealno mada ni ja ne vjerujem da ce doci ovog ljeta, ali vjerujem da ce doci kao Ibrina zamjena najvjerovatnije
Ili sam ja možda pogrešno protumačio ovu rečenicu.
FK Pjetlovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pogrešno si protumačio. Dakle, vjerujem da je Romario mislio zamjena za Ibru, jer ne vidi Ibru više na toj poziciji, a ne da El Nino grije klupu.reds je napisao/la:Torres da dođe kao zamjena za Ibru ?Romariooo je napisao/la:tako da to nije nimalo nerealno mada ni ja ne vjerujem da ce doci ovog ljeta, ali vjerujem da ce doci kao Ibrina zamjena najvjerovatnije
![]()
![]()
![]()
Ili sam ja možda pogrešno protumačio ovu rečenicu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Evo i sastava za vecerasnju utakmicu
Valdes,Alves,Puyol,Pique,Maxwell,Toure,Keita,Xavi,Messi,Bojan,Ibrahimovic
Valdes,Alves,Puyol,Pique,Maxwell,Toure,Keita,Xavi,Messi,Bojan,Ibrahimovic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Btw, ima li ko link tekme?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
http://www.atdhe.net/18716/watch-barcelona-vs-tenerifeMonolog je napisao/la:Btw, ima li ko link tekme?
http://www.atdhe.net/18715/watch-barcelona-vs-tenerife
ja cu veceras ovde pokusati gledati druggo poluvrijeme
valjda ce bar jedan da radi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Monolog je napisao/la:Pogrešno si protumačio. Dakle, vjerujem da je Romario mislio zamjena za Ibru, jer ne vidi Ibru više na toj poziciji, a ne da El Nino grije klupu.
FK Pjetlovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hvala Tracy.T-MAC je napisao/la:http://www.atdhe.net/18716/watch-barcelona-vs-tenerifeMonolog je napisao/la:Btw, ima li ko link tekme?
http://www.atdhe.net/18715/watch-barcelona-vs-tenerife
ja cu veceras ovde pokusati gledati druggo poluvrijeme
valjda ce bar jedan da radi
u barci se svi voleCasillas je napisao/la:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
- moustapha
- Kontakt:
Isto kao u Realu, al' na uvrnut nacin.MElloo je napisao/la: u barci se svi vole![]()
![]()
![]()
#divovi
hahahaha, umirem ocam. koja slika ibre i piquea 
Alves ubacuje za Ibru ,Ibra spusta na drugu stativu Messi pritrcava i 1-0 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
opet miš
1:0 - messi
1:0 - messi
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@MElloo
nemoj da vas ja pocnem zasipat fotosopom - necete moc pisat na tom vasem djelu

nemoj da vas ja pocnem zasipat fotosopom - necete moc pisat na tom vasem djelu
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
pozdrav od bparene - bilino polje arenemiky_hz je napisao/la:Alves ubacuje za Ibru ,Ibra spusta na drugu stativu Messi pritrcava i 1-0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.